Mīts vai patiesība,ka vīriešus uztrauc sekss un nekas vairāk?

Tā apgalvo daudzas sievietes.Piekrītu ,labs sekss-tā tiešām ir viena no svarīgākajām veselīgu attiecību sastāvdaļām.
Nosauciet vismaz vēl 5.galvenās lietas ko gaida vīrietis no attiecībām.
Jautājums adekvātiem vīriešiem.

Tagadne  Ksenij, ir atšķirība starp precētu vīrieti un precētu vīrieti. Jā, abi ir lietoti, bet viens MB, otrs Opels. Kāpēc gan nepavizināties MB kaut īsu brīdi. A ja nu uznes kā ar vējdēli viļņa virsotnē? DDD

Floriana  Laikam jau jā, jo bieži jautā vai bija labi! Ko pēc tam domāt, ka vīrieši neriktīgi vai kas viņiem kaiš!

CoCoSan  MGTOW. Tu laikam nesaprati domu. Tiklīdz atradīsies dāmiņa, kura tevi aizcepīs tā pa drūmo un līdz kaula smadzenei, tev kļūs svarīgi vai izskaties īsts vīrietis viņas acīs, un dot tev kļūs pašsaprotama un patīkama lieta. Un tad atsevišķu imbicīlu izteicieni par aļņiem tev kļūs ikurāt pie pakaļas. Mazvērtīgi kā reiz ir tie, kas būdami paši aļņi, par tādiem sauc pārējos vīriešus.
Krč, mani garlaiko sekli cilvēki, kuri bārsta dzīvē nestrādājošas tēzes. Vai nu mēs turpinam diskutēt par reālo dzīvi, bez pontiem un spoži izkliegtiem lozungiem, vai nu no sarunas pieklājīgi atklanos.

Uguns  re, daži jau izteicās. tagad gaidam MB viedokli. tikai viņš, paldies Dievam, līdz šim formātam nenolaižas!

Floriana  Ak jā, aizmirsu piebilst, ka vīriešiem bieži ir mazvērtības kompleksi, nu vismaz vietējiem, tāds kā postpadomijas sindroms.

av2  pa lielam, manai sievietei ir jaabuut manam labaakiajam draugam arii. Ja taa nav, vienaa dienaa vinna var "atcereeties", ka esot,,,izvarota..pirms 4 gadiem utt.Un tas man tiessaam, atklaati NAFIG NAV VAKADZIIGS.

MGTOW  Cocosan. Man pietiek paškontroles, lai nelolotu ilūzijas par visām šīm lietām un nenonāktu emocionālajā atkarībā (pēc vecās terminoloģija - " iemīlēšanās/mīlestība") no sievietes. Man nav nekādas vēlmes nonākt šajā emociionālajā atkarībā, lai kļūtu par slaucamu govi un vadāmu alni vienā personā. Citiem arī neiesaku. No emocionālās atkarības var viegli izvairīties, ja tu neidealizē lietas, bet uztver tās tādas, kādas tās ir. Emocionālā atkarība un vēlme būt tajā ir pagājušo gadsimtu domāšana. Tur bija milzu propaganda par šo tēmu un tā tika vadīti vīrieši, un pārvaldīti/piesavināti viņu resursi. Jaunākās pasaules tendences ir citas. Vīriešu apgaismība un atbrīvošanās no šiem murgiem. Jaunākā tendence ir - vīrietim ir jābūt laimīgam un vairāk neko viņš nevienam nav parādā. Attiecības ar sievieti ( materiālā atbildība par sievieti un viņas iegribām) jebkuram vīrietim ir apgrūtinājums. Seksa vajadzības ir risināmas ar īslaicīgām attiecībām. Sievietes arī mainās - viņas arī grib būt neatkarīgas, jo arī ar veco domāšanu apveltītie vīrieši ir apgrūtinājums, jo viņi prasa ieņemt sievietei smago mājsaimnieces lomu, pat tad, ja viņa strādā savu darbu. Tāpēc moderni ir sekss bez saistībām. Bet tie bagātības atbribūti aļņiem ir noderīgi, bet īstenībā jau nav tik vienkārši. Neviena tam alnim "nedos" tikai tāpēc, ka viņam ir tas X6 kredītā. Viņa viņam "dos" nevis seksu, bet cerību uz to un sagaidīs, ka viņš tiecoties pēc "solītā", bet īstenībā nesolītā ( iluzorām gaidām, ka, ja viņš tērēsies pietiekami uz sievieti, tad viņam kaut kad tālā nākotnē būs sekss), tērēsies pa maksimumu. Banālā dinamo spēle nekur nav palikusi. Tā joprojām ir aktuāla un kamēr vien ir aļņi, kas uz to vedās, tikmēr būs sievietes, kas to izmanto. Mums nesaskan domāšana, jo tavējā ir novecojusi, tie ir pagājušie gadsimti. Manējā ir 21.gadsimts.

SmalkaisStils  mgtow jūs esat slims, emocionāli traumēts, bet pats to nesaprotat !! iesaku Jums parunāt ar labu psihoterapeitu... pietiek , ka viņam atklāsiet savu viedokli par attiecībām viņš zinās kā ārsts kas jums par problēmu. Lai izdodas !

Chris1986  Nu, SmalkaisStils niks liekas ņemts vnk humoram, jo lamājas kā tirgusbāba :D
Čocosan uzskati kā 19 gs. romāna :D Bet, nu, nav viegli sievietei būt, jo kā teica metrs VR, Dieviete iedeva sievietei pīī un tagad visu laiku prasa, lai par to tiktu piegādāts ziedojums un vērē tā lielumu, lau atzītu vai neatzītu par labu esam. Katrā ziņā - nekā apskaužama un novēlu viņām veiksmi viņu grūtajā darbā! Lai vairāk ķeras tādi lieli un trekni alņi! :D

Epifanija  A kā savādāk nopirkt kleitu par €600.00? Nebūtu aļņi - nebūtu kleitas! ☝️

saulite34  Vēl ir sievietes,kurām pašām ir savi biznesi un var nopirkt tādu kleitu,kāda pašai patīk,un ir vīrieši,kas dāvinot dāvanas savai sievietei,sevi neuzskata par alni.

Epifanija  Lai jums tiek meitenes, lai tiek - jūs grūti strādājat!

MGTOW  Saulīte34. Nav tāda jēdziena kā "sava sieviete". Neviens nevienam nepieder. Šodien viņa tava, rīt jau cita. Tāpēc nav bezjēdzīgākas nodarbes kā investīcijas sievietē. Tā ir tukši pakāsta nauda. Ir taču lietas, kur var investēt lietderīgāk un ar atdevi, piemēram, sevis attīstībā, biznesā, akcijās utt. Pareizais jēdziens ir "šobrīd ir tava kārta....." jebšu mūsdienās moderna ir sērijveida monogāmija t.i. ir attiecības uz kādu laiku, tad tās beidzas un sākas nākamās. Tas attiecas uz abiem dzimumiem. Jā, ir sievietes, kuras pašas sev spēj nopelnīt kleitai, bet gribētos, lai tādu ir vairāk. Tāpēc es aicinu sievietes - neceriet uz vīriešu naivumu un viņu makiem/spēju pelnīt un atdod jums. Pelniet pašas. Laimīgākas un neatkarīgākas būsiet.

saulite34  Vai tad tev te kāds liek kaut ko investēt sievietē,tās jau ir tavas privātās problēmas,tā kā droši visu savu naudiņu ieguldi sevis attīstībā, varbūt laimīgāks kļūsi,vari naudu vēl vīriešos ieguldīt.

Ksenija  ha, ja par kaut ko samaksāts naudā, tas vēl ir lēti samaksāts. padomājiet par to!

FakeIt  MGTOW nav slims. Viņam ir veselīgs skats uz lietām un viņa viedoklim 100% piekrītu.
Ir sievietes, kuras pašas var nopelnīt tam, ko vēlas. Vīrieti vajag tikai sexam, kopīgai laika pavadīšanai, saturīgām sarunām un izklaidei.
Kam man mājās turēt aprūpējamu zvēriņu, ja es visu, ko man no vīrieša vajag, varu dabūt stabilās attiecībās, kur abi dzīvo atsevišķi!?! Nav nekā labāka par stabilu partnerību, kur viens otram nečakarē prātu, bet izbauda kopā pavadīto laiku. tikai tur ir viens priekšnoteikums, materiālajam nodrošinājumam ir jābūt daudz maz līdzvērtīgam.

CoCoSan  Es sapratu tevi MGTOW. jā, kā pareizi teica Chris, esmu pagājušā gadsimta ražojums un uzskati man kā 19.gs romānos.
Mana filozofija ir tāda, cilvēkam dzīves laikā jāpagūst viss izdarīt, arī kaut reizi izslimot emocionālo atkarību. Nu un kas tur tāds?, bija atkarība un izbija, ko tagad, vienreiz apdedzinājies visu mūžu uz ūdeni pūtīs? Cita lieta, ja apdedzinājies, tagad pats bīsies emociju un ciktiem klārēs cik tās sliktas. No tā jau cilvēks pieaug un gūst pieredzi, kur gāzēt un kur bremzēt, tajā skaitā ar emocijām.
Atļaujiet katram savu skolu iziet. Pārstājiet tiesāt un apsaukāt cilvēkus, kuri iet savu dzīves skolu. Pārstājiet tiesāt un bez lūguma sniegt pamācības.
MGTOW, tu tiešām domā, ka karavāna apstāsies no suņu rejām?? Pievērsies savai dzīvei, aizpildi laiku ar lietām, kuras sniedz tev gandarījumu un novērsies no pasaules lāpīšanas - tā ir nepateicīgākā lieta virs zemes.
Visādi citādi izklausies gudrs un prātīgs čalis, bet tā aļņu būšana skaidri norāda uz tavu ahileja papēdi.
Paklausi mani gudru tanti, bēgdams no emocijām diezgan ticami vari ieskriet kādai aukstasinīgai nagos. Aptīs bezkaislīgi, ar sausu aprēķinu, visu iepriekš loģiski un matemātiski izskaitļojot.

FakeIt  Cocosan, Tu esi pretrunīgs cilvēks. Te Tu saki, lai citi pārstāj mācīt bez prasīšanas, bet pati māci to megatow... kur konsekvences? :)

CoCoSan  Lasam uzmanīgi, CoCoSan nemāca, CoCoSan pauž ieteikumu un viedokli no malas. Katrs kā grib, tā lai dara.
Atkārtošos, man pie vienas vietas, kā dzīvo pasaule, un vai vsp kāds eksistē, izņemot man svarīgās personas.

Chris1986  Nu ja, es MGTOW vietā Cocosan atgādinātu seno tadžiku sakāmvārdu: "Nesaki, ko man darīt, un es neteikšu, kur tev iet" :D Bet, nu, visi vīrieši jau nav tik nekulturāli, kā es

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu