Kur meklēt gudru sievu?

Ar vien vairāk saskaros ar problēmu, ka sabiedrībā inteliģence vairs nav stilīga un aktuāla īpašība. Cilvēkiem sāk pietrūkt veselā saprāta.
Zināt kultūru ir svarīgāk. Ģērbties tērpties un apmeklēt plaģiāta pilnus pasākumus tagad ir stilīgāk par visu citu. Ja simts gadus atpakaļ cilvēki bez kultūras vēl zināja kā lasīt un apgūt jaunas lietas tad mūsdienu cilvēks iemācās lietot jaunās aplikācijas un seko kultam.
Lielākā daļa no jums ir vienkārši pārāk kulturāli.

Es zinu daudz inteliģentu nekulturālu cilvēku.
Nezinu nevienu gudru teātra apmeklētāju.

Bet kur atrast gudru sievu?

Vaukskis  Starp suitenēm vai latgalietēm

mieru_tikai_mieru  Gudra sieviete ļoti labi saprot, ka vīrs (ja vien viņš nav miljonārs vai tālbraucējs jūrnieks) ir tikai traucēklis. Nu, priekš kam apgrūtināt sevi ar ikdienas pienākumiem?

AbrEgle  Tāpēc jau arī tā sanāk, ka vairojas tie ne tik gudrie. Un rezultāts ir tā teikt uz sejas.

OnslovaMaargrieta  Vajaga sievu barot labi tad tā arī būs gudra,nevis smuka tikai !Tievas sievas nebūs gudras jo ko tad lai dara smadzenese ja tām gribās vislaik ēst tad nevar neko gudru sadarīt jo jādomā kokad dabūt saēsties . Redz es - mani baro un esu gudra .
Tātad skaties kura sievietīte labi ēd , tā tad būs ari gudra

virietis1973  Var mēģināt kaut kur dziļos dziļos laukos,kur internets vēl nav paspējis viņu izlaist.Lai gan internets tagad arī pieejams pēdējos džungļos.Tātad,vai nu kā te jau minēja kādam nocelt,vai nu nekā.Un gudra nav jāmeklē,te pilns ar "gudrajām".Jāmeklē normāla.D

Snowagain  06:37
Pilnībā piekrītu - gudri cilvēki zin, ka "otra puse" (ja vien otra puse ir ļoooti bagāta, vai strādā daudz komandējumos) ir tikai traucēklis. Priekš kam ikdienas pienākumi?
08:18
Nu tā tas jau ir kādus 25. Gudri cilvēki ir sen izrēķinājuši un sapratuši, ka bērni ir milzīga investīcija kura nekad neatmaksāsies, pie tam kura augšanas laikā mēdz sagādāt daudz neērtību un problēmu, rezultāts - nezināms. Kādreiz bija savādāk - bērni bija bezmaksas darbaspēks, ražošanas līdzeklis. Tāpēc arī bērni dzima.

kvarts  Sievietei jābūt tik gudrai, lai vīrietis domātu , ka viņa ir stulba. Acīmredzot tev apkārt ir pārāk daudz gudru sieviešu....

Aquaserpente  Noalgo privātdetektīvu, lai sameklē.

kjirsis_X  Gudrais iet kalnam apkārt(tautas paruna).
Tāpēc gudrās sievietes Tev met līkumu.

Peleks  Laukos, kur ar naudu pakalpojumus nenopirksi, tur cilvēks mūžu dzīvo, mūžu strādā, i mūžu mācās.

CoCoSan  Katrā provokācijā tikai daļa provokācijas, acīmredzot pašam piemīt viss, kas provokācijā. Nesalasīju ne inteliģences, ne kultūras autora standartus, arī atbilde uz jautājumu, kas ir laba sieva, autors sniegt nespēja. Krč tukša cilvēka tukšas runas.

AbrEgle  Seksa dieva reklāmas sprediķis. Kārtējā reize, kad palaista garām brīnišķīga iespēja paklusēt.

PsilocybeAgapi  Gudra sieva ir blakus savam vīram, ar dzīvi apmierinātam vīrietim. Vīrieša apmierinātības kritēriji pamatpunktos ir un paliek universāli - gudra sieva to zina :)
Teātris ir mājās, nav speciāli kaut kur jādodas. Jaunu lomu apgūšana, skatuves iekārtojumu maiņas, etīžu atkārtojumi, scēnas un drāmas.. :D

CoCoSan  Bērna šļepsti "Nē tu prasīji lai tev definē ikdienišķus vārdus" "Tavi komentāri ir tukši un truli ej kaut ko citu padari. Man tev nekas nav jāskaidro."
Jāpabrīnās, kur rodas un cik daudz ir šādu cilvēciņu, kuri neko pieskaitāmu ne pateikt, ne atbildēt nespēj.

Sonja  bet tu drīksti izdzēsties, CoCoSan. tiešām nezināji? D

CoCoSan  Sončik, kā tu tik ilgi vari izdzīvot bez sexa? Ja aizlīmētu ar skoču muti, visticamāk tev veiktos krietni labāk 🤣

dodekaedrs  Ko tāds, kurš nemāk “prastus” komatus teikumā ievietot, ar gudru sievu darīs? Gribi sevi kompleksos (vēl lielākos) iedzīt? :D

Avatars30  Bibliotēkā!:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu