Vai būtu gatavi šķirties potes dēļ?

Biju kādā pasākumā, kur izvērtās saruna ar kādu ļoti ekstravagantu kungu-ārstu pēc profesijas. Runājot par dzīvi, filozofiju un pat par Rimi Mamutu akcijas cenām :D, vārds pa vārdam aizkļuvām protams arī par kovidu. Viņa viedoklis likās kompetents un zinātniski pamatots (neizplūdīšu niansēs, saudzēsim šķēpus), tomēr viens izteikums mani nošokēja. Tātad, viņš uzskata, ka ir obligāti visiem jāvakcinējas, līdz ko pote tiks pieejama visām ļaužu masām. Daudzi izteica savus viedokļus par potēm vispār kā tādām, tie neatšķiras no šeit PA paustajiem dažādajiem viedokļiem. Taču ārsts bija tik kategoriski par potēšanos pret kovidu, ka sarunas vidū izmeta frāzi, ka viņam nevarot būt pat nekas kopīgs ar nepotētiem cilvēkiem, ka pat varētu šķirties no sievas, ja tā pēkšņi izdomāšot nepotēties... Biju šokā. Mani pārsteidza kas tāds, jo šī te izolācija tik daudziem salika beidzot pa plauktiņiem attiecības un parādīja, cik ļoti ikdienā daudz viens otram nozīmē un vai vispār spēj dienām, mēnešiem! kopā pavadīt izolācijā un nenobeigt otru ar savu klātbūtni. Bet te... kaut kāda vakcīna spētu izšķirt visādi citādi normālu ģimeni.
Tātad-cik ļoti Jūs iespaidotu tā pote-vai arī būtu gatavi šķirties, ja otra puse būtu kategoriski pret kovida poti?

Mikko  Kã es Jútos koléga?
Labi!
Un es?
Arí!
Tãtad viss ir kartibã!

Gloks_17  Papētot šo jezgu ap šo visu: vīrusu, izolāciju, fiktīvu vīrusa pieraksti mironim, naudas pārdali, ieinteresētās personas un organizācijas un saistītos notikumus ap tiem, man tas viss šķiet farss.
Ārsti arī var būt neobjektīvi vai bieži ieinteresēti un cels savu labklājību pāri līķiem. Vai vienkārši nejēgas, kas strādā ne tajā arodā.

Mikko  Nekas!
Ievélésiet taču jaunus Klaunus un varesiet číkstét tãlãk 😺

Skudiss  Normāla ģimene ķipa tam dokam? Tas doks traumēts galvā jau tik šo izlasot kur nu vēl klausoties to purgu ko viņš nes. Tad jāsāk ar to, ka jāvienojas, kas ir normāla ģimene. Manā uzskatā normālā ģimenē kurā viens par otru pat tik tālu neaizdomātos.

Orchia  Un ko tu zini par tā doka ģimeni? To ko klusajā telefonā autore izstāstīja? Tur jau jābūt galvā traumētam, lai bez faktiem un līdzdalības sarunā noticētu vienas tantes baumām un akli pavestos uz tām.

Labrador  Muusdienu aarsts - tas ir taads biznesmenis , kura bizness ir farmacijas mafijasizstraadaajumu izplatiishana.

qwertyjs  Mani iespaidotu pote ar patiesības eliksīru+smieklu gāzes deva vienlaikus, pie nosacījuma, ka visi kā viens oHoisti izietu šo procedūru.😂

av2  Ir aarsti, kas ir tajaa profesijaa deell paarleiciibas, veeleessanaas paliidzeet tiem, kam kas saap utt. Un ir....tie , kas par aarstu straadaa deell garanteetiem, labiem ienaakumiem, a taa vinniem pilniigi vienalga , kas ar tevi.
Otro ir daudz. Pirmo....nu es zinu 2, 3 varbuut.
Par teemu. Cilveeki sskkiraas, kad viss ir apnicis. Un tad tiek izdomaati ...nu taaadi iemesli, ka maz neizliksies :)
Man viedoklis par to poti, hmmm, laikam esmu par to, jo reaali ta cita varianta nav. Ja taa zaraza ir lloti izplatiita...UN, jaa , LV noteikti cilveeki domaa svaadaak, kaa Spaanijaa, Itaalijaa, vai ASV .

DanaL  Piekritīšu tiem, kas te saka, ka ne jau par kovoda poti te runa. Runa tiešām ir par attieksmi. Ja cilvēks noliedz visu jauno un sev mazpazīstamo tikai tāpēc, ka "es negribu", "man nepatīk", tad ar viņu nebūs viegli tiem, kas visu laiku vēlas atklāt jaunus apvāršņus.
Kādi tev argumentēti iebildumi pret kovida poti, ja neskaitam argumentu par mutācijām? Lai gan, cik saprotu, tiem meklēts līdzeklis pret celmu, nevis kādu konkrētu mutāciju.
Man arī ir daži iebildumi pret vakcīnas paveidu, bet uz svariem ir apsvērums kas labāk - kovids un iespēja aplipināt un tādējadi, iespējams, izraisīt kādas personas nāvi vai kāda nepatīkama blakne.

janisqwerty  av2 It seviski labi visu par aarstiem zin tantuki . Kaa Sveikaa - ,, ...bet kaiminiene teice ,lai tas jusu zaales vispaar nedzerot ......
Garanteetie ienakumi ,madam , valsts aarstam uz 1,5 slodzeem ir vienaa limenii ar piemeeram mezsargu . :):):) Algas paskaties darba sludinajumu sadalaa , taa ka nav ko te meligas baumas izplatiit . Un taa velesanaas palidzeet jusu izpratnee ir uzmanigi uzklausiit visus iespeejamos murgus un speleet liidz . Tikko apeleet pie veselaa sapraata un logikas taa tu esi nezveers u.t.t. ,,.... Nu jaa vins dzer gadu , sit sievu un beernus , bet vispaar jau ljooti labs cilveeks ...... !.. Zinaam ,zinaam mees sitos vecenu textus !!!:):):) Jums ,kaa saprotu saads labais cilveeks dzivee zarnu ar no dobes izrautu burkaanu nav paarpleesis !:):)

isabelle  Es nekad ,tad labāk kopā nomirt..

dabasmiilis  Ikviens ārsts pirmām kārtām ir tikai cilvēks , arī viņš šad tad var nočurāt garām podam vai iekrist kādās atkarībās ,kā ikviens no mums! Viņa viedoklis ir uzklausīšanas vērts ,bet ne vairāk - priekš tam visiem galva uz pleciem domāta ,lai paši domātu...

Mans personīgais viedoklis , ka cirks par tālu aizgājis...
-Par kādu vakcīnu iet runa ,vai par to ,kuru potēs pret vīrusu ,kurš regulāri mutē , šodien viens - rīt jau krietni savādāks. Nezinu ,kurš zibenszellis ar gaišreģa spējām spēs uzminēt kāds izskatīsies vīruss pēc dienas vai nedēļas ,lai pret viņu izgatavotu zāles!

Pirkt vakcīnas un ļaut sevī potēt nezināmas izcelsmes pretvielas ,nu nezinu!? [pret gripām nepotējos ,ar ērcēm arī draudzīgi sadzīvoju , čūskām uz astes nekāpju, ar trakumsērgu arī sadzīvoju.]
Kā noteiksiet ,ka tā tiešām ir konkrētā vakcīna ,nevis kārtējās malārijas zāles ,vai ko amerikāņi tur vēl potēja pret covidu savai tautai...

dabasmiilis  Apkārt lido hipotēzes ,ka caur vakcīnu notiks čipošana.

-Es aizdomājos par vēl lielāku afēru , vai tā piepildīsies atkarīgs no daudzām lietām ,pirmām kārtām no pašiem cilvēkiem un viņu smadzeņu daudzuma.

Mana hipotēze , ka vīrusa aizsegā var nevis čipot ,bet atbrīvoties no cilvēkiem , tā teikt potēt viņos jeb ko , sākot ar pretauglības zālēm ,beidzot ar indi veselam cilvēkam , un ja viņš atstieps kājas ,tad varēs vienkārši paziņot ,ka šamējais nomiris no covida bez iepriekšējas simptomu parādīšanās un vakcīna nav paspējusi nostrādāt, jo novēloti potējies, šamējo ātri zem zemes bez visādām autopsijām un ceremonijām ,ej un pēc tam pierādi ,no kā tas veselais bullis nogāzies...

-Ja gadījumā tiks paziņots ,ka obligāti visiem ,bez izvēles iespējām, jāvakcinējas un ,ka bez vakcīnas nedrīkstēsi strādāt vai atrasties ārpus mājas ,tad pavisam droši varēs teikt ,ka mana hipotēze ir dienas kārtībā.

Vēlreiz uzsveru(īpašs atgādinājums dāmām ,kuras lēti tic katra ārsta ,katra ekstrasensa ,gaišreģa un šamaņa vārdiem - viņi ir tikai cilvēki) - tā ir tikai mana izvirzītā hipotēze , nevis apgalvojums vai kūdījums uz kaut kādām domām vai darbībām!!!

Sonja  Kovids tapa šķībacaino laboratorijā un vēlāk izspruka pasaulē, lai veiktu meža sanitāra funkciju, t. i. attīrītu planētu Zeme no novājinātiem, imūnkompromitētiem h. sapiens. Cilvēki mira, biznesi bruka.
Ideāla augsne invāzijai
Kovids atbrīvojis placi ķīnīzeru fiziskai un ekonomiskai invāzijai. Re, jau rudenī šķībacainie atvērs ražotni Rīgā.
Kā jau sākumā tika plānots, ķīna & co tika cauri ar salīdzinoši nedaudz upuriem, neskatoties uz milzīgo apdzīvotības blīvumu. Jo savlaicīgi bija apzinātas sars grupas vīrusu ārstēšanas medikamentozās metodes, varbūt tajā pusē humanoīdi vispār tiek vakcinēti pret sars gr. vīrusiem. Ar higiēnas un antiseptiskajiem pasākumiem arī šķībacainie nejokoja!
Ja par tēmu-it kā katram drīkst būt savs viedoklis.
Es - pret vakcināciju. Te tik daudz trokšņa ap to visu, ka - es pret.
Un tas stāsta varonis, kas teica, ka šķirsies no nevakcinētās sievas, tiešām ir doks? Tad viņam būtu jāzin, ka vakcinēta persona arī var būt patogēnā mikroorganisma nēsātāja

uzplanaledus  Pieredze man saka, ka liela daļa ārstu vadās pēc protokoliem, un nedraudzējas ar veselo saprātu. Ārstniecība arī ir bizness un potes vēl jo vairāk. Varbūt šis ārsts piedalās pošu iepirkumā, ja tauta nepotēsies, liela nauda aizies gar degunu. Jā, kas var būt kopīgs ar cilvēkiem, kas grauj biznesu.

rokons  Ja te kāds diskutants i vismaz 3 kursus beidzis Ārstniecības fakultātē, labprāt uzklausītu viņu viedokli Kas attiecas uz ārstu attieksmi un atalgojumu, tas katrā vietā savādāks, Latvijā nevienu miljonāru, ārstu nezinu.
Bet vakcinēšanās ir tas pats kas aizsargbrilles uzlikt, lielākajā gadījumu skaitā derēs.
Gripas vakcinas pieminēšana ir drusku nekorekta, jo ap 2017 gadu Šveices firma uzsāka klīniskos pētījumus, kas beidzās ar labiem panākumiem plašā gripas vīrusa veidu apkarošanā. Katru gadu jauna pote nebūs vajadzīga, kaut, kā zināms, gripa pēc saslimšanas antivielas nerada

cerise8  Matemātiķu "valodā" runājot, medicīniskajai izglītībai šajā situācijā ir epsilona vērtība. :D Pietiek ar loģiku un analīzes spējām, lai saprastu, ka plānoti vai neplānoti C19 aizsegā notiek kārtējā pasaules pārdale. Un galvu jālauza drīzāk par to, kas ar kādu mērķi darbojas un kā pielāgoties situācijai, kas radīsies pēc kāda laiciņa. :)

cerise8  Savukārt, ja apskata sākumā aprakstīto situāciju, tad daktera sievas vietā es priecātos. Tīri statistiski, viņas izredzes izdzīvot (nodzīvot ilgāk par viņu) bez šāda vīra ir lielākas, nekā paliekot kopā. :)

CoCoSan  Rokon, es tavā vietā vis tik droši neatsauktos uz nepārbaudītiem faktiem par 3 kursiem ārstniecības fakultātē. Cita starpā, uzdodoties par antiņiem un lienītēm, te sastopami visnotaļ advencēti ļaudis.

Epifanija  Nu re, maksa par svaiga gaisa elpošanu ir pienākusi! Vēl nesen tas bija tikai joks!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu