Vai var pāraudzināt sievieti manipulējot ar seksu?

Ja sieviete pārāk daudz zāģē un krīt uz nerviem.Negrib taisīt minetu vai rimingu.Slikti gatavo.Un vispār nepilda vai slikti pilda savus pienākumus.Vai tad vajadzētu viņu sodīt liedzot seksu?Kamēr nāk pie prāta var pie citām pakļāvīgākām piestaigāt.Tad varbūt paliks mīksta,pakļāvīga un paklausīga,ja zinās ka par sliktu uzvedību seksa nebūs?

melone1  Neesi padomājis, ka iespējams viņa priecāsies par bezseksa dzīvi ar Tevi?

Gloks_17  Kārtīgi ar ādas pletni, pielietojot rokudzelžus (īpaši nepaklausīgām) un nozvetēt, lai ņuhu nezaudē ☝Dabīgo klaburčūsku liegt uz visiem laikiem!

Skudiss  Protams, ka var pārraudzināt! Kā rezultātā sieva visu sapratīs, seksu nedos vispār un izmetīs no mājas, jo parasti šādiem staiguļiem nav māju dzīvo tik pie kādas. A sieva tikmēr atgūs mieru laimi un pāris spējīgus seksa partnerus.

dzozefinaups  Palasot autora temas,rodas iespaids,ka temas cep nevainigs,vai sen nedabujis virietis.Vai ari vecss nespejnieks,kurs censas uzbudinaties.
Un ka ir,sanak ari beigt?

Aina_Ko  Parasti zāģēt vajag baļķi.

draboss  Ja smuka tad iesaku sodīt. Visos oho, tinderos u.t.t. vaislas buļļi tik šādas "sodītās" gaida atplēstām rokām.

Johans55  Vajag,vajag sodīt!!! Ha,ha parādiet man kaut vienu sievieti,kura ar šādu "metodi"būtu "izaudzināta"...Mierīgi vari sākt pielaikot ragus,kuri labāk piestāv...Nedomāju,ka viņai tavs "pincītis" tik svarīgs,kārtīgi ērzeļi sastājušies rindā,kas tevi aizstās bez problēmām!!! Audzināšana!Ha!

coldlands  19:56 gribēji teikt kārtīgi ēzeļi, tadi ka tu?

Forsaakais  Labs spoguļa trollings sieviešu manipulācijām ar seksu vīra pāraudzināšanas nolūkos:)) Es ieteiktu to darīt biežāk - paņemt sieviešu manipulācijas un izmantot 1:1. Piemēram, sākt "vinovatitj" ( padarīt vainīgas pie visa bez kādas vainas), lai viņas kontrolētu un dabūtu "vainas izpirkšanu" no viņu puses ar konkrētām lietām:)) Vēl vīriešiem būtu jāiemācās zāģēt sievas, lai varētu likt zāģi pret zāģi:)) Es domāju, ka vīriešu izglītošana sieviešu manipulāciju jautājumos varētu praktiski līdz nullei samazināt vardarbību ģimenē, jo vardarbība rodas no tā, ka tas vīrietis nezina kā citādi tikt galā ar to manipulatori. Bet, ja šis pats pieiet tai lietai ar zinātnisku pieeju un zināmu entuziasmu, tad šī spēle var būt pat interesanta. Var izvirzīt pat izaicinājumu - iemācīties pārspēt sievu visos manipulāciju veidos!:))

Julianna  Palasīju Johana anketu. Normāls džeks.

Sonja  es arī lasīt Hansa anketu

"Lai nebūtu augstprātīga,iedomīga,viltīga fūrija,kurai vairāk interesētu ikdiena un kopā būšana."
D:)

Sonja  var skatīties dažādos līmeņos uz to, vai atomam ir krāsa. atomus tiešām neraksturo tādas īpašības kā krāsa, tomēr atomi veido vielu. mēs redzam objektu tad, ja to veidojošā viela absorbē vai lauž (redzamās gaismas viļņa garuma) gaismas viļņus.
Bet ja Q ir par sievietes pāraudzināšanu "nedodot seksu" good luck

AivarsN  Ja dzīvotu uz vientuļas salas, tad tāda audzināšanas metode varētu nostrādāt.

ilgucite  Nevienu nevar paraudzinat!

ilgucite  Izskatās, ka Tevi vajag paraudzinat!

kokto  Vajag iemācīties kvalitatīvi iedot tā lai otram negribētos palikt parādā ! Tu vienkārši nemāki kniebt sievietes !

Johans55  Tikai savas "audzināšanas rezultātu pārbaudi neriskē un nesāc ar minetu-nokodīs!!!

AbrEgle  Sonja, atomāro nokrāsu disputs bija citā tēmā, tomēr godīgu atzīšanos par to, ka dabā tomēr nekas nav balts un melns, mēs varam pieņemt arī šeit :)

virietis1973  Tas nestrādās.Taisni otrādi,bez sex viņa paliks vēl riebīgāka.D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu