Dzīve iekš oHo....

Tāda sajūta, ka arī te funkcionē dažādas partijas . Tev jādara tas, Tev jāsaka tas, Tev jārīkojas tā.......ibio( Tessas izteiciens ), esat marionetes citu rokās ?

Mikko  Virtuãlíši 😏
Tãdi ofisa garlaikotie téli!
Phe!

fargo  zini, kāpēc notiek nospiedošā daļā šo konfliktu. piemēram oho.lv?
raksturos ļoti dažādi cilvēki atrodas vienā informatīvā vidē. un nevar sadzīvot, jo atšķiras. emocionāli ļoti atšķirīgi cilvēki.
bet tie, kas sāk konfliktus ir(atkal man ir jāizmanto superlatīvi) vislielākie ekstraverti. bet ar to nebeidzas. ja divi, četri vai vairāk ļoti ekstraverti cilvēki ir kopā, viņi "trinas" savā starpā. tā berze viņu starpā, īstenībā, ir gandrīz visu konfliktu pamatā. ne intraverti, ne epikūri to nedara. jā, viņi tur vienalga tiek ievilkti, bet interces vai pašu ekstravertu dēļ.
un es to nemegini pateikt, ka ūber ekstraverti ir kaut kadi ļaunuma saknes. no, no.
bet viņu sociālā komunikācija ir nereti tik stipri savādāka, kā intravertiem. ka pēdējie gandrīz vienmēr zaudē. nu, kā fiziski atšķirīgi - viens ir divmetrīgs skapis, otrs tieviņš. ganrīz vienmēr fiziska konflikta gadījumā, mazais zaudēs. un tā pat te.
konflikta situācijā, ekstraverts ir kā zivs ūdenī, bet kas tāds nav jūtas kā ūdens izsviesta zivs.
imagināros tirgus svaros, emoconālās noturības ziņā, viņi vnk neatbilst viens otram. labākais veids cilvēkam, kas nav šis ekstrēmais ekstraverts, ir iet prom. nevis bēgt. bet tā vietā, lai mēģinātu sacensties, distancēties.

coldlands  Cilvēki ir sākuši pārāk nopietni un emocionāli uztvert virtuālo pasauli.

Rouzita  Katram jālieto Oho tik daudz, cik pašam šķiet nepieciešams. Te var izbaudīt brīvību un neatkarību - nāku un eju, kad gribu, runāju, ko gribu. Ideāli.

fargo  nē! es kļūdījos. mans pēdējais kontakts ar lapsu bija, jo viņa kādam mēģināja palīdzēt(atkal). un man tika lūgt palīdzība manā profesijā. protams, es neatteicu. un neatteikšu nekad turpmāk, ja varēšu. bet es gribu būt precīzs. jo tad atkal kāds varēs pārmest, ka tiršu te kaut ko.
un viss, es vairs par šo visu negribētu neko rakstīt. pietiek.

Bellatrixa  Nekorekti jau vispār. Pareizi ir paralēlā dzīve iekš oho! Pa lielām abas ir pilnīgi nošķirtas. Un Fargo ir taisnība, pazīst jau gan, vismaz pa šiem gadiem ir konkrēts viedoklis par ļoti daudziem, zin, ko un kā runā, ar to arī pietiek, lai zinātu, ar ko neielaisties nekādi un diespas vēl dzīvē satikt. Ja tu gadiem laid ēterā infu, vienalga, vai tev liekas, ka esi lielais konspirators un maldini visus, tavai personībai nav nekāda sakara ar tēlu oho, tad būs jāapbēdina, tā NAV, tā infa ir, nekur nepazūd, un tā ir analizējama, pie kam saprātīgi cilvēki pārsteidzīgus secinājumus neizdara, bet pagaida gadus, lai tos tik nostiprinātu.

C_hloe  Я поняла, что человек должен быть твоего размера, чтоб тебе не приходилось становиться меньше, чтоб его не раздражать. Это сложно. Это как жить в доме, где потолок чуть ниже твоего роста, все время немного дискомфортно, а потом дискомфорта становится так много, что остаётся только выйти, чтоб не остаться на всю жизнь с головой, втя

Piparkuka  Nu.... un kāpēc Tu pati izmanto Tessas izteicienu?!:))) Vispirms vajag paskatīties uz sevi.
Normāls cilveks PATS domā, spriež, veidojas un aug. Tas, kas viņam ir pieņemami- to pieņem un slavē.
Tas, kas šķiet slikts, rupjš un/vai vispārējai ētikai, audzināšanai, loģiskam saprātam neatbiltošs- tas nav pieņemams.

C_hloe  что остаётся только выйти, чтоб не остаться на всю жизнь с головой, втянутой в плечи

Var pieņemt, var aiziet, bez stressa


Fargo, vai tad ar saviem "labiem darbiem" lielās? :D

Karmensita  Mikucītis...

Piparkuka  Rouzita- tikai viņas (dvēseles) nekur neizgaist! Satiksies atkal, kā jau satikušās iepriekš.

Rouzita  Labi teikts, Chloe. Zemi griesti tiešām smacē nost.

CoCoSan  Kas ir lapsa?

Nate  Kāds tur brīnums. Ja valsts ekonomiku vada cilvēks ar gida izglītību, labklājību dāma, kura saviem darbiniekiem algas maksāja aploksnēs, tad loģiski, ka OHO toni nosaka mazizglītoti personāži un troļļi.

nazis  Šāda vieta šādā formātā var pastāvēt tikai ar viedokļu dažādību. Tiklīdz būs viens vispareizākais viedoklis, šeit kļūs garlaicīgi jau pēc nedēļas. un pie viedokļu dažādības, strīdi ir neizbēgami.
Diemžēl cilvēku ar SAVU viedokli šeit kļūst arvien mazāk. Vairāk ir to, kas meklē "stiprāko", kura viedoklim pieslieties, kā Mavs to ir nosaucis par "backvokālu". Diemžēl!
Un ir tādi, kam sava viedokļa nav, nekad nav bijis un vispār nav iespējams, taču ir gatavi nokritizēt jebkuru citu par jebko.
Tas nav nekas jauns, tas ir visur sabiedrībā, jebkurā kolektīvā, tikai personīgi kontaktējoties saglabājas arī šis tas no pieklājības un saskarsmes kultūras. Šeit to var atmest kā nederīgu un nevajadzīgu :(

qwertyjs  "..Zemi griesti smacē nost .." ? Nu, nu. Atkal iedalījums pa šķirām? ´Svoi-chuzhoi´? Vieni ar zemiem, citi puslīdz , trešie augstiem, ceturtajiem vispār nav ne griestu ne jumta. ?????😂😂😂
A kur problēma saprasties? Piemēram. Vai cilvēks, kurš izlasījis savas desmit grāmatas izlasot simtus avtomatom tiek nolikts augstāk par tiem, kas uzsūc infu tikai no dzeltenas preses un panorāmas utml. vai vispār nelasa? Te dikti ko neož pec Druzj& Potashov& Dvinjatin brain-klubiņa, ne????🤭😂😂 Piemērs. Vai augstākās izglītības koročka avtomatom nostāda cilvēku augstāk par vid./spec./pamata ? Nu te dažu/ne visu-nepārprast!/ personāžu domu pērles apstiprina tieši pretējo vai nu/pārmērīga alko lietošana negatīvi ietekmē veselību/ 😂😂😂
Citu augstie griesti man nemaz ´nespiež´, jo es jau sen kā ´berega poteryal´🙄😲😂😂
/iešņauc kārtējo adrenalīna devu/
Ar oHo palīdzību introverti par ekstravertiem pārtop, balansējot uz nekaunības robežas 👆, vai ne, hloī 😉?

coldlands  Medaļu fargo, medaļu 🏅
Es palīdzu, bet nerunāsim par to....nu ko jūs nefokejiet mani nu nevajag, ai nu labi fotografējiet, fotografējiet( te fargo iestājas modeļa pozā)😂

selnija_  Man gan likās, ka visas partijas sen izjukušas. Skumji, bet tā ir. Man vecās partijas dikti pietrūkst.

Piparkuka  dažam līdz fargo vīrišķīgajai gudrībai augt 5000 gadu.....

dabasmiilis  Apokalipse...

Ja runājam par marionetēm un politiku ,tad zemiski ir saukt citus par marionetēm , tā vietā ,kad valdība paziņo ,ka par procentu palielinās algas un par 3 procentiem nodokļus ,tad tēmas autore to pieņem nepiketējot , bet te cepiens par ne par ko.

Es katru trešo nakti piketēju pie galvenās prieka mājas apčurājot zālienu, tādēļ zinu ko runāju, nevienu oho marioneti neesmu tur manījis.
Tā kā ,nav tik traki kā vells to mālu mālē!

Ps. Ieteiktu to dzīvi vairāk dzīvot ārpus oho ,tad nebūs tāda cepiena... uz purvu aiziet paklausīties dzērves vai pagalmā kaijas ķērcot ,ja paveiksies , varbūt kāda arī uz pieres parakstīsies.

Šī tēma liecina par seksa un uzmanības trūkumu....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu