Ko sievietes gatavas dot vīrietim attiecībās izņemot seksu?

Te jau bija jautajums, ko vajag vīriešiem izņemot seksu.Daudz ko vajag!Tad ko var dot?Bērnus ar neskaitīsim jo pēc 40 vai pat 50 tas vairs nav aktuāli!

saulite34  Ja tu nebūtu tik ļauns un žultains,tad arī veselība būtu kārtībā,nevienai sievietei tādi žultaini onkuliņi nav vajadzīgi.

Peldam_kopa  Dot grib un var minimāli, bet saņemt daudz! Tā kā — igra ne stoit sveč.

Eneile  Vai tad bez seksa vēl kaut ko vajag?!
Sieviete var būt sabiedrotais, ar ko kopā iet partizāņos. Sieviete var būt tā, kura sapratīs, kas konkrētajā brīdī Tev ir vajadzīgs pirms pats bildīsi vārdu. Uzķers, kad jāsasmīdina, kad jāsamīļo, kad jāliek mierā un jāļauj būt. Sieviete uzklausīs un tu zināsi, ka tas paliek pie viņas un neaiziet nekur tālāk.
Un jā, protams! Tam visam klāt nāks arī vārdos neminams komplekts, kas reizēm sitīs ārā tev korķus un palīdzēs vēl atlikušajiem matiem ātrāk nosirmot :)

Pirtnieks  No loģikas viedokļa sanāk ka laulībā ieguvēja ir sieviete, ja tas tā nebūtu, tad sievieti nekad nevarētu pierunāt laulāties..... jeb es kļūdos?

henings  ja seksu dod ,tad varbūt arī saruna jāuztver kā neticams dāsnums .

AivarsN  Saulīte, tev visur tikai žults un ļaunums rādās. Redzi nu, ko ar cilvēku nodara pārāka aizraušanās ar tumsas reliģijām. Visi cilvēki jau automātiski kļūst ļauni tavās acīs tikai tāpēc vien, ka netic tavam Dievam. Visi cilvēki, kuri mani kaut nedaudz iepazinuši, uzskata, ka esmu pārāk labestīgs šai skarbajai pasaulei. Tiesa gan, labs es esmu tikai pret tiem, kuri to pelnījuši, bet visu ļauno un nejēdzīgo šajā pasaulē, es atmaskoju un saucu īstajos vārdos, bez liekuļošanas un izlikšanās. Par to savējie mani ciena, bet ļaunu cilvēku viedoklis mani neinteresē.

Jaunadzive  Ja vīrietis mīl, tad jau seksot grib tikai ār to sievieti un viņam gandrīz vienalga ko viņs saņem piedevām))) Ja palaimējas,tad saņem vēl arī domu vai darbu biedru vai hobbiju draugu, kura pie tam vēl rūpējas par mājas un drēbju kārtību un punča piepildīšanu, ja palaimējas tad vēl puncis dabū ka īpaši garšīgu,un pie kā pieradis.))))

Piparkuka  Ja vīrietis gatavo ēst- tas ir tik kolosāli!....:)

saulite34  Ja tevi neinteresētu citu viedokļi ,tad uz iesauku neatsauktos,lai kārtējo reizi palielītos ar to, kā tev nav.Mazvērtības kompleksiem slims onkuliņš,kuram patīk lielīties.

mieru_tikai_mieru  Kāpēc man kaut kas būtu jādod svešam cilvēkam? Pati lietošu. Vienīgais - varu iemainīt savus labumus pret līdzvērtīgiem tavējiem.

Gretta  Visu, ko sieviete prot, ir gatava savam vīrietim dot. Un ja neprot, tad iemācās.

Agate24  Mūsdienàs savstarpèjais piedàvàjums ir tik liels, ka reti kurś veido ilgstośas un dziĺas attiecības. Ja tomèr veido, tad noteicošà ir komunikàcija un enerģijas apmaiņa gultà. Ja tas apmietina abas puses un interese kĺūst noturīga, tad viss iet plašumà. Bet tas ir reti. Pàrsvarà mès visi esam kà plastikàta trauki viesistabā un reizè ciešam par to.

kruela  .....nu vairs neko nedodu....tikai mainu.....

gunda10  Ganīt aitas bet tas draud tikai laukos , vēl var pieminēt vēlmi noskaidrot atšķirību starp nekrofīliju un zoofījiju . Var mēģināt saprast kāpēc agrāk nepatika turīgi zaķi ar ledusskapi .

gunda10  Džeks tikai televizorā ir redzējis pilnu ledusskapi ....

Uguns  pilns ledusskapis ir man.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu