Kādu sievieti izvēlas turīgs vīrietis?

Skaistu - pašsaprotams, bet kādas vēlams rakstura īpašības?

Sonja  aizmirstam multeni par kotjiku, kurš meklēja draugus. Te vairāk piestāv šis:

. . . Tad kļūsi vientulīgāks gads pēc gada,
No tevis atšķelsies pēc drauga draugs,
Rets ceļotājs, kas būs tev dvēslē rada,
Un reta puķe, kas tev klintīs augs.

Tad zudīs arī tie, - un kalnu tālos
Bez gala klusums s i r d i tevim žņaugs;
Tev nebūs dusas atrast ledus gālēs:

Visapkārt tevi ledains vairogs segs,
Bet visas zemes ilgas krūtīs degs.

runcs51  Kā redzams,topika autorei naudīgie ne vella neķeras,bet nenaudīgu negrib-tad nu izdara aptauju,lai apmēram zinātu,kādai jābūt(jeb-par kādu jāizliekas)......Jā,cik gan liela var būt sievietes alkatība.

VeelosKluutParTeevu  Kas ir turīgs vīrietis? Mūsdienu inflācijas apstākļos manu prāt ja ir 10 miljoni eur kapitāls. Latvijas apstākļos iespējas ja ir 2-3 miljoni...
Noteikt kapitāla vērtību sarežģīti, jo tā ir svārstības. Nekustamā īpašuma vērtību varētu noteikt pēc kadastrālās vērtības. Ha, drīz mēs visi kļūsim bagātāki...
Turīgs vīrietis, kurš pats nopelnījis šo kapitālu būs paskops, dzīvos pieticīgi, neafises savu mantu. Iespējams, ka pārvietosies ar vecu auto vai sabiedrisko transportu, jo baidīsies no VID u.c.
Tam būs tas pašas problēmas iepazīties, jo daudz laika pavadīs darbos.
Sievieti izvēlēsies gudru, nevis smuku, augstu vērtēs cilvecigas īpašības.

uzplanaledus  Nu mēs reāli esam jau bagātāki. Kad ieeju veikalos, lai nopirktu kādu apģērbu, skatoties uz cenām, saprotu, ka esmu ārzemēs, kādā no Primark tīkla veikaliem varbūt, tik sortiments atpaliek.
Reāli bagātība ir stiepjams jēdziens. Labāk pelnīt pašai un būt brīvai, nekā bagātnieka noteikumos.
Veselība, ja kas, ir lielākā bagātība. Protams, arī savējie, kas tevi mīl, vai kas ir ar tevi kopā. Kam tu vari piezvanīt, kam tu vari pastāstīt, ko tu vari apskaut.
Vai gan tikai bagātība tiek tam līdzi?

rokons  Sonja, ja citē Raini, varbūt vērts to arī pieminēt? :_)

Sonja  ņemot vērā, cik nopietna pieeja Dievzemītē allaž bijusi pret mantisko stāvokli, tad viņš lieto tādu kā superbingo aparātiņu, ar kuru izlozē šīsnedēļas laimīgo blondo garkāji 18-30,90-60-90.

Mela  Gudru

Mela  Lego “ Apnīk dārgi restorāni (Neredzu tajos jēgu. Mājās var daudz garšīgāk paēst un pēc 1h negribēsies atkal kaut ko apēst), apnīk braukāšana pa ārzemēm, lupatu pirkšana, auto mainīšana... Tas, ka tev ir dauz naudas, nenozīmē, ka naktīs vari mierīgi gulēt, ka tev nebūs problēmu. ”
Var nedārgā restorānā, starp citu, jo kurš tad gatavo? Un kā var apnikt ceļot. Parpalām un mašīnas krutumam pa lielam nekad īpaši nozīmes nav, ja vien darbā neiekļūsti aunu barā...

Mela  Ā, par mierīgu gulēšanu, kad skaita rēķinus, tad naktīs vispār neguļ un strādā vairākos darbos, vienīgais testūzis ir mcdonalds reizi mēnesī vai divos.

uzplanaledus  Varētu būt starpība starp to, ko izvēlas ārzemēs dzīvojošs vai no citām zemēm nācis bāgātnieks, un bijušās padomijas bagātnieks. Mūsējos ne reti vēl vada bada sajūta un izrādīšanās kāre.

FakeIt  Interesanti, cik no komentāru autoriem ir turīgi vīrieši, kuri var atbildēt uz uzdoto jautājumu pēc būtības, nevis tīri hipotētiski izzīst atbildi no pirksta...

Shalom  Turīgs vīrietis izvēlas vīrieti, sievietes vairs nav modē..

Pillerina  Meklē izklaidi un savādākas iespējas šķaidit dzīves rutīnu.
Sieviete viņam neinteresē.
Nu varbūt vēl sieviešu dzimuma cilvēks viņam vajadzīgs, jo sievietes jau apnikušas...

Barbara  Sieviete meklē turīgu vīrieti....laiks "iet"...un kad pati sāks dzīvot?.....Turīgu var i nesastapt.....tad meklējumos ieguldītais laiks būs "vējā izmests"....Varbūt sievietei tomēr mēģināt pilnvērtīgi dzīvot bez "meklēšanas"?.....

joens  Tekstu 2020-08-01 17:50 par praimarku nesapratu, vēl lētāka bode neeksistē principā, kur nu vēl tik šopingam dārgā zemē kā Latvija.

Braucu ar sabiedrisko, bet ceļoju (ļoti) bieži, tagad gan vīruss nedaudz piegriezis iespējas, bet galīgi bezcerīgi nav.

Sonja  Jaunu&skaistu

Labrador  VeelosKljjutParTeevu - Latvijaa relatiivi bagaatiem ir vajadziigie sakari taapeec no VID tie nebaidaas. No VID baidaas tie , kuriem nav vajadziigie sakari. Tas pats ar attiieciibaa ar paareejaam valsts iestaadeem. Relatiivi bagaatie nebaidaas paarkaapt CSN , jo ir vajadziigie sakari.

marija19561956  Es gan par naudu nepardotos,varat ticet vai ne. Sodien ta nauda ir,bet rit vina var nebut un ko tad,man vajag daudz ko vairak. Te gudras galvas var par minetiem un tam lidzigam lietam nerunat un man nepiedavat. Uzskatu,ja velos sev blakus virieti,tad tadu, kadu pienem mana sirds,ar kuru mums bus par ko parunat un kopigas intereses.Vel patikamak un skaistak butu, ja veidotos abpusejas simpatijas un milestiba.Ko es iesaksu ar bagatibu ,ja apkart valdis aukstums. Varbut te daudziem skitis mulka sieviete, bet bez jutam sai pasaule gruti dzivot.

uzplanaledus  Labrador, kas tie par sakariem ar VID?
Drīzāk tiem, kas groza lielas naudas, ir vajadzīgās zināšanas, kā to darīt...izslīdot no VID nagiem kā klīsteris :D

dzozefinaups  19.31 Ja,ja,tas runas,labak budina,tik kopa ar miloto. Saprats,turiba neizsledz milestibu un saskanu!
Nezinu par cik turigu virieti iet runa,tacu virietim jabut stabilam.Nedomaju,ka mes te runajam par miljonariem,jo to LV nav nemaz tik daudz.Pielauju,ka runa ir par normalu,patstavigu,perspektivu virieti. Latvijas videjo slani,un ari to nav nemaz tik daudz. Mums pie videja tiek pieskaititi mazturigi cilveki,nevienam nerup tas,ka viss kreditos un iekilats,tadi neskaitas videja slani.Atnem tam visu,kas lizinga un kredita,paliek pliki ka zurkas,liela dala paliks bez plits,velas automata,mebelem,par auto pat nerunasim. Un cilveks,kurs spej tikt augstak par zemako slani,ir pietiekami gadrs,sapratigs,un blakus sev,noteikti,velesies gudru sievieti.
Turigs virietis ir tads,kuram pec rekinu nomaksam,gimenes vajadzibu segsanas,paliek lidzekli,kurus var iegudit attistiba,izaugsme,izglitiba,gan sava,gan lidzcilveku.kuram konta ir tik daudz,ka pietiktu nebaltai dienai.
Bet skaidrs ir viens,ari sievietei nav liegts izglitoties,stradat,but neatkarigai! Un tad vina var ceret uz veiksmigu savienibu ar turigu virieti!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu