Vai visiem večiem tā ir ar gadiem?

Piekeeru sevi pie domas ka patiesiibaa sievietes nevajag.man liekas pie taada secinajuma nonaaks jebkursh kursh buus iepazinis savaa dziivee vismaz desmit sievietes..tikai mieles palikushas.saakums jau vienmeer forsh.adrenaliins testosterons..un tad ciks vien..jo probleemu vairaak kaa ieguvumu..jauniibaa varbuut var tos raksturus sabiidiit kopaa.bet ar gadiem nereaali...paaraak atskiriigi esam tie dzimumi....iisaak sakot gribu vakaraa dzert alu.skatiities tv....un briivdienaas gribu atpuusties nevis bizot apkart

runcitis15  Kaut kas ir uz to pusi.Viens pats dzīvojot pērc ko vēlies.Dāvini sev fantastiskas dāvanas.
Sievietei tika darīts viss lai justos labi,un atkal slikti.

Tessa  alu arii dzeru normaalu...lai to varu atljauties ir jaastraadaa..(c)
:DD
te nu gan pat goviim jasmejas :D šito kolegjiem paradiišu, ka viens vecis strada, lai nopirktu, vinjaprat, normalu alu :DD oj :D

elis25  Chris1986,,,,maldies seksuālā dzīve 50+un pat 60+ var būt pat ļoti laba,protams ne visiem,tikai tiem vīriešiem,kuri seko savai veselībai,neaudzē riepas uz vēdera un pārmērīgi nelieto sīvo,bet apmeklē sporta zāli ,ved aktīvu dzīves veidu,nevis ar alus pudeli sēž pie TV.
Kā arī medicīna ir spērusi krietnu soli uz priekšu.

Epifanija  Nu kā saka - sūdi peld pa virsu! Skaidrs, ka dziļāk neesi racis un iztērējis sevi pirmām pretī nacējām - jūras braucejām! Visas tās jūras braucējas, bija te viena tāda - strādāt negrib, sēž pie kompja un vaid, ka nav vīriešu uz pasaules, paņēmu līdz uz vienu sarīkojumu, lai paskatās uz vīriešiem, posēja tikai uz izskatīgajiem, kuri bija jau aizņemti un citu sieviešu sakopti, tā ka man kauns palika, valodiņa raita, augumiņš lunkans, bet tak slinka govs! To tik vien māk kā braukt uz jūru un tak, jopcik, atrodas, kas ved! Vīriešu loģika!😂

Uguns  Trakie, nevajag, jūsu bailes pareizi jūs brīdina! D:)

Mirdzina  Kāpēc man vajadzētu kādu, kas manā mājā dzer aliņu un skatās TV? To es veiksmīgi varu darīt arī viena pati.

AivarsN  Par dāvanām pilnīgi piekrītu. Drīz dzimene un dāvana jau noskatīta superīga. Nedomāju, ka kāda sieviete to atbalstītu un novērtētu.
Vismaz līdz 60, sekss noteikti varētu būt labs. Tālāk vēl nav pieredzes. Taču ja nav nevienas, ar kuru to gribētos darīt, tad medicīna ir bezspēcīga. Laikam ar vecumu, gaume kļūst izsmalcinātāka un noteikti vairs negribas klupt virsū visam, kas tikai izskatās pēc sievietes. Un nav runa par sieviešu vecumu.

rinkulis  Pārfrāzēšu:

Piekeeru sevi pie domas ka patiesiibaa nezināmas izcelsmes kandžu nevajag lietot.man liekas pie taada secinajuma nonaaks jebkursh kursh buus savaa dziivee nodegustējis šmakovku ar dzelteno nokrāsu vismaz desmit reizes..tikai mieles palikushas un vairs ar kreiso aci īsti labi neredzu. Saakums jau vienmeer forsh. adrenaliins testosterons..normāls kodiens zīmējas..un tad ciks vien..jo probleemu vairaak kaa ieguvumu..medicīnas izdevumi, paskaidrojumi policijai...jauniibaa varbuut var to smeķi vēl savaldīt un atrast kopsaucēju ar organismu.bet ar gadiem nereaali...paaraak atskiriigi esam - manas aknas un Preiļu dzeltenais....iisaak sakot gribu vakaraa dzert alu.skatiities tv....un briivdienaas gribu atpuusties nevis bizot apkart uz poda vemjot

Interpunkciju speciāli saglabāju - necentos labot. Vari padomāt, kāpēc tevi tādas likstas piemeklē...bet citus nē.

laukroze  ..saulgriezu laikaa tik stulbs bazars ne par ko, nu seedi ar alinnu vai bez, bet viss text noraada uz autora merkantiilo domaasanu, audz deelin, audz..:)

multi  Viss pasaulē ir vienkārši, ja seksu negribas, tad arī otras pusītes esamība ir otršķirīga. Labi ja ir, bet, ja nav, tad nav....

ketija64  Sākšu ar to ,ka klusībā apskaužu tos pārus ,kas ir spējuši godam visu mūžu kopā nodzīvot. Viņiem viss ir kopīgs bērni ,mazbērni iedzīve utt.
Citādi ir tiem ,kuri nav spējuši nodzīvot ar vienu ,bet sanācis šķirties,dalīt mantu ,kašķēties,pat ienīst vienam otru. Tas ir bēdīgi un ja to "nes līdz " kā smagu nastu ejot pa dzīvi ,tad arī rodas tā sajūta ,ka visi vīrieši /sievietes ir mēsli un labāk dzīvot vienam/vienai.
Kas attiecas uz došanu un ņemšanu ,tad sieviete pēc būtības ir devēja,dod vīrietim enerģiju ar savu mīlestību,ar pagatavotu ēdienu utt. Vīrietis ,kas to saņem ir spēcīgs, ar labu potenci līdz sirmam vecumam un spējīgs strādāt un gādāt.

CoCoSan  Nomierinies, viss ir daudz piezemētāk par tām idillēm, ko aprakstīji. Veiksmīgas kopdzīves un panākumu sakne ir draudzīgi sadalīt ietekmes zonas un nelīst bez aicinājuma tajās.

rokons  Jaunu kopdzīvi pēc 65 laikam nav viegli uzsākt, bet ja katram sava stabila dzīves vieta un ienākumi, var lieliski pavadīt laiku arī kontaktējoties. Gan fiziski, gan virtuāli.
Ejam ugunskuru krāmēt un ogles līdzināt grillā! Šovakar tomēr Līgo vakars!!
Kas bijis iepriekšējos laikos, labs diezgan, ja izdzīvojis esi :D !

Ksenija  oij, ketij, tad dod tam, kam visvairāk vajag , nevis tam ,kas Jūrmalā dzīvo D:)

av2  Kopaa sadziivot taa, lai viens otru nebesiitu araa....ir jaamaak, ar pacietiibu, un miilestiibu var , bet nu viegli tas nav.Taapeec llloti labi saprotu cilveekus, kas izveelas dziivot vieni.
Visliktaakais, ka daudzaam sievieteem patiik "baazt ggiimii", ka redz, tie pazinnas tur bija, tie nopirka sso, tie censsaas dziivot labaak , tie var utt. Man ir atbilde viena, es neturu nevienu ar varu. Pusmuuzzaa tiessaam neviens radikaali nemainiisies, da vai kas tur.
Un jaa, katram savs relax veids. Man alinnss/tv neintresee, bet ir daudz kas cits, kas intresee.

Discreta  Ak, tu, nabadziņš. Īstenībā, ja ir vēlme un dzirkstele, visu var sabīdīt.

piekraste  Nu ja vélás jaunuvíti blakám, tad protams ka bús jábizo :)))

Agate24  No vienas puses tieśàm ir tà, kà tracer apgalvo. Bet ir arī vīrieśi, kas izvélas tikai tás sievietes, kuras ir vèrts izmantot. No otras, kam ir vajadzīgs partneris, ja nav kopīgu intereśu?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu