Kur meklēt gudru sievu?

Ar vien vairāk saskaros ar problēmu, ka sabiedrībā inteliģence vairs nav stilīga un aktuāla īpašība. Cilvēkiem sāk pietrūkt veselā saprāta.
Zināt kultūru ir svarīgāk. Ģērbties tērpties un apmeklēt plaģiāta pilnus pasākumus tagad ir stilīgāk par visu citu. Ja simts gadus atpakaļ cilvēki bez kultūras vēl zināja kā lasīt un apgūt jaunas lietas tad mūsdienu cilvēks iemācās lietot jaunās aplikācijas un seko kultam.
Lielākā daļa no jums ir vienkārši pārāk kulturāli.

Es zinu daudz inteliģentu nekulturālu cilvēku.
Nezinu nevienu gudru teātra apmeklētāju.

Bet kur atrast gudru sievu?

Geisha  Lv cilvēkiem jumtiņš ir aizbraucis ar visu to karmu, labām domām, tievēšanu, šamanismiem, gaišredzību. Kaut gan nav ko brīnīties darba īsti nav, katrs pelna kā var. Ja senlaikos pa visu Latviju bija daži gaišreģi, kāda zāļu tante, tad tagad katrā majā katra trešā 7. paaudzes ragana.
Raganas jau skaitoties gudras sievas.

amelija  Esmu klāt. Ko vajadzēja?! :)

marselis  biblioteka!

Skarlete  Zinoša, Marseli, nav tas pats kas gudra!:))

Labrador  Latvijā par gudru tiek uzskatīta tāda sieviete , kura iepazīstas ar turīgu vīrieti , pēc kā piesavinās tā īpašumus un iekrājumus.

Johans55  ...nu vecīt,ne uz tās planētas nosēdies un piezemēšanas arī bijusi "cietā"!Tvaika ielā meklēji?Tur gan Sv.Marija bija,gan māte Terēze... ,ja tur nav,tad uz šīs planētas nebūs!Uzvelc "kāsi"un lido prom...!

ilgucite  Kā pašam ar gudrību?

Virgo  Ja jāizvēlas starp gudru sievieti (te domāts ar diplomu) vai dzīvesgudru, tad es izvēlos pēdējo...

av2  es taa neteiktu. Ir muusdienaas cilveeki pietiekossi inteliggenti , un gudri.
Un daudzi. Uz mullkki nepakkersi vairs.....ar savu "inteliggenci" nevienu :)

mairita1971  Kas kuram gudra.Vienam vajag tādu kas iet pa priekšu kā tanks un visu lemj.Ja vajag,tad arī remontam visu sagādās.Citam vajag sievieti,kas cenšas vīrieti motivēt būt tam gudrajam un stiprajam.Katram savs.Kaut gan tagad vairāk grib tankus.

Gretta  Labāk meklēt čaklu.

Epifanija  Jā, kas ir gudra sieviete - varbūt autoram vajadzēja visupirms kaut kā to ieskicēt, citādi tāds plašs jēdziens!?

Snowagain  Vislabākais ir vispār sievu nemeklēt. Atkritīs daudz un dažādu problēmu.

Dvinsky  Pareizi - sievu nevajag meklēt. Gan jau potenciālā sieva pati tevi atradīs.

Geisha  Var cilvēku izvilkt no dubļiem, bet dubļus no cilvēka nevar.
Maklē dzīvesgudru nevis diplomētu.

Sonja  imho gudra sieva ir kā leišu boifrends, ja nu akurāt lielā mīla, tad ņem, neskatoties uz šo fīču, bet speciāli gan tādu nemeklē
ar muļķītēm pulka jautrāk

Discreta  Pazīstu gana daudz izglītotu, prātīgu, sirdsviedu, darbīgu un visādi citādi foršu sieviešu. Viņām visām ir viens kopīgs - ar komentāriem internetā neaizraujas (nav tādas vēlmes, nedz arī laika), bet reizēm sastopamas fb.

Labrador  VVF bija normāla izglītība .

Sonja  kur palika abrene.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu