Vai nosēdumi?

Liekas ka portaalaa sievietes te taadas kuras reaalaa dziivee neviens negrib..prasijbas ohohooo..pieljauju ka frigiidas..jo nevajag viirieti bet visu citu ko dod attieciibas.uzmaniiba juura celojumi utt..tfu..

ne_meklejumos  Kāds podiņš, tāds vāciņš. kam diez pats viņš der.

preilene  Saulesdūriens :(

Agate9  Labāk dzīvot vienai un ir viss, nekā šādi domājošu vīrieti, par kura dzimumu liecina tikai tas kas karājas biksēs...sievietēm vairumam tiešām ir viss pašām, gan jumts virs galvas, gan auto, lai nav nekāds ekskluzīvais no salona, bet pašas nopelnīts.Ir protams arī normāli domājoši vīrieši, šo nevar teikt un attiecināt uz visiem, bet šādu vīrieti kā topika autors, nu nezinu cik trulai, neglītai, izmisušai sievietei jābūt, lai Tevi vajadzētu!

AivarsN  Jo vīrieši kļūst vecāki, jo tas sekss paliek mazsvarīgāks. Tāpēc arī dāmām, gadiem ejot, vīriešus ieinteresēt arvien grūtāk. Ja sekss nav būtisks, tad ar ko vēl mūsdienu sievietes var piesaistīt vīriešu uzmanību? Izjaukt viņa harmonisko ikdienu, apkraujot ar lērumu papildus darbiem, pienākumiem, uzvedības un manieru maiņu? Un kam viņam būtu jānes tāds upuris, ja pirms pensijas vecumā jau pietiek ar darba slodzi? Pat ja reizēm tas seksis arī kārotos, tad pēc visām piedzīvotajām pārestībām un sagādātajām neērtībām, tā kāre būs pārgājusi pati no sevis. Kāda var būt sagaidāma harmonija attiecībās, ja sievietes jau pirms iepazīšanās, pilnībā atklāj savus vīrieša ekspluotācijas plānus? Kur iedzimtais un audzinātais aktrises talants manipulēšanā ar vīriešiem? Labi tur kotletes, bet bez šīm prasmēm, tikai Oho mūža abonements.😄

coldlands  ...ar vilcienu nebrauktu....
Es jau veselu mūžību neesmu braucis ar vilcienu, man tas šķistu nedaudz romantiski....mēs skrienam uz pēdējo elektricku, viņa paklūp, izmežģī roku, izdauza priekšējos zobus, bet es ka džentelmenis satveru viņu aiz kājas un ierauju tambura. Es ielieku starp viņas iztrūkstošajiem zobiem papirosku un aizskilju spicku. Mēs drinkojam agdamciku, pīpējam un skaļi deklamejam Čaku.

coldlands  Vispār kāds varētu uzlūgt feldi uz līgo svētkiem, citādi kaut kāda tramīga un rupja palikusi🧐

saulite34  Onkuliņam ,kurš nevēlas iepazīties vispār nebūtu jāupurē sava harmoniskā ikdiena,lai šeit aprakstītu savas negācijas,bet Oho mūža abonementu ir iegādājies un tagad baidās ,ka kādu santīmu nepazaudē,ko diez ar šitiem negāciju pārpilnajiem onkuliņiem jaunajām divdesmitgadniecēm darīt.

Tessa  vilcieni ir feini, tas tiesa. vienmer, kad esmu Jelgava, braucu uz Riigu tieši ar vilcienu, man patiik.
nu, es viiriešus verteju nedaudz pec citiem kriterijiem, Felde :)
bet autoram-ja, mes esam frigiidas. Tev.

AivarsN  Kādas nu tur vairs negācijas. Tikai loģiski secinājumi, palasot sieviešu komentārus par visdažādākajām tēmām. Un tieši tāpēc jau arī nevēlos iepazīties, jo nav ne tik daudz naudas, ne veselības. Taču iepazīt cilvēku uzskatus, pasaules uztveri, rakstura un uzvedības īpatnības, ir daudz interesantāk un galvenais dabīgi un nesamāksloti, atšķirībā no TV šoviem, kurus jau ļoti sen neesmu skatījies, kā arī televīziju vispār.

coldlands  Aivar, pastāsti ka tur космические корабли бороздят звёздные океаны.
Moska kādu grupu uztaisi, kur mēs varētu paklausīties par uzvedības īpatnībām, pafilozofēt ...?!

saulite34  Iepazīties nevēlies,tikai tad ko bāzies pie tām sievietēm ar vēlmi iepazīties,savus baļķus neredzi ,bet citu skabargas gan redzi,uz tavas spodrās sirdsapziņas jau ir vienas jaunas meitenes izpostītā dzīve,te ir reāls pierādījums,ka vecs onkuliņš jaunai meitenei neko nespēj dot,tikai saražot baru bērnu un pēc tam publiski vēl pa internetu izvazāt un visādiem vārdiem apsaukāt.

preilene  Aivar, Tu esi inčīgs - TV šovus neskaties, bet zini, kas tajos notiek :D Un - ja nav veselības, tad kāda gan vēl var būt doma par iepazīšanos ;) vienīgi ar kādu medmāsiņu vai kopēju..

coldlands  Eh tessa tessa kak ti vsjo sacakareji, skat un vilcieni mums patīk 🤔

Tessa  ja, nepagaji ne paris gadi, kad saki atcereties. tik baļķiti no acs iznjem, miljais :)

Agate9  Tracer....uzkrājums neko neliecina, pat ja tas kādam ir vairāk vai mazāk....nu būs Tev uzkrājums, bet nav savs dzīvoklis vai mašīna ikdienas vajadzībām, un vēl piedevām bez smadzenēm, tad jēga no Tava konta kādai????Labāk paskaties vai Tev apenes nav cauras, vai apavi nav simtgadīgi, vai T krekliņš svaigs un gludināts un vai Tev smaržas nav pirktas no Maximas plauktiem.....

runcs51  Ko lai saka-sava dala taisnības autoram tomēr ir-šitajā portālā var salasīt veselu kolekciju ar frīkiem gan no dāmām,gan no kungiem.Vispār-kaut kur lasīju,ka mūsdienīgām dāmām vislabāk patīkot uzpucēti un pielaizīti pedarasti-ar tiem esot tik labi runāties un tie neprasot seksu.Bet seksa vajadzībām taču esot vibrators....

zula  Parasti nepiedalos šajās atrakcijās, ko sauc par PA, bet, manuprāt, normāls dzīves līmenis ir tad, ja pietiek gan savai dzīves vietai, gan mašīnai, gan koncertiem un teātriem! Ja par šo ir regulāra sāpe, tad kaut kas nav kārtībā pašos pamatos!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu