Kaa rikoties briidii, kad sieviete liek jums paturet savu sominju?

Atsaucoties uz manu tumsho pagatni, veeleejo uzzinat kaa juus butu rikojushies eshoshaja situacijaa, ja jums sieviete palugtu vai vienkarshi pateiktu paturet vinjas sominju, kamer vinja kaut kur aizies? Es domaju daudziem virieshiem ir nacies saskarties ar shadu situaciju. Interesanti uzzinat jusu pieredzi un viedokli. Paldies.

Roberta1967  Ha!! Piesies zādzību, neturi!!!

Dvinsky  Ja sievietei jāieiet sabiedriskajā tualetē pačurāt, tad man parasti uz to brīdi iedod paturēt somiņu. Nesaskatu tur nekā slikta un man nav grūti.

AbrEgle  Lai gan.... Vai man vienam tā liekas, ka sievietes tomēr pārāk bieži skraida uz wc, tas laikam speciāli - lai tik nogrūstu vecim to savu somiņu.

janisb  =>Bellatrixa Vispār jau paketes ir sporta inventārs, jamās liek botās vai zābakos kā mitruma savācēju ekstrēmos pārgājienos...

Tinte  Aga, paturi. It īpaši kādā muitas kontrolē, a tur pulverītis vai kādas senlietas. Kriminālfilmas nemaz neskaties?

Peleks  a kas?? ja nav ar ķieģeļiem piebāzta protams paturēšu, ja ir, tad no likšu blakām uz zemes :D

Epifanija  Ar pulverīšiem gan var iekrist, tas tiesa - nepazīstamas sievietes somiņas rokās ņemt neieteiktu!

Gunitaa  Somiņa - tas ir sīkums. Grūtāk nāktos, ja palūgtu Tev paturēt čemodānu. Bez roktura.
:D

Skudiss  Ja kāds liek savu fantāziju vai nebūtu jauki to mazliet aprakstīt. Sieviete pazīstama vai sveša. izskatās kā Pamella jaunībā vai kā ķoķa Ņina kapusvētku dienā. Somiņa no gucci vai tirgus soma ar tikko noslaktēta jaunlopa galvu. Kad būs zināms izejas dati tad varēs komentēt. Pretējā gadījumā tā ir tikai liekuļošana, ka "jā protams dod tik šu"

Gretta  Sabiedriskajās tualetēs vienmēr var atrast vietu, kur nolikt vai uzkarināt somiņu. Ja vien tā nav čemodāna lielumā. Un ļoti negribētu, lai mana somiņa nonāktu uz grīdas vai zemes, pat ja tur akmeņi iekšā :)

sandra111  labi,ka neiedeva paturet zobu protezes,,,

Vaukskis  Tā kā daļa somiņu- it īpaši tās, kas no spīdīgas lakādas- man pat ļoti patīk, tad kā cilvēks ar tumšu pagātni es ar lielāko prieku mestos palīdzēt sievietei, kura man palūgtu paturēt vai penest, ja vajadzīgs. Vidusskolas gados es biju ļoti priecīgs, kad man viena meitene no klases "spicākajām", kurā biju pēc izskata ieķēries, bieži vien starpbrīžos palūdza aiznest viņas plāno "United Colors of Benetton" somu (tāda, kas ir ar auklu sasienama augšdaļā, saukta arī par sporta apavu somu, lai būtu skaidrs, par ko ir runa) no vienas klašu telpas uz citu četrstāvīgajā skolas ēkā, kur būs nākamā stunda, lai pati ar draudzeni ātrāk tiktu uz ēdnīcu un nebūtu jāstāv garā rindā. Ja man tagad kāda smukulīte piedāvātu tā izdarīt, es ar prieku pakalpotu, jo uzskatu to par īpašas ievērības pazīmi. Jā, var domāt, ka mani tikai izmantoja, kas tā bija, jo nemēdzu atteikt, bet man pašam ļoti patika, ka tiku uzrunāts no slepenās sirdsdāmītes puses, varēju sasmaidīties ar savu iekāres objektu un izdarīt kaut ko, kas par mani saglabā pozitīvas atmiņas.

Agate9  Kas tur tāds dīvains nopirkt higiēnas preces, ja iet uz veikalu vīrietis???Šodien redzēju, vīrietis pirka un kas tur slikts???Un pirka tikai vienu vienīgo pirkumu, malacis!

ne_meklejumos  Nesapratu, par smagu tā somiņa?

Geisha  Ne jau kuram katram var uzticēt rokassomiņu. Man somiņā ir maks, dokumenti, atslēgas, mobīlais. Loģiski, ka tikai ārkārtas situācijā un ļoti uzticamam vīrietim var uzticēt. Ja nav pietiekami uzticams vīrietis tad zobos turēšu savu somiņu, bet neuzticēšu.

Une  Sanāk, ka no visiem tiem, kam autore uztic sevi, tikai dažiem var uzticēt somiņu

Jason  Paturēt somiņu, nopirkt paketes... Un kāda problēma? Vai tad tiešām nav dziļi pie pakaļējās daļas, ko tur kāds garāmgājējs padomā? Man pilnīgi noteikti ir. :)

Bellatrixa  jaanibee, esmu dzirdējusi gan, bet ir viena daļa, kam šausmas iestājas, un ir arī tādi, kam ne. man patīk veselīga attieksme, ne kaut kādu kompleksu un stereotipu mocīti vīrieši :)

Rouzita  Neatceros, kad pēdējo reizi esmu lūgusi kādam paturēt rokassomiņu, kad attālinos. Rokassomiņa ir neatņemama manas personas sastāvdaļa. Kā var neņemt līdzi rokassomiņu, apmeklējot WC ?! Somiņā taču ir salvetes, ķemme ,lūpukrāsa utt.

JurisK  Vasarā sieviete ar pietiekoshi ietilpīgu rokassomiņu ir ļoti noderīga, tāpēc nav nekādu problēmu reizēm arī man to paturēt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu