Ko sievietes gatavas dot vīrietim attiecībās izņemot seksu?

Te jau bija jautajums, ko vajag vīriešiem izņemot seksu.Daudz ko vajag!Tad ko var dot?Bērnus ar neskaitīsim jo pēc 40 vai pat 50 tas vairs nav aktuāli!

Ksenija  neesmu virtuves guru, bet noteikti varu gatavot. nespēju iedomāties, ka vīrietis priekš manis gatavotu ēst, man būtu kauns. bet, nu situācijas un darba dalījumi var būt dažādi, galvenais, ka tas tandēma divričuks ripo uz priekšu, nav tik svarīgi, kurš kurā brīdī ko min
neesot nederīgu cilvēku, esot tikai nepareizs viņu pielietojums:
bet vīrietim, kurš man iedala krūmu maukas lomu, gan jābūt 1. pieciniekā, nevis sūda emigrantam

Shalom  Personīgi nezinu, bet anketu izlasīt protu, un ja tur rakstīts, esmu slinka, tad pieņemu, ka esi slinka :D

Tagadne  slinkums tāpat kā viss šajā saulē ir relatīvs jēdziens un iesaku mērīšanai izmantot slinķim piederošo resursu daudzumu, nevis darbā pavadīto h skaitu.

RSQuattro  Ksenija - Tev kādi mazvērtības kompleksi?
Kāda starpība, kurš gatavo? Ja vīrietim tas patīk - jā ir vīrieši, kuriem tas patīk(arī man) un arī ļoti labi to dara.

Gatavo ēst tas, kuram patīk. Ja nevienam nepatīk, tad ejat uz restorānu ēst vai pasūtat gatavu uz mājām.
Tā pat ar pārējām lietām, nu kāda starpība, kurš ko dara? Galvenais, lai abi apmierināti.

Epifanija  Mūsdienās darbi attiecībās dalās tā - katrs dara to, kas viņam labāk padodas un neiespringst uz muļķībām!

MGTOW  Neko. Reizēm arī to pašu seksu nav gatavas "dot". Realitātē viņām ir vajadzīgs kalps. Pasaku par zelta zivtiņu atceries? Kāda bija večuka loma atceries? Tas ir pamatu pamats, kamdēļ sievietei vajag vīrieti. Sekss ir tikai fazāna ( viņš arī alnis) pievilināšanas un motivēšanas uz "lieliem darbiem" viņas labā līdzeklis. Laulība ir verdzība. Sekss šajā isntitūtā ir, galvenokārt, ar vīrieša smadzenēm, kurām nemitīgi jāuzklausa jaunas un jaunas materiāla rakstura pretenzijas.

preilene  Es domāju, ka attiecībās sieviete ir gatava vīrietim dot visu, kas viņam vajadzīgs. Tāpat kā vīrietis ir gatavs dot sievietei visu vajadzīgo.

ZebieksteEs  MGTWO kad Tu beidzot sapratīsi, laikam jau nekad, ka Tevis aprakstītie zema intelekta cilvēku attiecību modeļi ir aktuāli tikai šiem zemu attīstītajiem indivīdiem. Divu cilvēku kopdzīve ir tik nožēlojama cik nožēlojamu viņi to padara. Esat kādreiz aizdomājušies kāpēc ar draugiem un draudzenēm esat atklāti un jautri un viss notiek, bet tiklīdz izvēlaties sev partneri seksam, kas nez kāpēc tiek jaukts ar laulību un “nopietnajām” attiecībām, tā kaut kas tiek noklusēts, ir pretenzijas un sūdzības. Tāpēc ka par primāro uzskata seksu, kaut gan seksa nozīme attiecībās aiziet otrajā plānā pēc 3-6 mēnešiem. Abiem dzimumiem par šo ir jādomā, lai vēlām nebūtu jautājumu kas kuram un kad jādod vai jāsaņem. Jābeidz būt patērētājiem un jāciena sevi un apkārtējos.

RSQuattro  MGTWO - attiecībās neviens nevienam nav parādā un nekas nav jādod. Sekss nav jādod - tas ir jāgrib.

Bet Tev tas intelekts laikam ir tik zems, ka to nesaprast.

CoCoSan  Nu un tu iedòmājies, ka te tā universāli var dot sarakstu ko sieviete var dot vīrietim?
Tas taču ļoti individuāli. Vīrietis ir jāiepazīst un jāizprot, kas viņam ir vajadzīgs. Un tad ir jāsaprot, vai tu spēsi un tev pietiks spēka apmierināt viņa šīs vajadzības un vispar vai tev tas vajadzīgs.
Piem.konkrēti tu bumbul esi liels bērns, labsirdīgs, reizēm puiciski pastulbs, bet ja to visu savelk kopā, jau ir gatava formula par tavām bāzes vajadzībām. Daži randiņi un skaidrs par sadzīves un tev vajadzīgā komforta niansēm. Tākā tākā, viss vnk, tikai kā jau teicu, vai sievietei uz to ir gribēšana un vai viņai to vajag, tas jau pavisam cits stasts.
Ir kaudze vīriešu, kuriem šķebina visas šitās usji musji murmurmur, šķebina rociņās trīs dirsu augstumā, rada diskomfortu smalki pasākumi, sterilas vietas, inteliģentas sarunas, vannas ar rožlapiņām un svecēm priekšā pakaļā.
Sievietes ir glupas, ja domā, ka veiksmīgas, veselīgas attiecības ar vīrieti uzbūvēs izejot prioritāri no savām vajadzībām. Skujuški. Nebūt tam, nekad. Raugies uz veci, kuru gribi, vai tu viņu spēsi emocionāli un psiholoģiski pavilkt. Tikai tad, kad viņš dabūs svarīgāko, kas viņam vajadzīgs, sieviete dzīvos kā niere taukos.

Tagadne  Kurvīti.

runcitis15  Uzvārīt boršču!

kolosali  Ja sievietei iedosi namu - iekārtos ģimenes ligzdiņu, ja iedosi dārzu - sastādīs puķes, iedosi produktus - sataisīs maltīti, bet ja iedosi iemeslu - iznesīs smadzenes.

AivarsN  Sieviete var dot mīlestību, mājīguma sajūtu, iedvesmot vīrieti lieliem darbiem un panākumiem, radīt motivāciju, lai vīrietis izturās pret viņu kā pret dievieti. Ja slinkums, vai reliģiski aizspriedumi to darīt, tad nekas cits neatliks, kā turpināt lamāt vīriešus Oho komentāros, par savu neizdevušos dzīvi.

Chris1986  Man gribētos par sievu 18 gadīgu sportisku blondīni ar augstu intelektu (lieliem pupiem), kas būtu gatava uzņemties mammas lomu penzijas vecuma vīrietim - vot, vēlmes ir skaidri zināmas, tik, kā lai tās īsteno? :(

CoCoSan  Pievieno alum klāt pienu, vēlmes piepildīsies.

Felde  Visu.ko Aivars nosauca purmajā daļā.un daudz vairāk! Ja attiecibas ir patiesas.mieru.sapratni.stabilitāti. Man dzīvē netrūkst pilnīgi nekā.jo nealkstu pēc nesasniedzamā....tieši tāpec neesmu stresaina.kaškīga.sapūtusies vai mūžam neapmierināta! Ar mani ir viegli.... Un tieši tas fascine vīriešus! Tulit bus jautajums.kapec viena...😂 Ak jā.iespejams brīvie vīrieši ir pārāk slinki.un nevarīgi.... Mans pāris ir enerģisks un dzīvespriecīgs vīrietis.ne apvainots uz visu pasauli! 🤗👍

kruela  ....njā Crisiņ....ar penzijas vecuma uzkrātajiem dārgumiem - ar sudrabu(matos), ar akmeņiem(nierēs) un nekustamo īpašumu(ūziņās) - tādus zaķus vairs nepievilināsi....DDD

saulite34  Pasaku stāstnieks tādā harmonijā ar sevi un dabu dzīvo ,ka nezin kur varētu savu žulti izgāzt,labi ,ka šeit iegādājies mūža abonementu un var atļauties visas savas dusmas izgāzt uz sievietēm ,kuras pat viņu neaiztiek,kašķīgam un trulam vīrietim sieviete vispār neko nevar iedot.Tādā vecumā jau vīrietim vajadzēja ar gudrību izcelties,nevis savus puišeļa mazvērtības kompleksus izrādīt.

AivarsN  Kura nu būtu teikusi par dusmām! Es tikai mēģinu sievietes iedvesmot, ka viss vēl ir iespējams un arī notiks, ja vien pašas to vēlēsies. Būtu es vēl mazliet jaunāks un enerģiskāks, arī varbūt vēl noriskētu. Taču tagad mana muguras skriemeļu diska trūce, neļauj tādu smagumu kā sieviete, uz rokām nēsāt.🤗

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu