Ko jūs domājiet par automašīnu Citroen C1?

Ar tādu var ikdienā pārvietoties solīds vīrietis pirmspensijas vecumā? Jums nebūtu kauns ar tādu braukt?
Varbūt, kādam ir pieredze? Vai tiešām Citroens (3 gadu vecs) ir tik slikts, kā viņu noliek automīļu forumos - "mopēds ar jumtu"?

JurisK  Viirietim taisni otraadi - mazs auto noraada, ka vecim nav kompleksu savas viirietiibas sakaraa!:D

C_hloe  Auto iegādē svarīgi ir tikai īpašnieka interese un finansiālais stavoklis. Patiesībā. Diemžēļ šinī valstī viss ar kājam gaisā un mašīnas vairums iegādajas kaimiņam, kolegim, draugam.....
ja ir vēlme uzzinat par auto +/-, tad jajautā autoforumā, vai kādam autoservisā, kādam, kam fiška auto rubī, taču, ņemot vērā, ka gaumas un vajadzības atšķiras, tad būs kāda auto piekritēji, kāda auto noliedzeji... vislabāk, protams, tikt pie neitrāla skata no malas, bet, diemžēl, tādu ir gaužām maz :)

Dvinsky  Pats jautājums no autora puses jau parāda, ka viņa ir baža par konkrētā auto atbilstību savam statusam. Es teiktu, ka baža samērā pamatota - solīds vīrietis manā izpratnē ir vecis ar +/- stabiliem ienākumiem, tātad spējīgs samaksāt līzi par normālu auto. Bet acīmredzot dziļi dvēselē tomēr žīds :D

C_hloe  vislabākā mašīna ir darba mašīna :D

Labrador  Latvijaa attieksme pret auto ir paarspiileeta. Pieljauju , ka visai plashs sievieshu kontingents izvairiisies iepaziities ar nodroshinaatu viirieti , kursh ar taadu braukaa kaut vai taapeec , ka draudzenes uzskatiis , ka iepazinusies ar luzeri. Manaa skatiijumaa , luuzeris ir tas , kursh 5 gadus 70% algas atdod , lai nomaksaatu lizingu , tikai taapeec , lai apkaarteejo aciis izskatiitos veiksminieks. Kaa saka , plikadiidaam raksturiigi ponti. Peedeejos gadus 20 Eiropas izstraadaajumu kvalitaate aizvien vairaak klibo , taapeec labaak izveeleeties japaani.

C_hloe  Redz kā vide maina kā runātaju ar tā tekstu, tā arī uztveri :D citā vidē šis teksts tiek tverts absolūti vieglāk.
Arvienvārdsakot, reizēm ir jāpriecakas, ka kaut kāda vide mūs izstumj - nu tas Martas Ketro citātā "человек должен быть твоего размера, чтоб тебе не приходилось становиться меньше, чтоб его не раздражать. Это сложно. Это как жить в доме, где потолок чуть ниже твоего роста, все время немного дискомфортно, а потом дискомфорта становится так много, что остаётся только выйти, чтоб не остаться на

C_hloe  чтоб не остаться на всю жизнь с головой, втянутой в плечи

šis ienāciens oho PA ir ar pievienoto vērtību lietu izpratnei :)

Dvinsky  @Labrador - neiet runa vai vācietis vai japānis, runa ir par auto izmēru, kur normāls vecis bez piepūles pat ielocīties nevar, nemaz nerunājot par to, ka sievieti izpi$t uz aizmugures beņķa

coldlands  Ja es dzīvotu lielpilsēta, tad izvēlētos sev kādu mazlitrāžas gibritu. Maz rij, vieglāk noparkoties, mazāk piedirst ar atgazem jau tā piesmirdinato lielpilsētu.
Man pasam sanāk braukt tālus gabalus pa 400-600 km tāpēc izvēlos lielāku, ērtāku auto.
Varētu pirkt teslu, bet neder jo braucot tālus gabalus nāksies uzlādēt auto, bet uzlāde notiek stipri lēnāk par uztankosanu ar degvielu.

estepat  https://www.youtube.com/watch?v=p-eY7sqixDE

av2  Katrs cilveeks ir ..savaadaaks. Vienam tas ir tikai transports. Un tad? Ir ok...
Man? Labas massiinas ....ir mans hobijs muuzza garumaa, un tad man , nevis TEV, kaiminnam, vai Peeterim , bet man apssam , ir svariigi daudzkas tajaa manaa autinnaa.
Veel kas. Pasaulee tiessaam ir lloti daudz skaistu autinnu, gan vecu, gan jaunu. Franccu autinni.......nu nezinu. Es teiktu, ka vinni izskataas ....diivaini, paarsvaraa.

Labrador  Kuri tad to sitroenus noliek ? Paarsvaraa taadi , kuriem padsmit gadus vecs , Lietuvaa no vairaakiem avareejushiem auto sastikjeets BMW , kursh lizingaa. Tas ka auto aareejie gabariiti mazi , nenoziimee , ka tas izgatavots maza gabariita cilveekiem.

CoCoSan  Transportlīdzeklis domāts, lai ar to pārvietotos, lai tas pilda svarīgākās pieprasītās funkcijas, tā uzturēšana nav būtiska uz ienākumu fona un ir samērā komfortabls braukšanai. Viss. Ko nozīmē- Jums nebūtu kauns ar tādu braukt? No kā kauns, par ko kauns, kam nepatīk, lai neskatās. Fascinē šitie braucošie laikiņu vācēji. Strādā sazin kur, ja strādā vispār, pelna sazin cik, dzīvo pasargDies kur, ēd sazin ko, bet jāaa, toties auto kā ordenis uz plikas pakaļas.
Un jaa, ir arī vīriešu kategorija, kuriem mašīna sievas vietā, pulēs, pucēs, atļaus tik basām kājām tajā iekāpt un neelpot, visu naudu un laiku lamatā iegrūdīs, pats dzīvojot sagrabējušā garāžā un ēdot pelmeņus ar roltoniem.

Labrador  CoCo - Latvijaa automobilja primaaraa funkcija ir nevis braukshana , bet ordenis uz plikaas paklaljas. Taapeec arii autors taa jautaa.

Snowagain  Citroen C1, Peugeot 107 un Toyota Aygo ir viena un tā pati automašīna. Gan konstruktīvi, gan tehniski nav slikta automašīna. Ļoti pat uzticama.
Vienīgais ļoti maziņa, kas pilsētā ir pat ļoti ok.
Chris, ja esi aizdomājies, par to, ko kaimiņi teiks, tad Tev to auto nevajag.
AV2 kungs - kas vainas franču auto? Kvalitātes ziņā neatpaliek no visiem izslavētajiem un LV dievinātajiem vācu un zviedru brendiem. Visas rezerves daļas ražotas vienās un tajās pašās rūpnīcās.

daris  Citroen - vispār nav auto

kjirsis_X  Forša fifīga mašīnīte. Vienīgi drusku bīstami - var radīt īssavienojumus vācu dīzeļkatafalku stūrmaņu galvās .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu