Kā rīkoties gudri? 3+ gadu attiecības, vai ir iespējamas korekcijas.

Gandrīz medusmēnesis 2 gadu attiecības varētu noraksturot tā. Vini ir iekļuvuši viens otra draugu un radu watsapp grupās, reāls saldais pārīts. Bet pēdējā laikā attiecībās pamazām iezagās sīkas ķildas, strīdi.... evolucionējis līdz tam ka ne diena, bez ķildas, ne mēnesis bez dramatiskas šķiršanās... It kā banāla situācija, bet vēl vairāk mulsina, ka strīdi ir nenozīmīgi, bet nogludināt kantes nevar, ne viens, ne otrs. Ir kopējas intereses sports, ceļošana, teātri, koncerti, jautri tusini.... Abi strādā, sadzīve sakārtota, ir sex, kad nekasās, nav azartspēļu, narko vai alko atkarību, kas viņiem kaiš...
Jau iepriekš paldies par uzmanību. Iemetu: sabakam na draku, bet ceru ka 2 - 3 pērles dabūšu

JurisK  Nesaprotu, kaa tu, vecs viirs paari pusmuuzham, vari taa intereseeties par kaadu attieciibaam? Tavi beerni? Varbuut tu pats? Attieciibas(nezinu gan, ko tas noziimee) saglabaat var, ja ir kopiigi strateegjiski meerkji, nu kaut vai pasaulei apkaart ar velosipeediem abiem apbraukt. Sex un kotletes nav strateegjisks meerkjis!

kosrem  Kas ķīvējas, tas mīlējas! Zināju vienu pāri. Savā starpā tā lamājās, ka ausis vīta, bet bez balss pacelšanas, saglabājot savstarpēju cieņu. Bija ko paklausīties. Īpaši sievas teikto daiļrunību, tēlainību. Jāsaka, sievietes prot lamāties daiļrunīgāk par vīriešiem.
Man ar sievu 10 gadu laikā, ne reizes nav sanācis paķildoties. Vienkārši savstarpēja cieņa. Viņa nemaisās manās lietās, es viņas. Man ir darbnīciņa, viņai dārzs.

Piparkuka  Paīstam mīlošie nestrīdas- vienkārši, tas pat nav iespējams. Jo ciena viens otru unizprot, ko otrs ar to domā. Padomā un vai nu piekrīt vai pasaka savu variantu. Tur nebūs strīdu. Vienkārši...
Kas nav piedzīvojis varbūt nesaprot vai netic. Taču- vai mums ir jābūt redzējušam Ziemeļblāzmu, lai tai ticētu?! Nē.

CoCoSan  Nestrīdās tie, kuriem kopīga nekā nav. Dzemdēt, izaudzināt, palaist dzīvē kopīgus bērnus, uzbūvēt kopīgas mājas, nostāvēt pretim mljns kārdinājumiem ne reizi nesastrīdoties??? Nu beidziet tak murgot un ēst halucigēnās sēnes.
Tamdēļ arī vientuļi, jo ieņēmuši galvās dzīvē neeksistējošus attiecību modeļus: "un tā viņi satikās, rociņās sadevušies levitēja pa rozā mākoņiem trīsdirsu augstumā un abi nomira vienā dienā rociņās sadevušies ar smaidu uz lūpām."

lapukoks  Lai būtu saskaņa kopdzīvē (un ne tikai) ir jābūt raksturu saskaņai. Šo saskaņu var aplūkot sinastriskajā kartē (redzēt vai ir saderība vai nav). Cik esmu pētījis sev zināmus pārīšus, lielākajā daļā gadījumu viss atbilst. Atsūti man privāti partneru dzimšanas datus, paskatīsimies...

Mezroze  Ja pāris ir jauns, tad pēc 3+ gadu att. sieviete gaida bildinājumu, jo pulkstenitis tikšķ)) banāli.
Bet ticamāk, ka autors apraksta savu situāciju, jocīgi, ja vīrietis tā izliekas un aprunātu citus

AbrEgle  Cilvēku uzvedības brīvā dabā novērojumi liecina, ka nestrīdas tikai tie, kuriem ir vai nu vienalga, vai bailes no konfliktiem (nevēlēšanas sevi apgrūtināt ar negatīvām emocijām). Vienā dienā tas izšauj. Var paiet ļoti ilgs laiks, bet tas noteikti izšauj. Un tā ka maz neliekas.

Uz autora jautājumu - ja viss ir tik labi, tad tas ir pārāk labi, lai tā būtu. Varbūt sāk pietrūkt asuma, emociju. Tas ir kā dzīvot mūžīgi, kad dzīvei zūd jebkāda jēga. Ja problēma ir sīkie strīdi, tad labāk vienmēr uztaisīt vienu lielu, sasist kādu servīzīti, izrunāties no sirds un viss, iespējams sakārtosies. Jeb krāt tos sīkos aizvainojumus līdz bezizejai.

tracer  Te nu jaapiekriit cocosan...peedejais koments traapits..kaa mazi beerni te speelee muuziigo miilu..nolaidieties uz zemes

Felde  :) :) Saprotu,ka vairumsm sseit esosso ir negatiiva pieredze,un nespej noticeet,ka var but vienkarssi labi! Bez zemtekstiem!
-te izskaneeja-bernu audzinasana,maajas buvessana,citas ruupes.... Apbeedinassu-tas viss ir bijis..... Izskaneeja-bez striidiem nevar,bet var! Un nav tikai divi varianti-trauku dauziissana,vai kluseessana!? Ir runaassana,izrunassanas,ssad tad-piekaapssanas,pakluseessana,reizeem-pieraadiissana,ka speej.... Uznnemiba,atbildiiba! Ak jaa-raksturu saderiiba,jaa!
-Nekad neesmu arii uz berniem kliegusi,kur nu situsi.... Zinu,zinu-tas tulit izraisiis sassutumu-nu kaa bernus var bez bllaussanas izaudzinaat???! :) :)
Ssii diskusija ir neveertiiga,Man nekas nav jaapieraada,zinu,ka ir iespejams dziivot saticiibaa,un nedramatizeejiet te,nav jabut jukussam,lai miiletu dziivi!
Histeeriskas mimras un agresiivi teevinni-nekad taa arii nav un nebuus apmierinati ar dziivi,vienmer bus kads vainigs vinnu nolemtiibaa!!! :) :)
-es miilu dziivi skaisto.... :)

Mikko  Vairums no šeit esošajiem bezjédzígi diskute par to kas sen ir izdiskutets! Tadejãdi nelietderigi izmantojot savu laiku.... 😌

CoCoSan  Spriežot pēc taviem komentāriem PA ilgākā laikā nu nekāda saticīgā dievgosniņa neesi, līdz ar ko nepiedēvē sev un savam izdomātajam ģimenes modelim baltus un pūkainus spārnus.
Strīda jau nav, ka bez saticības, kompromisiem, savstarpējas izpratnes un piekāpšanās kopā dzīvot nevar un nav jēgas. Ne par to runa. Runa ir par pavisam citu ko. Atklātu smīnu raisa tava stūrgalvīgā ietiepība noliegt dabiskas lietas - strīdiņi ir dabiska visas civilizācijas un atsevišķu indivīdu komunikācijas sastāvdaļa. Nebrīnīšos, ja noliegsi, ka arī putekļu tev nav mājās un baciļu uz apaviem.

Felde  :) :) Co Co...tu lidzinies gejam,kurss ciinas par caurumu... :) :) Bet ir taccu arii citi varianti! :)
Nemet krenkki,ja kaadam vairak veicas! :)

ieva03  Piekrītu Mikko,un tikai padzīvojot atsevišķi vari saprast vai otrs ir nozīmīgs un vajadzīgs.
Un reizēm ir vajadzīgs attālums,lai sailgotos.

AbrEgle  A god. Felde. Diez vai kādam būtu tiesības apšaubīt tieši jūsu konkrētā ģimenes modeļa tiesības uz eksistenci, tomēr piedāvāju vienoties, ka tas nav gluži tipisks modelis. Šāda laime gadās retajam. Un konkrēti šajā vietnē tāds apraksts diemžēl lasās kā lēta reklāma. "Man nekas nav jāpierāda, bet es jums tomēr divās A4 lapās pamatošu, ka jūs visi esat nejēgas lūzeri ....".

bumpastiks  Felžuk,da jebkuru normāli domājošu cilvēku smīdina tie tavi saukļi
-es miilu dziivi skaisto.... :)c) es tāda forša,pozitīva,nekad nekliedzu uz bērniem,nekad nestrīdos un tādā garā..nu vnk Eņģelis,bet tajā paša laikā ielien pie kāda,kam gar tevi nav nekādas daļas un centies ieskaidrot kāds tas otrs ir idiots!
Histeeriskas mimras un agresiivi teevinni-nekad taa arii nav un nebuus apmierinati ar dziivi,vienmer bus kads vainigs vinnu nolemtiibaa!!! :) :)c)šitas vispār super!:D Vai pati neesi tā histēriskā mimra ko?Citadi nu kaut kā te tavs gaišais tēls pavisam neštimmē!

Felde  Bum,tu esi viens no beidzamajiem,kurss te tiek uzskatiits par normu.... :)

Mikko  Jopčik!
Atkal múžígi neapmierinatã 😂
To kas man ir Tevi nu nekãdi neskar tã pat kã man neinteresé Tu.

tracer  Feldes kundzei jaaiet kaada zekje uzadiit..paarak skaris vecuma marasms feldi

fargo  vajadzētu būt izņēmumiem, bet tos es nepazīstu. bet cik pazīstu, tad strīdas visi - vairāk vai mazāk.
man liekas, ir kaut kāds vairāku gadu cikls, kad vistuvākie cilvēki uzvedas kā planētas orbītā - perihēlijā satuvinas, bet ejot uz afēliju atsvešinas.
un vēl, ir cilvēki, kas nesader.
ikviena materiāla vai garīga parādība atrodas hierarhijā. kaut kas vada, kaut kas dodas līdzi. vai tie būtu atomi ar elektroniem vai vilku bars. lūk. bet ja ir divi vadītāji, tad tas nenovedīs pie kaut kā, ko varētu saukt kaut vai par nosacītu harmoniju.
ot cilvēki saka - redzi, duetā var abi būt līdzīgi! nē! tā nav. tad tu neesi pievērsis uzmanību tiem pašiem duetiem mūzikā un to dziedātām partitūrām, kuras VIENMĒR ir rakstītas tā, ka ir vadošā balss un ir otrā balss. vai tas būtu velosipēds duets... a stūre ta viena! un labi, ka tā. :)
citādi? augstākminētās attiecības ir garantētas.

fargo  oj, aizmirsu.
rrrr - vau!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu