Sieviete un darbs

Ja sievietei blakus ir vīrietis, tad viņai jautājumam par darbu kā izdzīvošanu nekad nevajadzētu būt. Darbam viņai vajadzētu būt kā savu talantu realizācija vai socializēšanās, ja viņa to pati vēlas. Bet, ja darbs viņai ir rēķinu samaksāšanai, pamatvajadzību apmierināšanai un izdzīvošanai, tad rodas jautājums: ”VAI VIŅAI BLAKUS IR VĪRIETIS?”
Sievietei darba vieta ir mājas, un mājās atpūsties viņai ir grūti, jo viņa redz, ka tur vienmēr var kaut ko uzlabot, sakārtot, satīrīt, izmzgāt. Uz darbu sievietei vajadzētu doties kā uz atpūtu, nevis kā uz moku kambari. Vīrietim mājas ir vieta, kur viņš atpūšas pēc strādāšanas darbā, tāpēc viņš mājās darbojas tikai tad, kad ir pienācīgi atpūties. Vairums sieviešu mūsdienās vairs nav kvalifikācijas atrasties mājās, jo viņas tur nejūtas piepildītas, realizējušās, tāpēc viņas dodas uz darbu.
Uz sievietes vārdiem: ”Es esmu stipra, es pati tikšu galā!”, īsts vīrietis atbildētu: ”Spēcīgs būšu es, bet tu esi maiga un gudra. Uzticies.”

anis  20:13-var krist,bet var arī tikai paklupt... Būtiski,kas notiek pēc tā! Visumā turos pie atziņas- par vienu sisto,divus nesistos dod...

Geisha  Vispār jau vīrietis ir radīts darbam ārpus mājas. Viņs ir mednieks. Mājas viņam ir nepieciešamas, lai tur atpūstos no saviem sirojumiem. Turpretī sieviete ir radīta mājām, bērniem. Sieviete uztur mājās siltumu, omulību. Tā tam vajadzētu būt. Pasaule sagriežas ar kājām gaisā kad sieviete vairs nav AIZ sava vīrieša, bet veci pagrūž malā ar savi iedomāto vienlīdzību. Tikko feministes tiek pie varas tā vīrieši zaudē savu vīrišķību. Un tad pašas žēlojas, ka nav vairs īstu vīriešu. Un kā tad īstenībā ir ar tām īstajām sievietēm? Priekšā pakaļā silikons, nagi pusmetru gari kā plēsoņai, pati žandarms bruņčos (ja vispār vēl skapī ir kaut vieni svārki). Un ko ta vispār brīnamies, ka vieni kļūst zili, bet citi visās varavīksnes krāsās.
Laikam esmu galīgi ar sūnām apaugusi, jo šīs jaunās tendences mani neuzrunā.

rokons  Dīvaina nostādne 21 gs Eiropas valstī.
Sievietei darbs ir arī vides maiņa. Statistika rāda, ka sievietes zīdaiņu kopšanas atvaļinājumu laikā bieži saskaras ar depresiju. katru dienu viens un tas pats no iespējamiem 4 - 6 notikumiem.
Vismaz pils;etu tuvumā dzīvojošiem par ēdiena gatavošanu gan maza bēda - tak pusfabrikātu izvēle milzīga, katrs var ēst ko grib un cik grib. Gatavošanas laiks, kādas 5 -10 min.

Sonja  Darbs ir nesvarīgs. Slikti atalgots neprestižs darbs nav kritiens. Smieklīgi! Jo nedaudz pievienojot enerģiju, var gluži eleganti pārlēkt nākamā līmenī
Tuvinieku zaudējums gan var izsist no sliedēm.
Bet nē, nevar, ja darīts viss iespējamais vai vismaz daudz viņu labā...

fargo  kaskāde. visa cilvēces vēsture to stāsta - ja ir pietiekami liels pārbaudījums, cilvēks sabrūk. es nevaru runāt personiski, tas nozīmētu vairāk, kā vnk deklarācijas par universālām zināšanām. jā, bet man nav dota atļauja par to runāt, ko es šeit, šim piemēram varētu.
cik es saprotu sevi un arī mazliet citus, spēks ir tikai tik daudz, lai kaut ko paveiktu. piemēram, paceltu noteiktu akmeni - viens var, cits ne. bet garīgi ir tas pats. bet kādu akmeni pacelt nevar, pat ja uzveļas virsū.
tēvreizes rinda par neievešanu kārdināšanā ir tieši par to. cilvēki to izprot dažādi, kādi jau nu mēs esam... padevušies šai saulē. bet doma ir tā, ka dot tik, cik var panest. "bet piedod parādus, kā arī mēs piedodam saviem parādniekiem".
tur nav neviena vārda, ko atņemt, vai pielikt.
tāpēc, sieviete vai vīrietis - cilvēks, pat ja ir stiprs, lai nelielas ar to, jo tas ir atkarīgs tikai no akmens svara, kas tam kaklā ir pakārts. un tas var būt tik smags, ka nospiedīs pie zemes.

Shalom  Nav jau brīnums, ka valsts iet uz grunti, izrādās sievietes uz darbu iet, lai paklačotos un atpūstos :D

Reds  Geisha - nevis vīrieši zaudē vīrišķību, bet tiem vīrišķīgajiem tādas pussievietes vai vispār feministes nav vajadzīgas. Un attiecīgi feministes, kurām jau tā uzmanības trūkums spiežas pa visām vīlēm laukā, negūst vispār uzmnību un tad nu pienāk tas prāta aptumsums, ko mēs šodien redzam.

Kaskaade  Fargo. Neko cilvēces vēsture nestāsta, personīgais sabrukums ir paša cilvēka uztvere par notiekošo un viņam pieejamās reakcijas, kā uz notiekošo reaģēt.
Lai ko tu stāstītu no personīgās pieredzes, nekas nav jauns. Viss tas reiz jau bijis miljoniem un miljardiem cilvēku pirms tevis, mainās tikai ārējās dekorācijas.
Kas ir sabrukums? Sabrukums ir ticības zaudējums. Un cilvēka nepateicīgā daba. Tā ir audētā ticība Dievišķajam plānam un nepateicība samierināties ar to.
Kas ir zudējums? Zaudējums ir vislielākais ieguvums. Nekas virs šīs zemes nav tik vērtigs kā zudējums, jo tikai caur zaudējumu cilvēks var nonākt nākamajā līmenī.
Līdz ar ko, atgriežoties pie mūsu avīm vai pareizāk sakot, dzīvesgudrajām sievietēm, sieviete, kura tic dzīvībai, turpinājumam un plānam, NEKAD nevar palikt zaudētāja, pat ja notiek tāda ķibele, kā ja viņu pamet vīrs vai tiek aizsaukts mūžībā.

Tessa  es nez, kam ir jabut galva, lai citetu apšaubamos praviešus. cilveks pats veido savu dziivi, pats to piepilda. ja savu smadzenju nav, tad jaatrod patiesiibas graudi iekš kka izzista no pirksta.
/biškj iesmej par torpedas un koldlanda fantazijam par bulkam un sedešanu ofisa/
interesanti, vai onkas izturetu manu režimu? :DD

dabasmiilis  ´´Vairums sieviešu mūsdienās vairs nav kvalifikācijas atrasties mājās, jo viņas tur nejūtas piepildītas, realizējušās, tāpēc viņas dodas uz darbu.´´

-Izklausās ,ka sliņķēm apnicis māju uzpasēt ,tādēļ skrien uz darbu dzert kafiju ,lai mājās nav jāmazgā izlietnē iemērktās kafijas krūzes!
Vai agrāk bija sievietēm kādi kvalifikācijas diplomi ,bez tiem sievieti mājās atstāt ir bīstami?

DanaL  Nesapratu, kur ir jautājums. No teksta ir izrauti kaut kāda cilvēka apsvērumi? Vajadzēja aiz citāta pierakstīt vismaz autora vārdu, jo es, piemēram, jau sabijos, ka C_hloe sākusi rakstīt samērā nesaputroti un bez gramatiskajām kļūdām.

Vienīgais ko varu izsecināt, - autoram patīk sievietes-mājkalpotājas. Kāpēc tam vajadzētu mani uztraukt?

dabasmiilis  Problēmas sākas ,kad tiek izjaukts līdzsvars , kakls iedomājas ,ka viņš var būt galva ,bet galva bez kakla uz pleciem nostāvēt nav spējīga un tad notiek viss ,ko Geisha jau pieminēja! Cilvēks ,kuram nav ne kakla ,ne galvas - vairs nav cilvēks , vienīgi butaforija.

dodekaedrs  Manuprāt, nav slikti, ja sieviete ir spējīga par pašas nopelnīto naudu nopirkt kleitu, lūpukrāsu un apakšveļu. Būt atkarīgai no vīrieša algas ir kaut kur pat pārāk parazītiski...

Epifanija  Ja ir satikts dzīvē šāds labi pelnošs vīrietis, tad jā, bet tādu vīriešu nav daudz, kuri ir spējīgi nodrošināt vieni paši savas ģimenes un tad sava artava ģimenes labklājībai nāk arī no sievietes puses, jo ir bērni un sieviete strādā, lai ir paēduši vispirms bērni un tad citi, tas nav nekas nosodošs - ģimene ir komanda! Bet ir arī neatkarīgas sievietes, kuram patīk pelnīt un būt darba tirgū, neskatoties uz to, ka viņas varētu arī nestrādāt, jo par viņām rūpes uzņemtos vīrietis, viņas vienkārši ir pārāk neatkarīgas - raksturs tāds!

Mikko  Te nu reãli var redzét kura ir aizvainota.... 😊

tigeriene16  Vecis vai vecene, bet jāstrādā abiem dzimumiem. Parazītisms nav piedodams.

siikaa16  Aristokrātes ar savu mantojumu ģimenes budžetu papildināja. Laukos sievietes lopus kopa un audzēja, dārza darbus darīja un sviestu kūla, ko tirgū pārdot. Pilsētā bagātniecēm mazgāja veļu, par mājkalpotājām strādāja, bufetēs apkalpoja utt. Visu laiku sievietes ir strādājušas. Tas tik tagad tāds uzskats, ka vīrietim tik ģimene jāuztur. Tām mūsdienīgām mājsaimniecēm atņemt visus virtuves kombainus, ātrvārāmos katlus, trauku mazgājamās mašīnas, veļasmašīnas, putekļu sūcējus. Tad arī varētu teikt, ka strādā pilnu slodzi.

CoCoSan  Skaudīgā neveiksminiece ierunājās.Uhh kā ar olām nospīdināja, apžilbu pat. Tev ir visas izredzes kopt lopus, mazgāt svešu veļu un pelnīt kopā ar večiem.

ube  Patika fargo domā par akmeni....neviens nezin, kādi pārbaudījumi var nākt. Labi, ja ir pamats zem kājām, kad krīti, būs vieglāk piecelties. Labi, ja ir vīrietis, AIZ kurā var stāvēt. Ja nav, jārod spēks pašai stāvēt un būt stiprai, jo parasti AIZ sievietes ir bērni.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu