Drošības sajūta attiecībās

Nezinu kàpèc nevaru vairàk par 4x komentèt nevienà jautàjumà :)) Bet , ja patìk jaut., gribas piedalìties diskusijà :))
Drošības sajūtu attiecībās ilgtermiņā NEGARANTĒ nekas! Neviens un nekas Tev neko nav spējīgs garantēt. Vienīgais, kas Tev vismaz kaut ko spēj garantēt, izņemot Tevi pašu, ir valsts, piemēram sociālo garantiju veidā, bet tas neskar attiecības. 
Tāpēc neapkariniet sevi ar ilūzijām par kaut kādām garantijām un drošības sajūtu attiecībās (ilgtermiņā). Tādas vienkārši NAV un nevar būt! (Ja būtu, tad visi pāri dzīvotu kopā līdz kapa malai un nešķirtos, bet tādu pāru paliek arvien mazāk).

Piekrītu daudziem viedokļiem, arī šim. ☝️Ļoti piekrītu. Katram savs skatījums, es vairàk domàju par to, ka drošība nozīmè - netikt sāpinātam. To nevèlas neviens.
Drošìba nav tikai materiàlàs lietas, bet sajust drošību...mès esam sociàlas bùtnes, katram savas prioritàràs vajadzìbas...kas sniedz drošìbu. Likàs dìvains viedoklis, ka drošìba kà tàda nepastàv kà arì tie, kas ir oho.lv nav attiecìbàs :)))) Manupràt šis nav tikai iepazīšanàs soc.tìkls, agràk te pat draugus, paziņas meklèja, tusiņi kopìgi bija, vai tad cilvèki attiecìbàs nevar domubiedru grupas apmeklèt. Àrpràts :))) Dzìvè nav tikai vìrs, dzìvesbiedrs, draugs, bràlis u.t.t viena persona, ir citi cilvèki , ar kuriem var pakomunicèt! :-)

Epifanija  Neticu, ka cilvēks var būt tik vienaldzīga būtne uz kāda līdzcilvēka bēdu, emocijas būs katrā variantā, tikai jautājums vai tās būs izrādītas, cilvēki ne reti apmulst un nezin kā rīkoties - mierināt, uzmundrināt, atbalstot, brīžos, kad vajag tikai otra klātbūtni uzklausot, pārāk maz laika veltam viens otram, varbūt...

Caune  Viss ir dots uz laiku. Bērni, vecāki, veselība, darbs, jaunība, radi, kaimiņi, veiksmes, neveiksmes utt. Kad laiks beidzas, attiecīgais lielums pazūd no mūsu dzīves. Atnākam un aizejam no šīs pasaules paši ar sevi. Lielās šaibās ir divi lielumi bailes (vai psihiatrija,saspringums) mīlestība (vai drošība, atslābums). Katrs pats izlemj zomus turēt sakostus vai smaidīt Holivudas stilā. Viss sākas ar drošām attiecībām ar sevi, bet attiecībā uz pārējiem ir tikai personīgās ekspektācijas.

runcitis15  Ja sieviete vai vīrietis neapmierina seksuāli viens otru.Tad tiek meklētas attiecības ārpus ģimenes.
Ģimenes visā pamatā neprasme vai negribēšana izrunāt kopēju problēmu.Labāk katrs sēž savā istabā sastrīdējušies un nerunājot vairākas dienas.

sauljuks  Komentāru ierobežojums tika uzlikts dēļ cilvēkiem, kuri piespamoja jebkuru tēmu. Viņiem par godu tika izveidota SPAMa sadaļa. ;)

Kas attiecas uz drošības sajūtu. To katram cilvēkam ir jārada sev pašam. Nevajag gaidīt kaut ko. Nevajag ne no viena gaidīt neko! :) Un tad nebūs jāviļas. Vajag vienkārši dzīvot to dienu, kas ir. Dzīvot no sirds! :)
Ja cilvēks jūtas droši savā dzīvē pats ar sevi, pats par sevi, tad arī būs drošības sajūta.

runcitis15  Uzticies pilnībā cilvēkam.Atdod visu sirdi,bet brīdis kad iespļauj sejā ar savu neprognozējamo rīcību.Nav garantijas un uzticības.Protams,tā ir grūti dzīvot ja neuzticies cilvēkiem.
/Ne kas personisks.Tik manas domas./

tracer  Gribu redzeet kaa te teoreetiski izveidojushies paari kuriem nav ne kopeeju beernu ne radu kopeeju ne mantas kopeejas ruupesies viens par otru ja jaads saslims.ar kaaju pa pakalju..taa ka taa stulbaa miilestiibas un attirciibu sludinaashana neiztur kritiku

Lapsa18  Ikdienà varam paši radīt sev drošības sajūtu,bet,kad notiek liela nelaime un tu jūties tik bezpalīdzīgs,vajadzīgs cilvēks vai cilvēki,kuri dot tev drošības sajūtu,ļauj saprast,kaut tava pasaule sabrukusi,tu neesi viens.Tie var būt draugi(kaut viens),màsa ,bràlis,bērni,kaimiņi.Ja nav neviena,kurš gribētu sniegt tev drošības sajūtu,iespējams tu pats esi pie tà vainīgs.

rokons  Drošību dod kopīgas intereses, mērķi. Arī īpašumi

HOUSE  Tāpēc jau te ir tik daudz garīgi kroplo, nekad nepietiks ar vienu veci, jo kas zin, ja nu kāds cits ir labāks. Un tieši tā ar viņām arī notiek, pasēž portāliņos, uzrodas kāds zorro un īstais draugs vairs neder. Pēc laika neder arī zorro utt.
Ticiet man, tas nav liktenis, ne karma, bet garīgā nepilnība!

Chris1986  Nespēju iedomāties, kādu drošibas sajūtu man sniegtu iepazīšanās ar 50+ tantuku, kāds ir šī iepazīšanās portāla pamatkontigents? :D Vot, problēmas no tā gan uzreiz redzu :D
Bet tiešām - nekad nebiju iedomājies, ka tik daudziem veciem cilvēkiem ši drošības sajūta ir liela problēma. Man tieši otrādi - gribas to izaicināt - kaut vai šausmenes skatoties.
Bailes bij bērnībā, kad pa tumsu bija jāiet uz tualeti, tad pēc tam ātri skrēju atpakaļ uz gultu, lai "kāds neapēd" :D Bet tagad esmu izaudzis. Vai tad jūs ne?

Mikko  Drikst!
Dríkst nepiekrist nekam un it ípaši vienam pareizajam viedoklim!
Labãk gan neteikšu ne vãrda jo kútí súdi jãizãrda...

SARMUCIS  Lasot komentārus, šeit ir ļoti daudz cilvēku kuri ir dzīvē vīlušies, kuriem ir zudusi ticība labajam, skumji...

Mikko  Vilties var metoties ar pieri sienã,
Pareizi ir izvairíties no tã ko nevajag un tad arí nevajadzes vilties! 😌

SARMUCIS  Bet no kļūdām mēs visi mācamies, ja visu pareizi izdarītu tad oho.lv arī nemaz nevajadzētu...

Mikko  Tici man!
Nevajag arí! 😎
Lai paliek...

tracer  Taa jau nav vilshanaas..tieshi otraadi.taa ir apskaidriiba..ir tacu daudzi kuri taa arii nomokaas visu dziivi kopaa kaa suns ar kakji..shaadi portaali atklaaj patieso cilveeku seju..isais rezumee ir taads ka visaam tanteem vajag "stipro plecu".ko tas noziimee domaaju visi saprot..veel to deevee par aplidoshanu..smiekliigi..prieks ka daudziem vechiem atveerushaas acis..un tantes spiedz un piesit kaaju..spiiteejas:D

madaa  Man attiecībās tieši drošības sajūta ir vissvarīgākā.. Diemžēl ir situācijas, kad pats visu sabojā un otrs domā, ka uz tevi nevar paļauties. Tā ir šausmīga sajūta un pat vainot nav ko.... un tad... atkal atceries par oho..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu