Kā rīkoties gudri? 3+ gadu attiecības, vai ir iespējamas korekcijas.

Gandrīz medusmēnesis 2 gadu attiecības varētu noraksturot tā. Vini ir iekļuvuši viens otra draugu un radu watsapp grupās, reāls saldais pārīts. Bet pēdējā laikā attiecībās pamazām iezagās sīkas ķildas, strīdi.... evolucionējis līdz tam ka ne diena, bez ķildas, ne mēnesis bez dramatiskas šķiršanās... It kā banāla situācija, bet vēl vairāk mulsina, ka strīdi ir nenozīmīgi, bet nogludināt kantes nevar, ne viens, ne otrs. Ir kopējas intereses sports, ceļošana, teātri, koncerti, jautri tusini.... Abi strādā, sadzīve sakārtota, ir sex, kad nekasās, nav azartspēļu, narko vai alko atkarību, kas viņiem kaiš...
Jau iepriekš paldies par uzmanību. Iemetu: sabakam na draku, bet ceru ka 2 - 3 pērles dabūšu

Dezyree  Cocosan- vot, kā kulaks uz acss, es gribēju tā pateikt, bet man šodien tik blāblāblā vien sanāca :)))

Yamamoto  Āpāc, vienai sūdu strība piksēs, citai piečurātas.

Felde  Un kuram ta ir probleema? Autoram? Nu ir arii taadi paari,kuri stridas,tad miilejas! Tas gan vairak raksturiigi krieviem....preciizak-krievu sievietem,kaujas-tad miilejas! Suudzas draudzeneem,nes visu uz aaru,bet prom neiet,acis izskrapes,ja kaada tuvosies! Mentalitaate!

Dezyree  Yamamoto, Tu tak zini brûna strīpiņa un dzeltens punktiņš 🤣🤣🤣🤣

Yamamoto  Cik noprotu arī Van Gogs ir informēts par dāmu apakšvelas niansēm.

CoCoSan  Felde, tu tā nopietnībā domā, ka daudzdesmit gadus var nodzīvot bez ietekmes zonu dalīšanas, strīdiņiem par sīkām vai stratēģiskām lietām, bez dramatiskām attiecību krīzēm un sānoļiem domās vai darbos???
Tak varu derēt, ka ar māti miesīgo esi strīdējusies un bižojusies uz viņu, māsām un draudzenēm, tad kur vēl to izbēgt ar vīrieti ar kuru gars, miesa, dvēsele un dzīve dalāma uz pusēm? Tiešām pie neveiksmīgiem mēģinājumiem vienīgā izeja visu saspridzināt, lai ar nākošo partneri sasistos turpat? Tiešām izeja gļēvi kapitulēt savā priekšā, tikai tādēļ, ka nav gribasspeka, spīts un apņemšanās to uzvarēt un tikt pāri? Nu tādēļ jau tā ar dzīve, lai mēs mācītos diendienā ik uz soļa korelēt ar pasauli un mijiedarboties ar cilvēkiem. Sevi audzināt un pāraudzināt, vērtēt un pārvērtēt, veidot un pārveidot. Jā jā, tieši sevi, nevis citus.
Nu goda vārds, nu tiešām sajūta, ka šeitan sapulcējušies no dzīves un realitātes atrauti cilvēki. Pļurkst kā no dziesmu grāmatas par ēdenes dārzu, kur visi pliki un laimīgi.

Epifanija  Nuss.. palasot šeit dažu esošo dāmu viedokļus nonāku pie secinājuma - glābt var tikai spēcīgs un vairāk viļņveidīgs orgasms, kas apklusinātu uz nedēļu, kas tur bija par to vajadzību piramīdu, nav pamata no kā sākt izaugsmi?

Yamamoto  Šī ir tā vieta, kur tieši var no tās realitātes atrauties, un papļurkstēt par biksīsu mijiedarbību un korelaciju starp dažādu planētu pārstāvjiem.

Felde  Co Co,nekad neesmu bijusi histeeriska,kasskkiga,un valdoniiga,tiessi tapec-jaa,speeju iedomaties dziivi,kuraa nav bllaussanu,srtiidu,pasarg dievs-roku palaissanu,trauku dauziissanu,histeerisku leekmju.... Jaa,varu iedomaaties! Jo tiessi taa esmu dziivojusi! Ja proti runat,uzklausit un domat-tas ir iespeejams! Un nejau vienmeer jaapanak savs! Ir kompromisu varianti,un piekapssanaas! Ja starp diviem cilvekiem ir milestiba,sapratne-nudien,nav ne jaabllaustas,ne jaakaujas! Ir jaiemacas nelist citu dariissanas,atbalstit lidzcilveki un zinat,ka blakus ir miloss cilveeks!
Taa var dziivot ilgus gadus,un tikai valdoniigiem cilveekiem ir svariigi ietekmeet citus,uzspiest savu gribu un taisniibu! Mans viirietis nekad nav bijis tupellnieks,un es vienmer esmu bijusi ne aiz,ne pa priekssu,bet liidzaas!

ketija64  Bērns! 😉 Viņiem vajadzīgs bērns!

Piparkuka  Vispirms vajag apprecēties (šķiet, ka tikai vienkārši ir pārītis). Sieviete varbūt ir neapmierināta ar situāciju...
2. Laiks, jebkurā gadījumā. KĀPĒC tieši šis cilvēks- ko viņi jūt, ja nav kopā. Ko jūt, ja tieši šis cilvēks vairs nebūtu. Vai vispār jūt mīlestību?! Ja jauni, iespējams, nemaz nespēs uz to atbildēt. Te ir skaidri katram sev jāatbild- kāpēc ar šo?!
Pārsvarā ar visiem ar laiku kaut kas apnīk vai kaitina. Pārsvarā, ja rodas trīdi- abi attālinās. Taču ir kāds viens, ar kuru jebkādi strīdi tikai satuvina, jo tu viņu arvien vairāk un vairāk iepazīsti!

Un iepazīšanas process ilgst visu mūžu.
Lai viņi pasēž un padomā- JA ŠĪ CILVĒKA VAIRĀK NAV. Vai viņiem patiks, būs labi?! Runa ir par cieņu un pateicību. Varbūt šobrīd ir labi, taču viņi nav domāti viens otram uz mūžu...

Tessa  Felde, viss tas tevis uzskaitiitais ir fufelis, ja partnerim ir nejauks raksturs. tu vari but nez kada saticiiga un iztapiiga, saimnieciska vai vel kada, ja pretii ir kretiins tava vecuma, nekada laba sadziive nesanaks. Tur pat sansolji nav jasper, mužigi kritizes, noniecinas un zages.
tas pats var but ar viirieti, visadi labs, bet ar to otro pusi ir ka ir, ij neko-dziivo.
ta ka tam, kada tu tur biji, nav pilniigi nekadas noziimes. vnk paveicies ar viirieti un viss.

CoCoSan  Tessa, nav pat runa par nejauku vīrieti. Mēs pilnībā visi esam gan jauki, gan nejauki, tas no kuras puses paskatās uz mums un kurā brīdī.
Felde, cik ilgi esi attiecībās? Pat Rainim ar Aspaziju gāja kā pa amerikāņu kalniņiem, tiesa laikam bez salauztiem virtuves skapīšiem. Bet kur nu mums laicīgajiem sacensties ar Feldi, nodzīvot gadiem bez strīda, domstarpībām, savu personības robežu
vai savu interešu aizstāvēšanas. Felde, varbūt jums ir virtuāla vai pat fantòma laulība vai attiecības, ja ne reiz nav bijis iemesla sastrīdeties?

Skudiss  Priekš krīzes par ātru tā pat kā priekš rutīnas. Drīzāk izklausās, ka beidzot rozā brilles nokritušas un ieraugās patiesā aina. Domāju vienkārši šo laiku vajag pārdzīvot, bet kopā. Ja ieturēs pauzi tad pēc atkal apvienošanās būs vēl ļaunāk un ar skumjām beigām.

Felde  :) :) :) nav noziimes kaada es?-vienkarssi paveicas ar viirieti... :)
Nu beeeidz... :) Viss notiek abpuseeji! Vinss gan vienmeer teica,ka vinnam ar mani esot nenormaali paveicies! :)
Lai nu kaa buutu,tik nesaprotu,kaapec jaaizveelas tizli partneri? :) :) Zinu,ka ir vaajas sievietes,kuram-ka tik bikses,bet ir!-ar lepnumu saka-redz man ir...redz es beernu deel nosargaaju ggimeni...nekas,ja sita...ka vazaajaas... sievietei jaaciess! Tad beerniem jaabaazz ggiimii-es tevis deel.... es es... dziivoju ar alkassu,varmaaku... Murdzinnss! :)
Ja sievietes nellautu ap sevi slauciit kaajas,LV viriessi vairak cieniitu gan savas maates,gan sievas,gan bernus. Taas nelaimiigaas pasas vainigas,un tikai! Un tie viiriessi,kurus mes te redzam,dzirdam vinnu tizlumu-ir muusu nopelns! Ar neciennu izturas pret tiem,kuri to llauj! Taccu pagale viena nedeg! Un katrs pats savas laimes kaleejs! :) :) Vaine? :)

SmalkaisStils  ABI egocentriķi ! Tad parasti tāds rezultāts. Nav pat 3 gadi jāgaida.

nazis  Nenoticēju Feldei par jauko ģimenes dzīvi bez strīdiem. Ja nav strīdu, nav arī vajadzīgi kompromisi un piekāpšanās. Strīdēties var dažādi. Vieni plēš traukus un kliedz 100dB skaļumā, citi vispār apklust pavisam, nesarunājas un atstāj otram zīmītes ar pārmetumiem papīra formā vai SMS. Es domāju, ka pirmais veids tomēr ir produktīvāks, kad dažas kāzās sadāvinātās servīzes ir pārvērstas lauskās, tad saprot ātrāk, vai vērts ciest tādus materiālos zaudējumus vienu nepareizi novietotu zeķu dēļ, vai tomēr abiem pārdomāt, vai paši tiks galā jeb varbūt meklēt palīdzību.

CoCoSan  Felde, a no kurienes tu zini visas šīs ģimenes destruktīvo strīdu ainiņas tik smalkās detaļās, m? Tu par ko šobrīd cīnies, par savā iztēlē izskaistinātu, bet dzīvē neeksistējošu ģimenes attiecību modeli vai lai glorificēto to, kā tev vairs nav?
Atkārtošos, ir jāmācās/jāprot strīdēties konstruktīvi par lietu, nevis sacensties personības aizvainojumos, tad arī strīdos dzims kompromiss un lietu attīstības progress.

Mikko  😂😂😂😂😂
Stãstu nu jau piekto gadu, bet neviens maní neklausãs 👌

tracer  Kaapeec cilveeki sevi iedomaajushies kaa paara dziivniekus?naak praataa staarkji uzreiz vai gulbji kuri visu muuzhu kopaa.bet varbuut mees esam tomeer kakju dzimta?kur kakjene lociisies zem katra runcha?varbut esam laachi tomeer?paarsvaraa visu sugu dziivnieki dziivo atseviskji.un satiekas tik riesta laikaa..un nav probleemu.bet tikko to pasaki sejienes tantaam taa uzreiz spuras gaisaa...un tad pashas te skobaas viebjaas pa portaalu..ka jaaklji esot tik visi..nu nu..kakjenes

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu