Kādai jābūt sievietei, lai viņu apprecētu?

hiacintee  a vot vienc azpektc netika nosaukc. Vīrietis arī var gribēt bērnus... Nu tip turpināt dzimtu. Te pārsvarā isskn jautajums par bērnu kā traucēkli vai sex sekām. Un tad minētajām 3 galvenajām arī nāk klāt "MANA BĒRNA MĀTE". eh, nu bet tas naf svarīgi.
sievietei tuvākā zona- māja, ģimene, bērni, vīrietim- tālākie mēŗķi- mājas uzcelšana, vara, karjera, sociālais stāvoklis - tas vēsturiski un arhetipiiski ( reptiļa smadzenēs ierakstīc). bet dzīvē notiek citādi. kāpēc? nu esam attālinājušies no primitīvā, vienlīdzību izcōnījušas, vīrieši alkoholizējas ( dāmas arī, diemžēl), visādas emo psiho traumas... Da labi, palasiet Viesturu Rudzīti. incanti....

gobis  šķiet, ka meklēt
bija daudz interesantāk
kā atrast ...

tautietis  Ja esi apprecējis to ko gribi,un tādēļ ,ka gribi dzīvo savai ģimenei un esi atbildīgs par visu ,kas ar to notiek .Padomus no malas vari uzklausīt....pieklājības pēc.Ģimene nav biznesa plāns!

Marija_Anna  Cik interesanti !
Jo vairāk es esmu iepazīšanās saitā, jo mazāk man gribas precēties.

Shalom  Virs jautā sievai:
“Ko tu darī­tu, ja es vinnētu loterijā?”
Sieva atcērt:
“Paņemtu pusi naudas un beidzot pamestu šo mērgli!”
Virs:
“Lieliski! Šodien laimēju 20 eiro.
Ņem 10 un vācies!”

VenBer  Autorei - kāda jēga no Tavas augstākās izgrītības, ja šādus jautājumus uzdod?

Mezroze  Tiešām bezsakarīgs jautājums

Shalom  Līgavainis ar līgavu apspriež kopdzīves plānus.
- Apsoli, mīļais, ka tu atteiksies no pokera!
- Jā, dārgā.
- Un no smēķēšanas!
- Jā, mīļumiņ.
- Un no alus!
- Vai tas viss?
- No kā vēl tu taisies atteikties?
- No kāzām…

Jason  Izskatot autora uzdoto jautājumu, nenāktu par sliktu sākumā noskaidrot, kādam ir jābūt pašam vīrietim, lai viņš gribētu (vispār) precēties. Īpaši vēl ņemto vērā lielākās daļas klātesošo ne pārāk pozitīvo iepriekšējo pieredzi šajā jautājumā. Šajā gadījumā, iespējams, to varētu pat vērtēt kā atkārtotu uzkāpšanu uz tā paša "grābekļa". Un tātad, ja vīrietis tomēr (neskatoties ne uz ko) gribētu precēties, jāsecina viens - sievietei, kura to panāks, ir jābūt tadai, kas vīrietim konkrēti "nones jumtu". :)

Peldam_kopa  Neattaisnojas precēt kādu, mūžīgs gemorojs ☝

Obamaspadomniece  Kādai jābūt sievietei? Apprecēt var dažādu iemeslu dēļ un pat nesākšu uzskaitīt, kādu. Nedaudz vispārināti un pārfrāzējot - jebkurš var apprecēt jebkuru .
Jaunībā daudz neanalizē un neprāto - cilvēki, vienkārši, precas, jo domā, ka tas ilgs mūžību un vēl mazliet. Ar gadiem viss mainās.

Epifanija  Tad izstāstat, kādas jūs apprecējāt, ka pēc tam bija jāšķirās, lai neuzkāpt atkal uz tādiem pašiem grābekļiem, kam jūs pievērstu tagad vairāk uzmanības un kas būtu mazāk svarīgs, vai ir izdarīti secinājumi?

kruela  tautietis - 10:09 - ja vīrietis vēlas lai sieviete būtu dāma sabiedrībā, prostitūte gultā un saimniece mājās, tad pašam arī jākļūst - pelnītājam darbā, mačo gultā un palīgam saimniecībā......

Tessa  sen nebiju smejusies, lasot PA, te izlasiiju CoCoSan komentaru un apsmejos, nu ta tak arii ir :DD

Obamaspadomniece  Epifānija, es neesmu šķirtene un nezinu, ko tas nozīmē. Esmu atraitne un man, joprojām, ir sāpīgi par to runāt. Nodzīvoju kopā ar vīru vairāk nekā 30 gadus - viens vīrs, viena laulība.
Tātad, biju tā vērta, lai mani apprecētu un biju tik gudra, prasmīga un sievišķīga, ar spēju sadzīvot, lai tos gadus kopā nodzīvotu.

Magda555  Negribošai tikt noprecētai........Bēgošajai līgavai.

Kemina  Kas apprecējis, noteikti zina kāpēc!

Summer_in_the_City  Domāju, ka svarīgākais, lai abiem kopā būtu komfortabli visās jomās. Abi divi miera mikas, vai abi piedzīvojuma gari. Abi tiecas atrast kādu, ar ko veidot kopdzīvi, vai abi grib tikai spilgtus mirkļus brīvajā laikā. Ja grib tikai "nosmelt krējumu", lai tā izmantošana ir savstarpēja. Ja viens grib precēties, bet otrs ne pa kam - tas vien jau norāda, ka iekšējos iestatījumos šajā kombinācijā neštimmē. Dzīve ir pārāk īsa, lai dzīvotu nemitīgos kompromisos :)

Samila  Bagātai vai stāvoklī...

Labrador  Latvijaa , manupraat , vairums viirieshu ar iipashaam prasiibaam pret sievieti , neizceljas.

C_hloe  Spogulīt, spogulīt... saki man tā,
Kura visā pasaulē ir vismīļākā?
Un viņš teica:
"Nav nozīmes meklēt paradīzē vai peklē,
Bet, ja reiz satiksi to, sauksi par savējo."
"Viņa būs līdzās, kad viss kārtībā,Нравится мне, когда ты голая по квартире ходишь, и несомненно заводишь.
Нравится мне, когда ты громко хохочешь, не важно днем или ночью - это нравится мне.
Нравится мне, когда мы смотрим с тобою фильмы, хоть они и дебильны и даже во сне.
Нравится мне, что ты с меня одеяло стянула, и меня даже продуло, но м

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu