Pareizā randiņu stratēģija.

Sonja  it kā jau kvalitatīvi eksemplāri ar sekojoši plašām izvēles iespējām var atļauties nerauties kļūt par svešu bērnu aukli
bet no otras puses, ja cilvēks citādi kvalitatīvs, tad nav gudri mest pār bortu bērna dēļ
Jaunieši jau būtībā ir tādas patiesīgas, atvērtas dvēseles, ar kurām pēc pirmo šķēpu laipnas (!) laušanas var atrast kopīgu valodu, atcerēsimies kaut to pašu Rīgas kinostudijas "Saulessveci"
vissliktāk ir kūkot divatā
man SIVA koledžā tāda kursabiedrene 50+ Nellija bija (akadēmisko paņēma). Dzīvo Skrīv. ar vīru ārzemnieku un 2 takšiem privātmājiņā, ģīmju grāmatā precīzi 10 draugi, visās fotkās abi ar vīru un puķu pods fonā. Es tā arī nesapratu to biznesa plānu. Ģimenē latviski runāt nesanāk, bērnu nav, vienīgi mājiņa un tā pati nav jūrmalā. Tādos sūda skrīveros var uzbliezt mājeli ar jebkuru letiņu plenci kopā! Puika pienes ķieģeļus, meituks iejauc cementu un tik mūrē, vai tad nē? :)))

Forsaakais  Chris1986. Jā viņi ir jukuši un vispār neorientējas šajās tēmās. Sievietes brīnišķīgi zina par ko ir runa, kamēr lielākā daļa vīrieši - pilnīgi aļņi, kuri domā, ka vispār eksistē kaut mazākā iespēja, ka bērns varētu pieņemt svešu onkuli kā savu tēti vai, ka tas ienākošais vīrietis tādā ģimenē nenonāks savā vietā - pie parašas ( jā tas ir vecās zeku valodas, bet precīzāka apzīmējuma šai parādībai nav). Vēl tādus sauc par cuckold laikam ( pazemotais iz angļu val.). Viņi nezina, ka bērns parasti uztver šādu svešu onku kā konkurentu par mātes uzmanību. Un nekad viņš tā bērna apziņā par tēvu nekļūs. Nekādi ieguldījumi netiks novērtēti. Da arī pašai sievietei viņš nekad nebūs nekāds mīļotais. Tikai sagādnieks. Bet, kā, lai to līdz aļņiem novada, nav īstas skaidrības. Bet nu beigās es gandrīz atmetu ar roku - aļniem ir jācieš, ja viņi ir tik stulbi, lai līstu kopdzīvē ar šķirteni ar bērniem, vai vēl precētu. Bet ir karaliskie aļņi un pasakainie idioti, kuri noprec tādu dvorņjašku ar svešu sīko, to adoptē un pēc tam nonāk līdz šķiršanai un šis maksā alimentus tam svešajam bērnam:))) Jo atcelt adopciju ta nevar :)) To var tikai pēc bērna pilngadības, kad alimentus būsi izmaksājis:) Es te vienkārši par idiotiem runāju. Bet viss sākas ar to, ka naivais lohs nezina tēmu, viņam šķiet, ka šķirtene ar bērnu ir kaut kas labs un ņemams, ka viņš sūdu čupā atradīs briljantu:) Tā nekad nav bijis un nebūs.

Sonja  nu, oki, amn arī ir viens robežgadījums attiecībā uz partnera kinderiem, kam es pāri nepārkāpt un ij negrasos to darīt. visi jau zin, par ko es)
ja savulaik nebiju gana labs materiāls, bet par krustmāti samyi raz
nu tad viss tas kolhozs var iet tirst
Vissmieklīgākais, ka tādus gadījumus neminstinoties varu nosaukt vismaz 5.
Visupirms skaistulis/skaistule nolaiž šķidru lažu pār vairāk mīlošo pusi, uzbliež kinderu ar kādu citu, loģiski, tādu ļubestības intensitāti vairs nesastop un lien atpakaļ ar visu perējumu pie savulaik nenovērtētā cilvēka : prosti, ya ņe prošu, ya trebuju DDD
nu es nekad savu skolas mīlu aci pret aci nesastapt
varbūt kāds cits ir labestīgāks, nekā es D:)

Epifanija  Randiņam ir jābūt tādam, lai ir kopā patīkami pavadīts laiks nepiespiestā gaisotnē, uzdodot viens otram visdažādākos jautājumus, kas tieši interesē par otru cilvēku un tādus kas otru nesamulsinātu pie. Kāpēc tu esi viens? Vistulbākais ko var pajautāt un otru atstāt neizpratnē ko tieši atbildēt! Esmu viens, lai varētu satikt tevi!😂

Chris1986  Forsaakais, nu, katram pašam savi sāpju ceļi jāizstaigā. Kā teica tas pac Uģis Kuģis, kad viņam jautāja - priekš kam vīrietim sieva? Atbilde bija - lai ciestu! Jo tikai caur ciešanām vīrietis var garīgi augt un nepiedzimt nākošā dzīvē par Madagaskaras tarakānu

Forsaakais  Chris1986. Uģis kuģis ir pilnīgs lošara, tāpēc viņam ciešanas ir "garīgā izaugsme". Realitātē tā ir podā nolaista dzīve nevis garīgā izaugsme un viņi to atzīst pēc daudziem gadiem un svešu bērnu izaudzināšanas, sevišķi, kad dabū pa purnu no tā padēla, vai kad pameita pusaudze melīgi apsūdz šo seksuālā uzmācībā, lai ieriebtu loham par to, ka nenopirka aifonu, vai, lai vienkārši pārbaudītu - kas mammai ir svarīgāks viņa vai šis lohs ( tas ir iz reāla stāsta no foruma, kur meita atzinās, ka sameloja par seksuālu uzmācību no patēva puses, lai pārbaudītu, kurš svarīgāks, protams, ka tā māte to lohu izmeta uzreiz ārā un gandrīz nosūdzēja policijai, bet var iedomāties, kā tas alnis jutās pēc visiem ieguldījumiem tajā ģimenē, ka viņu gandrīz cietumā ieliek ne par ko). Dāmītēm kā ēst vajag tādus lohus kā uģis kuģis, viņš tak ir pilnīgs alnis, kurš gatavs nodrošināt sievieti ar bērnu apmaiņā pret retu un nekvalitatīvu seksu pa svētkiem. Es vīriešiem kategoriski neiesaku nekādas šķirtenes, nekādas aprūpes, nekādus ieguldījumus apmaiņā pret seksu. Tīra mīlestība. Maiņa - sekss pret seksu, bauda pret baudu, ceļojumi, izklaide, visam ir jābūt pa tīro, nevis uz prostitūcijas pamata.

Epifanija  Foršaakais ir reāli "apsvilinājies", bet viņš vēl nav sev atklājis savu sievieti, bet izskatās, ka arī neatklās, ja dzīvos pagātnē, nevar atvērt jaunas durvis, iepriekšējās neaizverot! Žēl viņa, varbūt ir pat ļoti jauks cilvēks, bet jau nodots un satraumēts!

Skudiss  Ja randiņā iesaistītās puses ir vienojušies par randiņa formātu jau iepriekš, tad domāju, ka jebkurš kaut ko plāno vai fantazē, jautājums tik cik reālistiski. Domāju mazāk plānots ja randiņš tiek sarunāts negaidīti. Nu tur paklupa kāds piecēla un uzreiz sarandoja.

ketija64  Katrā vecuma grupā ir savi randiņi! 20-gadnieki, vēl nav dzīvē vīlušies, iet uz randiņiem droši un atklāti! 30-gadnieki, nobrieduši laulības dzīvei un bērnu radīšanai iet uz randiņu ar cerību satikt īsto un vienīgo! 40-galdnieki, precētie, rutīnā esošie, cer uz seksu pa kluso, iet uz randiņu bailīgi, piedāvājot tikties auto utt. Ja šajā vecumā jau šķīrušies un maksā alimentus, tad nikni uz visu pasauli un maina sievietes kā zeķes, lai mazinātu savu stresu un vismaz tā izjustu varu pār sievietēm! 50-gadnieki, piesardzīgi, maz vairs spējīgi uz seksu, bet ļoti gribētu! 😉 Aizdomīgi, sievietes uzskata par potenciālām krāpniecem, līdz ar to izveidot normālas attiecības nesanāk. Protams, dzīvē ir izņēmumi, bet jo paliekam vecāki, jo mazāk ticam un uzticamies, jo sarežģītāk ir satikties un iepazīties. Šis ir tikai mans viedoklis, pieļauju, ka citiem cilvēkiem tas ir pilnīgi pretējs! 😉

Forsaakais  PatiesibasKalns. Tas ir normāli, ka vīrietim gribas sievietes jebšu pareizāk sakot seksu ar viņām. Jautājums ir uz kādiem nosacījumiem? Es pieļauju, ka tu gribi sievietes uz godīgiem nosacījumiem, bez kādas maksas par seksu. Jebšu nē? Dzimumu lomas stereotipi gan saka, ka "īstam vīrietim" pienākas maksāt par to ar dažāda veida saistībām. Šķirtenes gadījumā uzņemoties materiālo atbildību par viņas seksu ar iepriekšējo vīrieti. Bet var arī savādāk. Var arī nemaksāt. Vajag tikai atrast to, kurai tu patiešām patīc un kura tevi patiešām grib kā vīrieti. Daudzi gan ir audzināti ( socializēti) tā, ka viņi netic, ka kāda viņu var iemīlēt bez maksas sagaidīšanas no viņa puses. Bet var. Un arī 40 gados var. Vajag tikai izvirzīt skaidrus un stingrus nosacījumus šajā ziņā un veikt atlasi. Jā, darbietilpīgu, bet, ja jau tik ļoti gribās būt atkarīgam tikai no vienas un pēc tam arī vilties, kad tava kārta beigsies un sāksies kārta nākamajam, tad var arī tā. Ja runā par vienkārši seksu un, kā mēs te nejauši noakcentējāmies uz šķirtenēm ar bērniem, tad šī kategorija ir dabūjama pie šīs lietas relatīvi vienkāršāk. Neko daudz nevajag, ieslēdz "īsta vīrieša" demo režīmu, izrādi rūpes, mazliet romantikas, nejauši izmet frāzi "tēvs nav tas, kurš ieņēma, bet tas, kurš uzaudzināja", neskopojies ar naudu un principā viņa ir tava:)

Pillerina  Foršajam ir labs un precīzs viedoklis.

Vīriešus arī tāpat vērtējumu un par šiem izdaru secinājumus. Varu tā un to atļauties :)

cori  8:45 ar tik negatīvu attieksmi var tikai oho PA sēdēt un izmisušus komentārus rakstīt par to, cik viss ir slikti...
Tieši šo komentāru lasot, man rodas jautājums.. kas ir mīlestība komentāra autora izpratnē? Kā iespējams apvienot paša propagandēto izlikšanos ar patiesas mīlestības atrašanu un iegūšanu... Ja arī ar šādu izlikšanos atrastos kaut mazākā iespēja mīlestībai, tas tā "nosprāgtu", kad atkātos iepriekšējie nodomi.
Otrs - ja pēc šādiem iepazīšanās kritērijiem darbojas abi dzimumi, sākas dzimumu nīšana, kas, labākajā gadījumā, rezultējas ar retu oho vai citu saitu apmeklējumu un nodošanos saviem hobijiem, ja tādi ir. Ja nav - atliek izteikt līdzjūtību.
P.S., tagad trīsdesmitgadnieces pašas ļoti labi prot nopelnīt un attiecības veido uz citādākiem pamatiem kā 40-50 gadīgas sievietes, un par sevi krietni vecākus bezresursu vīriešus viņām noteikti nevajag. Es domāju, nevienai adekvātai nevajag :) .

Sonja  taču te tikai ākstās
ko jūs, reāli to visu nopietni ņemat

Sonja  cori, bet tev jau pašai pieeja pretējam dzimumam kā tirgus precei. gaļai jābūt svaigai vai arī likvīdai, t. i. no tās var iegūt naudu.
romantika tev pašam/-ai svešs jēdziens
bet vistrakākais, ka tādi taisnvirziena egoisti nemāk saskatīt iespējas. ar lambordžīni izbraukā purvu un saka, mol baigi slikti iet uz priekšu. a varēja tālāk pabraukt. nopelnīt brauciena laikā utt

AbrEgle  Forsaakais, instrukcija pikapam ir ļoti profesionāla un pareiza, visu cieņu, tomēr, ja gribas arī kaut ko vairāk - nevar visu dzīvi dzīvot bailēs. Bailēs ka tikt tevi kāds(a) neapjāj. Droši vien varbūt, ka var - tikai kam tāda dzīve. Bez tam, bez seksa ir var būt arī virkne citu savstarpēji interesantu jautājumu.

LaskovijMerzavec  AbrEgle... vai pēc šādas instrukcijas kāds ir dabūjis kādu meiču?? nu izņemot tās, kuras tāpat tajā vakarā butu kādam iedevušas.

Chris1986  Nu, iespārda šī sieviešu pozīcija "aizej tur, nezin kur, atnes to, nezin ko". Tipa, it kā aizgājusi uz tirgu pārdod zemenes no sava dārziņa, bet dusmojas, ka neviens nepērk. Jo aizmirsusi izlikt uz letes. Stāv kkur spainī pie kājām :D

Labrador  Jebkura sieviete atrodās nemitīgā kvalitatīvāka partnera meklējumos. Neskatoties uz gredzenu pirkstā un zīmogu pasē. Tām , kurām pievilcīga profila foto , dienā ir desmitiem piedāvājumu un komplimentu , kas ceļ pašapziņu kosmosā. Tā , kā lai to randiņu sarunatu , jāuzlien no ādas. Un ja arī tas randiņš noticis , turpinājuma nebūs , jo sieviete cer , nākamais būs kvalitativaks.

coldlands  Nafig randiņus. Paņem kādu foršu mauku uz mēnesi, un drazies uz nebēdu. Pēc tam nedēļu divas atkopšanās procedūras ar aliņu un viskiti.
Ne tev lielas runāšanas, ne seksa prelūdijas, viss tik priekš sevis.☝

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu