Vai var pāraudzināt sievieti manipulējot ar seksu?

Ja sieviete pārāk daudz zāģē un krīt uz nerviem.Negrib taisīt minetu vai rimingu.Slikti gatavo.Un vispār nepilda vai slikti pilda savus pienākumus.Vai tad vajadzētu viņu sodīt liedzot seksu?Kamēr nāk pie prāta var pie citām pakļāvīgākām piestaigāt.Tad varbūt paliks mīksta,pakļāvīga un paklausīga,ja zinās ka par sliktu uzvedību seksa nebūs?

raina1970  Ja viss ir tik slikti kā tēmā aprakstīts- krietni ātrāk, ar mazākiem resursiem un zaudējumiem-būtu vienkārši- izšķirties.. Bet ja kādam vīrietim tik ļoti sakārojas būt drāmas karalim- var jau mēģināt to seksa manipulāciju, vai kādu citu manipulāciju- tikai diez vai rezultāts būs gaidītais.. Ka nesanāk pēcgala vien pašam klusi, klusiņām pa fikso savākt savas parpaliņas un pa sētas durvīm садами-огородам&
#1080;, maziem pārskrējieniem zust miglā..kamēr vēl ir tāda iespēja.

Geisha  Sasmējos " manas 5 dūdiņas staigā pa diedziņu". Tēmas cep vai nu Tvaika ielas pacients, cietumnieks vai impotents. Sodīs ar seksa trūkumu. Ko šis cilvēks vispār saprot no seksa? Zālīša grāmatai izlasījis tikai virsrakstu un iedomājasa, ka ir baigais guru seksa jautājumos.
Tēmas autoram nav pilns rublis. 100%. Iespējams pedofīls.

Epifanija  Priekškam krāmēties ar tik daudz vecenēm, izdari kvalitatīvi to ar vienu un čakla būs kā bitīte, zuminās tik pie auss no laimes!

lapukoks  ...pāraudzināt sievieti ar seksu... Nu skatoties kāda ir tā sieviete, kāds ir pats "audzinātājs" un kāds priekš šīs sievietes ir sekss kā "pedagoģijas instruments"...

Lapsa99  Tēmas autors - trollis, a jūs pavilkāties.

Brivdomataja22  Nu jau grāmatas salasītas 😁

fargo  vīram neklājas nodarboties ar manipulācijām. to dara tie, kas nespēj panāk savu taisniem ceļiem. tāpēc ir spiesti iet līkiem un izmantot visādas viltības, mānīties, manipulēt.
saimniekam nav jāmanipulē savā namā. bet ja vīrs nav saimnieks, tad ap viņu visdrīzāk tāpat slauka kājas citi.

ps. protams, ka trollis. niks vien jau brēc par to. un troļļošana, izlikšanās un citu besīšana jau arī neliecina par dižu gara veselības stavokli. gan tēma, gan paustais, gan uzvedība... tiem visiem ir viens kopsaucējs.

Forsaakais  Fargo. Es tev pilnīgi nepiekrītu. Nav vairs senie laiki, kad varēja ar dūri galdā vai sejā saimnieks varēja ieviest kārtību mājās un nevienu tas īpaši neinteresēja, jo ģimene skaitījās autonoma vienība, kura pati var tā vai citādi atrisināt iekšējās problēmas un pakļautības jautājumus. Šobrīd radikālā feminisma ietekmē ģimenēm jebkāda autonomija ir atņemta. Tagad visi instrumenti ar kuriem agrāk saimnieks varēja iedibināt un uzturēt kārtību mājā ierakstās zem 4 vardarbības veidiem - fiziskā, seksuālā, ekonomiskā, psiholoģiskā. Tikai ar šo instrumentu pielietošanu un taisnīgu vadīšanu saimnieks varēja panākt cieņu un autoritāti. Tagad saimniekam ir sasietas rokas. Agrākie vadības instrumenti ir kļuvuši nelegāli. Viss čau! Guļjai poļe kā saka krievi, dari ko gribi, kaut spļauj acīs tam sagādniekam. Ģimenēm vairs nav nekādas autonomijas. Arī pienākumu sadala ģimenē vairs nav ģimenes iekšējā lieta. Feministes un Eiropas komisija mudina arvien vairāk iejaukties šajā pienākumu sadalē un noteikt konkrētus pienākumus konkrētiem laulātajiem. Tad lūk, vienīgais vadības instruments, kurš īstenībā arī ir nelegāls, bet pagaidām par to nevienu saimnieku no mājas ārā nemet ar tiesas spriedumu, tas ir atbildes manipulācijas pret manipulatori sievu. Faktiski tā ir psiholoģiskā vardarbība kā atbilde uz psiholoģisko vardarbību. Izejas ir divas - šķirties vai iemācīties manipulēt vadīšanas nolūkos. Ieteicamāk, protams, būtu nemocīt sevi un citus, un šķirties. Jo tas sen apnikušais sekss, ko tā tjotja var dot šad un tad kā atalgojumu par vergošanu ģimenei nav to vērts.

fargo  es neko nerakstīju ne par kādu pakļaušanu. dabiskajai lietu kārtībai neviens nav jāpakļauj. neviens nav jāspiež. ne eiropas komisijas, ne citas varas nav šķērslis.
lūk, kas ir jādara - jāsāk ar sevi, vīrietim. vīram, vīrietim ir jāmaina attieksme pret sevi un apkārtējo pasauli. kad vīrs vai vīrietis sevi pakļauj morālam likumam, apkārtne un apkārtējie sāk darīt to pašu, it kā atoma elektroni nostātos savās orbītās un notikumi sāk atkal ieņemt savu vietu.
bet ja vīrs ir nesavaldīgs, nepaklausīgs, skrien pakaļ savām kārībām kā neprātis, neviens viņa namā nesekos kārtībai un nams sabruks. un būs šķiršanās. neklausīs pat bērni. bet ja viņi redz piemēru, viņi saprot, ka viss ir viņu labā, pat ja tas šobrīd kaut kā ierobežo - ej gulēt laicīgi, kārto gultu, pildi mācības laicīgi utt. sīcis saprot, kas ir pareizi un kas ne.
bet arī intīmā dzīvē, kas ir ģimenē.
ja sieva redz vīru dzīvojam taisnīgi, cik tas var, viņa grib tam dzīvot līdzi.
ar viņu nav jāmanipulē, viņa nav jāspiež ne uz ko. lietas nostājas savās vietās. cilvēkiem ir savi pienākumi, kurus pildīt.
eiropas komisijām, nevienam... vairs nav pār jums īsti nekādas varas.
bet ja vīrs skraida pakaļ savām iegribām, ir bezatbildīgs, tērē bez apdoma, sieva pat gribot nevar atrast vienu plūsmu savai dzīvei ar šāda cilvēka eksistenci.
tāpēc, tā vietā, lai šīs tēmas kontekstā runātu par sievas "sodīšanu", teoretiskajam vīrietim bija jāsāk ar sevi.

Forsaakais  Fargo. Nerunā muļķības. Nekad morāle un personīgais piemērs viens pats atsevišķi bez fiziska vai ekonomiska rakstura sankciju pielietošanas draudiem nav spējis nevienam iedvest nekādu ne cieņu, ne autoritāti. Tu aprakstīji naivu zempapēžnieku, kurš, labākajā gadījumā ir spējīgs pazemīgi palūgt sievu vai bērnus paklausīt, mēģinot iestāstīt, ka tas ir viņu pašu labā. Un šie arī klausīs. Nu, kā ta, kā ta..... tas pat nav no pasakām. Tās ir pilnīgas muļķības. Realitātē gan sieva, gan bērni nemitīgi testē robežas un tiko tas saimnieks izrādīs vājumu, tā viņi pārtvers iniciatīvu un uzkāps uz galvas. Un tamdēļ pārstās cienīt. Es esmu redzējis kā izlutināti bērni neciena savus vecākus un kā šie vecāki no tā cieš t.sk. pazemojumus. Tas izskatās briesmīgi. Tas pats ar sievu, kad viņa savā vīrā saskata tikai moralizēt spējīgu lupatu, viņa viņu vairs neciena un ar to pašu laulībai gals klāt. Viņas instinks tādu vāju tēviņu nepieņem. Sekss kļūst pretīgs, tāpēc viņa pārstāj viņam "dot". Ja vīrietis nesaprot, ka attiecībās viņš ir galvenais un, ka attiecībās nevar būt nekāda demokrātija, bet viņa izvirzīti skaidri noteikumi ar nosacījumu - nepatīk, lasies nahren uz visām 4 debes pusēm, tad viņam nekad nebūs nekādu laimīgu attiecību. Tikai muļļāšanās un neveiksmes. Sievietes neintersē morāle. Tas ir vājo ierocis. Viņas atzīst spēku un stabilitāti. Nav obligāti fiziski nevienu ietekmēt. Spēks ir stingrībā pieturēties pie saviem lēmumiem - pateici, izdarīji. Nekādas apspriešanas, nekādas demokrātijas. Vajag būt skarbākam un noteiktākam, tad attiecības būs labākas. Ļurbakus neviens neciena, bet sievietes jo īpaši.

fargo  ja savā mājā cilvēkam nav autoritātes, tās viņam nebūs nekur. tas arī ir rādītājs. un nekādi draudi vai mantiskā vara nepalīdzēs.
paskaties, cik vīriešu ir goda vīri, te? divu roku pirkstu ir par daudz. kā var kaut ko gribēt, ja nav? kā var gribēt no cita, ja pats izturas kā čmo? nevar! viss tikai tā veidojas. jāsāk ir ar sevi, viss tālāk nāks klāt.
nevar tjolkām pakaļ skraidīt visu mūžu. ja vien negrib būt par āzi, bez jēgas un pamata, izpratnes par lietu kārtību un vismaz minimālas pašcieņas. jo pašcieņa nav lepnums, tā ir barjera, kas saka - nē... nē, to es nedarīšu. bet ja cilvēkā tās nav? ko, to kāds cits dos? tēmas autors savā diarējā gribēja, lai sieviete viņam laiza ānusu. tā ir pakāpe, kurā darbojas kādas personas apziņa. nav svarīgi, cik kāds cilvēks feiko. tas parāda galvas saturu.
un idiotiska tirānija ir kā izlutināts bērns - tā redz mantiņu, ko grib, bet kad nedabū, tad krīt gar zemi un taranē grīdu, lai mamma nopērk. tāpat te - ak tu netaisīsi minetu? infantīli. priekš manis tas ir čmo. tas nav vīrietis. vēl. čmorilla. bet to var labot. lai tas notiktu, jāmainas ir galvā. un tas nav viegli.
sievietes vainot te ir nevietā. tas nesākās ar viņām. tas vispār ir ārpus dzimumiem, jo kariņu starp mums kurina citi spēki. jautājums tikai, vai mēs tam pakļaujamies. nemeklē ienaidniekus sievietēs vai vīriešos, tas ir citur.

av2  tas jau...vispaar ir daudzu ,ne visai gudru , sieviessu "ierocis" , nogiezt regularo sex , kaa kas nepatiik. Passas gan no taa finaalaa ciess, jo agri , vai veelu, viirietis tad ieviess miillaako.

Kencis  Ha, ha, haaa , .... pamēģini viņai neiedot , kad viņai gribas ! ... turpat pie mājas pirmam un otram taksistam uztaisīs minetus , liftā kaimiņam , un vēl izjās kaimiņu, kamēr lifts brauc uz 8 stāvu , un darbā priekšniekam paprasīs algas pielikumu un dabūs arī ! :-)) VIŅAS tak visas ir tādas , nu tādas emkas un stervas vēl piedevām ! Tas no pieredzes - labajos , PSRS laikos uz taxi braucu , kad atceras , uij, pat vairākas grāmatas varētu sarakstīt ! :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu