Vai tā ir pašsaprotama lieta,ka"riktīgiem"večiem ir jāšļūkā pa kreisi?

Manā darbā atnāca strādāt divi čomaki.Nu čomaki kā čomaki tā ap gadiem 40, bik dzīves apbružāti(var manīt ka šad tad niekojas ar grādīgo).Vienam kaut kāds kredīts nav nomaksāts un šamo tramda tiesas izpildītāji.Otrs vispār ne tik ļoti sen no zonas iznācis.Abiem ir sievas, vienam pat sieva piektajā grūtniecības mēnesī-cik saprotu ne tik sen ir iepazinušies.Un VĒL tak pirmajam ar kredītiem ir aš 2 mīļākās, nu un droši vien vēl ko izkniebj ja pagadās.Otram it kā patstāvīgas mīļākas nav, bet nu kniebj ko var izkniebt.Abi par saviem varoņdarbiem stāsta ar īpašu lepnumu, ka tā tam arī jābūt.Ka riktīgi veči staigā pa maukām, par tām kas viņiem dod ar jau īpaši cienīgi neizsakās.Man jau protams šajā jomā pastāstīt nav ko, tad nu paskatījās kā uz tādu marsieti.Bet..pats interesantākais tas ka abiem tās sievas tak tīri normālas, glītas sievietes - jaunākas par pašiem.Mīļākās neredzēju, bet saka ka vēl jaunākas par sievām.Viens kam tā sieva stāvoklī pat līgo nosvinēja kopā ar mīļāko.Otrs ar visu sievu esot kaut kādā brīdī pamanījās krūmos fiksi, ka i sieva nepamanija.Vot zinu tiešām normālus čaļus kam nav attiecību, neveicas ar sievietēm.A šitādiem i bez pat kādas naudas nav nekādu problēmu.Pašas virsū lec.Vot nesaprotu šo fenomenu?Jo šitais jau tikai ir viens piemērs, bet tādu ir daudz...Vai sievietes ir neizvēlīgas?Vai šamiem piemīt kāds īpašs"šarms"?

Mikko  Nu atljaušos nepiekrist!
Gana daudz ir brívu un pietiekami šarmantu víriešu!
Un kas par to ka daudzãm sievietém pietrúkst Tã ko vini var sniegt? Tas ir kãds noziegums vai?
Búsim Godígi! Te ir ljoti daudz aiznemtu dãmu kuras meklé ko tãdu! Nu varat nepiekrist, bet man ir taisníba. 😌

CoCoSan  Ommm, nu gan te visi svētie un svētās ar nimbiem galvās saradušies.

Tagad visi tā dzīvo, daži primāti to afišē, bet lielākā daļa dara to slepus, cik nu vien to vsp var noslēpt.

Un nav ko aplikt tās sievietes- visas, kuras ir attiecībās naivi tic, ka wot viņas vecis wot toč tāds nav kā citi maukuļi. Šitās bredņas par stulbām sievietēm var teikt tikai vientuļās un skaudīgās, kā arī izvirtuši un grimuši vīrieši.

Attiecībā vai tas ir pašsaprotami? Man kā sievietei tas nav pašsaprotami, bet ko domā vīrieši par šo tēmu nav ne jausmas, neizslēdzu, ka viņu atbilde varētu skanet tā- ja pati dod, jābūt muļķim neņemt; "sučka ņezahočit, kabeļ ņivskočit", kā var atteikt sievietei, ja viņai vajag seksuālu izpalīdzību, ect

fargo  man ir sajūta, ka tas ir "made up story"(uztaisīts stāsts).
tu gribi teikt, ka īstie veči, īstenībā, nav staiguļas. ok.
tāpēc tu piemeklē tādus personāžus, kurus pats nicini savā tekstā viņu aprakstā.
sievietes tu neagtīvi neaprakstīji, lai arī dotajā situācijā, šo vīriešu sievas ir neprātes. atbildība ir nulle. kinderi nāks no viņu klēpja un tomēr, viņas ir izdarījušas izvēli.
psiholoģiski, šāda tava stāsta personāžu raksturu izvēle un novērtējums, tas aprasta tavu attieksmi.
un atkal, tas liek domāt par sievieti, nevis vīrieti.

un darba vietu es neprasīju minēt, tikai profesiju. vnk interesanti, ko iztēle izplīvurotu.

mans verdikts - neticu nevienam vārdam. man nav nekas pret tevi, bumb, vnk mans spriedums.

par tēmu - kārtīgi veči visu ko dara. viņi ir grēcīgi. kādreiz izvēle krīt uz pavisam sliktam lietam, notiek arī labas. mazliet vieglāk dzīvot ir, ja redzi, ka cilvēki izvēlas labo izvēli. bet tā nenotiek vienmēr.

Yamamoto  Kokosan, Tu dzīvo pēc sučku - kabeļu kodeksa?

CoCoSan  Es dzīvoju realitātē, un tu?

Dvinsky  Var visu darīt, bet vajag ar prātu. Un muti virināt lieki nevajag.

raina1970  Visi tie varoņstāsti ir vispirms, tā teikt, jāizdala ar 16-- ja ne 24//// i tad vēl tā būs tikai puse no patiesības...

Felde  Nezinu,kaa ar tiem vecciem,bet taadas baabas kaa autors nu tocc...ir krietni zem videejaa...! Ko tik vinnam nestaasta...un ko tik autors nezina par citiem.. nu baaba kas baaba!!! zina par citu sex dziivi..ciru krediitiem...citu darbu un ienaakumiem.... :) :) Kur rodas tik zinnkkariigi un klacciigi vecci??! kas cep te teemas ne pa teemu!
Un taadi sevi deevee par viiriessiem-iekaarojamiem kaa piiraadzinni? Noll na paloccki..

CoCoSan  Nu šoreiz gan iestāšos par bumbuli. Pastāstīja savus novērojumus un kas tur tāds? Patika, ka skaidri iezīmeja savu pozīciju - nievas un pretīgumu par šīs pasaules netīrību.
Attiecībā par darbiem., ir pretjautājums, kadās mēģenēs un siltumnīcās jūs strādājat, ja nesastopat cilvēkus? Ibo, visur, kur ir cilvēki, visur daudz dažādu notikumu, uzvedības modeļu un dzīvesstāstu. Ļautiņi paši atklāti stāsta par saviem kredītiem, ģimenes dzīvi, naudas tēriņiem, pec kuriem diezgan vnkarši izskaitļot ienākumus.

Felde  Nu ja,baabas cieniiga atbide!!! :) :) :) Neko citu pat negaidiju! Ietureeji savu liimeni....

Shalom  "Riktīgie" veči paši zinās kā viņiem dzīvot, ja man būtu par ko uztraukties, tad netrāpīties uz to "riktīgo" sievieti.

Reds  Nu izklausās ka tev tur ritīgi veči no kuriem ņemt piemēru, ko tu darīsi - iekulsies kredītos vaii cietumā?

saulite34  Ja jau tēmas autors būtu tāds varonis,tad tiem saviem darbiniekiem acīs būtu pateicis,ka tādus cilvēkus nicina un neciena.

Mikko  Nu gan cepiens ne par ko 😏
Tak katrs un katra izlemj kã labãk, pareizãk un kã vajag!
To ka kãdam nav kas pienemams? Nu sorry!
Visi taču ir pieauguši cilvéki!
Ja sieviete grib, vélas seksu (atvainojos) intímu ar vírieti tad vina uzreiz ir palaistuve???
Murgs! Бережонного бог бережот! Сказала монашка одевая на свечку презерватив! 😂

Gunitaa  Papildinot fargo pamatoto skepsi, es vispār nesaprotu, vai atrodas kaut viens saprātīgi domājošs cilvēks oho, kas šo sadaļu lasa vismaz pāris gadus, tic šī autora safantazētajiem storijiem.

Un kārtējo reizi tirgus bābas līmenī no sērijas: "viena tante (šajā gad.onkulis) teica"...

Bez komentāriem.. :D

Gunitaa  ..un tiešām mani izbrīna, ka vismaz vismaz daži cilvēki ņem par pilnu to visu un pa nopietno komentē...
:D

Shalom  Pat ja storijs ir safantazēts, tas nenozīmē, ka reālajā dzīvē personāži no storija reālajā dzīvē neeksistē..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu