Kaa rikoties briidii, kad sieviete liek jums paturet savu sominju?

Atsaucoties uz manu tumsho pagatni, veeleejo uzzinat kaa juus butu rikojushies eshoshaja situacijaa, ja jums sieviete palugtu vai vienkarshi pateiktu paturet vinjas sominju, kamer vinja kaut kur aizies? Es domaju daudziem virieshiem ir nacies saskarties ar shadu situaciju. Interesanti uzzinat jusu pieredzi un viedokli. Paldies.

fargo  es nevaru atcerēties nevienu gadījumu, kad man lūgtu paturēt sievietes somu. esmu ievērojis, ka uz havaju viņas iet ar savām somām. kur vēl vajag iet, lai otram somu turētu, es nezinu.

un ar sievietes somu, es domāju tās 30x40 izmērā... nezinu, kā lai nosauc. fetišs. jā, fetišs. ielikt tur nevar neko derīgu, piemēram vīna pudeli vai viņas apnicīgo knišļa suni. jo tad... TAD to vismaz varētu saukt par somu un atrast pielietojumu beidzot tikt no apnicīgā suņa vismaz uz kādu brīdi prom.(viņas sauc tos par suņiem, bet tu neļaujies šim apmānam - tie nav suņi. tie ir mazi dēmoni, kuru vienīgais uzdevums ir iespraukties kaut kur pa vidu, visnejēdzīgākā brīdī, laizīties un ja iespējams tev kaut kur iekost. suņi tie nav, es zinu kā izskatās suns)
vot.
un otra īpašība šiem fetišiem ir tā, ka tur neko nevar atrast. nevar. es mēģināju. tas tā nestrādā. tās nav veidotas, lai tur varētu atrast, piemēram, aclēgas. nē, nē. tās ir veiotas tā, lai aclēgas tajā fetišā varētu PAZAUDĒT. nopietni. iedomājies, ka cilvēks zina, ka somā ir atslēgas, ja? bet! nevar tās atrast tur.
tas ir haosa fetišs.
man ir nelielas mugurenes ar desmit kabatām un nodalījumiem. katram ir sava loma. mazā kabata tam, lielākā tam. tur ir sistēma. to es varu saprast! tas ir ērti, pašsaprotami. loģiski.
haosa fetišā nekā tāda nav.(ja vismaz to suni tur varētu iebāzt... dzīvei būtu mazliet vairāk jēgas)

Floriana  Nesapratu bazaru, ja sieviete var mazgāt vīrieša zeķes, turēt to cirvi utt, kāpēc vīrietis nevar paturēt sievietes somu... bet to var darīt tikai ar senzināmu cilvēku. Savu somu neuzticu svešiem.

Epifanija  Autors uztvēris to kā apvainojumu, vēl nesenā pagātnē panest dāmai somiņu bija smalkais stils! 🌹

RSQuattro  Floriana - kā tas ir, mazgāt vīrieša zeķes? Tjipa Tu ar rokām tās mazgā? Kopš ir izgudrota veļas mašīna, netīrās drēbes tiek samestas (pieņemu, ka tomēr normāls vīrietis pats seko līdzi savām drēbēm un pats arī iemet veļas kastē, kad jāmazgā) veļas kastē un, kad ir pietiekami daudz, tās tiek iemestas veļas mašīnā un izmazgātas.

Bet par somiņām problēma varētu būt, ka nepārliecināts vīrietis uztrauksies, ko nu par viņu padomās garāmgājēji, ja ieraudzīs, ka viņam ir sieviešu somiņa.
Tā pat arī par tamponu pirkšanu, ko te kāds minēja. Par sevi pārliecināts vīrietis tur vispār nesaskatīs nekādu problēmu. Ja pirktu tamponus, tad pārdevēja noteikti padomātu: ej tik foršs vīrietis, žel, ka aizņemts. Nu kaut kā tā.

Un izskatās, ka šeit daudziem vīriešiem pat būtu kauns prezervatīvus veikalā nopirkt.

AbrEgle  Autoram pilnīga taisnība. Bet galvenais - vīrietis nedrīkst nekad ļaut sevi barot, tā ir pirmā sunīša fāze. Kā piedāvā desu - tā uzreiz jāsavāc mantas un jālaižas, ko kājas nes. Prezervatīvus, tamponus, paketes, veļaspulveri un citas noderīgas lietas ērti iegādāties pašapkalpošanās kasēs. Ātri un pilnīgi slepeni. Ja paņem vēl arī alu un zivju konservus, tad tos sieviešu priekšmetus neviens lūriķis nemaz nepamanīs.

anis  Nja-atkal nesaprotu-liek puisītim ...? Ļauj,iedod,piedāvā,palūdz,,bet nē- liek,par sodu?

VECA_PIEPE  "...veeleejo uzzinat kaa juus butu rikojushies eshoshaja situacijaa, ja jums sieviete palugtu vai vienkarshi pateiktu paturet vinjas sominju, kamer vinja kaut kur aizies?" (c)

Elementāri, Vatson-

pirms paņemt no sievietes somiņu, vajag galanti noskaidrot vai tajā ir tik daudz naudas,
lai ar to būtu vērts fiksi ņemt pēdu un notīt makšķeri!

baalzams  Atslēgas.. naudas maciņš.. ķemme... ok, arī papīra formāta plānotājs. Hmm.. pa lielam tas ir VISS, un tas VISS kā reiz ietilpst crossbody somā. Nesu pati, neviens nav jāapgrūtina. :)

JurisK  22;13 - es ceru, ka driiz pasaulee saaksies kustiiba - mens lives matter, un tuukstoshiem sievieshu kritiis viirieshu priekshaa celjos!

Floriana  RSQuattro, tas ir ļoti vienkārši, kad vīrieši savas bikses izmazgā ar skrūvēm, līmēm, šķiltavām, saules brillēm utt., zeķes jāmazgā ar rokām, jo atkal jāremontē veļas auto (amizants uzbrauciens nekā vairāk), jo ne visi vīrieši ir tik apzinīgi kā tu, sevišķi jaunieši!

......Un izskatās, ka šeit daudziem vīriešiem pat būtu kauns prezervatīvus veikalā nopirkt......
Domāju, ka tos arī pērk sieviete! ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu