stereotips-maza auguma vīrieši

Tātad, bez aizvainojumiem mēģinām noskaidrot, no kurienes šis radies. Mīļās dāmas, kāpēc jums ar jūsu 160cm vajag kavalieri teju zem 2 metri ?? Kāpēc garš augums rullē ?? Es atvainojos, varbūt tiem ir pusmetrīgi "štuceri" 🤣??Iestājos PAR augumu līdztiesību!👆

Chris1986  "jo "iisie" biezzi vien dziivee sasniedz vairaak" Nu, tieši tā! Tas ir līdzīgi, kāpēc skaistules parasti nav eksakto zinātņu doktores - vnk viņām viss viegli nāk, kamēr vēl ir labas preces izskats. Domāju, ka tieši tas pats ir ar gariem, izskatīgiem vīriešiem. Nu, kādēļ piepūlēties?

fata  Aha, av2 un Red, visas pasaules nelaimes parasti ceļas no īsajiem... Staļiniem, Hitleriem, Ļeņiniem, Putiniem... : ))
p.s. bet "nenokariet ilgviļņus", tautā runā, ka veicot īpašus stiepšanās vingrinājumus augumu varot iztaisnot un pastiept garāku par 10-15 cm, ja nu akurāt tikai augumā tā bēda : )

elfu_mazulis  Tak gaumes ir dažādas, pateikt, ka visām sievietēm patīk gari, arī ir stereotips. Galvenais, lai cilvēks nekomplekso par savu garumu.
Ja pats ir 1.60, uzvelk platformenes un sievietei aizliedz vilkt augstpapēdenes, tad ne jau apkārtējos ir kompleksi, bet misterā 1.60.
Es, piemēram, ērti jūtos cilvēku sabiedrībā mans augums līdz centimetri 20 garāks, ja vairāk, tad ir nogurdinoši visu laiku atgāzt galvu.
Bet nu garie jau ar nav vainīgi, ka ir gari ))

CoCoSan  Visi man patīkošie pielūdzēji bija vienā augumā ar mani, arī kungs mans tāds ir. un pofigu, varu uzmaukt 12cm klikatas un justies ideāli, ibo ar pašapziņu man viss čiliņā, jo donori nav vajadzīgi.

Reds  fata - negribu neko stiept garāku - neredzu nekādu praktiskumu no tā ka katrā otrajā durvju rūmē būs jāpieliecas. Par tiem īsajiem Putiniem vispār nesapratu komentāru - tas ir domāts kā jautājums, apgalvojums, kāds sakars Putinam un tiem pārējiem, kas sen miruši, ar sieviešu vēlmi pēc garāka auguma vīriešiem?

SmalkaisStils  Tas nav stereotips bet sievietes vēlme , ja viņa to ir norādījusi !
Katrs jau meklē savu . Ja viņa nevēlas to 170 tad meklē to kurai tas derēs.

Tagadne  offtopic-ja vīrietis ir tikai donors, nav neviena iemesla to pmeklēt precētu pusmūžnieku vidū. Turpretī ja vīrietis ir brīvs,....hm..ir varianti! Viens populārs režisors katru savu draudzeni arī apprecēja, un es kā sieviete viņu ļoti par to cienu. Ja nesanāk, nav aju aizliegts šķirties un precēt atkal to pirmo! Nekur jau viņa tālu nebūs atgājusi,´nemot vērā līdzšinējo profesionālo sekmību un sieviešu 40+ (ne)kotēšanos tirgū!

sandra111  mmmm,,,,dievinu maza auguma,nedaudz korpulentus viriesus,,,viniem ir ipassssssssssssssssssss sarmssssssssssssssssssssssssssss,,, un SATRIECOS INTELEKTS.

hiacintee  Nu tā kā ārā ir nežēliģs krstums, tad ohotantes( es) sēžu te. Nu par tiem stereotipiem. Ir kaut kādas atmiņu driskas no lasītā. 1) dabā ir iekārtots tā, ka pelēkās vistiņas noskatās košo gaiļu cīņās, izvēlās stiprāko. Cilvēku populācijā garš augums ( no vidējā uz augšu) uz sievieti iedarbojoties līdzīgi. Ko darīt mazajiem? Nu ne velti ir arī tāds Napoleona sindroms, kur mazā auguma individiem nākas šarmēt ar citiem ieročiem: naudu, varu, karjeru ( daudz smagāk jādarbojas, nekā garajiem, kam 1/3 no komplekta jau nodrošināta). 2) stereotips , kas diemžēl novērots cilvēku populācijā dzīvē , īpaši ballītēs, ka vīrieši iekrīt uz blondīnēm ar Pamelas Andersones standartu. Nē, ne visi, bet kāds vienmēr izmēģina. 3) stereotipi novērojami kino, kad sliktais tēls noteikti izskatās tā, labais tā. Aktierim tiek piedāvātas viena stila domas. 4) zīmēšana. Mazs bērns zīmē , pieaugušaias uzliek savu stereotipu, kā jāizskatās puķītei vai kokam, mašīnai. Pēc tam tikai mākslas skolā nāksies mācīties uz vienu un to pašu lietu paskatīties no dažādiem skatu punktiem. Un tā dažādas lietas mēs iepakojam stereotipos, savas dzīves atvieglošanai un situāciju atpazīšanai un salīdzināšanai. Katram sava pieredze + klāt. Nekā personīga.

RSQuattro  Kāds ir stereotips par maza auguma vīriešiem?

Bet vispār gan vīrietim, gan sievietei ir jābūt bez "pievienotajām vērtībām": mazs, liels, resns, tievs utt vienīgā pievienotā vērtība drīkst būt: normāls.

Un vēl kas, iespējams, pat ne augumā ir problēma, bet kompleksos, kuri ir dēļ mazā auguma.

leone  Pati nebūdama nekāda sīkaļa,sev blakus vēlos redzēt pamatīgu vīrieti.Un man tas liekas pilnīgi normāli.
Bet vispār -gandrīz vai visas pasaules nelaimes ceļas no nevajadzīgas salīdzināšanas un nepamatotas vispārināšanas.

fargo  ta ir pamata bioloģija - izdzīvošana. tāpat kā vīriešiem tā ir zemapziņās līmenī, arī sievietēm. liels vīrs nozīmē aizsardzību no briesmām. maz, ka tā ir lielāka iespēja uz aizsardzību, bet vēl biežāk tas nozīmē konflikta neesamību vispār.

piemēram, lielus lauvu tēviņus reti(ja vispār) kāds izaicina. iet garām lauva, kam nav praida sava un redz un sajūt - tā, te ir lauvu tēva teritorija. ok. davai, paskatīšos, kas par piparu tur valda. un paskatās... un domā pie sevis - da nu nafig ielaisties ar šito 200 kilogramīgo musīšu masu vispār, es dzīvs varu netikt no šitā pasākuma ārā. iešu nu ka pameklet kādu mazāku.

un tā, dēļ izmēra vien, mazie lauvēni būs dzīvi. un tā ir gandrīz visur. jo dzīve tomēr ir sacensība. un ko vajag, ir atrast savu nišu.

tu neesi liels? ok, bet varbut tev ir īpašības, kas tev ļauj atrast savu vietu? jo tas nav ta, ka viss ir vienos vārtos. tur augums, vai daikta cm. nepanesams dalbazvons var būt ij garš un tā. labi, ja ir dotumi, bet iespējamo dotumu nav viens vai divi. tā vietā lai skaustu svešus, kāpēc neizmantot savus?

bet par tēmu ja tīri, tad sievietēm ir drošāk un ar seksīgāk ar lieliem.

CoCoSan  Kā ta tu to zini ar ko sievietei seksīgāk- ar tukšpaura gaļas blāķi vai apsviedīgu žiperi?
Drošības sajūtu rada nevis masa, bet vara. Milzeņi parasti ir ar gludām smadzenem, jēru dvēselēm, bailīgi un lempīgi.
Man zināmie žiperi ir vīrieši ar lielo burtu, jo viņu vara stāv pāri visiem augumiņiem.

Kencis  Jā , tie īsie , sīkie, mazie , sasniedz vairāk , un ir piemēri no dzīves , kā mazais pļupiks , kas bija valsts vīrs, apceļoja ar laivu pasauli un vecene varēja pat lidot uz otru pasaules malu ciemos , tad tas sīkais perdelis, kas ar ēdināšanu nodarbojas , un un pats par sevi , vēl jāpiemin Hūte ! Tad vēl man kaimiņš ir un vēl dažus zinu , sīki , maziņi , bet mašīnas lielas , un izrādās ar ko brauc !

AbrEgle  Jauka tēmiņa. Jūtos ideāli blakus sievietei augstpapēdenēs, pat ja viņa jau dabiski ir par mani 10-15 cm garāka. Kāda gan tam varētu būt nozīme un kuru tas interesē? Garās sievietes vispār pamatā ir jaukākas. Iemesls, turklāt, ir acīmredzams jau no šīs diskusijas.

Gunitaa  Par ko cepiens? Man, piemēram, arī patīk gara auguma vīrieši, un? Vai par to man jājūtas vainīgai vai jātaisnojas?
Sievietēm gara auguma vīrieši patīk apmēram tikpat bieži cik vīriešiem slaidas sievietes, un kaut kā neesmu pamanījusi, ka vīriešiem kāds tāpēc pieprasītu paskaidrojumus. Normāli. Kas kuram patīk!

preilene  Pagaidām vienīgais, kuram ir stereotips, ka īsās vienmēr izvēlas garos, ir tēmas autors.

Jo tā taču ir gaumes lieta. Cilvēki ir dažādi – ir gari, īsi, resni, tievi – un katram ir iespēja atrast otru, kuram tieši viņš šķiet vispievilcīgākais. Un ir daudzas sievietes, kurām patīk kompakti vīrieši.

Atceros karikatūras no bērnības ar pārīšiem, kur īsam vīriņam blakus vienmēr bija gandrīz 2x garāka un vismaz 3x dūšīgāka dāma – varbūt šis ir virziens, kurā jādodas meklējumos tēmas autoram..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu