Vai nosēdumi?

Liekas ka portaalaa sievietes te taadas kuras reaalaa dziivee neviens negrib..prasijbas ohohooo..pieljauju ka frigiidas..jo nevajag viirieti bet visu citu ko dod attieciibas.uzmaniiba juura celojumi utt..tfu..

vaitiesam  Skabargu, skabargu tessa! Jo es ir tas smukākais, ģeniālākais, gudrākais, visādi citādi foršākās onka.☝
Kaut ka runci tu par pidarastiem daudz runa, neesi slēptais zilais kurš sapņo, ka viņu izdukure?

Tessa  eh, koldland, koldland.
lažas aizmirstas, ļaunu neturu. ibo laiks tapat saliek visu savas vietas.

Emma45  Skopulis.

Shalom  Labi, ka ir tāds Aivars un coldlands, savādāk tēma pavisam nelasāma būtu :) Paldies abiem par nelielu pozitīvisma devu :D

vaitiesam  Par laiku vajag Aivaru paaicināt parunat, vins ātri visu pa polkam saliktu.
Ka Latvijā var cilvēku atrast, ja zin viņa vārdu uzvārdu? Zviedrijā pēc auto numura var uzzināt kur dzīvo, cik gadu, telefonu, ar eniro palīdzību adresi, bet Latvijā?

DanaL  Jā, te visām ceļojumi, jūra, utt.
A puikam tā gribas kādu sirsnīgu meiču ar aliņiem, belomorku zobos, pulti rokā, kontā 2000 štukiņas (a kāpēc tik vien?)..
Ak,tu vecais draiskais romantiķi, kā tev neiet... gribas papliķēt vaidziņu, uzsist pa pleciņu (tā viegli, lai nepkrīt šitā nelaimes čupa), un nodziedāt "velc, pelīte, saldu miegu".

Epifanija  Viņām taču ir vīri un jau pieauguši bērni, šeit tikai izklaidējās - atšujot tādus kā tu!

Felde  Jaa,uzaicinien Feldi paliigot.. :) :) LLoti labi ieklaujos jebkuraa kompaanijaa,saprotos ar jauniessiem,esmu komunikabla un kompaanijas naglinna... :) :) Nekaadu probleemu....ir tikai prieks un bauda....:) :)
Jaa,meedzu but asa,bet tikai pret iipassi neloggiskiem tekstiem.kuros-nu galiigi kaads taisa uz galvas! Un jau nesen teicu-pazemojot sievieti,viirietis pazemo gan savu maati,gan meitu...gan beernu maati,miillaako.... Tas nav smuki! neko labu par viirieti neliecina!
Nekad neuzbruuku cilveekiem,kas naak ar mieru!
Ar mani viss ir kaartiibaa,esmu miermiiliiga un cilveekus nemeedzu izmantot! :) :)
...es miilu dziivi skaisto... :)

Floriana  Nē, man tikai vajag lai nopļauj zāli un malku saskalda, pārējo pati varu sagādāt, i jūru, i jahtu un gaisa balonu! ;) :D

CoCoSan  Tracer, muahahaa, nu gan sasmīdināji, 2000 jobriki ir liela nauda??? Starpcitu, bērēm naudu jau atliki? A ko, prātīgi ļaudis mūsu vecumā jau piedomā pie šādām lietām.

Juu, vilciens būtu ritīgi eksotisks un romantisks notikums, ūūu cik sen nav braukts.

AivarsN  Saulīte, es nevienai neuzbāžos, anketā taču rakstīts. Savām vajadzībām man pietiek gan naudas, gan veselības, taču kāpēc visu sabojāt? Tai meitenei, kurai esot dzīvi sabojājis, pagājušajās brīvdienās, savā dārzā kāzas rīkoju, jo viņiem savā nav vietas. Visi ļoti apmierināti. Tikai nu jau reti kuras brīvdienas varu atpūsties. Mans dārzs kļuvis par pārāk iecienītu tusiņu vietu. Rīdzinieki jau katru nedēļu būtu gatavi braukt ciemos, jo dēļ tās izdomātās vīrusa epidēmijas, Rīgā vairs neesot ko darīt.
Vai tad tiešām pēdējo gadu laikā tie TV šovi būtu kā mainījušies? To mērķis, debilizēt skatītājus un novērst uzmanību no svarīgākām lietām un procesiem, taču nav mainījies, tāpat kā pašas kolonijas pārvalde. Rudens nav tālu, tūlīt sāksies jaunās sezonas vīrusšovs ,,2.vilnis". Dedzīgākie fani atkal sāks staigāt uzpurņos un pieprasīs viņus vakcinēt un čipot. Ja reiz pie tā visa, patversmes dzīvniekus arī sterilizē, tad kāpēc lai tie virusomāni būtu izņēmums? Ja reiz pilna pakete, tad pilna.😃

IevaK  Viedoklis cilvēkam, kas par sevi vien norādījis gadu skaitu.... Jūs tik ļoti atraidīts jūtaties? Žēl, bet gan jau pats vainīgs....

henings  godīgas un drosmīgas-neslēpj prasības .

Agate9  Tracer...citiem arī ir savs jumts un pietiek nauda vel aizvest meitenes gan uz krogu, baznīcu, gan kādreiz uz teātri un santīmus neskaita, Tev tik traki grūti te vienam.....nu neklājas vīrietim čīkstēt par naudu!

runcitis15  Katram ir prasības un vēlēšanās.Kādu sievieti vēlas redzēt līdzās.Ja cilvēks vēlēsies būt laimīgs un mīlēts.tad savai laimei panāks soli pretī.
Ja vīrietis vēlēsies būt izmantots,tad pakļausies tam tādam būt.Ja nē,tad katrs ies uz savu pusi.

Uguns  a man ir 1 kaimiņiene, kas 2. (?) a moš 10.-o gadu uzēdusies, manu parkingu bloķē un citādi traucē, kā vien var. Vot, kas to bābu utilizēs, tam piederēšu. Apnikuši šitie Dzejnieki-Romantiķi, kas tikai ar savu uzmanību uzkūda skaudīgas bābas, bet jāatgaiņājas man pašai. Gribu tādu džeku blakus, ar kuru kopā mani 1 reiz ieraugot, visi mani paziņas ies ar 2 km līkumu man. Priecāšos. Ļaužu kompāniju nealkstu. Negribu, lai mani mīl, labāk lai baidās.

Piparkuka  Tev, nabadziņam, nav auto?! Sieviete var auzbrauk uz jūru un kur vien viņa grib. Un seksu arī var “ paņemt” vismaz no vairākiem uzreiz, ja gribētu. Viņa grib draugu un dzīves draugu! Un gudri vīrieši, kas māk arī seksu! un ir arī patīkami, interesanti un ....der viņai ir liels retums:)

saulite34  Beidz taču tu vienreiz melot pasaku stāstniek,tik ļoti patīk visu pārgrozīt,lai tikai baltāks un spožāks būtu visu apkārtējo acīs.Melos ieaudzis un pat sirdsapziņa nemoka.

AivarsN  Saulīte, nevērtē visus pēc kristietības standartiem. Baznīcā grēkus izsūdzēt neeju, lai nākamā dienā grēkotu vēl vairāk. Es atskaitos tikai savai sirdsapziņai, tāpēc nemeloju vispār, ja vien tas nav gluži saistīts ar dzīvības glābšanu. Ar pēdējo sievu nekad neesam naidojušies, vēl tagad esam labi draugi. Ar iepriekšējo gan pavisam savādāk. Sākumā nepamanīju, ka viņa ir no pretējās nometnes. Starp citu, dažas Oho dāmas, pēc stila un uzskatiem, ļoti viņu atgādina. Tāpēc vien zūd vēlme iepazīties. Tā nav tikai nesaderība, tas ir daudz nopietnāk. Tas gan šoreiz neattiecas uz tevi.

Yamamoto  Kūtri jūs te tādi, OP jau būtu serveris pārkarsis no komentiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu