Mīts vai patiesība,ka vīriešus uztrauc sekss un nekas vairāk?

Tā apgalvo daudzas sievietes.Piekrītu ,labs sekss-tā tiešām ir viena no svarīgākajām veselīgu attiecību sastāvdaļām.
Nosauciet vismaz vēl 5.galvenās lietas ko gaida vīrietis no attiecībām.
Jautājums adekvātiem vīriešiem.

kokto  Ja ir sajūta ka tu kaut ko gaidi tad varbūt tu neesi ar to ko tev vajadzētu būt ?

Geisha  Vēl jau vīriešiem uztrauc hokejs, makšķerēšana, medības, svešu bērnu bļaustīšanās, alus, sievasmātes. Tā ka neatliek laiks seksim.

eLfrida  Nezinu nevienu mitoloģijas grāmatu, kurā būtu jebkāda saistība ar seksu.
Pat Antiņš nenojāja Saulcerīti, ja no mitoloģiskā viedokļa raugāmies.
Nekorekta tēma.

MGTOW  Jā, pa lielam vīriešus sievietēs interesē tikai sekss. Viss pārējais ir lirika un taisnošanās, lai neizskatītos, ka tas ir tieši tā. No otras puses modernizētā feministiskā sabiedrībā kāda ir mūsējā sievietēm pa lielam nav arī ko citu piedāvāt tiem saviem vīriešiem. Vecie dzimumu stereotipi, ka sievai vajag būt labai saimniecei, prast uzturēt kārtību mājā, gatavot ēst, audzināt bērnus, tā ir pagātne. Tas viss ir jāizskauž un drīz tas tiks rakstīts oficiālos likumos un izglītības programmās. Latvijas televīzija jau lēnām runā par to. Tā, ka sekss mūsdienās paliek kā vienīgais mannipulāciju instruments ar ko pievilināt fazānu un likt viņam kalpot sievietei.

nomalis57  kaut kur dzirdēju teicienu.... "uz ko tik vīrietis nav spējīgs pirms tam un reizēm pēc tam"
jauki visiem nolīgot :)

CoCoSan  09:47, pa lielam šodien arī vīrietim vairs nav ko piedāvāt sievietei - viss nopērkams, pilnīgi viss. Tākā, lai dabūt kautcik regulāru sexu, nu ir gan kko jādod sievietei pretim.

Bellatrixa  Par to, ka partneris būtu labākais draugs... nu nezinu gan vairs...Ja kas pajūk, jūties it kā atgriezies pēc prombūtnes un kāds būtu iznesis visu māju tukšu. Nekā vairs nav un visu vajag jaunu. Tā kā ar to "labāko" draugu būtu divreiz jāpadomā.

MGTOW  Cocosan. Piekrītu, gandrīz visu var nopirkt par naudu un vīrietis sievietei arī pa lielam nav vajadzīgs, ja viņai pašai ir spējas nopelnīt priekš sevis. Problēma ir tā, ka pēc vecās inerces sieviete ir pieradusi, ka kāds viņai nopelna to naudu un atdod pa tiešo karti priekš tēriņiem, vai nopērk visu, ko viņai vajag. Pašas viņas īsti nav ne gribējušas, ne varējušas tā pa nopietno to naudu pelnīt. Jā daļa strādā maz atalgotos, bet fiziski tīros un ar sociālajām garantijām nodrošinātos darbos un paralēli meklē bagātu vīru, kas varētu nodrošināt viņas vēlmju un iegribu apmierināšanu, jo ar tām mazajām algām pietiek labi, ja frizierim, apakšveļai un nagu lakai. Tāpēc sievietēm būtu jāmaina domāšana un nevis jāmēģina pievilināt bagātu fazānu, bet pašām attīstīties un konkurēt darba tirgū ar nopietnākām prasmēm nekā soc zinības, učuku vai lēta jurista ministrijas ierēdņa referenta amatos. Vajag iet uz IT, matemātiku, celtniecību u.c. jomām, kur maksā vairāk. Tad būs kārotā neatkarība no vīriešiem.

virietis1973  Kāpēc tikai sex?Vēl lai tā vecene ir normāla,tāda,kurai tās mantiskās vērtības vēl nav aizmiglošas visu veselo saprātu.D

Chris1986  nu ja, panorāmā jau šito ar nesen pieminēja, ka vīrieši Latvijā pelnot vairāk par sievietēm un tā esot šausmīga netaisnība. Tik nepieminēja, ka vīrieši tagad cepinās celtniecībā vai ceļu remontu darbos, bet sievietes dzer kafiju kantoros un smērē papīru

Sienazutrenkataja  Vissvarīgākā būs Tava pozitīvā attielsme..sekss un Tava apbrīna par vīrieti.

meenesgaisma  Chris1986 Sievietes strādā ne tikai ofisos, bet arī par viesmīlēm, apkopējām, pavārēm, lauku darbos, komplektētājām un citos darbos, kur nogurst tikpat daudz kā celtniecības darbos.

CoCoSan  MGTOW. viss jau būtu labi, ja vien ne vīrieša dabas ieprogrammētā lieta- godkāre. Nuuu vīrietis diezvai jutīsies pilnvērtīgs līdzās sievietei, kura patstāvīgi izrullēs visas lietas un nopelnīs adekvātu naudu.
Redz, vīrietim vajag fonu uz kura var justies liels, visvarens, mega gudrs, visspējošs un vissdarošs. Virietim apbrīnu, sajūsmu, dievināšanu un cieņu vajag tikpat, ja ne vairāk kā sexu. Zin, un šito lietu atklātajā tirgū nenopirkt.

Yamamoto  Cik daudz adekvāto,- un visi vīrieši.

MGTOW  Cocosan. Īsti nepiekritīšu. Normālam, pašpārliecinātam vīrietim nevajag kādu, kas sēdēs uz viņa kakla un dziedās slavas dziesmas par to, kāds viņš kruts patriarhs ģimenē ( lasi - viņam nav mazvērtības kompleksu, tāpēc viņš nemainīs naudu pret komplimentiem). Viņam sievieti vajag tikai seksam un kopīgai izklaidei. Savukārt, alņu un idiotu ar saskalotām smadzenēm, kuri brīvajā tirgū kredītā pērk bagātības atribūtus ar domu, ka nu šis tik piesaistīs mātītes ir lielum lielais vairums. Daļa tā arī risina mazvērtības un niecības kompleksus - paņem kredītā X6 un parko pie daudzstāvenes. Tikpat primitīvas sieviešu dzimtas pārstāves arī uz tādu pussymagnētu reaģē. Un to "svarīguma" sajūtu ar to arī var nopirkt.

Ksenija  ai, beidziet. nevēlos atkārtoties, bet man svarīgāk būtu, cik vīrietis man gatavs dot, nevis, cik viņam teorētiski pieder. Dažreiz pieder tik daudz, ka mana vieta krūmos, lai nevajadzētu dalīt mantu šķiroties. ij lietošanas vērtība no mana viedokļa ta kāda (sorry par prakticismu).

Epifanija  Vīriešus satrauc tikai viens - vai ir pareizais izmērs!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu