Vai atzīstas kāzas, kas balstītas reliģisku apsvērumu dēļ ?

Ir daudz sektas, ticības, kas propogandē attiecības tikai laulībā, tas nozīmē, kamēr neesi apprecējies, jebkuras intīmas attiecības ir tabu. Sanāk, kamēr neesi precējies, seksuālas attiecības ir tabu .Vai esat šāda moduļa piekritēj ?

C_hloe  Sievietes vēl drīkst teikt - varbūt

Yamamoto  Iespējams.

C_hloe  🤣
Lūdzu - 4 iespējamie varianti.
/kāds var izslēgt lietu?/

Yamamoto  Intars Busulis. Viss ir iespējams.

SmalkaisStils  Taču dievišķie gēni ir spēcīgāki un ar laiku ņem virsroku pār parazītiskajiem gēniem, kā rezultātā notiek pakāpeniska rases attīrīšanās.....

kaut kas no zinātniskās fantastikas vai hitlera iedvesma...

Mikko  Lai gãž! 🌧️🌫️
Kãda varétu tik ljoti necensties iespringt...
Tã bús vieglãk 😌

qwertyjs  C_hloe,12:36
Dajebkur, visur. Nav svarīgi, kurš uzdod atbildes, tak ne robots, kurš spēlē šahu, bet dzīvs cilvēks ar veikliem vai tizlākiem pirksteļiem pa klavu:) .. un ieķēries ar tiem kafijas krūzē /vai viskija pud:)
Tad par ticību visu ko var nosaukt. Pohains buhariks no rīta tic, ka līdz vakaram noteikti salāpīsies. Sava veida ticība, ko ?
Es ticu. Es daru kā gribu iespēju robežās nodarot mazāko ļaunumu citiem. Bet ar budismu vai tml. tam nekāda sakara. Un vispār. Priekš kam pielūgt kādu dievību - cilvēku ,kurš dzīvojis tūkstoš gadu atpakaļ vai no koka izgrebtu totemu?? Un vēl kāds gudrinieks tam visam pievienojis "noteikumu" sarakstu, kuru jāievēro. Priekš kam tādas zamaročkas? Īstā dievība dzīvo katrā cilvēkā pašā. Svarīgi to apzināties, izkopt, neaizdzīt mežā..

Epifanija  Un kurš tad no jums to ir izpildījis, šo sludināto? Sekss pēc kāzām!😂

AivarsN  SmalkaisStils. Ādams un Ieva bija pirmais ģenētiskais eksperiments, cilvēku un pelēkās rases hibrīds. Tad lūk, no pelēkās rases tad arī tika mantoti sātaniskie gēni, kuri nomāc cilvēciskās īpašības. Tas arī izskaidro, kāpēc mūsu valdība bez jeb kādiem sirdsapziņas pārmetumiem, gatava apzagt un iznīcināt savu tautu, kaut kādu aizjūras deģenerātu uzdevumā, saņemot par to Jūdasa grašus.

Chris1986  Nu, nezinu, pieņemt reliģiju, kurai reti kurš vairs tā pa īstam tic, tikai tāpēc, lai dzīvei būtu kāda jēga un "morāliskais pamats"? Nu, nezinu. Tā rīkojas tagad Krievijā, kad kontstītūcijas grozījumos noteica reliģiju bez maz vai par obligātu visiem. Jo neesot vairs vērtību, kas apvieno tautu. PSRS laikā bija - cēla kominismu. Bet nu pieņemt vērtības, kam reti kurš tic, tikai tāpēc, lai būtu kkādas vērtības un kkas kas apvienos tautu. Nu, nezinu, nezinu. Pa manam visa tā reliģijas būšana ir viena liela tumsonība un es negribētu uz to balstīt savu dzīvi

anis  Šķiet,ka Epifanija maldās-seksa prieki ir balva par vairošanos(vismaz mēģinājumu)! Un ideāls tādēļ arī ir ideāls,ka praktiski reti piepildās... Cilvēce vienkārši "apčakarē" dabu,ņemot prieku un atstājot to tukšā...

fargo  "Un kurš tad no jums to ir izpildījis, šo sludināto? Sekss pēc kāzām!"

viens ir tā, ka vairāk cilvēku, kā tu domā. tas viss ir. te pat un arī citur. bet esot vienā vidē, ir tik viegli noticēt, ka tikai tā ir ko cilvēks ir pieredzējis. un cilvēki ir uzticīgi un izlaidības nav. bet... greki ir pasaulē līdz tās beigām.
tāpēc jau saproti, ka kas no tevis prasa ideālu, tas ir tavs apsūdzētājs. jo Dievs zina, kas tu esi, tāpēc ir sūtīts Kristus, lai salīdzinātus bijušos grēkus un ļautu tik ārā no apburtā loka.
vai tu zini, kāds ir viens no velna vārdiem, ko viņam deva Dievs?
"brāļu apsūdzētājs".
vai neliekas kaut kas ļoti pazīstams? yabida(krieviski).
cilvēks šai saulē nevar būt atbilstīgs visam. bet! var censties. un Dievs lasa cilvēku sirdis un ja kāds grib krāpties, tad slīdēs tikai dziļāk savā bezdibenī. bet ja cenšas un ne pie kādiem apstākļiem nav savu tuvāko pazudinātājs(cilvēks, kas citus paved grēkā), viņam tiek piešķirta izdošanās. un ar laiku, kļūst arvien stiprāks. garīgi.

un lai ko kāds teiktu, sekss nekad nav bijis nopelts no Dieva puses kā kaut kas netīrs. nē! nekad! nav pat zilbes tādas, kur nu vairāk. nevis sekss ir problēma, bet ko cilvēki dara ar sevi un citiem. un vai tad nu porno laikmetā tas jāatgādina?

paskaties nasa>
https://www.youtube.com/watch?v=uDyM9cdZCJE

kāpēc laba ir saite. jo neko ne pieliek, ne atņem, bet izklāsta to, kā ir rakstīts.

C_hloe  qwertijs
nu ticība kaut kam, kas ir pārāks par cilvēku.
ai, man pat slinkums rakstīt :D
ir tā, ka ne pievelkas tāds tādam, bet cilvēks pats atrod ..... vai nu par ko sajūsminaties, vai sašutināties

Skudiss  Labs jautājums saitā ar "augstu" tikumības vērtībām :)

AivarsN  Nav vajadzīga reliģija, lai cilvēki nenovirzītos no evolūcijas ceļa. Pietiktu jau ar elementārām, bet patiesām zināšanām par mūsu senās civilizācijas vēsturi, kultūru evolūcijas principiem, šīs pasaules uzbūvi. Taču kamēr pie varas ir deģenerāti, kuri ieinteresēti šīs pasaules iznīcināšanā, šīs zināšanas pieejamas tikai nelegāli. Tikai neizglītotu pūli var apmānīt ar reliģijām un citām viltus mācībām un viegli pakļaut. Bet tieši tāds jau ir parazītu mērķis.

C_hloe  Cilvēkus var iedalīt bitēs un mušās. Pašu rokās vien ir izvēle, kas esat ;)

CoCoSan  Nu reku mūsu vidū arī ir sektants klasiskais. Kas ir viņa ideoloģija, ko viņa sekta vēstī, kāds ir tās mērķis un idejiskais vektors- hvz. To, ka viņa sektas sektanti grib izdullināt par velti no viņa dzimtas īpašumu un tur būvēt saules pilsētiņu, pats stāstīja. Un pie visa šī murga joprojām visi pārējie, izņemot viņu, ir parazīti.

Mikko  Jaaaaaa 😎
Labãkãs lietas notiek brívi un nepiespiesti ar mílestíbu un cienu 😂 👌

fargo  čočosan.
nevar nevienu pārliecināt, kamēr tas nenāk no iekšienes. neko nevar izdarīt.
atceries Kristus piekodināto: "neviens nenāk pie Manis, ja viens Tēvs tos nevelk."
pamēģini līdz mielēm saprast teikto. tas ir burtiski teikts, nevis tēlaini šoreiz.

tāpēc, lai nekļūtu par to īpatnējo un pat simpātisko spāņu bruņinieku, kas cīnas ar vēja dzirnavām, domājot, ka tā ir viņa lielā cīņa, lai arī tā bija kaut kur pavisam citur, tam nav daudz jēgas.
es domāju pie sevim, gadus atpakaļ, ka nu tagad man tas un šitas, bet bībelē ir aicinājums, kādam skarbs, kādam saprotams - nekaisiet savas pērles suņu priekšā.
un tas var likties, kā aizvainojums un tā. bet... nevar neko izdarīt pirms laika. ir lietas, ko nav iespējams izstrīdēt. es nesaku neteikt taisnību. apklust. ne!

izvēlēties auditoriju.
tu nevari klibot, pirms tava kāja nav salauzta. tāpat, cilvēks, kas atrodas seska karuselī, tobrīd nedzird gandrīz neko. paiet laiks. notiek notikumi. un tad, varbūt. traģikomiski ir arī tas, ka nav jau nekāda maģiskā seska! nav! ir ilūzija. ne čaļiem, ne zaķiem nekāda baisi baisā seksa nemaz nav. tas viss ir māņi, cilvēki tiecas, bet tas to nevar dot. nav neviena keksa te, oho, kam būtu sekss regulāri. es tev saku. nav! gribēt un ir nav viens un tas pats. viss ir bijis. pirms tam. tas tā nestrādā. par pišu runā, kam tās nav. tāpēc runā.

CoCoSan  Fargo, man pie kājas svešie cilvēki, viņu vērtības un likteņi. Es aizstāvu, to, kas mans. Un neviena cūka neievems manās pērlēs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu