Tīri no evolucionārā viedokļa?

Ko ieteiksiet? Vai ir normāli rakstīt šādu tekstu sadaļā, ko meklēju.

Meklēju sievieti kurai ir laba gaume un patīk mana auguma vīrieši. Tādu kurai patīk vīrieši savos spēcīgākajos gados. Tādu kurai arī šķiet, ka sarunas internetā nevar atsvērt reālu tikšanos. Personīgi es taureņus pie monitora neķeru. Un kura labāk izbauda pieredzi dzīvē nekā fantāziju internetā.

Tādu var likt nav pārāk lecīgi?

Epifanija  Ieliec savu bildi un pārbaudi uzreiz to labo gaumi, nav ko tik daudz tur sprediķot, sievietes arī mīl ar acīm!

Tessa  cold, tu arii esi palicis par vaimanfridi? kopš kura laika? kuru tu esi apberis ar davanam bez seska?
až interesanti palika.
autoram. Tu vari rakstiit dajebko, citur. Jebkura, kura velas iepazities un kura PA lasija tavas perles, tev neatbildes.

Epifanija  Kā tad atkal izlēma kāda likteni, ja tu nerakstītu, tad neviena! Obligāti ir jānorej katras tēmas autors un tad diena ir izdevusies!

Forsaakais  Teksts sludinājumā ir mazsvarīgs. Teorētiski var likt ko intriģējošāku, bet tas tikai mazliet var paaugstināt efektivitāti. Visu izšķir foto. Vairāki foto, kas par tevi pasaka vairāk par vārdiem. Foto uz savas labas mājas fona ar tekstu: "Meklēju saimniecīti......var būt ar bērniem" tev dos ļoti lielu atsaucību. Ja nav savas mājas, var arī smukā dzīvoklī. Foto ir jābūt redzamam tev visā augumā. Atvaļinājumā, darbā, dzīvē. Foto jābūt normālām, bez tādām bidlo pazīmēm rokās aliņš, semočkas, slikts apģērbs, nošļukušas džinsas. Bez citām personām tajā foto, pat, ja tev liekas, ka "baigi labi sanācis". Slikts foto būs arī ar vēstījumu: "Esmu parasts puisis...." ar džemperīti kvadrātiņos, nu.....tāds vienkāršs kā vilnas deķis..... Tādi sievietes neinteresē. Jāsaprot, ka sievietes netā vēlas satikt to, ko nesatiek dzīvē, savā paziņu lokā. Parasti, protams, tas ir "princis", bet ir jau arī adekvātas sievietes, kuras jau ir nogurušas gaidīt un gatavas iet uz randiņiem un riskēt. Ja meklē mīļāko, kā ir minēts tavā anketā, tad taviem foto ir jābūt citādām t.i. sexy jebšu sievietei, kura arī meklē mīļāko, iepriekš nosauktais ne pārāk interesēs, viņu interesēs vai tu viņu saisti/uzbudini seksuāli. Vari saskaņot tekstu: "nekādu attiecību, tikai sekss......" Un būs, kas atsauksies. Bet, protams, ka iniciatīva tik un tā no tavas puses. Ja gribas bezmaksas seksu, nāksies ņemt lāpstu un rakt, rakt, rakt.....iet uz randiņiem, vilties, mācīties pavedināt, pārvarēt sevi, savas nepareizās reakcijas, ātri orientēties situācijā, netērēt laiku tur, kur tas nav jātērē u.c. lietas. Randiņi, tā ir laba pašattīstība, ja tiem pareizi pieiet. Izvirzi uzdevumu - būt labākajai paša sevis versijai t.i. labākam nekā tu biji vakar. Izaugsme tas ir kaifs, kad tu saproti, ka tu esi kļuvis efektīvāks par to, kāds biji vakar.

Tessa  ja, nassa, tieši es uznjemos šo smago nastu-lemt likteņus.
no gultas jaceljas ar labo kaju, citadi ap stenderi var ap sorry -sisties, esi pratiiga :D kaut gan, lai ir ka ir :D
jau pats fakts, ka temas autors meklejas, sievai esot, izsauc lidzjutiibas asaras :D

coldlands  Es tā vienmēr daru, tiekos ar tantam un nokaisu ar dāvanām, bet seksa ni ni.
Tantas taču ir ka zvaigznes tālas, skaistas bet nesasniedzamas, ka gleznas kuras ar rokam nedrīkst aiztikt, ka ......
Lūk tāpēc es uzlūdzu tantu uz randevu, un kamēr viņa štope maga bulkas, es skatos uz viņu un apbrīnoju.

fargo  no evolucionārā viedokļa.
1. ir jātiek pie profesijas;
2. pie tās ir jāturas, ar laiku viss aizies;
3. tev ir bērns un viņas māte;
4. savas dzīves pūliņi, apziņa un ienākumi ir jāvelta viņiem;
5. nekādām čiksām vairs pakaļ nav jāskrien, gadu par daudz, laika vairs nav.

ir tikai varbūtība, ka ja paveiksies, vairāku cilvēku dzīves tomēr nebūs sajātas un tomēr varēs visu ievirzīt labā gultnē. varbūt. tā vietā, lai man brauktu virsū, padomā par to.

Mela  Aivars N
Nu dāmu gaume ir ļoti normāla, jo gan romānos, gan kino ir aprakstīti vīriesi parastie, gan foršie, gan galīgie čmo :D

A iekš oho noveco visi PA pasažieri :D :D :D

Bellatrixa  Njaa, oho jau nu nevajadzētu, pērles savas nepārspļausi.
Bet ja nopietni - tad turēties pie patiesi un kodolīgi, neizplūst daudzvārdībā, sākot vairākus teikumus līdzīgi vai tāpat un dodot sev iespēju pieļaut kaudzi gramatikas kļūdu.

AivarsN  Mela, tie laiki sen pagājuši, kad kino rādīja parastus darbaļaudis. Tagad topā dīkdieņi, narkodīleri, bandīti, izsitēji, vai vienkārši atsaldētie. Un tas viss tik glamūrīgi pasniegts! Naudu neviens nepelna, tā viņiem krīt no gaisa. To vien dara, kā izdabā savu princešu kaprīzēm. Kur nu pēc tādas smadzeņu skalošanas vairs parasts darba rūķis, kuram nav bijis pietiekami daudz laika, apgūt smalkos tekstus un iemācīties visas pieturzīmes salikt pareizajās vietās!

Epifanija  Tas ka kultūra tiek tendēta uz dīkdieņiem un izvirtuļiem, tiek veicināta dabiskā atlase, viens pats korona netiks ar to (atlasi) galā, šķiet ievirzot smadzenes uz "pareizā" ceļa arī ir rezultāts! Mda..

Lego  Pirmkārt, esi jau 98% pazaudējis ar to vien, ka šādā veidā sevi patiesībā reklamē. Uzmanības trūkums? Tas liecina par nenobriedušu prātu, pat zināmu infantilismu.
Otrkārt, kļūdas tekstā patiešām ir neforšas.
Treškārt - kāds tam sakars ar evolūciju?

KOMPETE  Tīri no evolucionāra viedokļa ģenētiski tiek pārmantots ne tikai eksterjers, bet arī intelekts, empātijas spējas un psihotips, secīgi sievietes jau zemapziņā izvairās no subjektiem ar defektiem, ārējiem un mentāliem. Tā kā Kalns ir psihotraumēts trahocentrēts indivīds, tīri no evolucionarā viedokļa, lai ko rakstītu, tāpat nedabūs.

Mela  AivarsN, zin ka saka - tu esi tas, o tu domā /citi saka - ko ēd/ nu tad kādu drazu tu skaties? Es nopietni - kādu drazu var skatīties, ja tas ir viss, ko redzi?

Jālasa labas grāmatas, jāklausās laba mūzika, jāskatās labas filmas un jādomā, kas pašu dara laimīgāku, priecīgāku, jāskatās sākumā uz sevi, pirms metas krizitēt apkārtni.

Katrs redz to, ko grib redzēt, jebšu - iespējams, ka tie, kas skolā slikti mācijās un neiemācijās salikt komatus, šobrīt meklē attaisnojumus, kāpēc golddigeres šos negrib, un pat nepadoma par to, kāpēc pasi grib mākslīgi ķūnētās skaistules, kurām interesē skaista dzīve uz cita rēķina....
Nu common, tauta! Ja gribi saķūnētu čiksu, dari visu lai atbilstu viņas prasībām - parasts tirgus.

Drole  Tiiri no evolucionaaraa viedoklja teeminjas autors var staaties attieciigaa auguma viirieshu rindas galaa - vinja kaarta pienaaks, kad buus beigushies visi paareejie, kuru IQ nodroshina speeju logjiski izteikties vai vismaz prasmi salikt komatus pareizajaas vietaas.

Runcis_Puncis  Jābūt vienkāršākam (tekstam), tad arī sievietes uz Tevi pavilksies. :)

Forsaakais  Papildināšu. Lai palielinātu efektivitāti, izņem no anketas info, ka esi šķīriies un, ka tev ir viens bērns, kurš dzīvo kopā ar tevi. Attieksme pret vīriešiem ar piekabi no sieviešu puses ir pat sliktāka nekā vīriešiem pret šķirtenēm ar bērniem, kur liela daļa alņu tomēr ir gatavi uzņemties materiālu atbildību par viņas iepriekšējo seksu un veikt sagādnieka funkcijas apmaiņā pret retu piekļuvi vagīnai.

Otrais. Pievērs uzmanību veco sieviešu attieksmei un ideoloģijai pret vīriešiem, kas parādījās Fargo komentārā. Tev it kā ir pienākums veltīt savu dzīvi tai sievai un bērnam. Tā ir pagājušā gadsimta domāšana. Tas ir nepareizi. Pareizi ir sekojoši - tev ir jābūt laimīgam un vairāk tu nevienam neko neesi parādā. Nekādām nahren bijušajām, nekādiem viņu radiem, nevienam! Tā ir tava dzīve, tā ir viena un tikai tu esi tajā sava likteņa lēmējs. Seko savam aicinājumam. Gribās seksu ar daudzām? Uz priekšu! Izstudē tēmu, kā to panākt un uz priekšu! Ne jau nu tagad pensijas vecuma sievietes tev pateiks kā ir pareizi. Vecenes, lai iet ārstē savus holesterīnus un hipertonijas, sklerozes un alcheimerus. Viņām viss ir beidzies viņun40 + un 50+. Tev tavos 31 visa dzīve priekšā.

Mela  nu 31 gadā priekšā ir tikai 5 normāli funkcionāli gadi, jo vīrietis ar 36 gadu vecumu sāk jukt pratā :D

preilene  Man gan pirmā doma būtu, ka vīrietis ļoti īss un skrollētu tālāk.

Forsaakais  Mela. Otrādi. Vīriešiem pēc 35 prāta kļūst vairāk, bet hormonu ietekme mazinās. Līdz ar ko manipulēt ar viņiem kļūst grūtāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu