Vai tā ir pašsaprotama lieta,ka"riktīgiem"večiem ir jāšļūkā pa kreisi?

Manā darbā atnāca strādāt divi čomaki.Nu čomaki kā čomaki tā ap gadiem 40, bik dzīves apbružāti(var manīt ka šad tad niekojas ar grādīgo).Vienam kaut kāds kredīts nav nomaksāts un šamo tramda tiesas izpildītāji.Otrs vispār ne tik ļoti sen no zonas iznācis.Abiem ir sievas, vienam pat sieva piektajā grūtniecības mēnesī-cik saprotu ne tik sen ir iepazinušies.Un VĒL tak pirmajam ar kredītiem ir aš 2 mīļākās, nu un droši vien vēl ko izkniebj ja pagadās.Otram it kā patstāvīgas mīļākas nav, bet nu kniebj ko var izkniebt.Abi par saviem varoņdarbiem stāsta ar īpašu lepnumu, ka tā tam arī jābūt.Ka riktīgi veči staigā pa maukām, par tām kas viņiem dod ar jau īpaši cienīgi neizsakās.Man jau protams šajā jomā pastāstīt nav ko, tad nu paskatījās kā uz tādu marsieti.Bet..pats interesantākais tas ka abiem tās sievas tak tīri normālas, glītas sievietes - jaunākas par pašiem.Mīļākās neredzēju, bet saka ka vēl jaunākas par sievām.Viens kam tā sieva stāvoklī pat līgo nosvinēja kopā ar mīļāko.Otrs ar visu sievu esot kaut kādā brīdī pamanījās krūmos fiksi, ka i sieva nepamanija.Vot zinu tiešām normālus čaļus kam nav attiecību, neveicas ar sievietēm.A šitādiem i bez pat kādas naudas nav nekādu problēmu.Pašas virsū lec.Vot nesaprotu šo fenomenu?Jo šitais jau tikai ir viens piemērs, bet tādu ir daudz...Vai sievietes ir neizvēlīgas?Vai šamiem piemīt kāds īpašs"šarms"?

Gunitaa  Reālajā dzīvē vīrieši sūdzas, ka grūti atrast sievietes nevis viņas "pašas virsū lec" kā mūsu minhauzens raksta. :D

Mikko  Dzíve viss ir savãdãk...
Bat parunãt taču vajag!?
Nu vismaz pat kaut ko... 😉

aivalaiva  Kā tad, neatvairāmie vīrieši, kuras grib visas. Ha haha aaaa. . Tās jau tādas pašas. Vai tas, kas dēļ polša un cigas par gulēs pat ar kamieli, ja vien šis iedos. Normāla sieviete izvēlas normālu vīrieti, protams, ir izņēmumi, kad galvā īssavienojums,redzēs un dzirdes zudums, atmiņu kartes bojājums, jeb sauc kā gribi.

Kencis  Nu tam no zonas , noteikti zem ādas ir bumbiņas ieaudzētas , un ar tādām kad drāž , tad vecenes ir 7 debesīs , nu otrs no čoma laikam paņēma piemēru, zonā nav bijis , bet čoms no zonas ir šo to iemācījis ! Zona tak ir līdzvērtīga vismaz 2 - 3 augstskolām !

CoCoSan  Reālajā dzīvē vīrieši manipulē, un naivās zosis tiešām viņiem tic, ka napadziņiem grūti atrast sievieti. Un tieši šīs te naivās zosis mudīgi guļas apakšā ar cerību, ka nu kļūst tās īstās.
Cik no jums ir bijuši klubos, tur pat par kokteiļa glāzi visu var dabūt. Visu var dabūt pat par drauga vai nomas mašīnu. Visu var dabūt par saldu un lokanu mēli. Toč rodas sajūta ka zilzeķes, kas dzīvi nezin.

VECA_PIEPE  "Nu neesi Tu vecis ne savas "daiļrades" sniegumā, ne arī vecis esi viedokļu apmaiņā, ...jo Tevis publiski rakstīto domu izklāsts liecina par kādas ne īpaši izglītotas, spēcīgi garlaikotas, klačot gribošas večiņas tēlu, ...kura ar laptopu klēpī, vientuļi sēž daudzdzīvokļu mājas pagalmā uz soliņa un spaida klawas pogas.

Uzaicini kaimiņieni ciemos, iedzeriet tēju un kopiski izpļāpājieties no sirds patikas vai arī aizteci līdz upei un pabaro pīles!"(c)
/Piepis. DG 2018-05-12 "Vientuļa večiņa ar laptopu klēpī."/
_______________________________________________

2020-30-06
Bez izmaiņām.

keksene66  Nelasot citu komentārus, mans viedoklis . Atvaino, bet pie šīs tēmas man jāpiekrīt, ka niks nav veča . Jā , tēmas situācija var raisīt jautājumus " kāpēc ", bet ir taču katram savs....... savi satiktie cilvēki dzīvē un tas, uz ko katrs koncentrējās .

puuuka  Man ar radās tāds pats jautājums kā Fargo...kur Tu strādā,palasot VISUS tavus ierakstus mati ceļas stāvus par taviem kolēģiem....vienas šausmas....varbūt vajag mainīt darbu!?!

Mikko  Neiestãjoties neviena pusé!
Jã! Ir vírieši kuriem nesagãdã nekãdas problémas iepazíties are you sievietém, pie tam skaistãm sievietém! Un lai kãdu izbrínu tas neradítu šie vírieši domã ar to galvu kura uz pleciem, nevis kãjstarpi un nelec visãs gultãs péc kãrtas!
Lai kã to kãdam gribétu izfantazét!
Lai Jums jauka un izdevusies ší diena! ☕

Jason  bum, Tev ir dīvaina izpratne par to, kas ir riktīgi veči. Pēc Tava apraksta viņiem labāk piedienētu apzīmējums "švaļi".

JurisK  Jauniibsgados ir gadijies ar taadiem staastniekiem meitaas iet, iipashi iedzert miileetaajiem. Taalaak par pusuzvilktu prezi un meitenes vainoshanu netiek. Lai gan, protams, ir supermenji shai(draateeshanas viss kas kust) jomaa. Savaa iisajaa muuzhaa esmu saticis kaadus triis, varbuut. Neviens gan nebija peec 40.

knopiene  Ir cilvēki kuriem patīk izskaistināt savu vienmuļo dzīvi jo tajā nekā interesanta nav, un tad nu iet vaļā ar pasaku stāstīšanu, par sievietēm kuras pašas lec virsū. Varbūt pavisam tās ir jaunības atmiņas kuras tiek piedēvētas šodienai.Gribās justies vareniem un vajadzīgiem, bet ja tā visa nav tad sāk plātīties un pasakas stāstīt. Taisnība noteikti ir par kredītiem un sievu stāvoklī , bet pārējais ir suņa astes celšana jo kurš tad cits ja ne pats.

Mikko  Atljaušos nepiekrist 😏
Kad pedejais vilciens jau ir pazudis ap stúri, un pie tam neatgriezeniski, tad jau patík tã, ar skaudíbu noraudzíties uz lietãm kuras nu nebús vairs, nu vienkãrši nebús un viss 😌

MGTOW  Pēc apraksta - divi alkaši pēc 40 sacenšas savā starpā par to, kurš krāšņāku stāstu par saviem seksuālajiem "varoņdarbiem" izdomās, bet trešajam pietrūkst kritiskās domāšanas, tāpēc šis staigā apkārt ar kaudzi makaroniem uz ausīm. Un vēl atreferē to šeit. Nekur tā nemelo, kā medībās, makšķerēšanā un par saviem "sasniegumiem" sieviešu pavedināšanā, pie tam, jo primitīvāks un alkohola degradētāks personāžs, jo vairāk melo. Normālam un parasti naivam cilvēkam tas šķiet, kā patiesība, jo viņš pats jau nevarētu tā melot, bet, ja nevar viņš, tad nevarētu arī citi. Visas šīs varoņdarbu leģendas izgāztos pie pirmās konkrētās faktu pārbaudes. Ieslēdz kritisko domāšanu, papratini, paprasi, lai nodemonstrē eksperimemtāli savas prasmes un paskaties uz otmazākm, ko šie abi ieslēgs ( protams, ja tādi personāži vispār eksistē dabā nevis tavās fantāzijās). Es arī zinu dažus šitādus skazočņikus, bet par viņiem jau visi ņirgājas, kad šie sāk savus mednieku stāstus.

elis25  ,,,stāsts noteikti nav izdomājums,tagad tādu saradies daudz,,,,gadījās,ka kāds no maniem paziņām precēts sāka kanti piecirst,jau gadiem es viņam patīkot,man bija šoks,jo šo ģimeni uzskatīju par ideālu ,kā cimds ar roku.Kad teicu,ka nekā mums vairāk par papļāpāšanu būt nevar un pajautāju,kāpēc šļūc pa kreisi,jo sieva ir forša,atbilde,,,,,kā palicis 40 gadi,tā šim sācies likties,ka kaut ko nav paspējis,,,jautāju ,vai tad ar tām sānsoļu meitenēm ir labāk,,,,atbilde-nē,ar sievu esot vislabāk,,,,,stāstīja,ka bērni nekad nav dzirdējuši,ka viņi strīdas,jo nopietnu konfliktu pat neesot.Pajautāju,kā viņš justos ,ja uzzinātu,ka sieva tā dara,,,,atbilde-labāk,lai es to nezinu,tu taču neteiksi manai sievai,ko es tev piedāvāju,tagad kad satikšu tevi,ja redzēsi bedri uz ielas,zini tur es būšu aiz kauna iekritis,,,,,.Atbildēju,ka šādas priecīgas ziņās nevienam nepienesu.
Es nekad nesapratīšu,kāpēc vīrieši tā rīkojas,pat tad,kad sieva ir vislabākā.

MGTOW  Elis25. Vēlme un reālie rezultāti ir atšķirīgas lietas. Tu runā par nerezultatīvu sava paziņas vēlmi "šļūkt pa kreisi", savukārt, autors saka, ka tur diviem skazočņikiem viss esot baigi kruta. Nu, muļķības. Tik vienkārši tas nav. Par vēlmi "šļūkt pa kreisi". Homo sapiens nav monogāmi. Sabiedrības stereotipi jebšu sociālā norma prasa pretoties instinktiem un "būt uzticīgiem". Tikai instinktam ir pie vienas vietas par to, ko prasa sabiedrības norma. Tāpēc gribēšana būs vienmēr. Un abiem dzimumiem! Cita starpā, tāds reāls pavedinātājs ar saviem "varoņdarbiem" nelielās, jo viņam sekss nešķiet nekas īpašs un viņā nav ne naida, ne vēlmes pēc tam pazemot sievieti. Tieši frustrētie un nedabūjušie stāsta, kāda viņa ir "mauka" un kā viņa "dod visiem". Bet mēs runājam par reāli zemo līmeni, tas ir zemāk par zāli, ja tu dzirdi, ka kāds lielās ar to, kā viņš kādu "dabūja", parasti ir otrādi. Ja runājam par sievietēm, tad viņas ļoti līdzīgi uzskata, ka ilsgtoši esot laulībā, iespējams, ir palaidušas garām labākas iespējas. Mūsdienās 70% šķiršanos iniciē sievietes. Tas ir no apziņas, ka kaut kur noteikti ir labāks par pašreizējo un gribās kādu citu arī.

Mikko  Skarbã realitãte!
Vienmér ir tã ka kãdam kaut kas pietrúkst un ir ne tã kã gribétos.
Tã nu arí rodas tã nepãrvaramã vélme mazliet palaist pa kreisi...
Nu tã lai izméğinãtu vai bús tã kã iedomãts, un lai saprastu vai vajag!
Morãles musdienãs nav! Tã sen jau ir aizslaucíta véstures méslainé 😌

CoCoSan  Nu beidz tak fantazēt MGTOW, maucība raksturīga visiem sociālajiem slāņiem, un jo situētāks slānis, jo lielāka un izvirtušāka tā ir. Lielība par maucību ir ļoti raksturīga vīriešiem, kuri nav mīzelīgi no savām laulenēm vai piedzīvotājām. Tie kuri mīzeklīgi, tie arī laiž pa kreisi uz urraaa, tikai tad viņi tur telefonu zem galda, izvēlas vientuļus hoteļus, tiekas slepus, lai tik sveša acs nepamana.
Reāls pavedinātājs tāds arī ir- pļāpīgs, jēljociņplēsējs, zināmā mērā galants, dancotājs un dziedātājs, ibo tā ir viņa dzīves gaitā atstrādāta profesija- pārzināt sievietes dabu un noliekt to kociņu izciršanai.

Atkārtoju vēlreiz, atliek nobrīnīties, kādās no dzīves izolētās vietās strādā komentējošie vai arī ar nepieklājīgu rozā naivumu sirgstoši padzīvojuši cilvēki viņi ir.

elis25  MGTOW,,,,sanāk,ka šiem indivīdi gaida publikas sajūsmas kliedzienus par viņu varoņdarbiem,ja pārējās dzīves jomās nav ar ko dižoties,tad šādā veidā pašapliecinās,pierāda savu vīrietību(kā viņi to saprot).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu