Vai visiem večiem tā ir ar gadiem?

Piekeeru sevi pie domas ka patiesiibaa sievietes nevajag.man liekas pie taada secinajuma nonaaks jebkursh kursh buus iepazinis savaa dziivee vismaz desmit sievietes..tikai mieles palikushas.saakums jau vienmeer forsh.adrenaliins testosterons..un tad ciks vien..jo probleemu vairaak kaa ieguvumu..jauniibaa varbuut var tos raksturus sabiidiit kopaa.bet ar gadiem nereaali...paaraak atskiriigi esam tie dzimumi....iisaak sakot gribu vakaraa dzert alu.skatiities tv....un briivdienaas gribu atpuusties nevis bizot apkart

SmalkaisStils  49 gadi bet jau kā pensionārs. Noniecina jaunākus, dzīvākus cilvēkus . Šajā gad. sievietes.
Tik nožēlojami ka visu laiku uzsver naudu, skops cilvēks.
Vecs, skops onkulis ar aliņu pie tv. Viens .

Felde  21.45 sso saprotu,un ar otru var but kopaa,ja tiessam saskan,kopaa izeests puds saals,un kopiigi iedzillinaaties ssajas lietaas Galu galaa-dziivee taa ir iekaartots! Bet,jautaajums taads-kaaapec,viiriesi,lai nerunaatu par ssim lietaam,sleepjot savus kompleksus-nomelno,apcell un izturas nicinossi pret sievietem... Kaapec,ja skaidri apzinas,ka passiem vairs nav pirmais svaigums...
Un tad sanaak,kaa te visaas teemaas-lai par ko nerunatu,viss beidzas ar karu starp virieti un sieviete! Arii ssii teema! Viirieti vairs neinteresee sex.....-vismaz neveelas pielikt jebkaadas puules...un vainiiga sieviete... Kaapec jus mekleejat vainiigos,ja passi zinat,atbildes.... :) :) tads apburtais loks! Un mees pretojamies,jo juutamies nepamatoti apvainotas...
Sanaak,ka viirietis 40 - 50+ saak novecot,un visaa vaino sievieti,lai atmazgaat0s.... jo apzinaas,ka vairs nevar,bet sieviete var vienmeer.... :) Tad nu dara visu-lai arii sievietes justos riebiigi! -kompanijas peec.. :) :)

Julianna  Jama moto. starp citu Jama Indijā Nāves dievs. Nav vajadzības braukt uz Indiju. Latvijā arī ir labi vīrieši. Nešaubos, ja būs tāda vajadzība pats labu labākais būs manā kompetencē. Kris. Neliec pats sev šķēršļus. paškontrole ir briesmīga lieta.

Yamamoto  Sev pieliec birciņu Juli anna.

Chris1986  Tāpēc mani vienmēr iespārda tēmas, kurās sievietes 50+ un 60+, kādu vīrieti labāk uzvēlēties? :D Nu, nav, fiziski nav jūsu vecuma grupā vairs uz sexu spējīgu vīriešu, vismaz pietiekošā skaitā noteikti nav! Viss, jūsu seksa dzīve šajā dzīvē ir beigusies, jo nav ar ko. Bet ne - sēž un gadiem vēl fantazē kko - kādu ņem :D Vīriešiem tas stāvēšanas periods ur tikpa īss, kā sievietēm dabiskā skaistuma periods. Pēc tam abi dzimumi vairs nav dzimumi, bet vnk veci cilvēki

kruela  ....bet vēl vairāk iespārda, kad tā vecuma vīrieši meklē krietni jaunākus zaķus.....rodas jautājums - ko viņi ar viņām darīs???

CoCoSan  Mazais, iesmīkņā vesels, taču teikšu tev kapakmens vārdiem - es biju, kas tu esi; tu būsi, kas es esmu 😉
Elpo dziļi, esi jau ar vienu kāju mūsu laivā 🤣

Pillerina  Bet kaut viens pasaka tā normāli: - ko tad īsti tie vīrieši grib, lai šiem dod vai iedod, vai atdod????

antarktida  Bļāviens....kā es tev piekrītu. Mēs izbaudam savu komforta zonu, un arī izklaides ar pretējo dzimumu īstenībā tur ietilps....bet ne vairāk. Un ietilps tur tikai skaisti, veselīgi dzīvnieki no pretējā dzimuma, nekas vairāk....:)

samba4u  Vai tēma ir par alus dzeršanu?
Nezinu, man viss pretēji, jo vecāks kļūstu,jo vairāk tās sievietes interesē un gribulis lielāks. Alu nedzeru, tā kā grūti saprast problēmu.

Laikam jau tas noslēpums slēpjas tajā alus kausā. Mazāk alus un arī potence uzlabosies un krūtis neaugs.

henings  jūra un teātris ir vienkārši ."čau rasma" sākas pavissam no citas puses .

VECA_PIEPE  tracer jautājuma autora komentārs:

"Vienkaarshi izbriina sievieshu logika vai merkantiilisms..kad mekleejumos tad nez kaapeec seezh te portaalaa cauraam dienaam.kaa uzrodas viirietis ar kuru vareetu varbut kas sanaakt ilgterminjaa taa kandidaats tiek automaatiski preseets..."

_______________________________________________________________________

Tracer, ta Tu esi tas vīrietis, ar kuru varētu sanākt ilgtermiņā ideālas attiecības...vai arī esi viens no tiem mēmajiem PA ļimonāriem, kurš ir makten vērtīgs automātiskajai presēšanai?
(pakasa pakausi, apsverot savas zaudētās iespējas)

rinkulis  Vau vau vau, bla bla bla .... nu varbūt tītara skaņas vēl....

AivarsN  Tā jau laikam ir. Vēl ne tik senā pagātnē visu dienu varēju fiziski strādāt, bet vakarā uz baļļuku, kaut līdz rīta gaismai. Tagad dienas gaitā arvien biežāk gribas apsēsties atpūsties. Nevar vairs visus darbus paspēt padarīt, kurus agrāk padarīju smiedamies. Kur nu vēl pēc tam pa pasauli skraidīt. Kaut kā kāzas savā mājā izturēju, divas dienas un nakts bez miega un uz kājām. Taču pēc tam divas dienas kājas sāp un strādnieks nekāds. Kad dzīvo viens, nav par ko stresot. Dari cik vari, vēsu prātu un ar pīpēšanu. Taču ja blakus būtu tāda enerģiskāka sieviete, kurai nekad nav miera un vienmēr kaut kas nav pa prātam, vai nepietiek, kas zina, varbūt jau kapu kalniņā atdusētos. Bet dzīvot taču vēl gribas, ieplānots daudz. Ko vairs nevar ar spēku, to var paveikt ar prātu un rezultāts reizēm pat labāks. Nekad vēl tik nopietni nebiju pievērsies permokultūrai, kā šogad. Izrādās, ražu var iegūt vispār neapstrādājot zemi.
Tā laikam tiešām sanāk, ka sasniedzot noteiktu vecumu, vismaz vīrietim drošāk un veselīgāk ir dzīvot vienam.

VECA_PIEPE  "... iespārda tēmas, kurās sievietes 50+ un 60+, kādu vīrieti labāk uzvēlēties? :D Nu, nav, fiziski nav jūsu vecuma grupā vairs uz sexu spējīgu vīriešu,..."(c)
______________________________________________________

Ta priekš tam takš ir aktīvi gribošu un varošu jaunēkļu pulks!
(iespārda veco onkuļu naivums) :D

AivarsN  Jā, ar jaunēkļu apmācību noteikti jānodarbojas profesionālēm.
Man pirms miega labāk patīk sievieti tikai paklausīties. Piemēram šo:
https://youtu.be/USK1VjV-nO8

gunda10  Godīgi .

gunda10  Laikam godīgs zaķu nīdējs , es esmu pārliecināta ka normālu meitiešu attiecībā vismaz pret večiem ir daudz vairāk nekā slikto , bet priekšnieces mūsu valstī ir pārsvarā baigās maitas , bet pēc krīzēm komforta zona ir svēta lieta un te nu jāliek +.

gunda10  Par ko te ir tikai zaķu nīdēji kas pat nepieļauj domu ka ir normāli meitieši kur tads glupums ja kas bet vai nav vienalga .

Ksenija  Ja nezin, ko darīt, nevajag neko arī darīt, tik vienkāŗši kā vien reiz viens. Šitās oho dāmas pa lielam nekur nezudīs, no tilta nelēks, spilvenā neraudās, tepat vien būs. Kategorijā čata partneres, protams.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu