Sieviete un darbs

Ja sievietei blakus ir vīrietis, tad viņai jautājumam par darbu kā izdzīvošanu nekad nevajadzētu būt. Darbam viņai vajadzētu būt kā savu talantu realizācija vai socializēšanās, ja viņa to pati vēlas. Bet, ja darbs viņai ir rēķinu samaksāšanai, pamatvajadzību apmierināšanai un izdzīvošanai, tad rodas jautājums: ”VAI VIŅAI BLAKUS IR VĪRIETIS?”
Sievietei darba vieta ir mājas, un mājās atpūsties viņai ir grūti, jo viņa redz, ka tur vienmēr var kaut ko uzlabot, sakārtot, satīrīt, izmzgāt. Uz darbu sievietei vajadzētu doties kā uz atpūtu, nevis kā uz moku kambari. Vīrietim mājas ir vieta, kur viņš atpūšas pēc strādāšanas darbā, tāpēc viņš mājās darbojas tikai tad, kad ir pienācīgi atpūties. Vairums sieviešu mūsdienās vairs nav kvalifikācijas atrasties mājās, jo viņas tur nejūtas piepildītas, realizējušās, tāpēc viņas dodas uz darbu.
Uz sievietes vārdiem: ”Es esmu stipra, es pati tikšu galā!”, īsts vīrietis atbildētu: ”Spēcīgs būšu es, bet tu esi maiga un gudra. Uzticies.”

coldlands  Chris, par to es nepadomāju.🤔
Varbūt jāuzceļ viņam piemineklis, tādu apaļīgu tantu, kas stukje mute magonmaiziti sēžot pie datora.

uzplanaledus  Ja pagriež šito otrādi, ka sieviete uztur vīrieti, vai arī ir tas balsts, tad normālu attecību variants tomēr ir maz ticams, tas vīrietis tad izskatās kā tante. Un kāds tur sekss ar otru tanti :D

Mikko  😹😹😹
Visu zemju ierédném 😹

coldlands  ...kāds tur seks ar otru tanti...tak lesbisks seks.

Virgo  Man ir tikai viens jautājums, kā sieviete izdzīvos, ja vīrietis viņas dzīvē vairs nebūs...pašķirsies, aizies pie Dieviem autoavārijā....vienvārdsakot , vārds ´´pašpietiekama´´ šai sievietei ir jāaizmirst...

uzplanaledus  Ekonomiski attīstītās valstīs ir pabalsti, lai varētu dzīvot, ne tikai izdzīvot, pie mums sievietes vienkārši ir gudras un stipras, un izdzīvo jebkuros apstākļos.

coldlands  Ja viņam vajag izdzīvot, tad viņas nav ne gudras ne stipras.

elsa  Viss ir forši, bet vai Kuģis pats atbilst kaut kam no tā, ko viņš sludina? Stipri šaubos.

Reds  Ja vīrietim blakus ir sieviete, tad viņam jautājums par ēst gatavošanu atkrīt, nu ēst gatavot viņš var kā hobiju vai pa retam aiz nav ko darīt. Bet ja viņam jāgatavo ēst tikai tapēc, lai paēstu tad rodas jautājums "VAI VIŅAM BLAKUS IR SIEVIETE?"
Vīrietim darba vieta ir darbā, šķūnī, garāžā, bet mājās viņš atpūšas, nevis gatavo, tīra, slauka un cenšas ieviest vismaz kaut kādu kārtību un mierīgu mājīgu atmosfēru. Vīrietim uz mājām vajadzētu doties kā uz atpūtu, nevis kā uz moku kambari. Vairums vīriešu mūsdienās pilda ne tikai savus pienākumus, bet arī sievas pienākumus, zaudējot enerģiju ko varētu veltīt darbam, attiecīgi zūd darba kvalitāte un spēja nopelnīt gimenei. Uz sievietes vārdiem par to ka vajag vienlīdzīgi darī visus darbus ir jāatbild ar jautājumu vai viņa ziemai grib pusi šķūnīti pieskaldīt malku, vai arī jāpaskaidro ka augstakā vienlīdzība starp vīrieti un sievieti ir iespējama tikai tad, ja abi realizē savas stiprākās prasmes un dara to, kas pašus piepilda un dara laimīgus. Sieviete sevi piepilda ģimenē, vīrietis darbā gādājot par materiālo pusi ģimenei.

Un tagad jūs sievietes paskataties šim ierakstam plusiņus un mīnusiņus - pat autore raksta ka "vairums sieviešu mūsdienās vairs nav kvalifikācijas atrasties mājās" - kādas vēl prasības var celt pret vīriešiem, kuri vairums vēl joprojām kvalificējas un izpilda visus savus pienākumus? Gribat vīru no 60tajiem, tad esat kā sievietes no 60tajiem - ā, bet vot grūti, vieglāk ir gribēt, lai viss pats nokrīt no gaisa.

Agate9  Red...bet ja vīrietis pelnīs, sieviete tikai mājās šmorēs, aprūpēs bērnus, nebūs ienākumu, bet tai pat laikā visa diena nostrādāta, tikai to vīrietis neredz, cik tas laiku prasa. Bet seko pārmetumi, Tu jau neko nedari, es viens pelnu....tad situācijā , kad šķiras reāli sieviete paliek bez ienākumiem. Un ir nepareizi, ka sievietes nestrādā, jo ir atkarīgas no večiem, iedos naudu vai neiedos. Bet tai pat laikā, vīriešiem nepatīk sievietes, kurām no viņiem neko nevajag, izņemot cieņu, mīlestību, lutināšanu, nepatīk sievietes, kuras lieliski bez vīrieša var iztikt. Nevar iztikt tikai mīlēšanās procesā, kopā uz teātri, pasākumiem labāk ir kopā ar vīrieti, dejot protams. Kaut ko no vīriešu darbiem, ja kas mājās nojūk.Labāk ir būt neatkarīgai, ja vecis pēkšņi nozūd....lai neesi izmisumā.

qwertyjs  Modelējam, kā domā sieviete: Darbs tā ir nauda. Darbs, kas patīk,- tā vēl ir bauda turklāt. Nauda ir neatkarība. Arī no vīrieša. Nē. Pirmkārt jau no vīrieša. Tjip, nekāds špīli-vīli par dāvanu, par rotaslietām, par buču, par komplimentu, par savītušu rozi, da par jebko. Esmu pati sev saimniece. Es pati sev varu ko gribu uzdāvināt, paprikuskas sapirkt, ka uz ķermeņa vietas nepietiks, sabučot spogulī, izteikt miljons komplimentu, uzdāvināt sev simts smukas rozes, dajebko. Kāda vēl pavāre, mājkalpotāja, auklīte utt. vienā personā!?Verdzene ??D: Nekad mūžā!!:D👠🥇
------
Vai ne ?🤭

nazis  Es neredzu nekādu problēmu, lai tā būtu, un vairumā normālu ģimeņu arī tā ir. Sievietes ar savu maigumu un mīlestību, rūpēm spēj iedvesmot savu vīrieti, lai tas strādātu un pelnītu. Tad arī viss notiek.
Problēma sākas, kad sieviete to uzskata par pašsaprotamu, ka viņai tas pienākas tāpat, tāpēc ka pienākas, un vīrietis viņai to ir parādā.

Kaskaade  Agate. Ģimene ir komanda. Dzīvesgudra sieviete NEKAD nevar palikt zaudētājās, nekad. Dzīvesgudrai sievietei ir ņuhs, čujs un poņa kur gāzēt, kur bremzēt, cik laika veltīt, bērniem, darbam un cik vīrietim. Dzīvesgudra sieviete nekad neapstāsies pie kastroļiem un sakakātiem pamperiem. Katra diena viņai atnesīs jaunu ideju un plānu, kurp no jauna doties, ko jaunu apgūt un iegūt. Sieviete procesā ir visinteresantākā un visskaistākā. Sieviete ir radītāja, savas ģimenes, mājas un savas pasaules siltuma un omulības veidotāja un uzturētāja.
No šādas sievietes nepazūd, jo pēc viņas rinda stāv.

Pareizi, qwertyj, tikai ar vienu mazu sievietes atrunu - "jā, es tāda, baidies mani pazaudēt".

fargo  šausmīgs redzējums uz cilvēku pienākumiem viņu dzīvēs! kāpēc cilvēki ķeras uz to "kuģi", uzreiz pat nevaru izskaidrot. varbūt, lai viss ir vienkāršāk? vienkāršas atbildes uz sarežģītiem jautājumiem var būt valdzinošas. varbūt tā?

fargo  "Dzīvesgudra sieviete NEKAD nevar palikt zaudētājās, nekad."
visi krīt! visi! nav izņēmumu. tikai ja ir pietiekami smags pārbaudījums. ir, kas ļoti stipri tur. bet turēt var tikai tik, cik ir spēka. kad spēka nav, nekāda dzīvesgudrība var nelīdzēt. kritīs.

Sonja  rinda uz mazo pelēko nešpetno ērci?

Kaskaade  Piemērus lūdzu, fargo.

Skudiss  Pilnīgi suņa murgi. Labi kā šādi domājošie paši sevi atklāj lai zinātu no kuriem labāk pa gabalu. Pareizi ir tā kā vēlās abi legālā ģimenē apvienojušies nevis kaut kādi garo vāju izdomāti stereotipi.

Sonja  Piemērus uz rindu un kandidātu kvalitāšu attiecība pret alfu. Var gadīties, ka rinda pajūk

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu