Ar kādu labāk, vieglāk?

Ar kādu sievieti labāk, vieglāk veidot attiecības - ar dzīves skarbuma un dažādu likstu neskartu dvēseli, vai tieši otrādi - ar sakāvi pieredzējušu un rētas sadziedējušu? Runa par pusmūža cilvēku vecumu. Jaunībā jau viss ir citādāk, prāts mēdz gulēt, instinkti kliedz :)

esmucitta  variants Nr.2

Mikko  Reizém ir ljoti vértígi uzdot sev vienu vienkãršu jautajumu - Vai man to vajag!
Tad nevajadzes ne pieredzi, ne saimniecíbu, ne matus plést no galvas!
Tã ir vieglãk! 😌

CoCoSan  Nenu, ja nonstopā dzīvo viens, pilnīgi pietiek ar murursomu un kredītkarti. Bet ja aiz tevis stāv vesels bars par kuriem esi atbildīgs, jautājums vai man to vajag, noģībst saknē.

Epifanija  Vieglāk būs veidot attiecības ar cilvēku, kurš simpatizē un ir saistošs!

ieva03  Vispirms jau viss ir sajūtu līmenī,un tikai pēc tam var veidot attiecības,un ja esam jau cilvēki gados,nu tad tiešam jāpadomā,kā MIKKO SAKA,vai to man vajag???

Summer_in_the_City  Man šķiet, ka otrais variants, jo cilvēks jau apzinās, ka attiecības ir ne tikai par ņemšanu, ne tikai par "ļaujos un baudu". Tad arī vieglāk visu izrunāt un atrast līdzsvaru, kas apmierina abus.

Skudiss  Viegli veidot ar tiem ar kuriem veidojas, nevis ar tiem ko nosaka horoskops, zvaigznes vai neizmazgāta kafijas krūze.

Mikko  Jap!
Tieši tã - vai man to vajag 😌
Bút atbildígam par vesalu Baru var bérnu dãrzã vai skolã!
Kapéc man jãuznemas atbildíba par to kã nav?
Stulbi.

rokons  Katram savs vajadzību līmenis. Nodrošināta dzīve ar mitekli un pietiekamiem ienākumiem der tīri labi. Un to vajag. Ideja par dzīvošanu mugursomā un segšanos ar kredītkarti, ir stipri apšaubāms dzīves veids :D :D

CoCoSan  Rokon, vai nu tev iztrūkst humora izjūtas vai esi gaužām izolēts no laikmeta. Tam kuram ir nopietna kredītkarte, vismazāk jāiespringst, kur nakšņos, ko vilks, kur gulēs un ar kuru reisu uz turieni lidos.

rokons  Hihihi - ar humoru diezgan labās attiecībās esmu, bet kredītkarte pati par sevi nav nekas. Visu izsaka konts bankā. Un arī tā var uzsprāgt.
Arī apdrošināšanas polises der ne vienmēr.. :D
Ja ir likvīdas mantas ( asets), var jau būt citādi. Viss jauki tikai filmās izskatās

Floriana  Vieglāk būs ar to, kur abiem patika! A tā feilers i a vienu, i a otru! ;) Viena stipra, apniksi, izmetīs, otra duma, samācīsies, aizmuks! :)

fargo  tu izliecies, profils ir feiks.
labi, tālāk.
tu uzdod jautājumu kā sieviete.
atkal - feiks.
varētu likties, tas nav svarīgi.
da viss ir svarīgi, ja runa ir par galvu.
pat kā tu teikumus veido. vīrieši tā neraksta teikumus! daudzi pat to nesaprot. veči neraksta tā teikumus.
labi, bet pie lietas.
kāpēc TU izliecies par to, kas neesi?
bet to es vairs neaiztikšu, bet tas ir.
par attiecībām.
kā tās veidojas? tas nav grūti - vīrietis iemīlas sievietē. tas tā veidojas. ja vīrietim sieviete liekas neatraktīva, viņa var kaut uz rokām staigāt, kaut darīt dajebko, nekas nebūs.
un vīriešos ir ielikta spēja saskatīt seksuālu sievieti gēnos. tas ir tik dziļi. ja nav, tad labāk nevālē vārtus, tas viss ir ne par ko. ot ja ir, bet sieviete tielējas, tad gan ir. jo vēl nekas nav skaidrs.

par tikumību. nav vīrieša uz planētas, ka atdotu jāt savu sievieti citam. ar vienu izņēmumu - viņam īstenībā ir viena alga, vienalga.
un šo var sagriezt otrādi, neviens čalis necietīs otra smaku. pat tikai smaku. vai luncināšanos. ap savu sievieti. kur nu vēl bērnu māti.
un tas viss strādā otrādi. nav nekādu kaziņu. tikai liekas, ka ir. es dzīvoju gandrīz 20 gadu sieviešu vidū. ka vienīgais ercens. :)
nav nekādu kaziņu. dabā tādas nav. ja ir, tad izliekas. visi visu zina. ir tikai izlikšanās pakāpe. kaziņu nav. ja tev liekas, ka ir, ar tevi tobrīd manipulē. kav kazu! :)
viņas ir apķērīgākas kā veči. ot čali aptīt ap rādītājprikstu, to jā. otrādi? nenotiek otrādi. nav nekāda otrādi.
saproti, tikai ja tu ar viņām nedzīvo un nezini, tikai tad, tu vari domāt viņas nesaprot lietas. citādi, nop. deviņos gadījumos no desmit, tas ir čalis, kam galvu jāj, nevis otrādi.

fargo  vīrieši gandrīz vienmēr operē absolūtu nosacījumu eksistencē. ar sievietēm tā nav. man vajadzēja gadus un gadus, lai to saprastu.
nu, piemram.
čalis var darboties apziņā - tās ir labas riepas, tās ir sliktas riepas, tā ir laba programma utt.
sievietes prāts tā nestrādā. no no.
tas nav sliktāk, es mīlu viņas, bet es gribu kaut ko saprast, pie kaut kā nonākt, vismaz ja man akurāt netraucē.
un lūk kas ir. kas tev ir sliktas riepas, viņas prāts te tā darbojas. daudz akcentu. cena utt.
čaļa prāts tā nestrādā. mes esam tādi, kas... kā lai pareizi pasaka... mēs reducējam varbūtību, teiksim tā. laba čiksa? laba vai slikta? sesks būs vai nē? un tu ZINI, tā nav varbūtība pati par sevi.
un tā ir ar visu. kāpēc sievietes ir labākas interjera dizainā? tāpēc!
bet kāpēc nav labākas pavārmāklsā? tāpec?
tev ir nahren jāzina, ko tu dari un kāpēc, ļoti maz ir varbūtības.
viņas darbojas varbūtībās.
kāpēc?
instinkti.
viņas nevar operēt kā vecis. mēs savādāk redzam pasauli, kā izaicinājumus vai iespējas.
kāpēc tu domā čalis uzkāpj everestā un tomēr nodzīvo dzīvi kā lūzers(edmunds hilarijs) vai viņa paskatas uz kalnu un funktierē? hm... a kas man no tā būs? atsķirība funktierī ir tik liela, ka vecis isti zaķus nesaprot. un nevar saprast. mēs darbojamies citos parametros.

Piparkuka  CoCoSan- tipiski- nevajag mīļāko ieviest, nebūtu arī viss.... pazaudēts.
Tipiskas sekas tādai rīcībai.
Un- tipiski vīriešu teksti.

fargo  viss, ko es saprotu no saskasrmes ir laikam baiss citiem.
"es tevi mīlu!"
tas nozīmē to. neko citu, tieši to
vai "tu esi mans draugs"
cik primitīvi var likties cilvēkam, kas grib manipulēt ar citiem, vārdi nozīme precīzi to.
vai "tu man nepatīc!"
un tas nozīmē tieši to.
zini, kā es atzinos mīlestībā bērna mātei? tur vēl nekā nebija. es nespēju par jums pārstāt domat. bet man tak bija sacerēta vesela vārdu galerija. bet es... nevaru. es uzvedos, kā tupākais no sava klana. man pat puķe kaut kāda rokā, ko es protams aizmirstu iedot. sarkstu un bālēju, bet es viņu gribu, tas ir pārāks par bailēm no atraidījuma. un es saprotu situācijas idiotismu, vismaz daļēji. bet es nekur neatkāpšos, "es jūs madām mīlu"(kas tagad notiks,to es nezinu, es testēju... es ceru).

Piparkuka  Sievietei var būt 1 sekundē tā un otrā citādi un tad atkal, kā pirmajā variantā.
Ideāli. Uzrakstīts. (sievietei, to lasot, rodas vesela attēlu jūra, iztēles ainas, dzīves romāni utt utt))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu