Kādu sievieti izvēlas turīgs vīrietis?

Skaistu - pašsaprotams, bet kādas vēlams rakstura īpašības?

DanaL  Ko nu kurš saprot ar jēdzienu "turīgs". Pieļauju, ka dažs labs zaru būdas īpašnieks, juzdamies dikti turīgs un saturīgs, perina dižos plānus attiecībā uz ar noteiktām īpašībām apveltītu sievieti tikpat sparīgi kā vīrietis ar riktīgu naudu.
Bet izvēlēties viņiem tik un tā vajadzēs no tā materiāla, kas ir pieejams.
Manuprāt, atslēgas vārds ir "vīrietis". Un kas viņiem katram galvā darās,- mārrutks viņus sazin..

Vaukskis  Ambiciozu, lai jau divatā "bīdītu" savus projektus turīguma un/vai ietekmes pavairošanai, pimēram, Bils un Hilarija Klintoni Amerikā, Andris Šķēle un Kristiana Lībane-Šķēle pie mums.

CoCoSan  Šķēle jau bija ļoti turīgs ģimenes cilvēks, kad sastapa Lībani. Jāpiezīmē, ka neviena no nosauktajām sievietēm mis world nebija.
Izdarot virspusēji analīzi par pasaules un nacionālo turīgo vīriešu sievietēm, var izdarīt secinājumu - sieviete statusam, piem. Melānija Trampa vai veco krievu multimiljardieru vecās kļuškas, kas vīra naudu sargā terminātora uzšķērdēja dūrē.
Krč skaistās maina kā trusikus, bet gudrās sēž ēnā un taisa pašas savus kapitālus

Skarlete  Tādu, kas arī tērējot, vairos viņa turību!:))

SmalkaisStils  Raksturam nav nozīmes. Galvenais lai izcili skaista !

AbrEgle  Epifanija, nu nevjag jau uzreiz lamāties :) Jautājums ir pārāk grūts, lai smuki atbildētu - kas nu kuram ir gudrs vai piemēram skaists. Vienam gudra ir tāda, kura nekļūdīgi atrod un likvidē visas zanačkas, citam - kura reizina galvā bez kalkulatora utt. Tas pats par to skaistumu. Personīgi pats kā izrādās vispār šādās kategorijās neesmu domājis. Vairumam vīriešu gribēsies sievišķīgu sievieti, bet šeit atkal nonākam sākumā - kas nu kuram ir sievišķīgs.

Forsaakais  Skaistumu, jaunību, veselību. Īpašības otrajā, trešajā, ceturtajā, piektajā plānā. Ja viņa būs neciešama un nevarēs ar tādu sadzīvot, būs nākamā ar kuru varēs. Vispār turīgiem vīriešiem nav ieteicams ieciklēties uz vienu. Mūsu laiki ir vislabākie, kādi vīriešiem vispār cilvēces vēsturē ir bijuši. Var dzīvot tā dēvētajā vieslaulību formātā uz dzimumu līdztiesības un līdzvērtības pamatiem, kad tā sieviete tev nav jāuztur apmaiņā pret seksu. Bet viņa ir neatkarīga un pašpietiekama un jūs tiekaties tikai pa brīvdienām seksam un izklaidei. Respektīvi formāts - brīvdienu sieviete ar kuru jūs kaifojat pa dzīvi, braucat ceļojumos, ejat uz kino, koncertiem, pasākumiem, bet nedzīvojat kopā un neveidojat kopīgu saimniecību. Jūs negribat pār viņu dominēt, jūs negribat nekādu mājsaimnieci, kas jums kritīs uz nerviem ikdienā, jūs gribat skaistu sievietei seksam un mīlestībai, kura pati spēj un grib par sevi parūpēties. Tagad, starp citu, tādu ir nereāli daudz, žēl, ka viņu vecums jau ir ap 40 gadiem, kas mazina viņu seksuālo pievilcību. Ja esi ļoti bagāts, tad ne vecāku par 30 gadiem. Arī viņām šāds formāts ir ērts - nevajag ne ēst taisīt, ne zeķes mazgāt, ne māju tīrīt vai rūpēties par kādu, var veltīt sevi karjerai un hobijiem un ir vīrietis blakus, kad abi spēj vienoties par kopīgu izklaidi. Un par tādu attiecību modeli neviens nevienu nenosoda. Vīrieši un sievietes, baudiet!

av2  jaunaaku, un noteikti, nu vismaz pirmos gadus, nellaus vinnai nemaz zinaat, cik ir to limonu zekkee utt.
Es, ja buutu tie miljoni, vispaar uz randinnu aizbrauktu ar autobusu. Nu labi, tas varbuut buutu...mans autobuss, bet tomeer :)

AivarsN  Laikam jau parasti izvēlas sev līdzīgu. Ja viņam pašam galvenais šajā pasaulē ir nauda, tad neprecēs taču izšķērdīgu sievieti, bet tādu pašu rausēju. Ja galvenais ir izrādīt pasaulei savu statusu, tad protams jaunu, skaistu. Protams, var jau būt arī pavisam citi, daudz cēlāki mērķi, kuru realizēšanai vajag daudz naudas. Tādā gadījumā arī sievietei jābūt tādai, kura sekmē šo mērķu īstenošanu, nevis liek šķēršļus. Ne jau visi turīgie ir sātanistu mafijas locekļi. Tādi var būt arī pretējā nometnē un tāpēc arī sievieti izvēlēsies starp savējiem.

vilks28  90-60-90 un lai galvā nav gluži zāģuskaidas .

Katmandu  Maziņas un vājas. Tādas, kuras viegli pasist padusē.

ube  Uz šo jautājumu lai atbild paši turīgie.

Chris1986  nu ja, šejienietēm nekas nespīd dēļ viņu cienījamā vecuma, un būs vien pašai jākrāj priekš tasītes tomātu zupas par 20 EUR glaunā restaurācijā. Bet vieglāk jau, protams, sēdēt un cerēt, ka brīnums tomēr notiks. Arī tā labi, cerība palīdz uzturēt psichisko veselību

ketija64  Kas skaitās turīgs vīrietis??? Kas ietilpst komplektā???

amanda55  Izrādās,ka cienījama vecuma onkuliņi šeit gadiem sēž,lai uzturētu psichisko veselību un cer,ka šeit viņus sameklēs sapņu princeses,kas spēs viņu problēmas atrisināt.

Labrador  Domāju , ka ap relatīvi turīgiem vīriešiem spieto golddigeres. Viltīgi , neuzkrītoši , bet tā , lai izraisītu vīrieša interesi un iekāri.

Lego  Turīgi vīrieši ne ar ko, izņemot konta stāvokli, neatšķiras no normāla vidusmēra vīrieša. Jā, nauda dod vairāk iespēju, lielāku brīvību, bet pie visa pierod un ar laiku uz to skatās kā uz pašsaprotamu. Apnīk dārgi restorāni (Neredzu tajos jēgu. Mājās var daudz garšīgāk paēst un pēc 1h negribēsies atkal kaut ko apēst), apnīk braukāšana pa ārzemēm, lupatu pirkšana, auto mainīšana... Tas, ka tev ir dauz naudas, nenozīmē, ka naktīs vari mierīgi gulēt, ka tev nebūs problēmu. Tās bija, ir un būs, un pat vairāk nekā "parastajam mirstīgajam". Jēga ir saturam.

ne_meklejumos  Kāda atšķirība turīgs vai nabags, katrs grib būt mīlēts, saprasts un novērtēts.

Sonja  Varbūt nav par tēmu, bet tiem, kam daudz dots, tiek arī vairāk nepatikšanu un pat traģēdiju. Kāpēc? -
/Nē, nepareizi, neviens vecīts tur augšā uz mākoņa maliņas nesēž. Tas viss seno ļaužu izdomas auglis sakarā ar nepietiekamām fizikas zināšanām. No tā arī visi spoki, veļi u. c./-
-tāpēc, ka gan labumus gan sukas dabū bezbailīgie, aktīvie eksperimentētāji.
Tāpēc tad kad birdinam asariņu par zaudējumiem, atceramies arī gūtos bonusus un salīdzināmies ar pilsoni vidējo
kurš rātni iet pa vagu, likumsakarības nemeklē

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu