stereotips-maza auguma vīrieši

Tātad, bez aizvainojumiem mēģinām noskaidrot, no kurienes šis radies. Mīļās dāmas, kāpēc jums ar jūsu 160cm vajag kavalieri teju zem 2 metri ?? Kāpēc garš augums rullē ?? Es atvainojos, varbūt tiem ir pusmetrīgi "štuceri" 🤣??Iestājos PAR augumu līdztiesību!👆

DanaL  Nu re, autors pats sapinies stereostipos, kad apgalvo, ka 160 cm dāmām vajag 2- metrīgos. Man ar maniem 169 pilnīgi pietiek ar 180 +/- 5. Var būt arī nelielas atkāpes, jo garums pavisam noteikti nav noteicošais rādītājs.
Jo vairāk tāpēc, ka manā ģimenē ir vairāki vīrieši virs 194, un ar garumu saistīto problēmu viņiem ir pietiekoši.

Skarlete  Tīri psiholoģiski gara auguma cilvēks tiek labāk "sadzirdēts"...ne velti oratoram auditorijas priekšā tiek pat speciāli uzstādīts paaugstinājums. Te nu var redzēt cik ļoti mazajiem ir "jākārpjas", lai aizstāvētu savu viedokli. Tie ir papildus enerģijas tēriņi...sievietēm, ar vēlmi dominēt, maza auguma vīrelis blakus varētu būt pat "+":))

Mikko  Manuprāt šis te viss ir no sérijas Bla, Bla, Bla....
Tã teikt aiz neko darít vai arí nav nekã svaiga te 😂
Nekas! Parasti uz nedélas beigãm kaut kas uzrodas un tad jau bús kam pievérsties!
Tas neoretendéjot uz absolúto patiesíbu 😌

tracer  Paaraak teoreetiski juus te izsakaties.reaali sievietes grib garos taapat kaa viirirshi slaidaas..ir izneemumi..bet tie buus taadi slepus varianti..cilveeki jau pieklaajiigi aarpus interneta..piemeeram sieviete tiksies ar mazaaku viirieti..bet neraadiis vinju draugiem radiem..buus neerti..taapat viirieshi labpraat paargulees ar korpulentaam bet neraadiss to nevienam.buus kauns no apkaarteejiem ka taadu struntiigaaku dabuujis..taapat gribeetu redzeet vai kaada brauktu uz juuru ja kavalieris atbrauktu ar moskvicu piemeeram?

dabasmiilis  15:50, var redzēt ,ka no modes un zīmuļiem neko nesaproti. Ja dāma gribēs zīmēties,tad viņa izvēlēsies vecu krupi ar smagu naudas maku, lai varētu pazīmēties draudzenēm ,ka silda dupsi kūrortā ar jaunu mīļāko pie sāniem ,kamēr vīrs bīda biznesu. Un es neapgalvotu ,ka garie ir tie skaistākie , pat sevi es raksturotu kā brutāla paskata izsitēju.

Arī dzīve garajiem nav jau nemaz tik salda , katram augumam savi plusi un mīnusi. Piemēram, man nav problēmu paņemt kaut ko no skapjaugšas vai nospiest mušu pie griestiem , bet problēmas sākas ,ja vajag no grīdas kaut ko paņemt , kaut vai zem galda pakritušu ābolu - man tās jau ir problēmas ,lai tiktu uz zemes(jaunībā to tā nemanīju).
Un man vēl paveicies ar garumu, man žēl ir to ar 2m+ ,tā nav dzīve ,bet gan murgs.
Maziņš var pa sieviešu gultām klaiņot ,bet es retā spētu ielocīties , nemaz nerunājot par Porziņģiem ,kuriem i stenderes jāpielūdz , i matraci, gultu ,apģērbu neatrast katrā bodē, ar sabiedrisko nepabrauksi.

*Autors pārāk kompleksains - pārlasi komentārus ,tur ļoti daudz gudru lietu.
Katram augumam savas priekšrocības, īsie ir kustīgāki,lokanāki(es personīgi pa māju pārvietojos ļoti prātīgi, lai nesanāk kā zilonim trauku veikalā ,jo apzinos savas spējas, mierīgi varu nogāzt skapi tikai ar plecu nejauši pieskaroties ,tādēļ jādomā līdzi visām kustībām) , kā jau komentos minēja , tieši tādēļ īsie daudz ko sasniedz ,jo viņi jau no dabas ir agresīvāki, mērķtiecīgāki, kustīgāki ,jo viņiem tādiem arī jābūt , tas ir viņu ierocis kā sevi pasniegt, demonstrēt ,aizsargāt , ja viņi izturēsies kā ziļoņi ,viņus vienkārši sabradās.
Garajam pietiek tikai parādīties tirgus placī ,lai liela daļa viņu jau pamanītu, bet mazajam ir jāizmanto citas viltības - iekšējais spēks ,harizma ,izdoma , jāpakāpjas uz bluķīša un jāsāk dziedāt vai jānošķaudās - visi pamanīs.

Mazie ir agresīvi un tādiem viņiem arī ir jābūt ,ja vēlas izdzīvot konkurences pasaulē ,tā dabā iekārtots. Lai ar

dabasmiilis  ...
Fargo komentārs par dzīvniekiem ,hierarhiju bija pats spilgtākais.
Ir atšķirība ,ja esi zilonis ,tad tev nav jāuztraucas par katru lapas čaboņu ,nav jāuztraucas ,ka no krūmiem izlidos kāda hiēna vai lauva ,bet ja esi stirna ,tad jāpievērš uzmanība katrai zīmei ,jo no tā atkarīga tava dzīvība.
Pavērojiet dzīvnieku barus un to vadoņus ,tad daudz ko sapratīsiet arī cilvēku pasaulē! Ir ļoti daudz naivu jaunu tēviņu ,kas iedomājas ,ka var būt barvedis ,bet ātri tiek nosēdināts pie vietas.

-Es ar saviem gabarītiem arī jūtos kā zilonis ,kuram nav jāuztraucas ,ka pienākot pie ūdens padzerties ,ka kāda lauva atļautos nedot ceļu vai ,ka no krūmiem var izlēkt kāds ienaidnieks , tieši tādēļ dēļ auguma esmu mierīgs un tikai pasmejos acīs ,ja kāds puika vēlas pavicināt dūrītes ,lai pašapliecinātos. Jo man tas vienkārši atkrīt pats par sevi , nu ko es tur iešu ar odiem cīnīties.

Tādēļ kompleksainajiem Napoleoniem iesaku vairāk strādāt pie sava pasniegšanas veida - pilnveidoties iekšēji - garīgi,mentāli , pie iekšējās dzirksts ,pie sevis pasniegšanas veida, vai tad aizmirsāt ,ka dāmas mīl ar ausīm nevis ar metramēru!?

Un meklējiet tās ,kurām patiksiet , visām patikt nav iespējams! Un jo augstāku laktiņu sev celsiet ,jo mazāk iespēju atrast ko vērtīgu - sen jau pierādīts.

Man patīk visas , bet jo īpaši īsākas ,tādas ,kuras briesmu gadījumā varu aizsegt ar plecu. Un briesmas ,kā zināms, uzklūp pēkšņi ,kad tās negaidām.

Chris1986  Kurā tur gadsimtā bija modē vīrieša skaistumu mērīt pēc viņa kājas ikra muskuļu lieluma :D
Bet vispār jau jā - es ar gribētu sev tādu richtīgi garu un slaidu dāmu, lai varētu nesaliecoties iziet viņai starp kājām .. Jā, ja tā padomā, mani tomēr uzbudina Sniegbaltītes un 7 rūķīšu dzīves erotiskā puse! :D

Dezyree  Tautā sakavīrietim jābūt drusku lielākam par sēdošu suni un drusku smukākam par mērkaķi....
Man piem nepatīk kad uz mani no augšas skatās un par "sīko" saukā, tapēc vīrieši +/- manā augumā ir "mana suga".
Apgalvojums ka visas sievietes meklē garos ir tikpat vispārinošs, kā apgalvojums, ka visiem večiem patīk blondīnes ar milzu pupeļiem.
Oho ir daudz lohu un loseņu un daudz superīgu un sakarīgu "puiku un meiteņu".

ne_meklejumos  Nu ko darīt, ja skats uz tiem raženiem metas, bet tas nebūt nav galvenais kritērijs izvēlei.

MGTOW  Je tev ir skaista māja ar dārzu, miljoni kontā un tu demonstrēsi tā saucamo dāsnumu, tava auguma garums nebūs svarīgs. Necik. Tu varēsi dabūt da jebkuru, kura bagātības ziņā būs tālu no tevis. Ko es ar to gribu teikt? Ja gribās labākās mātītes seksam, kopdzīvei utt, bet neesi tajos 20% skaistuļu, kurām viņas pašas karas kaklā, tev ir iespēja "paņemt" viņas ar citām lietām. Vispār jau tā atlase ( ja vien tu neesi miljonārs) viņām ir gana sarežģīta, auguma garums ir tikai viens no paramatriem( interneta iepazīšanās portālos uz to ir uzsvars, jo netā parasti reģistrējas garās, kuras parasti arī ir vientuļas, jo ir grūti atrast līdzīga garuma vīriešus, tad nu cer uz internetu), tikpat labi cita ir jūtīgāka un uzķeras uz sociālā statusa augstumiem, pašpārliecinātību un deviantu uzvedību ( sliktie zēni), citai tieši otrādi - vajag tēlot kristīni iz purva bridēja un rūpēties par alkašu idiotu, lai varētu just ka viņas dzīvei ir kāda misija, vēl citai vajag vergu pār kuru dominēt. Viss atkarīgs no situācijas. Neeksistē cilvēki, kas patiks absolūti visiem.

CoCoSan  Patika dabasmiila komentari, un interesanti, kas tos bezsakarigos mīnusus liek.
Mazais, pastāsti, kur slepjas tā lielā sajusma par garajām kājām, man vnm par to ir bijusi liela neizpratne, nu ir un ir tās kājas, par ko tās elsas un nopūtas?

Klementine  Nezinu kā ir ar sievietēm ar augumu 160, bet esmu augumā 175, bet uzrunā vīrietis 168 tieviššš, maziššš .....nu afigetj skats no malas zilonis un mopsis. Jā gultā visi vienādi bet negribētos tikai gultā pavadīt laiku.....kompleksi, jāāāā..bet katrai/am ir tiesības vēlēties to ko vēlas - katrs no mums anketā uzrāda savas vēlmes, es neuzrunātu vīrieti, kura sievietes etalons ir 90-60-90......

AbrEgle  Jūtu mums šodien beidzot ir arī pāris.

AbrEgle  Un lai oponētu ziloņu mīlētāju beidrībai, kura kā redzams šeit ir samērā plaši pārstāvēta, vēlētos tomēr vērst jūsu uzmanību, ka par bīstamāko dzīvnieku tomēr tiek uzskatīts nīlzirgs, kurš nebūt nav ražena auguma izmērā uz augšu. Manuprāt nīlzirgs ļoti labi iederas pārī ar ziloni. Ja vien zilonis tam pakļaujas, kā jau tas dabā noteikts.

Chris1986  "jo netā parasti reģistrējas garās, kuras parasti arī ir vientuļas, jo ir grūti atrast līdzīga garuma vīriešus" - vo, vo, šito es ar ir piefiksējis - ja jauna meklējas netā, tad 100% būs vai nu ar trīs+ bērniem vai salīdzinoši gara! A ko citu viņām ieskākt, kad sēdoša suņa auguma meitenes divmetrīgos savākušas?! Vispār būtu jāidod kkāds likums šajā sakarā - strīpanie ar strīpainajām un punktainie ar punktainajām!

Skudiss  Katram podiņam savu vāciņu. Un kas liedz dāmām gribēt lielu izmēru? Nevajag uz garām skatīties.
Tad jau tāds pats jautājums ko puikas ar saviem 2m tusē ar 1,6m dāmām. Ķipa kāds mājiens.

elis25  Esmu no tām sievietēm,kurām patīk gara auguma un spēcīgas miesas būves vīrieši,mazos kaut kā nepamanu,fiziski neuzrunā,,,tas ir gaumes jautājums.

Lapsa18  Es ,kā dāma dàmas gados,no savas pieredzes.Mans vīrs bija 174,es -172.Viņš -slaids,uz viņa fona -es ...liela,bet ar viņu es biju vislaimīgàkais cilvēks pasaulē,viņa personība un šarms aizēnoja visus citus parametrus.
Sabiedrībà mēs bijàm tik saderīgi,ka neviens pat neievēroja mūsu augumu aprises,jo simt procenti tas nav galvenais dzīvē.

fargo  super, lapsa18.
un to vajadzētu pietiekami daudziem puikām zināt - tāpat kā čaļi saraksta bārbijprasības, tāpat sievietes saraksta daudz ko.
un bez auguma un miljona kontā, tomēr pat bez tā, ir pietiekams arsenāls, kā panākt to, ko tu vēlies.
man liekas, nav burtiski nekā, kas agrūstu vairāk, kā īdešana un žēlošanās. tipa es te tāds nelaimīgs šunelītis, visi mani spārda, gaļīti nedod, tāds skumjš mpsītis, lūuuudzu paucini mani, pažeelo mani, plīīīz. un vīrs lien sievietes priekšā uz vēdera, kā tāds pusnopērc kucēns.

man vienreiz bija pārgājiens, garāks pārgājiens, divatā. ar vienu čali. un vecīt, es tev saku, es to vairs neatkārtošu. es klausījos kā trūkst ūdens, es klausījos cik saule karsē, es dabūju noklausīties par katru grjobano tulznu uz viņa kājām. kā viņam apenes sāk trīties. kā es spļaudījos pie sevis... tā vietā, lai izbaudītu ceļu, viss ko es dzirdu ir cik ir grūši. kā tas besī! vismaz klusētu. bet nē. saproti, savu emocionālo vezumu uzlikt otra plecos. tas nepalīdz nekam un nevienam, tomēr to dara. un ja tas notiek randā, vai pa telefonu vai vispār kaut kādā tusā pie uguns? otru reizi neviens no cilvēku vairs neaicinās. un viss.

elsa  Autoram arī 160, ka tāda gigasāpe? Man ir 176 bez 11 cm papēžiem, tātad man piestāv tikai no 186. Pat īpašumu sastāva pēc neesmu parakstījusies uz attiecībām ar 168 cm. Man patīk, ja vīrietis gabarītos ir lielāks par mani.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu