Vai slinkums atrast kompromisu?

Viens kungs te iepriekšējā tēmā raksta ka viņu baigi uztrauc lai viņu netraucē dzert viņa iemīļoto alu un netraucē ar kaut kādām tur citām aktivitātēm!Nē nu attiecībās var būt dažādi ka tās vēlmes enerģija uz to brīdi nesakrīt!Kādam gribas TV un alu,kādam jūru vai kādas citas izklaides,ja..uz to brīdi nesakrīt katrs var darīt to kas viņam ir vairāk komfortabli!Un neviens neapbižojas jo ne vnm tā ir!Ir kad tās vēlmes sakrīt vai nu viens otram piekāpjas!Vai tad attiecībās viss jādara sinfroni?Domāju ka nē!Bet vai nevar sadalīties gan savām gan otra interesēm?Nu pēc garīgā kaut vai?Citādi tā arī katrs paliks tikai savā komforta zonā un bez attiecībām jo neprot vai negrib piekāpties vai dažkārt atsevišķi darīt to kas patīk!

Julianna  Fargo. Piedalījos Tavā aptaujā. Zvejošana ir mans kaislīgs hobijs.Līnijdejas -- bože uposi. Bokss. Neciešu nasiliju. Ģeogrāfija/vēsture un plus bioloģija -- super. Teoloģija -- jā. Buškrafts, tādu vārdu dzirdēju pirmo reizi, paskatījos mātē gūglē. Izrādās vara bungas utt. Man mājās ir šamaņa Indonēzijas bungas, ar kurām daudzas lietas var darīt, tai skaitā normalizēt cilvēka sirdsdarbību utt. tātad bungas 50/50. Ar to gribu teikt, tas zero šeit nesanāks. BET. Kas zin, vai uzlūkojot tuvplānā klikšķis nostrādātu. Pat, ja neviens hobijs nesakristu, varbūt norautu jumtu un tas sastāv no simt un vienas nianses, kuras prātam(izpildītajam)nesaprast. Ieslēdzas citi mehānismi.Runājot par kompromisiem. Nekādu kompromisu. Vai nu pieņem ar visiem tarakāniem, vai neliec cilvēkam būt tev parādā.

saulite34  Nazis un citi pasaku stāstnieki var tikai saviem mazbērniem iestāstīt,ka šeit priekš viņiem ir tikai izklaides portāls,diez kādus padomus tie rikšojošie vīrieši no vienas sievietes pie citas spēj dot citiem,vai tie tukšie lielībnieki,kas tikai prot spriedelēt kādiem būtu jābūt citiem.Tiem,kam patiešām ir ģimenes ar kopīgām interesēm un ,kur viens otru mīl,tiem nav vajadzības un laika meklēties pa iepazīšanās portāliem.

fargo  nē, julian!
https://www.youtube.com/watch?v=_8wwAwEDeGo

tas ir buškrafts. man vajag vienreiz iemācīties nelietot angļu vārdus, bet pielīp. buškrafts ir iešana mežā un tur dzīvošana pāris dienas. taisi sev nojumi vai būdu, ugunskurs, medības/zveja, teritorijas izpēte. lielāku zēnu indiāņu spēles. es pagaidām nevaru iet, tad tas ir ļoti laba alternatīva.

CoCoSan  Kompromisi laulībā ir gan. Ja pastāv situācija starp copi un bērnu slimnīcu vai veču vakaru garāžā un pārplīsušu ūdensvadu mājā, variantu nav, kādam jāmaina plāni. Vienlīdz, kompromiss jāmeklē starp gruntsgabalu mazpisānos star bērziem vai carnikavā tuvāk rīgai. Miljons kompromisu ik uz soļa, kotletes vai sušī, elektriskā zobbirste vai jauna panna. Uttt, utjpr, utmldz

Spriežot pēc mīnusiņiem 14:38, esmu trāpījusi 10niekā! 🤣

Shalom  Nez, kāds šeit varētu būt risinājums. Varbūt vīrietim atrast darbu pēc kura nebūs tik noguris, lai pietiktu tikai spēka alus kausa cilāšanai pie TV un no sievietes puses varbūt seksis trijatā, lai vīrietis nedaudz atmaigtu un nebūtu žēl izmaksāt nieka braucienu uz jūru :)

Gretta  Fargo, es neteicu, ka viss jādara kopā, bet jābūt arī kopīgām interesēm. Par sievietēm neko daudz pateikt nevaru, bet es zinu vīriešus, kas nezvejo, neskatās sporta pārraides, patiešām dejo līnijdejas, jo tās dejo arī viņu sievas. Nu tā, izvēle ir :)

fargo  "Varbūt vīrietim atrast darbu pēc kura nebūs tik noguris..."
vēl varians - būt vairāk iecietīgākiem pret otru? it kā, tik vienkārši.

CoCoSan  Svešā rokā hm hm vnm izskatās lielāks, tāpat kā tie līnijdeju dejotāji. Kad pēc dejām sacelsies jautājums, ka rēkini nav trešo mēnesi, ātri vien uzpeldēs jautājums, vai vīrietim nevajadzētu atrast darbu, kurā vairāk var nopelnīt.
Mūžīgā vējpūsto sieviešu sapnis - lai viņam daudz naudas un vislaik ir pie sāniem. Nu nenotiek tā, vismaz tur ārā aiz loga. Vai nu vecis vergo no rita līdz vakaram vai nu dejo, bet tukšām kabatām.

preilene  Es nemaz negribētu, lai vīrietis man visur seko pa pēdām kā pakaļaste. Gribu, lai viņam ir arī savi draugi, savi hobiji un intereses un viņš ir patstāvīgs. Jo man ik pa laikam vajag pabūt vienai - vajag satikt draudzenes, vairāk pastrādāt vai vajag vienkārši atslēgties no visiem.

Ebola  Noteikti ir lietas kurām jāsakrīt, precīzāk intereses un ir nepieciešams abpusējs privātums tajā pašā laikā. Principā nav ieteicams uzspiest otram to pašu alus dzeršanu, tikai tāpēc ka tev tas ļoti garšo un tev nav ar ko iedzert. Ir lietas kuras apvieno visus raksturus, kā piemēram kopīgs ceļojums vai vēl interesantāk ceļojums ar smagiem pārgājieniem, šķēršļu pārvarēšana. Pie šādiem apstākļiem pat noplakusi draudzība var stiprināties. Tāpat abpusēju interesi var izraisīt lietas ko nav nekad darījusi neviena no pusēm, kā piemēru var minēt dejošanas nodarbības. Galvenais lai abiem tā ir jauna pieredze, tad necentīsies dominēt neviena no pusēm (vismaz kādu laiku noteikti). Arī mājās parādīsies jauna nodarbošanās pa tiem pašiem vakariem, jauni sarunu temati, mājas darbi utt.

Ksenija  tolerance pret alus dzeršanu, bet lai...es...šito...žļurgu. Kad ir tik šikarnas vodkas:) Hobiji-nu, labāk , lai viņam ir vīrišķīgi hobiji, tad vismaz zini, ka nav netradicionāla orientācija. Vēl labāk, ja man drīkst būt sievišķōigi hobiji, ja ātrslidošanu un zemes rakšanu tā var nosaukt

Tinte  "Par cik latviešu nacionālais dzēriens skaitās alus, tad noteikti nebūs grūti atrast kompanjonu pat visam mūžam."

Aivar, Tu vispār stādies priekšā, kā izskatīsies sieviete pēc kāda gada-diviem, ja viņa regulāri kopā ar "mīļoto" katru vakaru laks alu?!

av2  Ja gribat laimigas atiieciibas, neteelojiet. Esiet taadi, ka esat.

Piparkuka  “ Augstākam” cilvēkam patiks visa mūzika, visa māksla, visa daba un arī cilvēku veidotais košums, visi ceļojumi, visas vēstures, daudzdaudzkas. Viņš arvien tieksies izzināt..., izprast pasauli, visumu. Domāju, ka “samierināties” vai pieņemt var tikai augstāku vai tādu pašu kā tu. Kas tevi ceļ un nevis gremdē. Varbūt tu gribētu un mēģinātu būt ar kādu, kam tikai alus, tikai uzdzīvošana, tikai sports vai tikai sekss un zināms prastums. Taču tu nespēj. Vienkārši tu to nevari. Varbūt dienu, varbūt mēnesi vai drusku ilgāk, bet- tas nav iespējams! Tu tiecies uz gudrāku!....

av2  Nu gluzzi taa nav , ka "augstaakam" patiks viss, arii "atsaldeeta" muuzika. ta staa, piemeerma. te jau atkal tas pats , ko teicu iepriekss. Laimiigaas attieciibas nevienam nekas nav jaateelo. Un nekad nebuus taa, kas kaadam pilniigi viss buus ok, kas ir otram ok. Taapeec, veel viens punkts, katram cilveekam ir jaabuut arii savai pasauliitei ( mazaakai, lielaakai, nav svariigi ), arii atieciibaas esot. Jo, neviens nevienam nepieder, un neviens nevienu necell, negremdee,nemaaca, nekomandee utt , bet ...bauda , tas gan nav iistaakais vaards......es teiktu , nespeej iedomaaties...nebuut kopaa ar cilveeku, ko tiessam miil.
Bet te,oHo , nu vismaz dzimumu karinnus te palasot, ciitiigi mekleejam ideaalos :) Nu, nu....

Ksenija  es personīgi netiecos uz "gudrāku". tie "gudrākie dažkārt ir pārāk gudri, lai būtu vnk cilvēciski laimīgi. rauj viņus kociņš. lai grimst aizmirstības jūrā. es labāk tiecos uz ko smukāku. Mans papiņš jaunībā izskatījās kā džūda lovs, tikai smukāks, un ja viņam kāds patīk, tad tur vairs nav ko apspriest :

Piparkuka  Aizdomājos- kāda tieši ir atsaldētā mūzika?! Īsti nevaru izdomāt:) c

Piparkuka  Cik stulbi...- 3 vīrieši noslīkuši pa jāņiem- 30, 34 gadus veci. Nu cik tiešām var būt stulbi!.... stulbi, kavtā notiek

Piparkuka  Bumbastik- muļķības.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu