Pareizā randiņu stratēģija.

Epifanija  Jums interesants hobijs - pierunāt precētas sievietes uz randiņu un vēl uz šo to, ja paveicas! Sapratu, ka brīvās priekš jums neeksistē!

Labrador  Ja randiņa vīrietis rada nodrošināta un inteliģenta cilvēka iespaidu , sievietes uzsāk teātra izrādi . Un , ja randiņam būs turpinājums , tad sekos nākamie teātra cēlieni. Protams , to starplaikā sievietei būs seksuālā rakstura kontakti ar primitīviem , krimināliem vīriešu cilts pārstāvjiem.

Sonja  daudz emociju virmo.
labāk izpalīdzēt citam uzaudzināt bērnu, nekā - visās fotkās divas personas. no garlaicības mušas sprāgst
daudzi man zināmie cilvēki ir apprecējuši māju
neviens-villu Jūrmalā
značit, pārdevušies par sviestmaizi!
tajā pašā laikā varēja a) pārdoties kādai miljonārei/kādam miljonāram b) nepārdoties vispār. Ne1 pieskaitāmais uz ielas nedzīvo D)
mūsu pilsētiņā dzīvokļus pakaļ met, vienīgi mazturīgie cilvēki negrib ņemt., mol, eiroremonta neesot!

AbrEgle  LaskovijMerzavec, vo! tak šitā instrukcija arī paredzēta, lai pēc iespējas sarežģītākā veidā dabūtu to, kas ir pieejams tāpat. Citādi - kur prieks par paveikto?

Forsaakais  AbrEgle. Bet tieši par to jau ir runa, ka vairākumam vīriešu gribas ko vairāk par vienkārši uz prostitūciju ( seksa maiņa no sievietes puses pret vīrieša resursiem un palīdzību bērnu audzināšanā) balstītām attiecībām. Daudziem vīriešiem gribas, lai attiecības balstītos uz savstarpējām simpātijām, godīgumu, cieņu, uzticēšanos. Problēma ir tā, ka tādas attiecības neviena šķirtene ar bērniem nevar piedāvāt. Viņas var piedāvāt tikai surogātģimeni pēc aprakstītā pirmā scenārija. Kas attiecas uz brīvajām, tad tas ir iespējams tikai starp ekonomiski līdzvērtīgiem indivīdiem, kur katrs saņem plus mīnus vienādu algu ar partneri un necer, ka otrs kļūs par sponsoru. Es īsti nesaprotu to sieviešu aizvainojumu unb pretestību pret prostituēšanas scenāriju attiecībās. It kā viņām pirmajām vajadzēja būt tām, kurām vajadzēja kliegt, ka mīlestība ir pirmajā vietā un pāri visam. Bet nē, kā redzi, izdevīgums pāri visam. Un tak neatzīst, ka seksa maiņa pret resursiem un palīdzību bērnu audzināšanā tā pati prostitūcija vien ir.

CoCoSan  Foršais, no šīs vietas var lūdzu smalkāk "Daudziem vīriešiem gribas, lai attiecības balstītos uz savstarpējām simpātijām, godīgumu, cieņu, uzticēšanos"? Kā šīs īpašības izpaužas ikdienā? Un cik ilgam laika periodam to pietiek?
Kā arī redzējumu, ko vīrietis var piedāvāt sievietei bez teorētiskās simpātijas, godīguma, cieņas un uzticēšanās? Nez kā citām sievietēm, visu tavu uzskaitījumu viegli var dabūt darbā labā kolektīvā, kur wtf te vieta attiecībām?

Epifanija  Tikko lasīju, ka vīrietim patīk būt priekš sevis un veltīt laiku tikai sev, savukārt sieviete nespēj dzīvot bez uzmanības, emocijām, tad kā apvienoties tik pretēji atšķirīgiem - kopīgi meklējot vidusceļu, atsakoties no sava ego, tuvojoties harmonijai!

dabasmiilis  Pirms došanās uz dārgu restorānu , saskaņot ar dāmu ko viņa drīkst pasūtīt ,lai nav nepatīkamu pārsteigumu!!! Pasūtīs vēl ceptu Islandes ziloni ar paradīzes ābolīti snuķī.
Vēlams sastādīt pie notāra līgumu par uzvešanos restorānā!

Jāsaskaņo arī tērpi un tērpu krāsas ,lai kopā izskatāmies izcili ,ja es nāku apenēs ,tad arī viņai jāierodas apenēs , nekādas atrunas!

Ceru ,ka palīdzēju ar zpd!

Labrador  Foršakais - tādu faktu pieminēšana izraisa negatīvas emocijas ne tikai sievietēm , bet arī īstajiem vīriešiem , kuri sievieti uzskata par augstākas kastas pārstāvi. Un pirms randiņa sieviete centīsies noskaidrot , vai kandidāts ir īstais vīrietis (alnis). Vairumā gadījumu skirtenem ar bērniem ir materiālā rakstura problēmas , kredīti , līzingi un vēlme luksurigi dzīvot , turklāt , lai to visu nodrošina kaut cik gaumei un prasībām atbilstošs vīrietis. Tas pārsvarā neīstenojās un tas ir iemesls sieviešu neapmierinātībai , kura pāraug agresijā. Savukārt būt precētai sieviešu vidū nozīmē tādu , kā statusu - sievietei ir likumīgi piestiprināts , beztiesigs resursu avots.

AbrEgle  Forsaakais, no visa tevis rakstītā nepaliek skaidrs, kur ir tas substrāts uz kura uzdīgs šī cēlā mīla ar vīrieti labākajos gados (40+), kurš visu laiku būs uz šuhera, ka tikai netiek apčakarēts vai nedo dies - pabāzts zem tupeles. A kur jūs, es atvainojos, bijāt 20 gadu vecumā? Kāda vēl surogātģimene? Tas vispār ir liels bonuss, ka var tikt pie gataviem bērniem, izlaižot visu to šausmīgo figņu ar zīdaiņiem. Nevajag veidot te nenormālās teorijas, pieaudzis puika var taču vismaz sev atzīt, ka lielākā mīla ir pašam ar sevi un viss pārējais tikai traucēklis. Sievietes taču pie tā nebūtu vainojamas, vismaz nepazīstamās.

Forsaakais  Labrador. Precīzi! Alnim, kuram būs "tā laime" apmaiņā pret seksu uzņemties materiālu atbildību par šķirtenes iepriekšējo seksu ar citu vīrieti, arī nav jābūt šādam tādam, bet izskatīgam, augumā virs 180 cm, inteliģentam un turīgam! Tāds ir šķirtenes sapnis. Loģiski, ka tādām prasībām atbilstošie labāk dod priekšroku brīvām bezbērnu sievietēm atbilstošā vecumā vai izvēlas īslaicīgas seksuālas attiecības ar daudzām. Tāpēc sanāk baigais abloms. Reti, kuri izdodas atrast tādu alni, kurš būtu labāks par to iepriekšējo vīru, lai gan, pateicoties netam un tinderim katrā precētajā mīt ilūzija, ka tas būs viegli - vienu alni aizstāt ar citu. Realitātē kā jau teicu, ne katra reāli var aiziet uz to randiņu, ne katrs arī alnis to var. Aļņi pārsvarā ir nedroši un bailīgi, nomočīti ar kritiku un paaugstinātām sieviešu gaidām, ka šis nu būs tas supermens, kuram jāspēj viņu izklaidēt un radīt viņā visu iespējamo emociju gammu jau pirmajā randiņā tā, lai viņai būtu tas "klikšķis" un "tauriņi vēderā". Realitātē viņa aiziet uz to randiņu, a tur parasts, satraucies alnis, kurš neko no tā, ko viņa gaida pat pusi nevar izdarīt. Ibo, ja pie mūsu atturīgās kultūras alnim nav speciāli uzkačātas sociālās prasmes brīvi komunicēt no nulles par jebkuru tēmu ar pilnīgi svešiem cilvēkiem, tad maz ticams, ka viņam izdosies mazināt viņas satraukumu, kompleksus, fobijas, nomierināt tarakānus un pamodināt tauriņus. Vēl vairāk, ja viņas sociālās prasmes komunikācijā ar svešiniekiem ir tikpat vājas. Tad nu izrādās, ka nemaz tik viegli tas nav. Bet cerība vienmēr paliek un ar to var nodzīvot gadiem un pat desmitiem gadu, kas ar daudzām jau tā arī ir noticis.

AbrEgle. Ko tu nesaproti? Tas arī ir tas substrāts uz kura uzdīgs cēlā mīla - simpātija, cieņa, uzticēšanās, godīgums.

amanda55  Parasti ,tie ,kas te tos garos romānus raksta ir ar kompleksiem bagāti cilvēki,kam nav savas privātās dzīves,varbūt kādu aļņu skolu atver,ja tik ļoti gribās kādam palīdzēt.

Sonja  par labu atlīdzību varu pierādīt, ka ar mazu kinderu (varbūt adoptētu) dabūšu alni ar lielo A & labiem resursiem.
nu, no letiņiem viņš nebūs
uz cik derēsim t. i. cik jūs gatavi maksāt derību zaudējot? :)

LaskovijMerzavec  Smieklīgi, kā viens ar saviem mazvērtibas komplesiem, attaisnojumiem, par paša nespēju mēģina pārliecināt citus, ka tie ir aļņi un neko nesaprotoši idioti, bet sievietes merkantilas maukas.

AbrEgle  Forsaakais, no kurienes tur cieņa, par ko? atnāci, ieraudzīji, uzcienīji? Uz kā bāzes simpātijas? Garāks, platāks, gudrāks? Mazu novelīti uzrakstīji, a pateikt ta ko gribi? Vienā teikumā vari?
Un vēl es nesaprotu - nu ja tik ļoti nepatīk tās sievietes, ir taču specializētas vietas tikai vīriešiem, nu priekš kam sevi šitā mocīt, vienas vienīgas vilšanās.

Labrador  Sociaalie tiikli rada greizu priekshstatu. Sievieteem liekaas , ka ir neskaitaami , briivi , iepaziities alkstoshi miljonaari . Biezhi vien cilveeki sociaalajos tiiklos sevi censhas paraadiit , taadi , kaadi gribeetu buut , nevis taadi , kaadi ir patiesiibaa.

Chris1986  Mani interesētu statistika, cik 50+ te, staigājot uz randiņiem, ir tikušas pie vīra? Kkā liekas, ka tā ir prakstiski neiespējamā misija

Forsaakais  AbrEgle. Nu, es nebrīnos, ka tu esi tā degradējies, ka tādi vārdi, kā simpātijas, cieņa, uzticēšanās, godīgums tev īsti nav saprotami. Neskaidrošu. Nav vērts. Tavs fufelis par to, ka materiālās atbildības uzņemšanās par sievietes seksu ar citu vīrieti esot "bonuss" ir tīra šķirteņu ar bērniem propaganda aļņu piesaistīšanai un pārliecināšanai, ka tas esot "normāli". Un, ka tam alnim pienākas "īsta vīrieša" tituls, kamēr muļķi un mazvērtības kompleksu māktie neizvēlas attiecībām šķirtenes ar bērniem:)) Es atzīstu - es esmu baigais muļķis, es pat neapsveru domu par attiecībām ar šķirteni ar bērniem. Man pat prātā nenāk ne par vienu sievieti uzņemties jebkādu materiālu atbildību, kur nu vēl par viņas iepriekšējo seksu. Mani mazvērtības kompleksi neļauj būt tik īstam, lai psertu šādu soli:)) Ja es būtu normāls, "īsts vīrietis", es noteikti uzņemtos šādas saistības, es uzreiz meklētu šķirteni ar vismaz 3 bērniem, vēlams katru no cita vīrieša un ar sajūsmu uzņemtos apgādāt viņus visus 4 apmaiņā pret retu piekļuvi izdolbītai vagīnai, bet es par laimi neesmu "īsts vīrietis":)) Es izvēlos citas sievietes un citu attiecību modeli. Bet tavējais priekš aļņiem ir ideāls:) Iesaku visiem, kuriem nav prāta.

miers2  Ja viss neiet pašplūsmā, tad viņai tevi nefig nevajag. Tā tik vēl trūka , lai lūgtos un saskaņotos. Ja sieviete nav priecīga atnākt uz satikšanos, tad viņa var mierīgi arī nekur nenākt

AbrEgle  Forsaakais, čota nesapratu, a man ta priekš kam aļņus piesaistīt? Es neesmu tāds.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu