Sieviete un darbs

Ja sievietei blakus ir vīrietis, tad viņai jautājumam par darbu kā izdzīvošanu nekad nevajadzētu būt. Darbam viņai vajadzētu būt kā savu talantu realizācija vai socializēšanās, ja viņa to pati vēlas. Bet, ja darbs viņai ir rēķinu samaksāšanai, pamatvajadzību apmierināšanai un izdzīvošanai, tad rodas jautājums: ”VAI VIŅAI BLAKUS IR VĪRIETIS?”
Sievietei darba vieta ir mājas, un mājās atpūsties viņai ir grūti, jo viņa redz, ka tur vienmēr var kaut ko uzlabot, sakārtot, satīrīt, izmzgāt. Uz darbu sievietei vajadzētu doties kā uz atpūtu, nevis kā uz moku kambari. Vīrietim mājas ir vieta, kur viņš atpūšas pēc strādāšanas darbā, tāpēc viņš mājās darbojas tikai tad, kad ir pienācīgi atpūties. Vairums sieviešu mūsdienās vairs nav kvalifikācijas atrasties mājās, jo viņas tur nejūtas piepildītas, realizējušās, tāpēc viņas dodas uz darbu.
Uz sievietes vārdiem: ”Es esmu stipra, es pati tikšu galā!”, īsts vīrietis atbildētu: ”Spēcīgs būšu es, bet tu esi maiga un gudra. Uzticies.”

anis  23:49-tas,kā kurā brīdī. Ja māja pilna bērniem,vīrs darbos nēsājas pa pasauli-kāds parazītisms. Es teiktu,ka tā ir pašuzupurēšanās ģimenes vārdā! Ja tā ir divsavienība,tad gan tā dīvaināk.

AbrEgle  Šitas guru ar seksu arī nodarbojas tikai bērnu radīšanai, citādi smadzenes iztekot. Lai gan kopumā ideja nav slikta, tomēr ar to darbs ir mājās ir neliela problēma, katram kādreiz gribas to darbu pamainīt uz interesantāku, mazāk intensīvu vai labāk atalgotu. Mājas ir mājas un darbs ir darbs - lai iztiku nopelnītu. Un situācijas ir dažādas.

Tessa  ja sieviete majas aukle bernus, vai padara visas majas darbus un izvada sikos pa skolam un pulcinjiem, ta nav nekada parazitešana. daži pasažieri te ir galvas saspieduši, ja var atljauties šadi dziivot, tas ir tikai apsveicami un majsaimniece nav nekads vieglais amats, pluss nav jaalgo aukle, plus nav teikts, ka šada nodarbošanas bus uz mužu. galvenais, lai jega no ta.
berniem vajag mammu.
vieniigi jacer, ka šini situacija blakus bus normals viirietis, kurš to pašu majsaimnieciibu, pirmkart, neizmantos ljaunpratiigi, otrkart, nebaziis aciis. ja ta ir, tad nafik tadu.
bet nu katra dziivo ta, ka vinjai ir labak.

AbrEgle  Tās nav partnerattiecības, tas ir iepriekš definēts uzvedības modelis. Partnerattiecībās lomas dalās dabiski, ja sieviete, piemēram, spēj nopelnīt 8x vairāk nekā vīrietis, kāpēc viņai būtu jāsēž mājās un jātaisa ikebanas.

Geisha  Dzīvē ir dažādi posmi. Jauniete studē vai jau uzsāk darba gaitas, tad apprecas un piedzimst bērns. Sievietei bērns ir primārs un tikai tad ir vieta vīrietim. Loģiski, ka sieviete ar zīdaini pie krūts nestradā. Laikā kad bērns ir mazs viņam ir nepieciešama karote mannas putras un divas karotes mīlestības. Sieviete -māte dzīvojas pa māju, bet materiālās labklajības rūpes šajā laikā gulstas uz vīra pleciem. Tikai tad kad bērns ir izaudzis līdz tādam vecumam kad viņam ir nepieciešama socializēšanās sieviete var atsākt darba gaitas.Tam taču jābūt pašsaprotamam.

raina1970  Gana daudz gadus atpakaļ, mana omīte- jau cienījamos gados esoša madāma, teica tā--- meitin, atceries vienu lietu--sieviete var last pasaulē tik berniņu, un tad---kad viņa skaidri zin- ja vajadzēs-- viņa viena pati varēs sevi un bērnus uzturēt.. Jāpiebilst, ka ome nebija nedz feministe, nedz karojoša vīriešnīdēja, gluzi otradi--ģimenes institūcijas aizstāve uz visiem 100%..Tas par to, ka paļaušanās visā un vienmēr uz otru cilveku, teiksim tā, diez vai būs saprātīga.Mandomāt, ka nav nekas slikts, ja sieviete strādā, un ir spējīga gan rēķinus samaksat, gan zin kas, kur un cik maksā, un ko ģimenei vajag. Un piedalās visa procesā. Piebilde-- ģimene ir komanda, kādas lomas un darbi tiek katram --tā ir katras savienibas ieksējā darīšana.

Epifanija  Ja sieviete pati ir spējīga nopelnīt tik cik viņai vajag un vēl vairāk, tad viņai vīrietis nav vajadzīgs kā labklājības uzlabotājs, viņa jau ir spējīga paskatīties uz vīrieti arī kā uz līdzcilvēku, te tikai mēdz būt otra galējība - netikt izmantotai! Par cik man bērns jau ir patstāvīgs un man vairs neviens nav jāuztur, esmu pati par sevi, tad varu klausīties dziedam putniņus, plūkt pļavā puķītes, vēja plivināt matus...

Belle_de_Jour  Tāds variants, ka sieviete dzīvo bez vīrieša un grib tā dzīvot, cik es saprotu, nepastāv? :D

AbrEgle  Belle_de_Jour, pastāv pastāv - ļoti labs variants, viss oho uz tā arī turās, tikai šitā tēma bija citu.

Chris1986  nezinu, man bērni nepatīk, aiz to arī neredzu nekādu vajadzību dzīvot ar kādu kopā un iesaistīties kāda nebūt "modelī"

LaskovijMerzavec  Intereanti, ka cilvēki, kuriem pa lielam gīmenes lielākais un atbildīgākis posms ir beigusies vai tuvojas beigām, visgudri spriež kādam gan būtu jābut gjimenes modelim, lomām un kādas tās grībētu un ko tik vēl nē...

CoCoSan  Nu wot saule, tev tiešām vajadzēja visu šo jezgu? Kadēļ nevarēja ielikt svešu citātu un uzreiz saprotami izklāstīt savas pārdomas, kā komentā nr.72 plkst.11:56?
Tu arī dzīvē esi provokātore, kas noved visu līdz baltkvēlei un tikai sprādzienbīstamajā finiša taisnē sāc saprotami izklāsti savu loģiku? Ar šādām komunikācijas metodēm ir visnotaļ sarežģīti un apgrūtinoši būvēt draudzīgas un saprotamas ilgspēlējošas attiecības ar cilvēkiem.
Lūdzu, nav par ko.

LaskovijMerzavec  Viriešu kolektīvi arī ir pilni ar intrigām, bedres rakšanu viens otram, pakaļas izlaizīšanu augstākstāvošiem, savu krāniņu staipīšanu. Gļēvu savas vainas novelšanu uz citiem, apdiršanu, apmelošanu utt.. vienīgais, kas tos vieno ir jēlas anekdotes par sievietēm..

Tas noteikti nav par visiem kolektīviem.

Ir kompanijas, kurās iekšējā kultura ir citāda un nav atšķirības, kas esi ...

CoCoSan  Vai tev nav par daudz elku?
Zinu es tavus labkovskus un gordonus, bet kur tu esi pati, neesi pazaudējusies svešos tēlos?
Pirms nervozi smej, pardomā manis teikto un vēsi paskaties no malas uz sevi. Mož tieši tādēļ klibo normālu, saprotamu un baudāmu attiecību ar vīriešiem veidošana. Tici man, nevienu adekvātu un ņemamu vīrieti ilgstoši neuzrunā sieviete provokatore.
A tavas virtuālās provokācijas nobālē uz mana anarhiskā fona. Tā kā nomierinies un pamain attieksm pašas labā

CoCoSan  Noliedz vesela acīmredzamo un turpini pērties pa nebeidzamajiem neveiksmju mežiem.
Provokācija ir baigā zālīte un jābūt traki gudrai farmaceitei, lai sajustu to dòzīti, kur to vajag, cik daudz, bet kur viņa ir bīstama un kategoriski nepieļaujama.
Tur nav jābūt nekādai fantāzijai, tikai veselajam saprātam un dzīves pieredzei, lai redzētu kas ir kas - konkrētajā gadījumā tava mānija pēc provocēšanas.
Labi, apniki man, peries vien akli tālāk savās neveiksmēs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu