Kaut kas kaut kur nobrucis

Viens sūta “ne gluži kailfoto” ar tekstu - pieradini mani, otrs - brauksi ciemos uz x pilsètu, trešais vispār 20 gadus jaunāks.
I-vide degradē ne pa dienām, bet pa stundām.
Un, jā, pat diskusijas pirms trim gadiem bija saturīgākas.

Mikko  Un ja neliktu vecas bildes un nemuldetu par vecumu tad neviens nesauktu par tantém.

Tessa  interesanti, Hloja raksta. uzdod jautajumus, kurus var izlasiit oho PA, uzspiežot uz mekletaju, bet Tessa slima un klačiga :DD

nez kapec tadus jautajumus gadu gadiem Tessa neuzdod :D kapec tev tik nepatikami lasiit pašas sarakstiito?
/neko koldlandam nesutiis, gan veci sutiijumi ar zelta lentiiti ir palikuši/ :DD

DanaL  Cik te viss reizē ar tavu atgriešanos kļuvis slikti! Un pekšņi te tikai degradēti onkas, tavus pašas (uzsveru -TAVUS) tekstus citē nožēlojama slaucēja, pāķu vecene, Bellatrixa slimīga, pārējie - vienkārši OHO abinieki...

Visu mums pateici?

ketija64  "Atlidoju! Noķērcos! Uzkakaju! " Saturīgi! 😉

Mikko  Pãri jumtiem lido kaijas,
Júrã tãlu prom,
Visu noklãj tãs ar plekãm,
Sabojã man labo Dom!
🕊️🕊️🕊️

_Krasula_  Ir nobrukuši pašas gadi. Jo vairāk gadu aiz muguras, jo mazākas izvēles iespējas. It īpaši sakarīgās, daudzsološās.
Jo ilgāk atrodas portālā, jo nesaturīgākas šķiet diskusijas. Tēmas gluži vienkārši atkārtojas, nekā jauna. Bet to var labot, piedāvājot kaut ko svaigu, interesantu, oriģinālu. Šī tēma ir mazs smilšu graudiņš starp daudzajiem dvēseles kliedzieniem un centieniem pievērst sev uzmanību.
Vai vide degradē? Bērnībā un morāli nenoturīgas personas, jāa. Citādi-diez vai.

Peldam_kopa  Cēliem nodomiem šeit dirnēt nav jēgas. Jo ilgāk tādā saitā, jo samaitātāki kļūstam.
Kādreiz biju paipuisītis un pēc oho pārvērtos par izvirtuli 😱🤭
Tā kā iesaku sekot manam piemēram un tuvākajā laikā dzēsties ārā.

Trakmens  a kas vainas 20 gadus jaunākam?

Lego  Šo procesu var nosaukt arī par dabīgo atlasi. Skanēs ļauni, bet vienai, ne mazai, daļai atliks vieta kaut kādā dabas kļūdu izgāztuvē, jo nekas labāks viņiem vairs nav atlicis.

CoCoSan  Da labi, atrada vainīgo, oho. Nevar samaitāt nesamaitājamu. Virtuālā vide ir sabiedrības spogulis, jo tieši tajā maskas ir norautas.

AbrEgle  A god. C_hloe! Vai tiešām dzīvē viss ir tik slikti, ka vienīgais prieciņš ir izmantot šo brīnišķo brīvdienas rītu, lai uz citu rēķina demonstrētu cik mēs esams apburoši sekmīgas visās jomās un tikai pavisam nejauši regulāri ieklīstam kaut kādās briesmīgās virtuālās vietās un tad arī - tīkai un vienīgi, lai pašausminātos par to cik viss ir šeit briesmīgi un cik labi tur, kur šeit esošie nekad nenonāks.

Sūra mazuma piegarša. Un dzīvs pirmērs kā i-vide degradē ne pa dienām, bet pa stundām. Papildus informācijai, tiem kuri ātri degradējas un maz uzturas e-vidē, - diskusiju saturu rada diskusiju dalībnieki, īpaši - tēmu autori.

Lego  Jap... Cilvēks uzdod jautājumu, uz kuru viņai pašai, spriežot pēc noteiktiem, pat acīmredzamiem iemesliem, vajadzētu būt zināmai skaidrai atbildei - kāpēc viņai raksta tieši tas kontingents un izsaka tieši šāda satura piedāvājumus. Nezinu, tā ir sagadīšanās vai likumsakarība, taču esmu ievērojusi, ka parasti tie, kuri paši ir par iemeslu kaut kādām itkā nepatīkamām situācijām, izliekas, ka neko nesaprot un šausminās, cik viss ir slikti. Ir, ir arī sliktās lietas un daudz līdzās labajām. Nav jāizliekas par superpozitīvo. Taču, ja tev līp klāt tikai negatīvs, tad padomā, kāpēc. Sāc ar sevi.😉

joens  Hmm, vai šī ir tā pati Hloja, kas pirms kāda laika tepat komandas sastāvā nodevās psichosociopētījumiem? Tad bija interesanti (komandas brainstorm tomēr ir lieta), tagad parasta anketa, kas izraisa nedaudz lielāku interesi par citām, kas gan varbūt vien atmiņu rosināts.

Mikko  Phe 😋
Darít nav ko...
Kãdai ko sútít...
Kuslos holesterina rumpišus var pačolet pa visu liedagu...
🐺

AbrEgle  A god. C_hloe! Manā skatījumā līdz siev ir tomēr vēl arī jānonāk. A tā - nekatrās dzimtes virt, tādi nulles un vieniņieciņi. Bet Jūsu problēmai ir pavisam vienkāršs risinājums, atrodams zem Tavs profils -> Likvidēt savu lietotāja kontu. Mēs atvainojam un visnotaļ vēlamies rosināt nenolaisties līdz mūsu līmenim. Saprotu, ka nenobriedušam organismam tā var būt ārkārtīga trauma pusmūžā konstatēt, ka vīriešiem var patikt arī ievērojami vecākas dāmas. Vēl šausminošāk ir tas, ka arī dāmām tas var patikt. Tikai dēļ snobiskām moralizētājām viņas redziet to anketā nevar rakstīt. Tāpēc cilvēkiem nākas pavarēt dažādas grūtības un šādus jautājumus uzdodt PM. Protams, tas ir šausmīgs negadījums, ka Jūs pavisam nejauši tikāt ievilkta šajās perversajās spēlītēs.

Mikko  Jã!
Piekrítu par visiem 100 %
Justies negribétai gadiem ir nomãcoši jo nolaisties no superiekãrojamãs sievietes augstumiem nelauj pašlepnums!
Ja dríkst tad aizdegšu svecíti bet ja nedegs tad neko....
Ar cienu un sapratni Miks 🌹
Tas kurš Šakãlis! 🐺

neratni_stasti  Skatoties no tēmas pieteikuma, varu tikai pabrīnīties, kas vainas tam, lai brauktu, piemēram, uz citu pilsētu? Pats par sevi fakts nav "viss slikti". Varētu vēl pašausmināties, ja gribas, ka vīrietis saka, brauc uz x pilsētu un vēl atved man 5 kastes alus un ēdamo par iespēju iepazīties. Pat ja šī pilsēta ir Zilupe vai Varakļāni, vietas, starp citu, skaistas, ir ko redzēt un bieži vien pilsētas preilenes nav nemaz tādas vietas Latvijā skatījušās. Lauku idilles skatījumi jau tikai Sprancijā un Itālijā ir atzīstami, Latvijā ni ni.

Interneta diskusijas veidojam mēs paši - ja pirms 10-15 gadiem internets bija kas jauns, tad nu visi iemēģināja spēkus diskusijās, tad tagad visas rozā brilles nokritušas, un cilvēki atgriezušies pie diskusijām klātienē un ģimenē, ja gribas diskusijas. Tā kā gaidīt tās pašas rozā brilles no oHo vai citām iepazīšanās vietnēm tad, kad tā vairs nav ekskluzīva pieeja plašam brīvo vīriešu daudzumam, bet gan viena no daudzām opcijām "no", ir kaut kā naivi.

Mikko  Perfect 👌
Rígas smaka, vakars ar vínu un pãrreiz pie Palmas 🤣
Tas ir viss ko liela dala Preilenu ir redzejušas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu