Kādai jābūt sievietei, lai viņu apprecētu?

VECA_PIEPE  Elementāri, Vatson-

sievietei ir jābūt tādai, kura piekrīt precēties!

Mikko  Un kura nedirn cauram dienãm te 😂

udenssieva  Pēc gadiem 20-30 būs pilns ar NEprecētām 50- 60 gadniecēm, kam riepu greznos pīrsings nabā, bet ķermeni - izplūduši ziedi un uzblīduši taureņi- tagad daudzi uzskata par labāku dzīvot civillaulībā,bet ja domā ar galvu un precās- tad ar sastādītu pirmslaulību līgumu.
Kāda 17-gadniece ,pēc bērna piedzimšanas-uz jautājumu--Ķā tu domā mazo uzturēt,ja pati nestrādā- atbildēja,--man par to nav jāuztraucas,man tie vīri nav vajadzīgi,-galvenais ka saņemšu alimentus....

VECA_PIEPE  uz to #21:55

Es nedirnu te caurām dienām, man takš ir jāatlicina laiks dirnēšanai arī visos citos iepazīšanās portālos,...es iru tāda, kuru var precēt!

Mikko  Tas man?
Nu ne! Velns par stenderi!
Es nedošos 😂

andrisz  Viņai ir jābūt profesionālai, gudrai, ar savu aizraušanos un draivu. Un noteikti ar vismaz nelielu sportošanas rutīnu, kaut vai veselības dēļ.

Bet viss pārējais... Veļu mazgā veļasmašīna, ja nu māju iztīrīt nevar abi kopā, tad var samaksāt 100eur mēnesī apkopējai, lai reizi nedēļā atnāk un iztīra, ēstgatavošana ir galīgi nesvarīga - gudriem cilvēkiem vienmēr ir nozīmīgākas nodarbošanās, gan vienam, gan otram. Pa reizei var saņemties un izcept šampinojnus tā pavairāk, citādi lux veikalos sviestā ceptos šampinojnus pirkt vai restorānos pirkt vienmēr ir par dārgu - nekad nevar tik daudz kā gribas. Un sex... sex noteikti vienam otru ir jāizmāca. Viņai ir jānodarbojas ar aerobiku, bet viņam ir Kēgeļa vingrinājumu, vismaz nedaudz sportiskuma un jārūpējas par veselību.

Mana ideālā sieviete būtu pretstats man. Viņa varētu būt čelliste, ērģelniece, gleznotāja, varbūt komponiste.

Epifanija  Lai kādu dāmu apprecētu, kungs visupirms izvērtēs savas iespējas, vai varēs dāmīti uzturēt un darīt laimīgu, ja viņš reāli redz, ka nevarēs pavilkt, par precībām tēma būs tabu, vari būt kaut pati Andželīna!

andrisz  t.i., sieviete nedrīkst uzlikt horizontu vīrieša draivam, sieviete nedrīkst nākt ar "māja", "bērni", "bērnundārzs", utt. Tas vīrieti nobeidz. Ja viņš ir specīgs, tad viņš izraujas, ja mazāk spēcīgs - tad panīkst. Un nekas labs tur nav.

AbrEgle  Cik man zināms tad sieviete nedrīkst būt precēta, citu ierobežojumu nav. Tad tur vēl ir jāskatās, ar to vecumu. Jābūt pilngadīgai, iespējams, ka ar vecāku atļauj var precēt arī no 16 g.v., bet par to neesmu drošs, jo līdz šim nav bijis aktuāli.

CoCoSan  Fuj, vaine? Kas varbūt pretīgāks par sadzīvi, ikdienas rutīnu- darbs, bērnudārzs, maxima, mājas? Tik pa rozā mākoņiem, ūdensgultām, dzeju, vīnu, arfas skaņām un kailām mūzām, achhh

andrisz  Jābūt jēgpilnai rutīnai...

saulite34  Vai tad māja,bērni ,bērnudārzs nav jēgpilna rutīna?

Ksenija  varbūt man nedaudz žēl, ka nepamanīju to, kas ar lieliem burtiem rakstīts izkārtnē, kamēr tā nesarūsēja un nesaļodzījās pietiekoši stipri, lai atdalītos no dībeļiem un uzkristu man tieši uz galvas kā ņūtonam ābols:)
bet ar to jau dzīve ir skaista.
precās tie, kas viens otram ir labākie varianti, es par to, ka to mirkli nevajag nogulēt D:)

tracer  Jaa jaa..es arii par to preceeshan...vinjai noteikti ir jaanaak no oho rindaam.veelams lai te noseedeejusi pusdziives..noteikti jaabuut teaatra miiljotaajai..arii deju kursi jaapmeklee..jaabuut kuplai gimenei..vismaz divi beerninji..kuri savos divdesmit pluss gados mitinaas pie mammiites..noteikti jaabuut vismaz triis atveertiem krediitiem.noteikti sieviskiigai..taadai kurai vajadziigs stiprs plecs..kura nav mulkje..zin ka sex ir saldais eediens viirietim..jaaprot saakumaa likt eest saskasbushu zupu viirietim un tad dabuus desertinju..kur lai atrodu tik dveeselisku sievieti?

CoCoSan  Un kur tu pats mitinājies savos 20 plus??? Atlauj minēt, bekimgemas pilī vai palmbīčā? Tropiskais karstums daudziem nav gājis secen, sien slapju dvieli ap galvu, kad sēdi sastrēgumos.

Skudiss  A apskatītais indivīds vispār grib kādu precēt? Ja šams negrib, tad sievietes var žonglēt kaut ar aliņiem stāvot uz galvas, pie gredzena netiks.

elis25  Vari būt ideāla gan vizuāli,gan intelektuāli,gan dvēseliski,nekas nelīdzēs,ja vīrietis tevi nemīlēs,,,,secinājums,jāsatiek tas vīrietis,kuram patiks būt kopā ar tevi,kurš mīlēs tevi un tieši tu būsi attiecīgā vīrieša ideālā sieviete,gan ar nobīdēm svarā,gan ar saviem stiķiem un niķiem,kuri viņu nekaitinās,bet liksies mīļi.
Tātad jāatļaujas būt īstai,tādai kāda esi,jo tikai tad īstais vīrietis uzrunās,kuram ar tevi būs labāk,nekā bez tevis.

JurisK  Taadai, lai viirietis gribeetu no vinjas beernus!

ube  Savulaik jaunībā tieši šis kritērijs (gribēt no viņa bērnu) labi nostrādāja. Pusmūžā drusku citi kritēriji. Tracer, varbūt tā sieviete dzīvo pie dēla, nevis dēls pie viņas. Ir atšķirība.

tautietis  Mājā ...saimniece, sabiedrībā ...dāma,..gultā.....prostitūte.Šito padomu man deva mans vecaistēvs,pārliecinājos ...taisnība.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu