Kur meklēt gudru sievu?

Ar vien vairāk saskaros ar problēmu, ka sabiedrībā inteliģence vairs nav stilīga un aktuāla īpašība. Cilvēkiem sāk pietrūkt veselā saprāta.
Zināt kultūru ir svarīgāk. Ģērbties tērpties un apmeklēt plaģiāta pilnus pasākumus tagad ir stilīgāk par visu citu. Ja simts gadus atpakaļ cilvēki bez kultūras vēl zināja kā lasīt un apgūt jaunas lietas tad mūsdienu cilvēks iemācās lietot jaunās aplikācijas un seko kultam.
Lielākā daļa no jums ir vienkārši pārāk kulturāli.

Es zinu daudz inteliģentu nekulturālu cilvēku.
Nezinu nevienu gudru teātra apmeklētāju.

Bet kur atrast gudru sievu?

Cindarella  Cilvēks gudrību iegūst tikai tad,kad sāk saprast savas neziņas apmērus....
Un...mūsu gudrības avots ir mūsu pieredze...bet mūsu pieredzes avots,savukārt ir mūsu muļķības.

Skudiss  Domāju gudras sievas vairs nedabūt ja nu kādam nocelt. Jo tās kuras gudras vairs negrib iesaistīties precības un izbauda mieru :)

Chris1986  Nu, mūsu, vīriešu, kas te kādus pēdējos 10 gadus rakstāmies PA ir vesels bars, pieņemu, ka daļa neko nemeklē, bet tie kas meklē - nevar atrast piemērotu, jo piedāvājums jau nu gaužam nožēlojams, ka pat aklam redzams, ka uz tādu variantu nevar parakstīties. Bet nu tās, kas būtu vēl cērtamas eglītes gan pēc prāta, gan vecuma un izskata - tām savukārt rādās, ka ir pelnījušas ko labāku

Labrador  Taads arii ir lielo direktoru plaans - izveidot no daarzenjiem sastaavoshu , viegli manipuleejamu sabiedriibu. Un vinjiem tas arii izdevies.

Labrador  Taa gudriiba ir vispaareejs jeedziens. Smart sieviete bez izgliitiibas , izmantojot savus dabas dotumus , nereti aatri savaldzina viirieshus , kuri deelj taas gatavi uz visu , cita ieguust kvalifikaacijas diplomu , veido karjeru un raksta disertaacijas.

kvarts  ja sabiedrībā kurā apgrozies nav gudru sieviešu, tad sāc ar sevis audzināšanu...

ne_meklejumos  "Ja gribi būt gudrs, iemācies saprātīgi jautāt, uzmanīgi klausīties, mierīgi atbildēt un apklust, kad tev vairāk nav ko teikt."
/Lafatērs/

nedolce_negabana  Man ir cita problēma. Kur atrast gudru vīru? Tā ir neiespējamā misija!

AbrEgle  PatiesibasKalns, beidz to figņu pīpēt un ej labāk paguli un vēlams vienatnē. Pravieti tu mūsu nedaskolotais. Ja kāda gudra parādīsies mēs tev pm aizsūtīsim. Pioniera goda vārds. Seksa dievam es nemelotu.

CoCoSan  Lasītājiem nekas nav jāpierada. Dajoš plebejiem definīciju, kas ir gudra sieva

CoCoSan  Kombinācijai

kolosali  Kur pazaudēji, tur arī meklē.

Epifanija  Protams, ka šeit - oho!

lapukoks  Tās "gudrās" taisa pavasara vai cita veida tjuningu, veido imidžu, lai patiktu biznesmeņiem. Tas arī ir "gudro" sieviešu sapnis - strādāt pie kāda "biezā" par sievieti, labi simulēt orgasmu, būt viņa apgādībā.

rinkulis  Nebūs...tas, ko tu, manuprāt, meklē - neeksistē.

CoCoSan  Nē, ikvienas sievietes sapnis ir strādāt divos darbos, lai mīļotais nepārstrādājas. Pēc darba atstiept kasti alus mājās, lai mīļotais atpūšās. Nu un saprotams visu nakti opāopā, lai mīļotais apmierināts. Nu rīts kā jau rīts, viņš paliek siltā gultā, bet viņa uz darbu, pēc mamuta, jo viņa taču nav "gudrā" sieviete, kura sapņo par "biezo".

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu