Vai būtu gatavi šķirties potes dēļ?

Biju kādā pasākumā, kur izvērtās saruna ar kādu ļoti ekstravagantu kungu-ārstu pēc profesijas. Runājot par dzīvi, filozofiju un pat par Rimi Mamutu akcijas cenām :D, vārds pa vārdam aizkļuvām protams arī par kovidu. Viņa viedoklis likās kompetents un zinātniski pamatots (neizplūdīšu niansēs, saudzēsim šķēpus), tomēr viens izteikums mani nošokēja. Tātad, viņš uzskata, ka ir obligāti visiem jāvakcinējas, līdz ko pote tiks pieejama visām ļaužu masām. Daudzi izteica savus viedokļus par potēm vispār kā tādām, tie neatšķiras no šeit PA paustajiem dažādajiem viedokļiem. Taču ārsts bija tik kategoriski par potēšanos pret kovidu, ka sarunas vidū izmeta frāzi, ka viņam nevarot būt pat nekas kopīgs ar nepotētiem cilvēkiem, ka pat varētu šķirties no sievas, ja tā pēkšņi izdomāšot nepotēties... Biju šokā. Mani pārsteidza kas tāds, jo šī te izolācija tik daudziem salika beidzot pa plauktiņiem attiecības un parādīja, cik ļoti ikdienā daudz viens otram nozīmē un vai vispār spēj dienām, mēnešiem! kopā pavadīt izolācijā un nenobeigt otru ar savu klātbūtni. Bet te... kaut kāda vakcīna spētu izšķirt visādi citādi normālu ģimeni.
Tātad-cik ļoti Jūs iespaidotu tā pote-vai arī būtu gatavi šķirties, ja otra puse būtu kategoriski pret kovida poti?

AivarsN  Ar vakcīnām iznīcinās tikai lētticīgākos un aprobežotākos ļautiņus. Saprātīgākie to pasākumu boikotēs. Skarbi, bet to sauc par dabīgo atlasi.

CoCoSan  Varētu padomāt tev izdevies izvairīties no stingumkrampju un TBC potes, tik nav saprotams, kā tu izdzīvoji līdz šim laikam

AivarsN  Pat neatceros, pirms cik gadiem pēdējo reizi esmu vakcinēts. Un toreiz tās nebija tik kaitīgas. Jeb kura vakcīna ir smags trieciens imūnsistēmai, neskaitot ķīmiskās piedevas, kuru ietekme nav pilnībā izpētīta. Vai tik grūti pameklēt apkopoto informāciju, kādas blaknes rodas no vakcīnām? Cilvēki, kuri nekad neslimo ar gripu, pēc vakcinēšanās pret to saslimst un ar smagām komplikācijām. Cik bērnu jau smagi cietuši no tās pašas nevainīgās rotas vīrusa vakcīnas. Ja cilvēks ir aprobežots, lai vakcinējas ar visu iespējamo. Muļķība nav ārstējama, labāk lai neizplatās tālāk. Žēl to bērnu, kurus vecāki nepasargā no vakcinēšanas, lai gan likums to vismaz pagaidām vēl atļauj.

CoCoSan  Aivar, tu esi vienās pretrunās. Likums un valsts ikvienu jaundzimušo par valsts līdzekļiem obligātā kārtā potē ar veselu kombināciju pošu. Un tu esi to starpā, kurš ir nopotēts tāpat kā visi pārējie, neprasot ne tavas vēlmes, ne viedokli. Tādēļ ir glupi apsaukt un kaunināt citus, par to, kas ir tev pašam. Varbūt uzskati, ka arī mājdzīvniekus nav jāpotē pret trakumsēgu?, tas taču pēc taviem vārdiem ir fufelis un lētticība. Lai tak cilvēki dara ko grib, un dzīvo kā uzskata priekš sevis par pareizu.

AivarsN  Vismaz pagaidām, vecākiem ir tiesības atteikties no bērnu vakcinēšanas un ļoti daudzi to arī izmanto.

LaskovijMerzavec  Savukārt pa tēmu

Vājiem vīriešiem ir nepieciešamas uzturamas, apgādājamas sievietes, jo tādējādi caur naudu viņi realizētā savus kompleksus pēc varas un atzinības un ar primitīva burkāna palīdzību var noturēt pie sevis sievieti.

Savukārt, šādām sievietēm ir viegli ar vājiem viriešiem tik galā, jo tie pēc būtības ir paši savu baiļu u. kompleksu vergi.

Epifanija  Ir pienācis laiks, kad cilvēki vairs neuzticas ārsta viedoklim, jo arī ārsts grib ēst un labi dzīvot šajā visu korumpētā valstī, nesen atpakaļ saņemot kurvīti par algas paaugstinājumu... Kā lai parastais mirstīgais tagad lai zin, kas tā par poti un kā lai notic tam, ka tā pasargās, bet ja nu tieši otrādi? Atstāt uz katra cilvēka paša izvēli būtu noņemt atbildību no ārstu pleciem - ko gribēji pats, to arī dabūsi! Mda... Tagad dzīvojam katrs par sevi! Bet ir arī otrs - kam ticēt!

CoCoSan  Viena pagale, Laskovij, nedeg. Iekams ir sievietes, kurām vajadzīgs tētis, tikām būs patriarhālie teroristi mazo burkānu īpašnieki. Normālā adekvātā savienībā ir tikai normāli, ja vīrietis ir centrālā lokomotīve, kura velk sastāvu, bet sieviete pelna sev zeķubiksēm un lūpukrāsai.

LaskovijMerzavec  Nu tieši par šo sieviešu daļu, kas pelna zeķubiksēm ari runāju... jo tur arī viņu spējas beidzas...

tracer  Lielakaa probleema ka beerni deelj covid skolaa negaaja..un arii neies shogad..

tracer  Tas buutiibaa noziimee ka pat muusdienu mates bevar sadziivot ar savaam atvaseem.zem viena jumta..un juus veel gribat lai svesh vecis buutu teevs?nu tieshasm jaasaka ja stulbas pilniibaa

CoCoSan  Kas par spējām, kur beidzas, nesapratu

Epifanija  tev arī nekas nav jāsaprot! Meklē tikai atkal kur piekasīties kašķu vecene!

Pillerina  Pret gribu un trakumsērgu jau arī obligāti jāvakcinējas, ja ir paredzēta saskare.

Labāk nevaicāt pat, kurš doktors tur īsti bija.
Daži jau ir zināmi kā īpaši ekstravaganti.... Un tieši pirms Rīgas domes vēlēšanām...

dabasmiilis  ´´Latvijā Covid-19 saslimšana apstiprināta vēl 13 cilvēkiem.
SPKC rīcība esošā informācija liecina, ka pieci saslimušie iebraukuši no ārvalstīm (Uzbekistāna), bijušas septiņas kontaktpersonas. Par vienu personu tiks precizēta papildu informācija.´´
[citāts no šā rīta delfiem]

Un tā vienā laidā ,man jau pilnībā pietika ar zilā krusta bomžu patversmes sāgu ,kad viens bija (it kā) inficēts ,bet pārējie pieskaitīti klāt pie inficēto skaita.
Pēc šodienas ziņas tas pats - 5 slimi tūristi , pārējie aculiecinieki , no kuriem ar pēdējo laikam vēl nav vienojušies par samaksu ,lai šo pievienotu kopējam sarakstam ,bet gan jau vienosies ,gana daudz naudas paspēja aizņemties un uztaisīt valstij parādu.

Nu gan laiki pienākuši , nedrīkst vairs ne uz vienu paskatīties vai elpot vienu gaisu , šodien sarokošos ar hiv pacientu ,rīt laikam varēšu jau meklēt savu vārdu hiv slimnieku sarakstā. Vēl briesmīgāk ,ja man ceļā gadīsies kāds garīgi nelīdzsvarotais - negribētos tikt iekļautam trako mājas uzskaitē!
-Šādas oficiālas statistikas pārsit jebkuru sazvērestības teoriju!

rokons  Ref 22:54
Parastā ārstniecības apmācības kursā infektoloģija ir 3.kursā.
Ja kāds, bazējoties uz iegūtajām zināšanām, izklāsta argumentus par nevakcinēšanos - laipni lūdzu.
Patiesi neatceros kurš no latvju autoriem bija sarakstījis lugu par ļaužu attieksmi pret "potēšanos pret pakām" ,m kurā saturs bija līdzīgs patreizējai diskusijai.
Parasti šādu attieksmi sauc par tumsonību

AivarsN  Tās vakcinēšanās aģitācijas sākās jau 18. gadsimtā. Tik nez kāpēc tauta jau pašā sākumā rīkoja dumpjus un statistika parasti parāda, ka lielākais slimības uzliesmojums sākās tieši pēc masveida vakcinēšanas. Nav arī tiešu pierādījumu, ka vakcīna kādu pasargātu no saslimšanas, bet ir miljoni cietušo no vakcīnām. Un ko ar to iesākt? Bila bandai ir jāsēž cietumā un nebūtu slikti vispirms viņu pašu savakcinēt. Neviens no tās bandas vadoņiem, tāpat kā viņu ģimenes locekļi, nekad ne pret ko nav vakcinējušies. Vakcīnas tikai aprobežotākajiem gojiem.

Sonja  velku paralēles ar refraktīvo defektu lāzerķirurģiju... ķirurgs brillēs

uzplanaledus  Covid19 parāda, ka ārstu reāli nemaz nav. Slīcēju glābšana ir pašu slīcēju rokās.

Sonja  ir, jau ir. augsti kvalificētas talantīgas un pašaizliedzīgas figūras mūsu leļļu teātrī

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu