Ar kādu labāk, vieglāk?

Ar kādu sievieti labāk, vieglāk veidot attiecības - ar dzīves skarbuma un dažādu likstu neskartu dvēseli, vai tieši otrādi - ar sakāvi pieredzējušu un rētas sadziedējušu? Runa par pusmūža cilvēku vecumu. Jaunībā jau viss ir citādāk, prāts mēdz gulēt, instinkti kliedz :)

madaa  Galvenais tomēr ir feromoni.. arvien vairāk tam ticu

Chris1986  Nekādu vieglo ceļu! : "Tev nav laika ar līkumu iet,. Manu svešo un zināmo nācēj,. Tā ir tava dziesma, ko dzied. Upju, gadu un dvēseļu krāces"

coldlands  Viens mans draugs sameklēja sev naivu tantu. Iemācīja viņu kas un ka, un vsjo, tagad dzīvo bēdu nezinādams. Galvenais neielikt par daudz zinības, lai tants nesāk snipi celt☝

kvarts  Šodien labāk attieciebas neveidot... it sevišķi pusmūžā....

antarktida  Man vēl tagad gribās tauriņus vēderā.:) Kāds prāts???? Prāta pietiek ikdienā pāri pārēm. Gribās instinktus, tauriņus....varbūt vairāk jāpiestrādā ar gadiem pie tā.....

rokons  Joprojām terminu slazds - kāda veida attiecības grib veidot.
Man sajūta, ka runa ir par kopdzīvi, bet ir daudz citu attiecību formu.
Pat šai saitā tak ir izvēle minēta profilu iestatījumā. Tikai pieredze rāda, ka profila info ne vienmēr var uzticēties

kruela  .....labāk ar to, ar kuru gribas dzīvot kopā neviss ar kuru varētu sadzīvot.....

Julianna  Un kur tās atrodamas? Dzīve likstu neskartās, siltumnīcas apstākļos veģetējušās? Varbūt stikla kalnā, zārkā gulējušas, kur nu baltais princis uzjājis uz balta merša, šo lūpās nomutējis, uzmodinājis un aizvedis uz pili...Plus mīnus dzīve visus dauzījusi dzīves viļņos pret klintīm. Tikai jautājums, vai norūdījusi, vai salauzusi spārnus, sapņot un lidot. Atvaino, bet prāts ir fufelis. Lielā uzņēmumā -- apkopēja. Zemapziņa, apziņa ir Direktors. Ja rīkosies pēc apkopējas padoma, tavs uzņēmums nogrims uz galvošanu. Novēlu visiem draivu, kamēr debesis virs mums mierīgas. Negarantēju, ka tas būs vienmēr. Dzīvojiet, šeit un tagad, nevis čakarējaties pagātnes atmiņās, vai iluzorā nākotnē.

Yamamoto  Njā, tauriņi vederā bez 1200€ nav iespējami.

Mikko  Kãda naivuma izpausme!
Taurini 😂
Te ir tik daudz taurinu 😉

CoCoSan  Kādēļ jūs dēļ cm tā neiespringstat, kā par eiro?

Yamamoto  Tauriņu žēl, nosals. Un kas ar cm nav kārtībā?

kokto  Ar ko ir labāk pavadīt savus dzīves pēdējos mirkļus ? Ar dzīvē vīlušos sievieti vai vai zinātkāru jaunu miesu ? :)))

Tessa  pedejos mirklos stabili, ka ar jaunu miesu. aizskries uz klubu, tu varesi atvert forto4ku un mieriigi salimet pleznas, bus svaigs gaiss istaba un uzreiz tik loti nesmakos.

Magda555  Nav jau starpības,vīrietis,vai sieviete.Vai nu pieredzējis un spēcīgs,vai nepieredzējis ņaudētājs un čīkstulis.Čīkstētāji meklēs stipro,bet stiprais ,var pievilkties pie čīkstuļa..........

rokons  Pēdējie mirkļi lielāko tiesu ir ar medpersonālu, vai arī vienatnē

C_hloe  Vieglāk un labāk ir ar mīļoto, ja arī viņa, protams, mīl.

CoCoSan  Ojā, cikkk mīlēt ir viegli, kad viss labi. Pamēģini mīlēt, kad ienākums padirsies, automātā sabrūk hipotekarais kāršu namiņš, noņem līzinga automobīli, patērinā televizorus un ledusskapjus, māte saslimusi ar insultu, mīļākā neplānoti sagrūsnējusi, bet sieva aizliegusi satikties ar bērniem. Zašibisj situācija, un izrullē nu saglabājot mīlestību sirdī.

Mikko  Hi hi hi 😊
Tãda bezjédzíga tã dzíve ja viss uz kríta...
Nez mílestíba arí? 🤔

rinkulis  Dzīve nav tik vienkārša... Kas vienam ir "lielie dzīves pārdzīvojumi", citam šķiet nieks - līdz ar to "pieredze" var izradīties patiesībā "pieredzīte".
Pieredzes esamība/neesamība, manuprāt, nav pietiekams priekšnosacījums (kritērijs), lai uzsāktu kaut ko paliekošu - ģimenes, vai vienkārši kopīgas saimniecības aizsākšanu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu