Vai slinkums atrast kompromisu?

Viens kungs te iepriekšējā tēmā raksta ka viņu baigi uztrauc lai viņu netraucē dzert viņa iemīļoto alu un netraucē ar kaut kādām tur citām aktivitātēm!Nē nu attiecībās var būt dažādi ka tās vēlmes enerģija uz to brīdi nesakrīt!Kādam gribas TV un alu,kādam jūru vai kādas citas izklaides,ja..uz to brīdi nesakrīt katrs var darīt to kas viņam ir vairāk komfortabli!Un neviens neapbižojas jo ne vnm tā ir!Ir kad tās vēlmes sakrīt vai nu viens otram piekāpjas!Vai tad attiecībās viss jādara sinfroni?Domāju ka nē!Bet vai nevar sadalīties gan savām gan otra interesēm?Nu pēc garīgā kaut vai?Citādi tā arī katrs paliks tikai savā komforta zonā un bez attiecībām jo neprot vai negrib piekāpties vai dažkārt atsevišķi darīt to kas patīk!

Tagadne  man labāk patiktu, ja motociklistu rindas paretinātos. dzīvojot centrā, šitos muļķus reizēm nevar izturēt.
Ja par tēmu-hbijiem nav jāsakrīt, jāsakrīt vērtībām! Tas nenozīmē, ka es varētu zāģēt savu draugu par viņa hobijiem. Labāk atbalstīt:

https://www.youtube.com/watch?v=SCYjyU08dUY

Vaukskis  Piparkuka, mēs jau nezinām, kādos apstākļos tie Jānos uz viņsauli devušies vīrieši gāja bojā. Varbūt kāds no viņiem noslīka neapzināta nelaimes gadījuma dēļ, ne obligāti dzēruma dēļ un tas varēja nebūt stulbi.. .

Mezroze  Precētiem labs arguments - Izklaides portāls!? Tad izklaidējiet savu ģimeni, bērnus, mazbērnus, vismaz ko labu paveiksiet

Piparkuka  Vaukski, es nesaku, ka viņi ir stulbi. Stulbs ir pats fakts! Tas, ka jauni, pašā briedumā. Un varbūt stulbi, ka iet peldēt. Tāpat kā tie, kas ar močiem brauc (pārgalvīgi). Cik daudzi ir reāli beigti.
Ļoti muļķīgi.
Tomēr, tomēr, tur noteikti visur klāt ir pārgalvība.
Tāpat kā tie braucēji, kas VISU LAIKU pārkāpj ātrumus.
Neciešu. Tāpat, kā Tagadne motociklistus.

uzplanaledus  Visi svētki prasa upurus- tas tiešām ir muļķīgi, kāpēc tad tos svinēt?
Par tēmu- ir gadījumi, ka kopā atrodas cilvēki, kas varbūt var sadzīvot, bet intereses un vērtības ir tik atšķirīgas, ka kopā tomēr dzīvot nav iespējams.

Tagadne  Ne jau uz ceļa neciešu tos stulbeņus. Man ir sporta vāģis, normāls reakcijas asums un izpratne par aklo zonu.
Traucē vakarā-noklausos ohujā vakara pasaciņu no puikām, eju gulēt, un tad bāc kkāds debīlais brauc cauri pilsētiņai kā nelabais caur kanalizācijas trubu.

Piparkuka  To es sapratu, ka vakarā, gar māju utt. braukā....

(cerams, ka nepārkāp ātrumu visur un tikai tāpēc, lai pārkāptu:( )

eLfrida  Cilvēkiem, V ar S, pilnīgi noteikti kopā jāpavada brīvais laiks. Visi, kurus zinu, kas attiecībās tiešām apmierināti, tie pāri, pilnīgi visi, kopā atpūšās. Pretējā gadījumā sanāk dzīve divvientulībā, čista, AIZ BAILĒM kko mainīt, aiz bailēm palikt vieniem, aiz ieraduma, jo divatā lētāk un vienkāršāk, bet no garīgā viedokla tā tomēr ir un paliek DIVVIENTULĪBA!

AivarsN  Ar tiem močiem kaut kā dīvaini. Kāpēc likumi vispār pieļauj tik augstu trokšņa līmeni? Tā saucamie ,,žiletes", tautā arī ,,orgānu donori", ne tikai pārsniedz ātrumu pat apdzīvotās vietās, bet savu braucamo rēcina tā, ka var dzirdēt pat vairāku kilometru attālumā. Visefektīvākais sods būtu, pēc noteikumu pārkāpuma, atļaut braukt tikai ar elektrisko motociklu. Lēnāk jau viņi nebrauktu, bet nespētu pārdzīvot to, ka neviens viņus vairs nedzird. Protams, nopietnajiem vīriem uz čoperiem, visu cieņu. Graciozi izskatās, nevienu neapdraud un netraucē. Viņiem cita reliģija.

CoCoSan  Nu un par ko tieši būtu jāsāk cienīt tos vecos pirdējus skrandās? Ar ko viņu lamatas klusākas par baikiem?

runcs51  Nu attiecībā uz tām ´´augstākajām´´-tas ir apmēram tāpat,kā parasta ´´graņonka´´iedomājusies sevi par kristāla vāzi....

tracer  Sist tos motobrauceejus.piekriitu..laikam veel iisaaki kraaninji kaa bembistiem

fargo  viens, ja viņi vīlē pa rīgas ceļiem. bet iedomājies lauku, grants ceļus, kuri ved gar mājām. tur ganās sīkie. un gadās tā, ka šitie motociklisti(un es neticu, ka tie ir vietējie kaut attālināti), kroso pa šiem ceļiem ātrumā, kurā ar auto neviens ar nesaspiestu galvu nebrauc. gonkas rīko vai kā, nezinu.
un ir tā, ja tajā brīdī(un tas ir tik ātri, kad dzirdi - līdz parādas) kāds sīkais vai pat suns būs uz ceļa, ne mocis nobremzēs, ne radības, kas nav pie šitiem ātrumiem pieradušas, pamanīsies nost tikt.
es tev saku, man ir reāli bijusi doma uzmest naglu ķēdi pāri ceļam. nē, es to nekad nedarīšu, bet doma bija. un ja kāds tomēr to izdomās, tad tas motokrosists mirs uz vietas. jo tur vairs nav nekāi pat 130km/h. tur ir vairāk pāri. un tas ir grants ceļš.
ja gribas tik ļoti nāvi meklēt, lai. bet tur ir citi.

Ksenija  nāvessods dmž par šerpu:) ne jau visi debīliķi ir leiši/poļi. imho tie ir paviegli ofisa darbinieki, kas ar lielu pompu dodas lauciniekiem rādīt klasi brīvdienās. Jo viņi pelna par 5 eur vairāk, kā pārējie. (LV tipiski)
varētu samesties balsis visu ciemu iedzīvotāji, ka sākot no tāda un tāda trokšņu līmeņa mēs to nevēlamies dzirdēt. un LV teritorijā pamanot spēkratu ar >= trokšņa līmeni, spēkrats tūlīt aiziet uz šrotu, bet braucējs uz autobusu.

tracer  Jaa.shodien negribas aukstu alu no ledusskapja psec darba..gribu uz deju kursiem padejot..zinu ka visiem nekodeetajiem viirieshiem taadas domas...jaaizpatiik tak tantaam:D

Uguns  tā vairs nav no 1.obsession stadijām tad(

furnitura  FARGO - a tu vari iedomāties sievu, kas aiziet vienkārši pie draudzenēm ņemties ar saviem hobijiem? A hobiji ta dažādi var būt. Ne tikai tamborēšana un ēst gatavošana. Neviens vīrietis to nepaciestu!
Arī vīriešiem ir grūti izrauties uz alus vakariem ar draugiem, ja kas, - uzreiz skandāls. Draugi arī var būt dažādi, ja nu tās ir sievietes alusdzērājas - ko tad? Tad ir pa bieti un ārā no mājas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu