stereotips-maza auguma vīrieši

Tātad, bez aizvainojumiem mēģinām noskaidrot, no kurienes šis radies. Mīļās dāmas, kāpēc jums ar jūsu 160cm vajag kavalieri teju zem 2 metri ?? Kāpēc garš augums rullē ?? Es atvainojos, varbūt tiem ir pusmetrīgi "štuceri" 🤣??Iestājos PAR augumu līdztiesību!👆

fargo  qwertys.
jā, šobrīd tas nav aktuāli, aizsardzība nav vitāls kaut kas. un tomēr. kā es rakstīju, tā ir zemapziņa. kā vīrietis meklē noteiktu proporciju sievietes. viens, tā ir erotika, bet otrs ir viņas spēja radīt pēcnācējus. vīrietis to pat var pats neapzināties. bet tas tur ir.

bet te ir vairāk.
vismaz mēģināt neskaust, vai nelādēt pasauli par to, kāda tā ir.
es rakstīju jau, ka madāmu vēlmes kaut kāda protālā ar nosaukumu oho.lv(vai zēnu velmes, otrādi)... saproti, tam nevajadzētu atsist vēlmi censties pēc tā, ko cilvēks patiesi grib. ot viņai anketā ir tas un šitas. bet čalis pie sevis domā - ai, nekas man nesanāks, ko man tur pat mēģināt. un? nekad pat nepamēģina. bet priekš viņa, tā sieviete ir princese no sapņiem. bet... viņš pat nepamēģina. saproti, nav iespējams uzrāpties kalnā, kurā pat nemēģina, jo drosmes vai apņēmības pietrūkst. ar sievietēm ir līdzīgi. bet padomāt pie sevis "bet, bet man taču nebūs vēlreiz tik gadu, cik man ir tagad! es vismaz pamēģināšu. laikam, nesanāks. bet tad manīs, ok. un iet un dara un uzlūdz un nokļūst, ļoti iespējams, visidiotiskākajās situācijās, kurās čalis var nokļūt kārotās sievietes dēļ." bet tas ir whole point to be a man! to live a life!

jā viņa ieraksta, ka meklē divmetrīgu čali. un kas? ja tu esi normāls vecis, gandrīz 100% viņu nekratīs, ka tu esi augumā zemāks. gribēt var daudz ko. vissliktākais, ja tāds čalis, zemāks par ekspektēto atnāk un sāk īdēt. bet ja esi sagādājis labu vakaru? un cilveki lasa tās prasības un čotrojās, ka tām neatbilst. man ir pajāt prasības! es te nenācu, lai lasītu kaut kādas prasības. padomā par to.

preilene  Autor, Tu neizproti īsti jēdziena “diskriminācija” nozīmi. Ja Tu kadam nepatīc, tas nenozīmē, ka viņš Tevi diskriminē. Jo tad sanāk, ka Tu arī diskriminē sievietes virs 45 gadu vecuma, virs 170 auguma un virs 80 kg (dati no Tavas anketas). Kāpēc Tu uzskati, ka, piemēram, sieviete 60/185/130 nebūtu Tev gana laba? Vai tik neesi pārāk izvēlīgs?

preilene  Par tēmu jau atbildēju - šis ir Tavs, nevis sabiedrības stereotips. Tā kā - meklē šī stereotipa sakni sevī.

Forsaakais  Uz šo jautājumu nav sarežģīti atbildēt, ja pārzina sieviešu reālo ( nevis deklarēto) domāšanu. Viss ir krietni vienkāršāk. Gara auguma vīrieši - tā ir modes lieta. Garš augums skaitās skaisti, lai gan realitātē vīrietis var arī nebūt glīts uz sejas un pēc ķermeņa simetrijas, uzbūves utt. Kāpēc ir šī prasība? Nu, tāpēc, ka viņa iepazīšanās portālos meklē ko tādu ar ko varētu palielīties draudzenēm, izcelties viņu vidū, sak, re kāds man skaistulis kavalieros. Vispār ir jāsaprot sieviešu psiholoģija. Viņas savā starpā ir konkurentes!!! Viņas krāsojas un ģērbjas ne tik daudz priekš vīriešiem kā pret citām sievietēm. Faktiski, tā ir konkurence par labāko. Tas ir tas pats, kas ar mašīnu. Ja modē ir mercedes, tad viņai vajag mercedes un nekādi ne fordu. Jo radiem un draugiem fordu rādīt nevar. Viņai vajag, lai viņu novērtētu. Lai viņa būtu priekšā citām konkurentēm, lai tās aiz skaudības paliktu ar muti vaļā. Tāpēc tām, kuras pašas nav garas, bet viņām vajag garu vīrieti, tas motīvs ir tieši tāds. Instinkti? Muļķības! Ja modē būtu īsi, strupi, muskuļoti, viņas meklētu tādus. Pareizi šeit atzīmēja arī par vīriešiem - ja modē ir slaidas, tad vecim, kuram vajag sievu kā vizītkarti un, kurš ir bagāts un konkurē ar citiem večiem, viņam sieva būs vizuāli smuka un slaida! Tāda ir modes iedarbība uz mums visiem. Seksa ziņā, gan veči mazliet atšķiras. Smuka seja, bet plakana figūra, viņam neliksies pievilcīga ( bet precēs tāpat, dēļ modes, līdzīgi kā pirks bentliju dēļ modes), tāpēc seksam viņš tāpat meklēs ar lieliem pupiem, slaidu vidukli un lielu pakaļu. Tur gan ir instinkti, kas prasa dažādību seksā. Sievietēm tie nav tik izteikti, viņas var arī ar vienu, to modē esošo.

Mikko  Omg!
Kãda starpíba 160-200....
Ar lielu vai mazu?
Pofig!
Tãpat no tã nekas nemainãs...
Patiesíba ir un paliek tikai viena 😎

uzplanaledus  Tas jau no seniem laikiem , priekšstats, kā kam jābūt. Man arī nepatiktu, ka jāskatās uz leju.

Felde  Dazzus komentus palasiju,bet man ir savs viedoklis.Piekriitu,maza auguma viriessi daudzvairak ir briivi,kautkad rakstiju,ka SS.LV iepazissanas-no vairakiem desmitiem,liela auguma bija tikai aiznnemtie,kuri mekleeja izklaides... Briivie 1.70 +/-
Nu taa vienkarssi ir! Saliidzinossi-kapec virietis,kuram nepatiik apallas sievietes-tomer nedziivo ar resneli..? -jo vinnss nespeej to! Es nespeeju dziivot,pat ne tikties ar maza auguma virieti! Vienkarssi patiik liela,buudiga,speeciga auguma,kaartiigs tee...sss.... viirietis!!! :)
Piellauju,ka neliela auguma viriessi-ir pallavigaki,komplekseetaaki... man nepatiik savaacami,stundami-gruustaami! vai gluzzi preteeji-leciigi..muuzzam ciinas!
Bet,ja nnemam veera to,ka cilveks sevi pieraada-ar smadzeneem,ne miesu...tad visi ir pelnijussi but laimiigi! :)

uzplanaledus  Ja cilvēks pierāda sevi ar smadzenēm, jā, viss mainās. Ir cilvēki, kam ārējais izskats ir pievilcīgs un viņi patīk daudziem/ām, bet pārējiem sevi ir kaut kā jāparāda, lai viņus ievērotu.
Un reāli varbūt, ja neizskatīgajiem ir ko rādīt, viņi nokļūst labākās pozīcijās, kā tie, kam ne pie kā lielas pūles nav jāpieliek.

Felde  Ja runajam par attiecibam,paskatamies apkaart-gaumes ir tik dazzadas! cik biezzi nodomaajam-ko vinss/na ir atradis,lai buutu kopaa??? Bet ir! Un tas ir labi,kas vienam briesmonis,citam skaistulis!

RSQuattro  qwertyjs - vispār jau augums ir Tavs kompleks, citādi šāda topika nebūtu. Vismaz esi tik daudz vīrietis un atzīsti to.
Un vēl Tev patīk liekuļot - galīgi nevīrišķīga īpašība.
Jo saki, ka ārējie faktori nav svarīgi. Bet tie ir svarīgi pilnīgi visiem. Ir jābūt gan ārējam gan dvēselei.

Mikko  Vakaram tuvojoties vienmér izskan kaut kas par dvéselém...
Nez saule tik stipri karsé? 😏

Julianna  Tā kā gwertyjs uzdeva jautājumu par fišku mēģināšu paskaidrot, tā teikt uz pirkstiem ar reāliem piemēriem. Man ir 169 cm. Manam jauneklim, kad precējāmies bija 176 cm. viss ok. kāzu bildēs viņš redzami garāks par mani. Dzīves dzirnavas nomala 3 cm no mugurkaula. Es mīlu augstpapēžu apavus. Tikko speciāli Tev, paņēmu metramēru un izmērīju pašus garākos apavus -- papēdis 14 cm. Kad uzģērbju un tuvojos otrai pusītei, nu reāli viņa seja man starp pupiem. Tad viņš saka -- nokāp no pjedestāla. Pa dzīvi ir gadījies kādā ballē dejot ar vīrieti plus mīnus 190cm. Es, gwertyj nevaru Tev zinātniski pamatot, kādēļ man tas patika. Varbūt tādēļ, ka āboli svešā dārzā vienmēr garšīgāki. Bet, šajā diskusijā mēs neapspriežam, vai tie garie arī dvēselē super puper.Vispār ja tā paņem, koks ar diviem galiem. Varbūt neesmu tiesīga dod padomus, bet ja Tevi spīdzina, te zobi ne tādi, te augums par īsu... nu pats zini, ko darīt. Visiem jauku pievakari, es padalas dabā ēst ogas.

CoCoSan  Nu ja rakt pavisam dziļi, tad to augumu izvēli nosaka konkrētā cilvēka zemapziņa, lai līdzsvarotu pēcnācēju garuma un auguma uzbūves proporcijas. Neviens konkrēti nevar atbildēt, kādēļ patīk garie vai īsās, resnie vai tievās, bet zemapziņa katram izdara savu izvēli. Šaubos vai dabas plānos masveidā atražot guliverus vai rūķus, dabā visam jābūt līdzsvarā.

Felde  17.19 tapec,ka but liela,speciga viriessa rokas.... ir pavisam kas cits! Mans viirietis bija 1.90 buudigs,ne llumiigs,un,ja kaadreiz nacas dejot ar maza auguma virieti,gaidiju,kad deja beigsies...-satveeriens cits,lidzsvars svaarstigs,sajuuta pavisam nieciiga... :)
qwertyjs.... ja kas,ar auguma svaru nav tik viennoziimiigi,kaa te raksti! Ir tie,kas rij bulkas utt.... un ne grama klaat.. Un ir tie,kuri tievee,badojas,un zaudee kautkaadu dallu,bet iedzimtee dalla nekriitas... kaa piemeetu-llooti tieva,smalka plecos,vidukliitii,bet gurni kaa divdurvju skapis. Un vari pakaarties,nost nedabuusi! Vai tievas kaajinas,vidukliitis,bet milziigas kruutis,un liela seja....-arii var kaarties,neko nemainiis pat badossanas. Un iegaumee-sievietes un viriessa kkermenni ir lloti atsskkiriigi! Jums nav vairaaku dabas dotu probleemu! Reizem taas ir tikpat neizniicinamas kaa mazss augums! Kad to speesiet saprast-bus vieglak dziivot! (nerunaju te par pasiiviem burgeru rijeejiem...)
Paskaties,cik dazza laba sportiste ir masiiva!

preilene  qwertyjs, mana anketa ir mans vēlmju saraksts – ja tam neatbilsti, tad rullē tālāk – nav jēgas uzkavēties. Es nežēlojos par “stereotipiem” vai “diskrimināciju”. Noteikti esmu kādam par tievu, kādam par lecīgu, kādam par skaistu. Nu un? Ir daudzi tādi, kuriem es patīku tāda, kāda esmu un ar tiem tad arī komunicēju. Ieteiktu Tev darīt tāpat – mazāk nervu šūnas sabojāsi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu