Dzīve iekš oHo....

Tāda sajūta, ka arī te funkcionē dažādas partijas . Tev jādara tas, Tev jāsaka tas, Tev jārīkojas tā.......ibio( Tessas izteiciens ), esat marionetes citu rokās ?

Mikko  Vai!!!
Kãds cepiens ne par ko 😂
Piepes, ziepes, mébeles...
Izejat laukã un noskrienat kãdus 5.km...
Varbút tas Jums palídzés 😏

C_hloe  Cildlan, precīzi 😄

coldlands  Nevar saprast, tas ir alkahols, vai tu vienkārši prata pasists.

Reds  "esat marionetes citu rokās ?" - nu es nē, es tikai mācu visiem citiem dzīvot, tie jau nav marionetes, kas māca citus dzīvot :D

Chris1986  Ļoti neatīkami, ka daži personāži kā, p., bumbastiks un nasa tiek gadu gadiem apbižoti no "varas partijas" puses. Tas man atgādina skolu, kad katrā klasē bija peramie zēni, kuriem "elite" pamatīgi sabojāja dzīvi, traumējot psihi uz visu atlikušo dzīvi. Nesaprotu, kāpēc censties sevi pacelt, saminot citu, tiešām nožēlojami

C_hloe  Smieklīgi, ja pāriešu Torpēdas pusē, bet tie daži ir taisnorātīgi,stulbi un ārkārtīgi iedomogi tipāži. Kuru mērķis ir pacelt sevi, pazemojot citus.
Keksene, nestreso, vecā gvarde IR novecojusi un zobi izbiruši.
Arvienvārdsakot - šitās mūmijas un to rejas vairs nav aktuālas.

knopiene  Var saukt par partijām, vai bēdu ieleju, bet keksenei ir taisnība. Viens paceļ rociņu, skaidrs tad mēs arī drīkstam un tā ir gan sarkano gan zaļo partijā. Nedziedāsi manā korī, pēc laiciņa lasi aprakstu cik esi stulba,nesaproti un negribi mācīties no gudrajiem cilvēkiem. Ir vēl trešā partija kurā ir visi tie kas atturas, kuriem ne mana cūka ne mana druva vai arī tās ir bailes tikt izsmietam.
Tad vēl atsevišķi eksemplāri kuri barojas no citu pazemošanas, jo bēdīgāk viņiem pašiem -nāks taču viss atpakaļ.

Epifanija  Nu, fargo, kristieti, kādēļ lapsa tagad ārdās pa manu pastkasti par tevi iestājoties un krata savu lielo pagali, neesot tu viņas pakalpiņš?! Parasti visiem kladzina, ka viņai uzbāžoties un piediršot viņas pastkasti, bet fakti liecina par ko citu - dirš pati! Nuss, ko teiksi vai lapsa tevi atkal glābs?

elfu_mazulis  Kā jebkurā sociumā ar neveselīgu mikroklimatu veidojas grupējumi. Internets tam ir ļoti pateicīga vide. Ja sāc kaut ko uztvert šeit personīgi, ir īstais laiks mukt prom, kamēr to vari vēl izdarīt.

draboss  Grūti ir pēckomunisma ērā, kad izrādās ka viedokļi var atšķirties.

Tessa  корову бы тебе. Или две /čista v kosmoss, garamejot/

qwertyjs  Neesmu. Tāpēc gadās asumi uz līdzenas vietas. Ja kādai neveiksmīga diena un gribas izgāzt dusmas, laipni lūgtum PK/ zibensnovdēja pašreklāma, arī ibio😜/

Mikko  Izcili 👍
Kãdam laikam ir problémas ar Alco!
Médz teikt ka Tãds tãdu atrod...
Vecã gvarde 😂😂😂

fargo  "Nuss, ko teiksi vai lapsa tevi atkal glābs?"
atkal.
ja man atmiņa neviļ, ir pus gads pagājis, kad mēs ar viņu esam kaut vārdu pārmijuši. un tie, kas bija vispār neattiecas ne uz vienu šeit. vispār! pirms tam starp mani un lapsu nebija kontaktu(atkal, ja man atmiņa neviļ, es ceru) četri vai pieci gadi.
un es nesaprotu, kādā sakarā tagad arī tu mani un viņu bāz vienā maisā. ne, es nekaunos no kontakta ar viņu, bet bāzt tik raksturā atškirīgus cilvēkus vienā mucā... kādā sakarā?

un tu nezini, bet es rakstīju citiem privāti, lai viņi tevi neizsmej un neaiztiek, nas. nenostrādāja. tu, ko domā es izdomāju to? ot kā tev liekas? man nesanāca. vajadzēja vismaz mēģinat? es mēģināju. taja vistu kūtī(un gaiļu kūtī), kādā brīdi jūsu attiecības aiziet tādā sviestā, ka pat saprātīgi vārdi nepalīdz. kāpēc tu domā, es nekad neesmu spama sadaļā vai tajā tirsīšanās sadaļā citā vai vispār jebkur citur, izņemot pa vai dg? jo es negribu taja sviestā piedalīties. vārdu apšaudēs starp personāžiem te. man ar to visu nav nekāda sakara. un es negribu. es tur nelīdīšu. man nav ko tur darīt.

tu man netaisnīgi brauc virsū, nas. bet nu ko tur... kāda tik muiņa nav dažu rītu jāizlasa, ko te ir sarakstījuši...

Mikko  Te visi ir iebraukuši auzãs!
Un pie tam pamatígãs 😌
Intrigu pinéji un túdalini sédoša suna augumã...

Rouzita  Kur citur var imperatīvi runāt, ja ne šeit ? :) Te var taaadu flammi uzpūst, bet degt taču nekas nedeg. Virtualitāte. Kaut kas mazliet no viņpasaules. Es tā iedomājos - kā tās dvēseles tur lidinās, komunicē un izgaist. Miesīga veidola nav, nav arī identitātes.

Vecais_Zakjis  /vēljoprojām gaida to izslavēto jautrību/:D:D

Vaukskis  ..Nē, bet viedokļi dažādi !

AivarsN  Virtualitāte un viņpasaule. Interesants salīdzinājums. Pat vienādi sākās tie vārdi. Patiešām ir zināma līdzība. Fiziskais ķermenis parādās tikai satiekoties reālajā dzīvē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu