Drošības sajūta attiecībās

Nezinu kàpèc nevaru vairàk par 4x komentèt nevienà jautàjumà :)) Bet , ja patìk jaut., gribas piedalìties diskusijà :))
Drošības sajūtu attiecībās ilgtermiņā NEGARANTĒ nekas! Neviens un nekas Tev neko nav spējīgs garantēt. Vienīgais, kas Tev vismaz kaut ko spēj garantēt, izņemot Tevi pašu, ir valsts, piemēram sociālo garantiju veidā, bet tas neskar attiecības. 
Tāpēc neapkariniet sevi ar ilūzijām par kaut kādām garantijām un drošības sajūtu attiecībās (ilgtermiņā). Tādas vienkārši NAV un nevar būt! (Ja būtu, tad visi pāri dzīvotu kopā līdz kapa malai un nešķirtos, bet tādu pāru paliek arvien mazāk).

Piekrītu daudziem viedokļiem, arī šim. ☝️Ļoti piekrītu. Katram savs skatījums, es vairàk domàju par to, ka drošība nozīmè - netikt sāpinātam. To nevèlas neviens.
Drošìba nav tikai materiàlàs lietas, bet sajust drošību...mès esam sociàlas bùtnes, katram savas prioritàràs vajadzìbas...kas sniedz drošìbu. Likàs dìvains viedoklis, ka drošìba kà tàda nepastàv kà arì tie, kas ir oho.lv nav attiecìbàs :)))) Manupràt šis nav tikai iepazīšanàs soc.tìkls, agràk te pat draugus, paziņas meklèja, tusiņi kopìgi bija, vai tad cilvèki attiecìbàs nevar domubiedru grupas apmeklèt. Àrpràts :))) Dzìvè nav tikai vìrs, dzìvesbiedrs, draugs, bràlis u.t.t viena persona, ir citi cilvèki , ar kuriem var pakomunicèt! :-)

virietis1973  Kāpēc jādomā par kaut kādām mistiskām drošības sajūtām,kuras nekad un neviens tev nevar iedot un neiedos.Dzīvo dziviti tik nost.

Indira11  Domāju, ka jebkuras attiecības veidojot, tas sākumā jāpieņem kā mēģinājums un pamazām jau izkristalizējas, vai cilvēki viens otram ir svarīgi un vēlas veidot ko stabilu, kam pamatā veidojas abpusēja drošība /cieņa, mīlestība, līdzjutība, uzticība/. Un katra izvēle šo mēģinājumu turpināt un izveidot ko lielāku, saturīgāku vai arī nesajūtot to drošību, šo mēģinājumu beigt. Protams, traki sāp, ja paši tuvākie tevi nodod, bet jāmāk piecelties un iet tālāk un nevilkt to pagātni visu laiku līdz, jo tad neko no jauna nevar izveidot. Sāpju brīžos ir ģimene, graugi, labi kolēģi ja protams tāda bagātība civēkam ir.

straume22  Drošs, nedrošs...Jūtas mainās, pārtop, izzūd, uzplaukst citā līmenī, vai dod vietu citām jūtām, citām attiecībām, vai citam cilvēkam, vai sabiedrībai kopumā blakus. Derētu, protams, būt tur, kur tev morāli labi, mierīgi, droši. Jāņem vērā noteikti, ka VISS aiziet. Diena aiziet, mīļdzīvnieks aiziet, cilvēks aiziet Rītdien būs cita diena, nāks cita nakts...
Šogad peonijas uzplauka un priecēja acis tikai divas dienas. Karstums.

Chris1986  peonijas laikam ir tās pašas pujenes no dziesmas: "Bet nāk tik vecenes un stāda pujenes"?

Rouzita  Es gribētu gan pavērot tādu ģimeni, kura 10 gadu laikā nesastrīdas ne reizi ne par ko. Tādi līdzsvaroti, neizsitami ne ar ko no ierastās taciņas...ne uguns, ne ūdens ,ne pašu vai bērnu untumi viņus nesašūpo. Varbūt Jūs varat ieteikt kādu kino filmu, kurā tā notiek? Gribētos redzēt.

Mikko  Droši skaties kaut kur zinãtniskãs fantastiskas nodalã....

av2  Iisteniibaa, ir taa drossiibas sajuuta esot ar kaadu kopaa...ja esat abi patiessi no sirds , ir neiespeejami nejust miilestiibu.
Ja vairs nav taas miilestiibas sajuutas, tad arii nav drosiibas sajuutas vairs. Bet daudzi turpina dziivot kopaa. Deell..pieraduma, dell mantiibas, dell beerniem , dell veeja virziena, un dell slinkuma skkirties, un delll baileem palikt vienai/vienam..
Un tad rodas jautaajumi par garantijaam, par drossiibas sajuutaam utt :)

Mikko  Neviens nav viens!
Tãpat kã neviens nav ideãls...
Bet reizém bút vienam ir labãk nekã kopã ar kãdu kura Tevi nenovérté.....
Droši un pãrliecinoši... Nu tã kã man patík 😋

Epifanija  Pa dienu cilvēks nav viens, bet naktī... Naktī, kad atmosties no slikta sapņa, tik mīlīgi, kad vari to otru blakus sajust - siltu miesu un pieglaužoties izbaudīt drošības sajūtu, ka tādā brīdī tu neesi viens, bet ir kāds, kas tev ir blakus un tas nomierina, piepilda un sniedz svētlaimi...

Mikko  Es čuču mierígi un sapnus neredzu 😌
Kad gribãs ko sajust naktí tad vajag kãdu kam pieglausties...
Sapratu mãjienu bet....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu