Pareizā randiņu stratēģija.

VECA_PIEPE  Gunitaa viedoklis #15:17

+++
un trekns punkts beigās.

Viss, tēma izsmelta!

LaskovijMerzavec  VP... gaiļus ar lielāko seksti un spilgtāko spalvu izvēlas Vistas.

Agate9  Paradīzes putnus,tie smukāk dejo!

Marita  Es eju uz randiņiem diezgan bieži. Izmēģinu dažādas stratēģijas. Ar dažiem sarakstos kādu brītiņu un tikai tad norunājam randiņu. Tas man liekas optimāli, jo tad jau apmēram var saprast, vai ir vērts iet. Esmu norunājusi randiņu jau pirmajās vēstulēs. Šis variants man patīk vismazāk. Ilgākais sarakstes rekords man ir 3 mēneši. Jāsaka, ka gandrīz vai negribas iet uz šo randiņu, lai nesačakarētu interesantu sarunu.
Nesaprotu tos, kuri te sēž gadiem un gaida savus sapņu prinčus/princeses. Kapēc neaiziet uz tikšanos ar cilvēku, ja viņš tev šķiet simpātisks. Pat, ja nekas vairāk par vienu randiņu nesanāks, tas būs interesanti pavadīts laiks. Vismaz lielākā daļa tādi ir.

runcitis15  Ja putni galvā abiem
Tad kāds var sanāk randiņš
Iedomība un augstprātība ņems virsroku
Tad katrs ies uz savu pusi...

Forsaakais  qwertyjs. Ir diezgan viegli jau pašā sākumā noskaidrot uz ko balstīsies tavas attiecības ar konkrēto sievieti - uz prostitūciju ( seksa apmaiņu pret resursiem un palīdzību bērna audzināšanā) vai uz simpātijām, tīrām emocijām, iemīlēšanos. Izvirzi skaidru nosacījumu - tu tiecies vienīgi ar viņu. Ar viņas bērniem tu iepazīties kategoriski nevēlies, piedalīties viņu apgādāšanā un audzināšanā tu kategoriski nepiekrīti, tevi neinteresē viņas mamma un radinieki, tu viņus nahren negribi redzēt. Un tad seko patiesības mirklis - ja tu tai sievietei patīc kā vīrietis, viņa ir gatava tevi mīlēt un to izbaudīt kopā ar visām emociju gammām un brīnišķīgu seksu uz šī gribuļa pamata viņa piekritīs taviem nosacījumiem. Ja tu viņai īsti nepatīc, bet viņa būtu gatava ar gariem zobiem šad un tad tev "dot", tad viņa taviem nosacījumiem nepiekritīs un dosies nākamā aļņa meklējumos. Respektīvi, šādi noskaidrojas, ko īsti tante no tevis grib - mīlestību vai naudu. Ja tu paraksties uz naudas variantu - tu pazemo sevi. Tas būs dārgāk nekā ar prostitūtu un šajā "ģimenē" tu būsi pēdējā vietā ne tikai aiz tjoščas, bet arī aiz suņa un kaķa.

Cososan. Visus vīriešus sievietēs interesē tikai viens - seksualitāte un dabas dotumi. Iepazīšanās stadijā foto uz to arī jābūt vērstiem - jāparāda sevi gan ar seju ( bet ne tuvplānu), gan pilnā augumā. Vēlams apģērbtu. Ņem savas relatīvās priekšrocības - ja lieli pupi, nofočē pievilcīgi, ja forša pakaļa džinsās - liec tādu foto, ja esi slaida un seksīga, garas kājas utt. parādi to! Katrai būs kāds pluss, un katrai kāds alnis atradīsies. Vajagt darboties drošāk. Un apzināties, ka mēs visi esam slimi ar smagu pilnvērtības kompleksu, domājot, ka mums ir jāpatīk visiem. Labi, ja mēs patīkam, 10% un ar to ir jārēķinās. Pie aktīvas pozīcijas un lielas atlases savu sapņu princi/princesi var dabūt. Galvenais nemelot sev un citiem.

CoCoSan  Saldais, man tā pofig kādai bildei jābūt, bet brīvās dāmas gan varētu ņemt vērā tavus ieteikumus, vērtīgs vīrieša ieteikums no malas.

Klau, man tev tāds jautājums, tiem, kuri defaultā nav aļņi, pašiem savi bērni drīkst būt darba plānā, jeb bērni principā ir aļņa pazīme nr.1?

qwertyjs  elfu_mazulis; vai tas ir kas ārkārtēji šausmīgs, ja tu ar skolas vecuma bērnu un nezināms 4els satiekaties kafejnīcā, parunājaties, padzerat, paēdat un pēc pusstundas katrs pa savām darīšanām?Un ta jau skaties, būt/nebūt turpinājumam. Nekas tev neuzspiež ar visiem 200 pēc kārtas tikties, tiek veikta vizuāla, da kaut vai sarakstes atlase. Un vajadzētu jau arī pirms tam anketas lasīt un rast priekšstatu no virtuālās komunikācijas -cik tad adekvāts tas 4els ir; un pie reizes būs nojausma par mērķi. Viens to sauc par stratēģiju, cits-par primāro atlasi. Es uzskatu, ka sarakstei ir jabūt pietiekoši ilgai, lai novērtētu, vai vispār 1. randiņam ar man interesējošo personu ir jānotiek. Slinkas visas palikušas- lasīt par grūtu, rakstīt par grūt, nepiesārņojiet pastkasti, neuzbāžaties, netērējiet dragocenno laiku utml., - "kuda katitsja etot mir ???"🤔😅

AbrEgle  A kas tas būs par onkuli? Nuuu... ja paveiksies - tavs jaunais tētis. Prātiņ nāc mājās.

Bellatrixa  Jā, bērns randiņā, ne pirmajā, ne otrajā un arī ne labu brīdi pēc pirmā randiņa, nav normāli. Visam savs laiks.

elfu_mazulis  qwertyjs
atvaino, manam bērnam nav jāiepazīstas ar strēķīti svešu onkuļu, a ja nu es atvainojos viņš pedofīls? un bērns noticot, ka mamma sēdēja ar viņu kafejnīcā, uzskata, ka viņam puslīdz var uzticēties pēc tam aiziet viņam līdz. bērns nav piekabe, priceps, mēbele un vēl sazin kas, kā tu te viņus nosauci. tas ir dzīvs cilvēks ar savām jūtām, kas tieši tā kā AbrEgle var padomāt - varbūt tavs jaunais tētis... es nepiekrītu foršā viedoklim (jo tas ir standarta babnika piegājiens, nē nu ja tāds ir tavs mērķis forši pāris reizes pavadīt ar babņiku, tad lūdzu), bet nu bērns NAV jāiepazīstina ar visiem džekiem ar kuriem mamma guļ/satiekas/izklaidējas...vot brīdī, kad viss kļūst puslīdz nopietni, to var darīt...

a sarunāt internetā es atvainojos var par deviņiem mēmiem, tu tiešām tici visām pasakām, ko te raksta?

Julianna  Es uz randiņu aizietu s nog šibateļna sapucējusies. Tas tā. Lai vīrietis skatītos kā uz Rembranta gleznu. Pirmajam iespaidam. Jāsaka dzīve attrenējusi, pat iznesot miskastes spaini, jābūt formā. Tēmu arī ir par ko parunāt, pēc vārda kabatā negrābstītos. Par seksu? Da legko. Tikai šis saits, atvainojos, ir kaut kāds mīksto veču saits. Protams, ne visi, ir daži izņēmumi, bet pārvarā visus skāris savdabīgs kovids. Kur matj vašu VĪRIEŠA vārds, mugurkauls? Neviens jūs aiz nebalui nerauj uz zagsu jau pirmajā randiņā. Uz otro jums nebūs ne laika, ne spermas, ne nezin kā. Kaut kādi viendienīši, vienreizīši. Uztaisījuši savos pakšos goda dēļus un spraužat vāveru ādiņas un audzējat savu EGO. Un vēl strostējat tās, kuras nepleš uz pirmo svilpienu kājstarpes. Ne jūs varat Latviju turēt rokās, ne sievietes!!! Un tagad -- FAS. Uz Juliānu.

qwertyjs  elfu_mazulis. Tā jau var mūžīgi te dirnet un tik kritizet. Es ievēroju, ka tu negācijas tik piesauc. Jeb negatīva pieredze? Esmu bijis tādā randiņā, lai man piedod tas cilvēciņš, ko te rakstu. Un mums nebij neērti vienam pret otru. Varbūt tāpēc, ka nebijām maniaki, uzticējāmies viens otram un vnk. pastaigājāmies kopā, pavadījām laiku.
Šrekam īkšķis uz leju par dramatizēšanu. Kas tas par onku? Darba kolēģis. Draugs. Slavens aktieris. Salavecis. Karabas-barabass. Dajebkas. Jaunais tētis būs kaut kad pēc tam. Vai nebūs. Kur problēma?

Tici pasakām? Vēl jau ir mobilie sakari, wacaps, var apskatīt soc. saites. Problēma sazināties? Ak, jā , katram maniakam dot savu numuru- mužīgā dziesma? Ta jau vieni maniaki visapkārt 😂

Sorry, es vislaik par iepazīšanos. Aizmirsu, ka izklaides spili-vili portālis arī 🤦‍♂️🤣🤣🤣

Bellatrixa  Jau atkal jālieto tas "normāli". Kā nodrillēta plate, bet labi. Normāla sieviete sargā savu bērnu. Neiepazīstina ar visiem onkuļiem, kas tiek satikti ceļā. Punkts.
Ar to es gan negribu teikt, ka tādā gadījumā randiņš bijis ar nenormālo, un nolikt kāda pozitīvo pieredzi. Tomēr pirmais ir instinkts un tas saka, ka bērnam tādi onkuļi nav vajadzīgi.

AbrEgle  qwertyjs, skolas vecuma bērnus vairs ar krūti nebaro, tos var mierīgi atstāt uz 30 min un 2 stundām. Runa ir par iepazīšanās stila randiņu. Ja tai mātei nebija smadzeņu tad tas bija vīrietim jāpasaka (ka iepazīties ar visu ģimeni vēl nav īstais laiks). Kādas jums tur neērtības, bērna psihi traumēt jau nav apgrūtinoši. Nebrīnos, ka neredzi tur nekādu problēmu, jo tev nav vispār poņas par ko vairāk kā tikai savu bibi. Sākot jau ar to ka ģimenē nemelo. Jeb bērns nav cilvēks, tā - priceps, tam var? Ja esat pazīstami ilgāku laiku tā ir cita lieta.

runcitis15  Ja sievietei vairāki bērni.Randiņa iznākums pa tukšo.Sievietes bērni var nepieņem ģimenē ienākošo vīrieti.Var sieviete domāt kā būtu,bet pielikts punkts.Tālākā dzīve bērnu dēļ kur tiek atdots skaistums un pazaudētais laiks kur varētu būt laimīga.

AbrEgle  runcitis15, varētu lūdzu domu latviski palūgt? Bērnus valsts aizgādība ierosinat nodot jeb prezervatīvus reklamējat?

CoCoSan  Var jau tvert arī vieglāk, neglorificējot tos randiņus. Iespējams tai jaunajai sievietei neko īpaši neuzrunāja puisis no sarakstes, kā gāja uz veikalu ar sīko, tā arī nogāja garām uz randiņu. Būt profilā vīrietis bentlijā, diezvai atļautos bērnu stiept līdzi. No malas pat pēc necieņa pret vīrieti izskatās. Uz darba intervijām taču arī nemēdz iet ar bērniem, ja vien nav vng dabūs vai nedabūs to. Tas tā, aizstāvot jaunās, bezmazgovās sievietes.
Bet piekrītu, bērniem nevajadzētu dot kaitīgu piemēru vazājot tos pa random randiņiem un iepazīstinot ar visādiem random onkuļiem.

Chris1986  nu, nezinu. Man patīk miers un klusums. Es jau to sievieti ar mokām paciestu savā teritorijā. Bet nu vēl viņas bērnus? Kas jūs jukuši??

runcitis15  Chris1986 -tad jāmeklē sievieti kam pāri 50 gadiem kur bērni lieli jau savā dzīvē,un būs bez bērniem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu