Vai nosēdumi?

Liekas ka portaalaa sievietes te taadas kuras reaalaa dziivee neviens negrib..prasijbas ohohooo..pieljauju ka frigiidas..jo nevajag viirieti bet visu citu ko dod attieciibas.uzmaniiba juura celojumi utt..tfu..

av2  Principaa, Internets sabojajis to visu iepaziissanaas, randinnu buussanu. Visiem sskkiet, ka kaads rindaa staav peec tevis...un taapec ,pat iisti neiepaziistot otru cilveeku, skataamies uz naakamo. Jo tiessaam .....ir tonnaa kandidaatu tajaa Internetaa, uz ko skatiities.

saulite34  pasaku stāstniek,beidz tu te godīgo tēlot,nemelojot viņš vispār,un visi tie ,kas te nelec pēc tavas stabules un ir pašiem savs viedoklis par daudzām lietām,ir tev no pretējās nometnes,kurus tu te visādiem vārdiem centies apsaukāt caurām dienām,un tādiem ,kā tu,kas citus apmelo un bāž savu netīro degunu citu cilvēku dzīvēs,nav vispār sirdsapziņas,bet pašam jau vien par saviem meliem vajadzēs atbildēt.

Tagadne  nevarētu teikt, ka visā tajā izmisušās dvēseles kliedzienā pieturzīmes būtu saliktas saskaņā ar labākajiem interpunkcijas standartiem , bet visādi citādi, respect par apjomu

multi  Paskatoties anketas, tā vien liekas, ka augstākā izglītība nenāk par labu attiecībām... Ar papīru kabatā laikam prasības pret vīrieti tik ļoti aug, ka neviens "rajona" vīrietis vairs nav cienīgs atrasties dāmas sabiedrībā.

Pillerina  Nu, attiecību sākums pie jūras, saulriets, pastaiga un saldējums vai kafija termokrūzē. Elemenrarasyun vienkāršas vēlmes.
A kāda problēma pastaigāties pie jūras un vērot viens otra, īpaši vīrieša izturēšanos, mīmiku un žestus nepiespiestā vidē?
А что, слабо tiem mužikiem vienmēr....

AivarsN  Izklaižu laikā jau visi izskatās jauki un smaidīgi. Daudz labāk cilvēku var iepazīt darbā, vai nestandarta situācijās. Tikai tā var uzzināt, kā cilvēks uzvedās, kad ir ar kaut ko neapmierināts, nokaitināts, cik ātri apvainojās un ar ko tas draud. Kāda ir attieksme pret apkārtējiem cilvēkiem, tāda pati tā būs beidzoties medusmēnesim, pret savu jauno dzīvesbiedru.

CoCoSan  Aivar, nu kas tev vairs var draudēt. Jāpriecājas, ka kāda vsp pie apvāršņa parādās un no tāluma cičus paspīdina.

saulite34  Ja pasaku stāstnieks savus baļķus spētu saskatīt,tad jau visas brīvās pagasta dāmas būtu sen šo savākušas.

AivarsN  Ja cilvēks izrāda dusmas un agresiju pret kādu citu, tad vēlāk arī pret tevi. Vai nav vienalga, cik prasmīgi sieviete prot izvēlēties ēdienus restorānā? Labāk būtu, ja viņa kaut vienu no tiem prastu pagatavot pati. Vai tiešām tik svarīgi, kāda teātra izrāde, vai koncerts viņai vislabāk patīk? Daudz svarīgāk, lai ar viņu būtu interesanti atrasties kopā, kad nav pilnīgi nekā ar ko nodarboties. Cilvēki iepazīstas izklaidējoties, apprecas un tad brīnās, ka izņemot izklaidēšanos un atpūtu, tas otrs neko vairāk neprot un negrib. Vispirms ir jāiepazīst cilvēks no praktiskās puses, vai maz vērts kopā izklaidēties. Protams, tas tikai tādā gadījumā, ja tiek plānots veidot ģimeni.
Varbūt tāpēc man arī nekas vairs nedraud, jo ir uzkrāta pamatīga pieredze un zināšanas.

saulite34  Tagad tiks visās tēmās spriedelēts kādām vajadzētu būt sievietēm,un,ja cilvēks visiem skaļi ir paziņojis,ka iepazīties nevēlas,kāpēc vispār lieki jātērē laiks tukšām runām par sievietēm.

Mikko  Nepretendéju uz absolútu patiesíbu bet tomér!!!
Dãrgãs dãmas!
Šis te attiecas uz daudzãm!
Ir pirmssvétku laiks un daudzas no Jums ir vai nu attiecíbãs vai nesen kã paškírušãs! Varbút tomér apséžaties pie sarunu galda ar savu otro pusíti un kas zin viss bús kã nãkas... Tã kã vajag, tã kã dzili iekšiené vélaties un nevajag meklét izaicinãjumus un ko jaunu! Piedevãm vél tã kã mazliet pačakaret prãtu sev un kãdam jaukam vírietim! Un jã! Ir arí Tãdi te! Varbút ir vérts aizdomãties par to!
Ar cienu Miks! 🌹

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu