Kaut kas kaut kur nobrucis

Viens sūta “ne gluži kailfoto” ar tekstu - pieradini mani, otrs - brauksi ciemos uz x pilsètu, trešais vispār 20 gadus jaunāks.
I-vide degradē ne pa dienām, bet pa stundām.
Un, jā, pat diskusijas pirms trim gadiem bija saturīgākas.

av2  tik.....tipiski , ne tie , ne to suuta, un vecaaki palikussi , padomaa tikai ...ko atllaujaas , , bet es .....nu vienkaarssi ideaala, un ar katru dienu veel labaaka palieku, ja?
Ar kaadam actinnam uz dziivi skaties, to arii ieraugi....redzi.
Intresanti, autore dziivee arii uz visiem tik.....tik "ideaala, un miilla" ? :)

Mailija  Par cik pati man nav intereses ne iepazīties,ne pat arī sarakstīties.Tad nav ne jausmas kas tad te baigi nobrucis,bet ja te ko meklē entos gadus tad varētu būt ka viss ar laiku ZB.

tracer  Naak praataa busulja ja nemaldos dziesma..histeerija..večiem visas rozaa brillles nokritushas...negrib vairs ar tantaam paziities dienas gaismaa..starp citu pozitiivi noskanotajaam personaam abu dzimumu..iesaku aizbraukt uz pludmali tagad..un paveerot cilveekus pusplikos...un tad uzdot sev jautaajumu vai es gribu sex ar taadu kermeni?..teikshu atklaati...skats nav no pattiikamajiem.es skatiiju tantas ap 40_50..briesmigs skats...veči arii. Ar alus veederiem..brrr..

Lego  Šī diskusija izklausās pēc "Vau, vau, vau!"

Mikko  A ko tagad darít? 😏
Kur ir 40+ ar tãm perfektajam figuram?
Gribu redzét realitãté! 😺

coldlands  16:17 tev ar redzi slikti, viss dubultojās?

Mailija  tracer,es arī biju pludmalē un neko baigi briesmīgu tur nesaskatiju.Cilvēki kā cilvēki,kā jau visur.Varbūt tāpēc ka es viņus visus neuzlūkoju kā seksa objektus!:D Un vēl,vai tu visiem tos gadus prasiji?Tādu komentu var ielikt tikai kāds 18 gadīgs tīnis,bet ne onkuls kam pašam jau ir poltiņiks,bet nu labi.Domā tās tantas un večus uztrauc tas ka negribi ar viņiem seksu??:D

CoCoSan  Es esmu ar ideāli perfektu augumu. Kā bija 14smit gados, tā arī palika, pat bērni neizbojāja.

AbrEgle  Reklāmas pauze.

Lego  Reklāmas pauze... Šis bija labs 😅

Lego  Un sakiet vēl, ka reklāmu nepasūta potenciālie klienti, paši to nemaz neapzinoties. Tā vienkārši sanāca, bet sanāca labi.😅

Pillerina  Ehh, paskatās feisbuka profilu vienīgajam brīvticigo mācītājam. Ja pat viņš uzjautrina publiku kā it kā vīrietis, nu ko tad var no interneta oho cerēt :)

Mikko  Ar redzi viss kartibã 😎
Bet varbút valzirgi nãrsto?
Runã ka tulamors bojã kã redzi tã saprãtu, pie tam neatgriezeniski 😌

marija19561956  Kaut viens cilveks ir ar humora izjutu.Paldies coldlands,JUS MANI SASMIDINAJAT NO SIRDS.

Skudiss  Domāju vainas ir vairākas. Pirmā noteikti ir tā, ka ciparu vidē pa lielam ilgstoši apgrozās vienas un tās pašas personas, nomainot tikai neta vidi. Otrām kārtām ir lavīnveidīga degradācija. Viens uzdod klupu jautājumu citi glupi atbild. Tad jautātājs uzdod vēl glupāku jautājumu un ko saņem vēl glupākas atbildes utt. Viens norūda otru, tāpēc ka nav zināma persona. Kad iepazīšanās tiks balstīta uz konkrētu personu tad atbilde vai sarunas būs saturīgākas.

Mikko  Viss ir vél vienkãršãk!
Pašãm bildes ístas?
Parametri arí?
Varbút daudziem ir apnicis aplauzties randinos un bliež pa taisno!
Kãda jéga doties kurp iepazíties ja no virieša prasa sazin ko, bet pretí atnãk ne pirmã svaiguma sieviete ar attiecígu izskatu!
Nu nokãpiet vienreiz no saviem princešu troniem un paverieties reãli uz sevi spogulí! 😋

AbrEgle  Komentārus nelasīju, slinkums, tikai pateikšu, manuprāt, man ir ideāls rumpis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu