Ar kadiem viriesiem nav ieteicams veidot attiecibas

Jus teiksiet ar dzerajiem, spelmaniem, narkomaniem, bet ir viriesi, no kuriem tiesam vajadzetu tureties pa gabalu....
1.Ar viriesiem, kuri visu velas uz pusem
2.Neatzitie geniji..
3.Viriesi -taurenisi
4.Ar viriesiem kuri ir muzigos parados
5.stingra patriarhata viriesiem...
Ir ko piebilst....papildiniet manu sarakstu...

Pillerina  "Veidot attiecības"atšķiras ar kaut ko no "veikt pārgulēšanu "?

Rouzita  Un kur paliek - vienkārši iemīlēties, aizrauties utl. bez analizēšanas? Vai ar gadiem tas vairāk nav iespējams ?

Piparkuka  Nu man gan autores tēma un uzskaitījums šķiet visnotaļ saprātīgi un dzīvei derīgi.:) Un tēma vismaz ir- ir par ko parunāt, padomāt:)
Ar nepieklājīgiem! Kā chris, coldland, querty... (tas "prihais") un tml.

vilks28  Tas tagad ir jāiecērt akmenī un jāuzraksta uz skursteņa ¿

Gabrieela  ar oho vīriešiem ;)

Bellatrixa  "Ne pārāk sabiedrisks. Patīk šausmu un vēsturiskas filmas, fantasy literatūra, mitoloģija, vēsture, galda spēles un sports....pats rakstat par sevi..."

Khm, un kas tik briesmīgs tādā aprakstā, topika autore? Tiešām interesanti palika. Nesabiedriski tagad arī ir norakstāmi? Tad jau viena liela daļa eksemplāru un ir jāiet klosterī :D

Bellatrixa  Ak jā, es arī par pozitīvu sarakstu veidošanu.

Piparkuka  "Ne pārāk sabiedrisks. Patīk šausmu un vēsturiskas filmas, fantasy literatūra, mitoloģija, vēsture, galda spēles un sports....pats rakstat par sevi..." - diezgan ideāli:)

AngelinaB  Ar tādiem, kuri pakļaujas savas mātes ietekmei

preilene  Man gan ir tikai 2 punkti sarakstā, ar ko nevēlos veidot attiecības:
- ar aizņemtiem vīriešiem;
- ar tādiem vīriešiem, kuri man nepatīk.

Tinte  Ak, vīrieši. Autorei uzklupušie sarakstā laikam kaut kur saskatīja sevi. Bet pamēģiniet apgriezt otrādi un pajautāt sev, vai vēlaties veidot attiecības ar tādām sievetēm, kā narkomāne, dzērāja, taurenīte, manipulatore u.t.t.
Un piekrītu autorei. Ar tādiem, kādi uzskaitīti tēmā, nebūtu vēlams saistīties.

coldlands  ....ar taurenīšiem... tas ir tiem, kam taurenītis ap kaklu, vai ar taurenīšiem galva, nu ka piparkūkai galva salmi, tā ir onkas ar taureņiem galva, tāds riktīgs nirvanas onka?🧐

Samanda  Foršāk un lietderīgāk būtu pamanīt visas labās vīriešu īpašības nevis sastādīt garum garu sliktumu sarakstu! Katram jau mums savi tarakāni galvās :) un galvenais jau atrast savējos

Jason  Pateicos par manas necilās personas izvērtējumu (kā nekā, reklāma paliek reklāma :D). Jautājums gan šeit ir cits: vai tiešām varētu atrasties kaut viens vīrietis Latvijā, kuru autore neiekļautu nevienā no savām tabu kategorijām..? Ja atrastos, es gribētu šo kungu redzēt. ;)

raina1970  Ir labi zināt( izprast )-ko cilvēks vēlās-satikt, iegūt, ko viņam vajag-arī attiecībās. Un vēl labāk-ja zin( izprot) arī to- ko nevēlās. Tas pasargātu no ļoti daudziem , hm, grābekļiem, pēc kuriem var būt dazāda izmēra un apjoma- puni pierē un ne tikai.. Tapēc tēma kā tāda- nav nekas jau nu tik tabu, vai ķecerīgs. Cita lieta- ka atkal būs situācija- cik cilvēku, tik to īpašību uzskaitījumu, dažādos salikumos un prioritārās kārtībās.Ja tā īsi - nevajag veidot attiecības ar cilvēkiem, ar kuriem nesaskan tās svarīgās, fundamentalās lietas, kas ir attiecību pamatos ieliktas. Vienalga kas tas arī nebūtu.

SmalkaisStils  Ar tiem kuri ir oho !
Esat UK ieteiktu Jums mēģināt atrast kādu feinu angli !

Konora  lai varētu sākt izvēlēties, dāmām anketā jānomet 30 gadi vai live jāsapelna 30 tk.

Skorbulsnak  Attiecības nevajadzētu veidot ar nemīlamu vīrieti...un ar plāniem, kādam viņam būtu jābūt

elis25  chris1986,,,,Varētu padomāt, ka autores vecumā vēl ir kāda uzvēle, ar ko veidot :D
Izvēle ir jebkurā vecumā,jo vecāks esi,jo izvēlīgāks kļūsti!
Katrai cibiņai savs vāciņš,,,,narkomāns+narkomāne,dzērājs+dzērāja u.t.t

elis25  ramona45,,,,piekrītu par laulībā esošajiem,sieviete tiešām nav tualete,kur garāmgājējam nokārtot savas dabiskās vajadzības.Vispār nespēju saprast,kāpēc cilvēki dzīvo kopā,ja ir tik norūpējušies,ka meklējas pa iepazīšanās portāliem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu