Vai tā ir pašsaprotama lieta,ka"riktīgiem"večiem ir jāšļūkā pa kreisi?

Manā darbā atnāca strādāt divi čomaki.Nu čomaki kā čomaki tā ap gadiem 40, bik dzīves apbružāti(var manīt ka šad tad niekojas ar grādīgo).Vienam kaut kāds kredīts nav nomaksāts un šamo tramda tiesas izpildītāji.Otrs vispār ne tik ļoti sen no zonas iznācis.Abiem ir sievas, vienam pat sieva piektajā grūtniecības mēnesī-cik saprotu ne tik sen ir iepazinušies.Un VĒL tak pirmajam ar kredītiem ir aš 2 mīļākās, nu un droši vien vēl ko izkniebj ja pagadās.Otram it kā patstāvīgas mīļākas nav, bet nu kniebj ko var izkniebt.Abi par saviem varoņdarbiem stāsta ar īpašu lepnumu, ka tā tam arī jābūt.Ka riktīgi veči staigā pa maukām, par tām kas viņiem dod ar jau īpaši cienīgi neizsakās.Man jau protams šajā jomā pastāstīt nav ko, tad nu paskatījās kā uz tādu marsieti.Bet..pats interesantākais tas ka abiem tās sievas tak tīri normālas, glītas sievietes - jaunākas par pašiem.Mīļākās neredzēju, bet saka ka vēl jaunākas par sievām.Viens kam tā sieva stāvoklī pat līgo nosvinēja kopā ar mīļāko.Otrs ar visu sievu esot kaut kādā brīdī pamanījās krūmos fiksi, ka i sieva nepamanija.Vot zinu tiešām normālus čaļus kam nav attiecību, neveicas ar sievietēm.A šitādiem i bez pat kādas naudas nav nekādu problēmu.Pašas virsū lec.Vot nesaprotu šo fenomenu?Jo šitais jau tikai ir viens piemērs, bet tādu ir daudz...Vai sievietes ir neizvēlīgas?Vai šamiem piemīt kāds īpašs"šarms"?

AbrEgle  A. godātā elis25 (08:48)! Nevēlēšanās kaut ko saprast, jau arī nav pamats, lai dižotos un moralizētu. Vīrieši un sievietes, gadījumos kad sieva vai vīrs ir vislabākie, tā rīkojas dažādu apsvērumu pēc. Vieniem piemēram sekss ir vislabākais, tikai tas pēdējos 20 gadus ir bijis 4x retāk nekā gribētos, un kad tad vēl ja ne tagad? Citi šajā vecumā konstatē, ka patiesībā ir geji/lezbietes vai, piemēram, krossdreseri un visu dzīvi mocījušies to slēpjot. Nezinot visas detaļas būtu vēlams atturēties no dziļākas analīzes, jo var taču vnk pieklājīgi atteikt. Svarīgāk būtu censties pašiem nenonākt šādā situācijā, tikai tās otrā pusē.

Piparkuka  PILNĪGI otrādi. Skaisti, labi, iekārojami, darbīgi un nodrošināti vīrieši, uz kuriem prieks skatīties un kādus vūrus sievietes gribētu- ir tieši uzticīgi un uzticami.
Pretējā gadījumā tie nebūtu tādi, neizskatītos tā, no viņiem neizstarotu šī kolosālā vīrišķības aura.

Viss.

SpoguliitisTM  Man nesaprotama. Pareizaak sakot nepienjemama. Bet tas ir izplatiits uzskats. Un izplatiita paraadiiba. Un manijis to esmu visos sabiedriibas slaanjos.

Zinu, kair shaadi... "harizmaatiski" viirieshi. Bet es tomeer cienu tos, kuri nav tik "pievilciigi" atsevi... daudzu sievieshu aciis.

Piparkuka  P.S. Manis aprakstītajiem nevienas "nelīp klāt", jo ir dabiska apbrīna, tāda kā bijība un cieņa.
Tieši tāpat, kā neviens "nelīp" pie skaistas, gudras, kārtīgas, uzticamas, mīlošas dāmas.

Viņi var smaidīt, palīdzēt, mēs tiem smaidam un palīdzam, viņi mūs iedvesmo.

"lipšanas" un pa kreisi iešanas, diemžēl, ir nabago daļa...

AivarsN  Ir cilvēkiem dažādi hobiji. Pēc tiem vislabāk var noteikt viņu garīgās evolūcijas līmeni. Izglītība, māksla, sports, makšķerēšana, dzelži, alko, vai sekss. Kā divi alkāni viens otru atpazīst pūlī, tāpat arī seksa atkarīgie, viens otram garām nepaies. Daudz interesantāk ir tusēties ar sava līmeņa cilvēkiem, bet ir noderīgi zināt, ka mēdz būt arī ļoti īpatnēji eksemplāri.

Mikko  Re kãdas vértígas atzinas pavíd!
Bez maz vai jãpieraksta!
Tã teikt lai nepielíp 😂

minimani  " Ne jau bikšu pogas manu tikumību sargā...! " Valdis Attāls.

eLfrida  Pasaulē, kurā ir tik daudz vientuļu un nesaprastu cilvēku, tiem pretīgajiem perversuļiem noteikti ir atstrādātas iemaņas sajust upurus.
Man pašai kāderiz bija tādas iemaņas - iemaņas viegli iegūt uzticību un simpātijas un ar to spēlēties, neko neuztverot nopietni...

Mikko  Vai cik briesmígs domu gãjiens 🙄
Tad tie tã sauktie perversuli apgrozas pie pansionãtiem? 😂😂😂

lapukoks  Nu tādi tie VEČI vienkārši ir. Nu neies jau publiski atzīt savu nepareizību. Nu tad sagroza atskaites sistēmu pēc savas garšas. ...piemeklē fonu uz kura labāk izskatās...

eLfrida  Tev ko, Mikko, detalizētākā aprakstā interesē?
Es te, zini, ilgi funktierēju, kāpēc biju satikusi un... eh, jā, pat iemīlējusi (kaut kādā mērā) kādu precēu izvirtuli. Tas bija spogulis. Laikam tā tas bija jāsaprot.
Par visu, laikam, tā vai citādi, bet jāsamaksā, ja gribi kaut ko mainīt. :(

Floriana  Lai cik dīvaini nebūtu, vīrieši un sievietes ir cilvēki, tāpēc arī izklaidēties neviens nevar aizliegt. Reāli, ja ir vēlme saķert kādu kaiti, uz priekšu, arī tas nav aizliegts, un pastāv faktors īpatnējais, ka tie tavi puiši daudz muld, arī sava veida izklaide

Mikko  Ne! Paldies Tev, bet nevajag ieslígt detalãs!
Un kam man tas?
Nu ne jau es vai kãds cits lika Tev to darít! 😏
Pieauguši cilvéki takš esam, un katrs uztver lietas pa savam! Bet Tev taču patika? To jau Tu nenoliedz? Un ja jau patika tad par ko cepiens? Es jau kaut kur manuprāt irakstiju ka tiekat taču mílãs dãmas galã ar saviem bijušajiem, esošajiem, nãkošajiem un aizejošajiem un nečakaréjiet Prãtu jaukiem džentelmeniem un Pirmkãrt jau sev. Un punkc. 😌

eLfrida  Nekā ievērības cienīga tajā nebija. Ar to, tiešām, normāli cilvēki, neplātās un galīgi jau nu nelepojas.
Ir, tiešām, jēdzīgākas vērtības un īpašības sevī kultivējamas!

Mikko  Nu redz! Tã tas notiek! Neviens jauki Tevi zem tã,, Briesmona ´´ ar varu nestúma Tãtad rezumé.... 😌

eLfrida  Da nu, после битвы кулаками не машут.
Bija arī komiskā puse - vīrietis orgasma laikā raudāja. To grūti aizmirst. Es nobijos, konkrēti nobijos. Ko tādu nebiju piedzīvojusi.
Labi, nav ko lūkoties pagātnē. Dzīve turpinās uz citiem akordiem un citām notīm.

AbrEgle  A. god eLfrida! Mans subjektīvais viedoklis ir, ka normāli cilvēki publiski neplātās ar vētrainiem jaunības dienu sakariem, ar to, ka grēkojuši ar precētiem izvirtuļiem un bez pietiekama pamata nesauc apšaubāmas reputācijas tēlus par pretīgajiem perversuļiem. Īsteni godājama persona nožēlo savus nodarījumus raudot klusībā un, iespēju robežās, ziedojot tiem, kam palīdzība nepieciešama tieši šobrīd.

Yamamoto  Šo jau lasot acīs asaras sariešas.

Piparkuka  AbrEgle- drīzāk priecājas par saviem piedzīvojumiem, sevī lepojas ar pieredzi un ir ko atcerēties visdažādākos mīlas piedzīvojumus.... Drīzāk tie un pats (kurš to atceras) ir riktīgie izvirtuļi- vai vienkārši foršie.
Un to nav jānožēlo raudot klusībā, drīzāk smaidot labsajūtā. Ka, vienkārši- kaut ko esi dzīvē pieredzējis - interesantu, aizraujošu, varbūt traku vai baisu vai vienalga kādu. Bet ESI.

Mikko  Yes! 👍
Beidzot kãda lieliska atzinas izpausme!
Tieši tã! Ir taču ko atceréties, vai ne!
Un redz lielakoties číkst tie kam nekas tãds nav bijis un diezi vai kadreiz bús!
Cik skumji.... Atliek vien komentét 😎

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu